Daily Cotcodac

Google te ajută, dar nu te face mai deştept

Julius Constantinescu

porno grase cu caini – nu eşti un picuţ cam nişat?
sexul zilnic dauneaza? – dacă îţi găseşti şi un partener, nu.
casatorie cu un nigerian – pe vremuri, scrisorile nigeriene erau cu moşteniri de milioane de dolari. Acum s-a ajuns la “trimite şi tu 200 de dolari, să aranjez cu restaurantul”?
exista sirene in bucureşti? – nici sirene, nici ciclopi. Greşişi drumul, bre Ulise.
cele mai frumoase intrebari pentru prietenul tau – toate întrebările sunt frumoase pentru prietenul tău, pune-i cât mai multe.
la cati ani e bine sa te insori ca barbat? – prima oară?
cum afli pe cine suna nevasta – dacă afli cu cine şi-o trage, ai găsit şi răspunsul la întrebarea care te macină, pe cine sună.
ce intrebari trebuie adresate unei fete – ai încercat cu “ce face fetele?” şi “păpuşe, ce mănânci de eşti aşa frumoasă?” şi n-a mers, nu?
vreau sa gasesc subiectul si predicatul din textul: eu merg la plimbare – şansele să le nimereşti pe amândouă sunt undeva la 16-17%. Dacă scoţi din propoziţie complementul de loc, şansele cresc la 50%. Dar, am dat-o deja în matematică, tu nu vroiai decât să înveţi un pic de gramatică.
cele mai frumoase femei cu cur frumos – dacă tot eşti un iubitor de frumos, de ce nu mergi până la capăt? Cere şi “cu ţâţe mişto”, nu-ţi refuza nimic.
ce vrea un barbat de la tine – de la o femeie aşa inteligentă ca tine, exact ce bănuieşti deja.
batalii: pe cine au invins grecii in batalia de la maraton? – pe perşi. Când mai ai întrebări de genul ăsta şi nu ştii răspunsul, încearcă “pe francezi”, şansele să nimereşti sunt substanţiale.
cum sa iti intelegi mai bine nevasta – de ce??