Daily Cotcodac

Rezultate sub aşteptări la VSFT?

Julius

Vă mărturisim sincer că am fost foarte tentaţi să reportăm premiul de astăzi, din cauza calităţii foarte slabe a comentariilor. Chiar şi Arsulici, care altădată strălucea şi culegea sincerele noastre felicitări cu naturaleţea unei babe care culege muşeţel, a avut o prestaţie lamentabilă. Da, chiar şi dumneata, domnule Florian, ai fost dezamăgitor! E clar că nu v-aţi dorit mai mult victoria, n-aţi făcut o figură frumoasă, nu v-aţi dat viaţa şi n-aţi jucat pentru nea Julius, hahalelelor! Sunteţi o ruşine, chiar n-avem nevoie de cititori ca voi!

Totuşi, nu vom reporta premiul, dar nu pentru că ţinem la voi, ci din cu totul alt motiv: nu vrem ca potul să ajungă la două sau chiar la trei cărţi şi să vă pierdeţi minţile, să ajungeţi să vă sfâşiaţi între voi. Prin urmare, cele două premii de astăzi merg, după cum urmează, la:

1. punKreas – sincerele noastre felicitări, pentru comentariul: E diferenta intre puscaria de la Colibasi si cea de-acasa. La Colibasi poti oricand sa-ti injunghii colegul de celula fara sa tipe cineva la tine ca ai murdarit asternutul, niciodata nu o sa-l doara capul pe cel de la dus, atunci cand scapi sapunul. De altfel, dupa 365 de linii scorojite pe pereti, nu o sa fii nevoit sa o scoti la o cina romantica in cantina inchisorii
2. petrescs – „Povestea vieţii mele” a lui Giacomo Casanova, apărută la Editura Trei, pentru comentariul: Femeia e o pisică. Ştiţi cum se dresează o pisică? O inveţi să facă ce vrea ea. Q.E.D.

Sperăm că aţi înţeles mesajul şi vă veţi folosi în mod constructiv degeţelele.