Promo

Invitaţie la brunch cu Janina Nectara

Întrucât azi e seară de Champions League, băieţii ştiu şi singuri ce să facă, aşa că ne adresăm acum exclusiv fetelor. Nu, nu rugându-le să ne mai aducă o bere din frigider, mă, plecaţi odată la meci şi lăsaţi-mă să le spun fetelor ce aveam de spus!

 

Deci, fetelor: dacă vreţi să ieşiţi în oraş cu fetele, dar nu ca de obicei, adică fără să daţi pe gât şapte Cuba Libre şi să vă plângeţi de bărbaţi, Janina Nectara vă aşteaptă la Fashion Brunch – un mini party la hotel Radisson Blu, oferit de către Alpha Bank prin cardul de cumpărături Alpha Card Visa Gold. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi AICI, iar pe 25 mai să verificaţi dacă aţi câştigat o invitaţie.

 

janina

 

Janina Nectara deţine blogul de modă Fashion avec Passion, probabil cel mai bun blog românesc de fashion (oricum, primul din Europa de Est desemnat vreodată de Harrods “blogul de modă al săptămânii”). Prin urmare, presupun că veţi discuta despre hăinuţe, pantofiori şi gentuţe. Dacă nu o ştiţi deja pe Janina de pe Fashion avec Passion sau de la Antena 1, puteţi începe să o urmăriţi, femeia chiar ştie cu ce se mănâncă moda.

 

PS: O să vedeţi, o să aibă altă greutate apoi când o să ieşiţi cu fetele şi o să spuneţi: “Fată, să vă spun ce naşpa era îmbrăcată nasoala aia cu care umblă răposatu’ acum!”

Share:

6 comments

  1. bogho 13 May, 2015 at 15:39

    Sa mai zica cineva ca acest site este unul de misogini.

  2. sebra 13 May, 2015 at 16:20

    Fetele, cu ce vă îmbracați? 😀

  3. JULIUS 13 May, 2015 at 16:40

    @bogho: e singurul site de misogini în care, din 10 autori, 7 sunt femei.

  4. sebra 13 May, 2015 at 17:50

    @Julius,
    Vrei să spui că din 4 autori, 7 sunt femei.

  5. bogho 13 May, 2015 at 22:07

    – Ce-i mai rău și mai rău decât un bărbat misogin?
    – O femeie misogină

  6. Belle dImagination 14 May, 2015 at 07:25

    Bhogo, arareori femeile sunt numai misogine. În general sunt mizantroape.

Leave a reply