Daily Cotcodac

Rezultatele concursului de ieri. Tot cu pisici!

Din păcate, niciunul dintre voi nu a reuşit să ghicească ce film mima pisicuţa Denzi, ceea ce arată că nu v-aţi străduit destul: doar 70 de comentarii la un text cu pisici? Ruşine. Oricum, răspunsul corect era că Denzi a mimat popularul film “Black Emanuelle” (1975, regia: Bitto Albertini, cu: Laura Gemser, Karin Schubert şi mulţi alţi oameni dezbrăcaţi). Am fi acceptat şi răspunsul “Câteva zile din viaţa lui Oblomov“(1976, regia: Nikita Mihalkov, cu: Oleg Tabakov, Iuri Bogatârov, Elena Solovei), răspuns valabil, de altfel, cam la orice poză cu pisici.

Oricum, ca să nu credeţi că ne zgârcim, vom acorda totuşi premiul, ba chiar două premii: lui Gobblin, pentru ingeniozitatea răspunsului său (Hotel Rwanda – e cu un pat de hotel si cu negri) şi lui Borish, care a fost singurul cât de cât pe aproape (a răspuns “Emanuelle” – e bine, dar nu suficient de bine, mai pune mâna pe carte!) Gobblin, Borish, aveţi amândoi sincerele şi călduroasele noastre felicitări, puteţi să vă lăudaţi cu ele la prieteni, colegi, familie.

Vă aşteptăm săptămâna viitoare (dacă nu se întâmplă să rămânem în pană de inspiraţie până atunci), la un nou concurs de ghicit filme mimate de către pisici. Până atunci vă lăsăm cu un blooper, o gafă din timpul realizării concursului – puteţi observa şi voi cât de prost mimează Denzi filmul “Black Emanuelle” în această fotografie, spre deosebire de cea folosită la concurs.

LATER EDIT Promitem ca data viitoare să vă dăm ceva mai simplu, aşa încât fiecare dintre voi, nu doar cei cu o imaginaţie bolnavă, să aibă o şansă.
Sincere felicitări câştigă şi Thor, tot pentru răspunsul “Emanuelle” – deşi, dacă ar fi după noi, i-am da pe Thor, Borish şi Pircă pe mâna poliţiei fiindcă, dacă într-o biată pisicuţă au văzut-o pe Emanuelle, ne temem că nimeni din jurul lor nu e în siguranţă.