Postul nu e post destul

Ritualuri de împerechere la bugetari

Stephanie

Domnu’ Gelu sărise binișor de patruzeci, iar începutul de burtică și urma de chelie nu făceau decât să-i dea prestanță atunci când împărțea indicații subalternilor . Pentru că, da, domnu’ Gelu era mare ștab, amploaiat la Stat, șef de serviciu. Zilele îi treceau greu, era plictisit până peste poate de hârțogăria de la muncă și mutra nevestei de acasă. Asta până în ziua în care a cunoscut-o pe Nuți, ajunsă prin grija cuiva de sus în postul de referent la el în departament. Nuți avea 28 de primăveri, un zâmbet blond și un decolteu amețitor .

Gelu a avut grijă ca perioada de acomodare a fetei să nu fie dificilă, iar după vreo trei luni îi regăsim pe cei doi pe mocheta aspră din biroul sau, el ciufulit și transpirat, ea julită la genunchi.

Nuți deținea un apartament proprietate personală, pe care mami și tati i-l făcuseră cadou, pentru ca fata să poată porni cu dreptul în viață. Cei doi și-au mutat amorul ilegal la domiciliul fetei, unde condițiile erau net superioare celor de la serviciu, iar Gelu își suna din ce în ce mai des soția spunându-i că trebuie să facă ore suplimentare. Petreceau seri de iubire nebună, apoi, pe la ora opt, opt și jumătate, el își trăgea nădragii pe el, își înnoda cravata și ieșea oftând pe ușă, lăsând-o pe Nuți în lacrimi, blestemând lumea cea rea și certificatul lui de căsătorie.

Într-o seară, tocmai când se pregătea să plece acasă și își pupa iubita cu jale, Gelu auzi bătăi în ușă. Nuți deschise și dădu nas în nas cu doamna Gelu.

Gelu, luat prin surprindere, urlă către nevastă-sa:

– Iubito, nu e ceea ce crezi!

Nuți, luată prin surprindere, urlă către Gelu:

– Cum adică “iubito”, porcule? Ai zis că e frigidă și că nu te mai culci cu ea de mai bine de doi ani!

Doamna Gelu, luată prin surprindere, urlă, la rândul ei, către Gelu:

– Cum adică “frigidă”, nesimțitule?!

•••
Șase luni după întâlnirea de gradul al treilea îl regăsim pe domnul Gelu divorțat, domiciliat la adresa unde locuiește domnișoara Nuți. Viața curge frumos, dragostea e peste tot în aer, plimbări de mânuță, vacanțe la munte și la mare, Nuți e fericită: Gelu e, în sfarșit, al ei!

•••
Zilele trec și cei doi împlinesc cinci ani de când domnul Gelu a petrecut prima noapte în casa domnişoarei Nuți. Părul din cap i s-a mai rărit, burtica i s-a mărit , pielea e ceva mai flască, dar… la dracu’, e în plina formă și nici prin cap nu-i trece s-o ceară de nevastă pe blonda cu țâțe mari.

Cu ocazia aniversării Nuți cumpărase somon, șampanie, lumânări și un set de desuuri din dantelă neagră . A ajuns acasă prima, a aranjat casa, a pus masa, și-a pus lenjeria sexy și l-a așteptat emoționată pe Geluțul ei.

În sfarșit, a ajuns! Ea îi deschide, beată de iubire și de cele trei-patru păhărele de vodcă pe care le gustase, de plictiseală, așteptându-l. El, flămând și apatic, întreabă sec: “Ce-i de mâncare?” Ea își maschează supărarea și îl servește ca o sclavă. Apoi îi aduce papucii moi de casă, iar el se instalează în fotoliu, în fața televizorului, cu telecomanda în mână. Adoarme zece minute mai târziu, pe muzică de Dana Grecu. Nuți strânge masa, stinge lumânările, își îmbracă pijamalele flaușate și se cuibărește în pat. Strânge spasmodic perna în brațe și plânge cu muci. Adoarme.

•••

În departamentul domnului Gelu a apărut o brunetă focoasă, cu craci imenși, Marcela. Să tot fie vreo trei luni de atunci. Aseară, Nuți a primit un telefon de la iubitul ei: “Dragă, nu-mi mai văd capul de treabă, o să rămân câteva ore peste program! Nu știu la cât ajung, culcă-te, nu mă aștepta!”

