Postul nu e post destul

Unora le place beatbox-ul

Cei de la asociația PARADAIZ au fost astă-vară la Baia Mare și au organizat un atelier de beatbox în comunitățile din Horea și Cuprom. Înainte să strâmbați din nas ca și cum voi când erați mici mergeați la pian în limba franceză, priviți puțin acest filmuleț, ca să înțelegeți ce mișto a ieșit și cât s-au bucurat ăia mici.

 

 

Dacă vreți să îi susțineți pe cei de la PARADAIZ, puteți vota noul lor proiect aici. E vorba de proiectul ”Beatbox Mașina”, o școală de vară de beatbox care se va desfășura pe parcursul a trei săptămâni în Școala Gimnazială Petre Dulfu din Baia Mare.

Share:

3 comments

  1. Ciprian 14 December, 2015 at 00:47

    Frumos. Eu.am vazut ieri in Iasi niste puști de pana in 14 ani care fredonau ceva beatbox. Si chiar suna bine. Ar trebui toti incurajati. Era un fel de provocare, se oprea unul si continua celalalt. Mie imi pare o treaba grea. Trebuie sa ai talent, sa fii creativ, sa fii istet, sa ai ureche muzicala.

  2. dyers_eve 14 December, 2015 at 02:01

    Imi inchipui ce succes ar avea un campionat de beat & box in comunitatile din Vaslui. Beat, Box ‘n Rape, ca sa fie meniul complet.

  3. ienihabarnam 14 December, 2015 at 02:13

    Am vrut și io să fiu cetățean în Țara lui Andrei, dar îmi zice că se poate numai dacă plătesc taxe, impozite, și abonament de telefonie mobilă în România. Cum să facă, oare, diasporenii, să nu se simtă excluși din minunatele inițiative? Help! 🙂

Leave a reply