Daily Cotcodac

Câştigătorul de azi este…

Dacă v-am fi întrebat teorema lui Pitagora, aţi fi dat din colţ în colţ; în schimb, identitatea adevăratului asasin al lui Kennedy nu vă pune nici un fel de probleme. Ne bucurăm să aflăm asta, înseamnă că ştiţi că traficul nostru real este undeva în jur de un milion de unici pe zi şi că, dacă nici un counter nu arată asta, este doar pentru că suntem victima unei conspiraţii mondiale puse la cale de oculta internetului.

Şi acum, să mânărim şi noi ceva, să nu rămânem de căruţă. Am fost tentaţi să-i oferim cartea de astăzi lui Arsulici, care ar fi câştigat pentru a treia oară premiul şi, astfel, ar fi intrat definitiv în posesia lui (nu ştim dacă v-am pus la curent cu acest detaliu al regulamentului; oricum, acum ştiţi). De asemenea, Pisica Turbată a fost, pentru a doua oară, foarte aproape de a câştiga. Ambilor le decernăm sincerele noastre felicitări.

Felicitările simple merg la Traian, căruia ne gândim să-i facem cadoul prima ediţie de Vaslui a revistei Playboy.

În fine, cartea “Marilyn Monroe, ultima zeiţă” merge la Night, pentru comentariul: “Nu ai curaj să pui şi varianta corectă – CIA”.
Felicitări, domnule Night, dacă ar fi mai mulţi ca tine, guvernul mondial nu ar mai avea curajul să facă toate măgăriile din lume!