Share:

42 comments

 1. Cristiana 5 March, 2014 at 03:11

  Si acum o sa fie Nuti ”frigida”?=))=))=))=))

 2. Radu Vasile 5 March, 2014 at 04:45

  Respect Gelu! De aia nu o sa pot sa insel eu niciodata, pentru ca nu pot sa mint. Adica nu pot sa ma duc la respectiva si sa ii spun, nevasta e asa si pe dincolo, nu ma mai inteleg cu ea, nuam mai facut sex de nu stiu cand.
  Dimpotriva, mi-ar placea sa ii pot spune, ma inteleg bine cu nevasta, totul e frumos, dar nu strica putina diversitate când si când, lucru cu care si nevasta e de acord, ce zici, o punem de o aventura? ha!? Cum ar suna?

 3. Ina_adevărata 5 March, 2014 at 07:16

  Din tablou lipsesc casa de vacanță și mașina de teren- accesorii obligatorii pentru ca domnii de tip Gelu să rămînă atractivi pentru tinerele de tip Nuți din departamentele domniilor-lor.

 4. Boby 5 March, 2014 at 07:54

  Julius/Gelu, tu muncesti (si) la stat si noi nu stim?

 5. Boby 5 March, 2014 at 07:54

  Julius/Gelu, tu muncesti (si) la stat si noi nu stim?

 6. Dan1 5 March, 2014 at 08:43

  Ma scuzati, nu cred ca se poate dormi “pe muzică de Dana Grecu”!

 7. Daniela 5 March, 2014 at 09:00

  Literatura, pura literatura. Asa ceva nu exista.

 8. Cristina Ș. 5 March, 2014 at 09:16

  @Boby … ce vrei sa insinuezi, Julius are o iubita?! =((

  @DanOne, Steph: cine-i Dana Grecu, cind cinta ea, in ce ani?

 9. Dan1 5 March, 2014 at 09:21

  @Cristina Ș.: E moderatoare la Antena 3. Usor isterica, asea. :))

 10. Nero 5 March, 2014 at 09:42

  Un adevarat model domnu’ Gelu…

 11. dc 5 March, 2014 at 09:47

  Bai, ce mai frigidizeaza femeile joburile astea de la stat 😀

 12. Cristi 5 March, 2014 at 10:39

  Ba da-l in @$##@#$, doar nu-i Babatunde.

 13. Mariana 5 March, 2014 at 11:03

  Cristi, autoarea nu ne-a dat detalii legate de…hmmm… dimensiuni, ci doar de pozitii (vezi genunchii actualei frigide Nuti).

 14. JULIUS 5 March, 2014 at 11:09

  Băi, mai rar bărbaţi aşa sinceri ca Radu Vasile! Ştiam eu că Daily Cotcodac adună tot ce-i mai bun pe lumea asta.

 15. Jordan 5 March, 2014 at 11:17

  Si morala, morala care-i? Inevitabilitatea aventurilor dintre barbatii casatoriti si blonde cu tate mari/brunete cu craci imensi, care sunt neputincioase in fata atractiei fatale exercitate de barbati de varsta mijlocie, cu un venit mediocru spre mic, cu inceput de chelie si o burta mai mult sau mai putin dezvoltata, care pot profita de ele fara sa depuna nici cel mai mic efort?

  Daca-i asa, e cea mai misto morala ever. Las’ ca o sa incep eu cumva sa chelesc, o sa fac eforturi sa ma ingras, ca prea se vad toti muschii, parca sunt nehalit, o sa-mi dau demisia din postul asta prea bine remunerat de la privat, mai astept vreo 10 ani ca sa ajung la varsta potrivita si atunci sa vezi viata 🙂

 16. bogho 5 March, 2014 at 11:25

  Cred ca femei cu decolteu ametitor sunt si la privat, nu numai la stat. Si cred ca sunt ceva firme in care sunt si femei cu craci imensi

 17. lichu 5 March, 2014 at 11:39

  Se pare ca fetele cedeaza mai usor la sefi/sefuleti. Era o blonda, bruneta, dupa cum era trendul intr-o multinationala. La oricare sef punea placa: cofee, tee, me.

