Daily Cotcodac

Concurs Daily Cotcodac: „Vrei să fii tocilar?”

Revista de mare ţinută Daily Cotcodac are plăcerea să vă anunţe că s-a înhăitat cu nişte golani de la Editura Trei şi că, în loc să meargă la sală, ca alţi copii, bate toată ziua cartea în spatele blocului. Din păcate, nu putem păstra noi cărţile primite de la Editura Trei, pentru că ne bat noaptea vecinii în ţeavă şi ne lasă în uşă bilete de genul: „Vă rugăm să nu mai foşniţi noaptea paginile, că se aude şi nu putem dormi”. Din acest motiv, ne-am gândit să vă dăm vouă cărţile primite de la editura respectivă, în speranţa că poate aveţi vecini de treabă, care ascultă Guţă suficient de tare cât să nu audă când daţi pagina din Shakespeare.
Evident că n-o să vă punem să scrieţi un eseu în care să arătaţi cât de important este cititul pentru voi, şi nici n-o să vă cerem să ne puneţi link la voi pe site pentru a câştiga. Ştim deja că sunteţi mai citiţi decât vizitatorii altor site-uri (v-a plăcut linguşeala asta, nu?), aşa că nu vrem să vă jignim punându-vă întrebări penibile de genul: „Ce număr avea camera Ministerului Iubirii în care se găsea cel mai rău lucru din lume, din romanul 1984 al lui George Orwell?”.
Sub ce pretext o să vă dăm premiile, mai vedem. Dacă aveţi vreo sugestie, aşteptăm comentarii.

PS: De pildă, comentariile care nu trec de filtre şi ajung direct în spam ar putea fi premiate cu un roman post-modern 😀