Daily Cotcodac

Câştigătorul imprimantei este…

După o luptă strânsă între Ovi Sîrb, Laura şi M3bis, cei trei finalişti ai concursului nostru având drept premiul o Imprimantă HP Photosmart Wireless, juriul a decis, în urma a trei ore de deliberări, ca premiul să meargă la …

LAURA

Pentru ceilalţi doi finalişti, care au ratat de aproape marele premiul, după spusele juriului, există şi un premiu de consolare constând în hârtie foto (vă vor căuta cei de la HP pe e-mail, vedeţi cât puteţi scoate de la ei).

Asta e, voi aţi fost sute şi imprimanta una singură, dar, ca să-l cităm pe Gică Hagi, viaţa merge înainte, nu s-au terminat concursurile aici.

De data asta vom face o excepţie de la regulă şi vom acorda tuturor concurenţilor un set de sincere felicitări de două persoane.

Şi, pentru a vă mai îndulci amarul înfrângerii, vă mai anunţăm că: 1. Celor de HP România le-a plăcut concursul, aşa că îl vom relua curând (normal, cu acelaşi premiu, o să-i luăm Laurei imprimanta înapoi); 2. Mâine avem un concurs surpriză, cu un premiu consistent, dacă l-am putea mânări sigur nu v-am da vouă premiul; şi 3. De fapt, ajunge pentru astăzi, poate unii cititori suferă cu inima, prea multe veşti bune deodată pot cauza. Pe asta o ţinem pentru luni.