Daily Cotcodac

Duşmanii îmi poartă pică, da’ n-au cultura mea

Julius

Aşa cum era de aşteptat şi aşa cum rezultă şi din numărul foarte mare de comentarii la textul Cele mai frumoase versuri de manele, cititorii revistei Daily Cotcodac ascultă de regulă Chopin, Shostakovick sau Rahmaninov şi doar cu totul accidental, atunci când n-au încotro, câte o manea. Nu-i nimic, putem înţelege, până la urmă nici măcar un intelectual nu-i atât de tâmpit să agaţe femei cu texte de genul: „Haide, fetele, să urcăm sus la mine, să vă pun nişte Bach”. Si nici femei care să-şi arunce sutienul când intră instrumentele de suflat la Grieg nu prea am văzut (e drept, totuşi, că n-am mai stat de mult la cort în Vamă).

Cât despre versurile pe care ni le-aţi trimis, haideţi să fim politicoşi şi să convenim că eraţi beţi (de asemenea, profităm de ocazie ca să-i anunţăm pe amatorii de porno cu pitici de pe site-ul nostru că vin tare din urmă cititorii care caută „cele mai bune versuri de manele”). Singura pe care o încurajăm să compună în continuare este Bubulina Neserioasă – suntem convinşi că „Pe la spate, pe la spate, /Aşa vrea babele toate” ar putea deveni curând cea mai populară manea din judeţul Vaslui. De aceea, o invităm să-şi aleagă o carte de aici.

Sincerele felicitări de astăzi merg la Ungluck, pentru comentariul: Radule, vezi ce-nseamna sa bagi putin material? Nimeni nu ia in calcul varianta cum ca textul e scris de alt barosan in afara de jmekerul cu certificat aprobat, stampilat, Julius.

PS: Vă rugăm insistent să nu ne mai acuzaţi de furt după fiecare concurs; o să ştiţi că ne-am apucat de furat atunci când o să vă dispară ceasul de pe mână în timp ce scrieţi un comentariu pe Daily Cotcodac.