Daily Cotcodac

Câştigătorii concursului “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun”

Concursul “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun” s-a terminat. Judecând după valoarea premiilor (locul I – un laptop PC HP Mini 110, locul II – o imprimantă multifuncţională HP Photosmart Premium Wireless şi locul III – un Ipod), a fost cel mai important concurs online din luna decembrie. De asemenea, “Dă-i un tweet lui Moş Crăciun” a adunat cei mai mulţi participanţi la un concurs în această lună, depăşind 1.100 de comentarii.

Le mulţumim celor care au intrat pentru prima oară pe Daily Cotcodac cu ocazia concursului şi au citit şi alte posturi înafara celui care le oferea şansa să câştige un laptop. Le mulţumim, de asemenea, şi celor care au accesat site-ul HP România, fie şi numai ca să-şi facă o idee. Celor care au intrat pe DC doar pentru laptop, au băgat, vorba Sebrei, un comentariu cum bagă numerele la loto şi nu i-a interesat site-ul nostru câtuşi de puţin nu le mulţumim, pentru că nu avem de ce. Şi acum, rezultatele şi obişnuitele inepţii ale juriului.

În primul rând, să spunem că Moşul nu le-aduce daruri la copiii care nu ştiu să citească. Toate comentariile care au depăşit limita de 140 de caractere au fost descalificate.

În al doilea rând, Moşul nu le-aduce daruri nici la copiii care nu ştiu să scrie – dacă prietenii noştri de la Editura Univers ar fi scos şi cărţi de gramatică, probabil am fi împărţit cadouri până după revelion.

Sincerele noastre felicitări merg la Arsulici, pentru poezie. A fost ca România la Eurovision, când pregăteşte o piesă frumoasă în trendul de anul trecut. Deci, Arsulici: la concursul trecut s-a câştigat cu o poezie, acum premiem lucrările în proză.

Locul III îi revine lui Dragoş, pentru comentariul: “Aş dori un laptop ca să pot salva lumea”. Dragoş, lumea nu e într-o situaţie chiar atât de disperată, suntem convinşi că te poţi descurca şi cu un Ipod.

Locul II a fost adjudecat de Sebra, pentru comentariul: “Mamă, ce înghesuială. Abia am ajuns până jos cu scroll-ul. Şi te mai miri că bagă lumea la 6 din 49 sau la bingo”. Aşadar, imprimanta multifuncţională HP Photosmart Premium Wireless a fost câştigată de Sebra, care a jucat o singură variantă.

Locul I îi revine lui viorel_oltean,
pentru comentariul: “Vreau să câştig laptopul HP dar, ca oltean, cel mai mult îmi doresc să nu câştige ceilalţi”. Viorele, în momentul ăsta, suntem convinşi că antipatia dintre tine şi ceilalţi e reciprocă.

Două premii de consolare, constând în câte o carte apărută la Editura Univers, primesc Petrov şi Doriana21b. De asemenea, pentru comentariul: “Până la urmă e bună şi sănătatea”, Mihai primeşte din partea noastră cele mai bune urări de sănătate.

PS: Pe stil vechi, în data de 31 decembrie vom organiza şi un concurs de Moş Gerilă – noi împărtăşim convingerea că era mai bine pe vremea lui Moş Gerilă pentru că toţi copiii îşi permiteau o jucărie, nu ca acum, numai copiii cu posibilităţi.