Daily Cotcodac

Concurs VSFT? de încălzire

Nu ne mai batem capul să recapitulăm regulamentul concursului nostru, fiindcă oricum el se schimbă de la o ediţie la alta şi, de altfel, încă nu există vreun precedent care să vă îndreptăţească să presupuneţi că juriul ar ţine în vreun fel cont de el. Singura modificare certă este aceea că nu vom mai trimite cărţile prin poştă, premiile urmând să fie ridicate direct de la noi. Aşadar, în cazul (puţin probabil) în care veţi câştiga ceva, trebuie să trimiteţi un mail la adresa tocilardc [at] gmail [dot] com în care să specificaţi la „subject” numele folosit pe site şi titlul cărţii câştigate, iar în mesaj un număr de telefon, urmând să ne întâlnim şi să vă dăm cartea.

Cei care au câştigat o carte la ediţiile precedente şi nu au primit cartea sunt rugaţi încă o dată să ne scrie la aceeaşi adresă de mail şi să ne lase toate datele de contact pentru a le trimite premiul.

Fiind primul concurs din toamna asta, astăzi o să vă dăm ceva uşor: puteţi răspunde la ce vreţi voi, din ce v-aţi pregătit şi vi se pare că ştiţi cel mai bine. Premiul de astăzi este romanul „Căutătorul de aur” al scriitorului francez J.M.G. Le Clezio, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în anul 2008. Câştigătorul va fi anunţat mâine.

De asemenea, să mai precizăm că noi nu vă obligăm să citiţi cărţile câştigate, după ce aţi intrat în posesia lor puteţi să faceţi absolut orice cu ele, nu ne mai priveşte.