Daily Cotcodac

Muzică cu forţa nu se poate

Adrian Călăraşu

Sunt gata sa fac o dezvaluire senzationala in legatura cu o descoperire tehnologica uluitoare. Stiu, multi dintre voi veti spune ca apa calda, mersul pe jos, roata rotunda sau sfaturile dezinteresate s-au inventat cu mult timp in urma. Fata de aceia dintre voi imi cer scuze anticipat.

Pentru cei care nu au aflat inca pana in prezent despre ceea ce vreau sa vorbesc, sunt dispus sa imi sacrific cateva minute, in spiritul altruist care ma caracterizeaza: nu stiu cum sunteti voi, dar eu am ajuns la varsta la care resimt din ce in ce mai acut nevoia de confort. In acest sens, incerc sa fac la randul meu tot posibilul pentru a nu afecta cumva confortul semenilor. Sunt un tip discret si am pretentia – aici probabil gresesc – ca si cei din jurul meu sa fie suficietn de discreti.

Pe scurt, ca-mi pleaca trenul: e despre deranjul provocat in mod vadit atunci cand vreti sa aratati ca aveti telefoane cu mp3, cumparate in rate pe prea multi bani si despre inventia despre care vorbeam, mult mai accesibila ca pret. Minunea tehnologica poate fi gasita la oricare magazin de electronice, intr-o gama variata de modele si culori, pe toate gusturile. Mergeti acum si cumparati, va schimba viata voastra, dar mai ales pe a mea. Mergeti la tanti vanzatoarea si cereti minunatia. Ca reper, inventia este cunoscuta sub numele popular de “căşti”, futu-va-n gura!