Daily Cotcodac

Concursurile continuă

Nimic nu e decis încă în privința celor două concursuri de săptămâna trecută, până diseară mai aveți timp pentru niște răspunsuri mai de Doamne-ajută. N-am miza neapărat pe memoria voastră (dacă aveați așa ceva, învățați ceva ca lumea și acum făceați bani, n-o ardeați pe Daily Cotcodac, ca Julius), așa că reamintim despre ce e vorba:

1. Intrați pe autovit.ro, cel mai mare site românesc de anunțuri auto, și ajutați-o pe Monica să-și găsească o mașină decentă undeva la 3-4.000 de euro. Premiul e mai mult simbolic – o cafea cu Monica și Julius -, dar satisfacția de a fi ajutat o fată drăguță în mod cu totul dezinteresat e o senzație pe care ar trebui s-o experimentați măcar o dată în viață.

2. Găsiți un nume inspirat pentru un restaurant în Vama Veche specializat pe pește și fructe de mare. Premiul doi constă într-o masă pentru două persoane la restaurantul respectiv. Premiul cel mare va fi atunci când tot felul de gagici mișto vă vor opri pe plajă și vă vor spune: „Tu ai dat numele ăla mișto la terasa de lângă Expirat? Trebuie neapărat să mă culc cu tine!”