Daily Cotcodac

Un sac de sincere felicitări de Moș Nicolae

Fiindcă ați fost cuminți tot anul și n-ați postat comentarii de genul „trebuia să râd, sau cum?” sau „și texte cu glume când băgați?”, cum am auzit că e pe alte site-uri, Moșul v-a adus în seara asta un sac plin ochi de sincere felicitări la concursul de mimă cu pisici de săptămâna trecută.

Iată-i așadar pe Dan1 și Cristi primind sincere felicitări pentru răspunsul „Predator”, pe Rada, CID, Mimipa, Ion T. și Cami – pentru „Forrest Gump”, pe cei vreo 20 de cititori care au răspuns „Matrix” primind sincere felicitări chiar pentru răspunsul „Matrix”, pe Călin din Beiuș – pentru „Stars War”, pe Rushenne – pentru „A Fugitive from Matrimony”, și, în fine, pe Ciprian și Raluca – pentru răspunsul „de data asta chiar era Călăuza”.

Și ceilalți cititori care au participat la concursul de mimă cu pisici de miercuri primesc sincere felicitări, indiferent de ce au răspuns.

Nu ratați concursurile cu pisici din luna decembrie de pe Daily Cotcodac – poate v-ați plictisit să primiți în fiecare an pijamale, fular și mănuși, e momentul să-i scrieți lui Moș Crăciun că vă doriți niște sincere felicitări!