Daily Cotcodac

Concurs Daily Cotcodac feat HP România

Înainte s-o ştergeţi acasă, pentru că azi e vineri şi oricum, la cât vă plătesc ăştia, să zică mersi că aţi stat şi alea 4 ore la serviciu, să vă băgăm repede pe gât o veste bună.

Ceea ce vedeţi mai jos este o imprimantă HP Photosmart Wireless, adică din aia care face de toate (da, ştim la ce vă gândiţi; bineînţeles că tipăreşte şi dolari din ăia buni, dacă vă prinde poliţia să ştiţi că v-a trădat moaca, nu calitatea bancnotelor). Nouă cel mai mult ne-a plăcut faptul că e wireless, adică poţi s-o ţii în bucătărie, lângă aragaz, şi când te strigă nevastă-ta: “Dragă, dă şi mie un print la reţeta aia de prăjitură cu nuci, că vreau să-ţi fac ceva bun în seara asta”, nu mai e nevoie să te ridici de la meci, dai un click şi gata, ai trimis reţeta direct în bucătărie.


Imprimanta oferită de HP România va fi câştigată de un cititor al revistei noastre de bucătărie în urma unui concurs pe care îl vom anunţa luni. De ce luni şi nu acum? Pentru că azi e vineri şi ar trebui s-o întindeţi acasă – la cât vă plătesc ăştia, şi aşa aţi stat deja prea mult la serviciu.