Daily Cotcodac

Seinfeld, frate!

Vineri v-am făcut două recomandări de week-end: un spectacol de stand-up comedy cu Tibi Neuronu, la clubul Lost Society, şi festivalul filmului rusesc de la Cinema Studio şi Cinemateca Eforie.

Noi am fost la stand-up comedy, unde am avut neplăcuta surpriză să constatăm că, în ciuda convingerii noastre că suntem singurii care mai fac poante reuşite, lucrurile nu stau neapărat aşa. De fapt, show-ul a fost atât de bun încât am renunţat chiar şi la gluma mea favorită, anume să-l întrerup pe comediant pe la mijlocul spectacolului şi să-l întreb când începe.

(un alt motiv a fost acela că de vreo zece minute făcea mişto de domnul şi doamna Pircă şi mi-ar fi părut rău să-şi piardă ideea)

Puţin stânjenitor a fost faptul că, deşi am recomandat acest spectacol, în public nu era nici un cititor al site-ului nostru. Noroc că Tibi a înţeles exact cum stau lucrurile:

– Altădată nu mai faceţi altă recomandare în afară de mine. Ştiu ce cititori de calitate aveţi voi, ăştia sunt toţi la Tarkovski la ora asta.