 18. RoseN 5 March, 2014 at 12:08

  Da’ totusi frate ce manca nenea asta de avea atata noroc? :)) ca vorba Inei, unde-i viluta, jipanu, yachtu dracu lacu… ca de burti, cine are nevoie :))

 19. Cristina Ş. 5 March, 2014 at 12:44

  @DanOne:..aaa… stai, ca m-am prins! deci Gelutu adoarme in istericalele unei femei, asta e muzica pt urechile domniei sale!
  trebuie ca-si aducea deja aminte de vremurile cu frigida, cind se gindea la Nuti, acum gindindu-se la Marcela ..

 20. Cristina Ş. 5 March, 2014 at 12:49

  @RoseN: pai cred ca minca ce-i gatea blonda, caz in care pe mine m-ar interesa mai mult de ce sta ea – blonda, cu tite mari, cu stare materiala buna si serviciu usor, caldut, cu statut social – in sclavie la un ofilit … si nu-si gaseste un baiet tot asa, fara yacht, fara vila, fara jeep ca oricum are ea – dar si fara burta, fara piei atirninde, fara chelie .. 😀

 21. Stephanie 5 March, 2014 at 12:51

  @Ina: da’ poate ca domnul Gelu are casa de vacanta si Jeep, insa nu pomenim in frumoasa poveste, ca doar nu vrem sa-i punem ANAF-ul pe urme! 😉

 22. N.A. 5 March, 2014 at 12:52

  A, sa stea linistita Nuti, lumea asta e rea si o invidiaza pentru asa nabab ca Gelutu. Da’ Gelutu sigur o iubeste foarte tare, unde mai gaseste el asa proasta? Peste tot? Ei, da, dar ea e speciala…

 23. Ina_adevărata 5 March, 2014 at 12:54

  Textul mai poate fi completat:
  …Gelu întîrziind tot mai des la ședințe, Nuți își ia mîță/ cățel ca să-i țină de urît. Totodată, descoperă Facebook-ul, unde postează adeseori status-uri de învingătoare: “azi, Gelu m-a sunat să-mi spună că are ședință diseară. Hahaha, sînt sigură că, de fapt, murea de dorul meu și era îngrijorat să nu-l înșel, de-aia m-a sunat!”

 24. Cristiana 5 March, 2014 at 13:03

  Eeee sa vedeti voi cand isi trage Nuti un vecin/coleg viril tanar,atunci sa vezi statusuri pe pereti =))=))=))

 25. Stephanie 5 March, 2014 at 13:12

  N.A., Ina, Cristiana: rele, ma, rele! =))

 26. Alt Marian 5 March, 2014 at 14:03

  Conform articolelor anterioare “zâmbet blond” = “zâmbet tâmp” ?

 27. Daniela 5 March, 2014 at 14:48

  @ alt marian: nu, zambet blond= zambet fatal.

 28. Guns no roses 5 March, 2014 at 16:18

  Doamna Gelu ??? Nutzi ??? O bruneta focoasa ???
  Stimate doamne si domnisoare, autoare sau comentatoare,lasati eufemismele si spuneti -va numele corecte. Suspinele se aud pana aici.

 29. sebra 5 March, 2014 at 17:47

  Nu-mi este clar cine i-a regăsit pe cei doi pe mocheta biroului domnului Gelu. Precis acea persoană i-a turnat la frigidă.

 30. Alt Marian 5 March, 2014 at 19:09

  Desi toate femeile (se prefac ca) înteleg riscurile de a fi sotie, vad ca-i dau înainte cu maritisul. Idei putine dar fixe 🙂

 31. Dan1 5 March, 2014 at 21:22

  @Alt Marian: Da bre, dar satisfactia de a-si tortura sotul e inegalabila! =))

 32. Radu Vasile 5 March, 2014 at 22:12

  @fetele: Imi place sistemul de valori pe care il aplicati, casa de vacanta, iaht, conturi in banca.
  Astea sunt idealurile unei femei inteligente/destepte.
  Dar trebuie sa stiti, stiu ca pare greu de crezut, dar mai sunt si femei proaste si chiar extrem de proaste pe pamantul asta. Din alea care au ajuns si ele intr-un post, habar nu au ce sa faca acolo, sunt praf si pulbere (fina), dar trebuie sa isi mentina postul. Asa ca pentru mentinerea postului se culca si traiesc cu seful erarhic.
  Asta le asigura ca nu isi pierd postul, ca nu trebuie sa munceasca in acel post, deci, intr-un final, tot la bani se traduce.

  Hai, iar acum sa vina @silva sa ma numere la virgule si sa imi dea extemporal la psihologia feminina.

 33. Radu Vasile 5 March, 2014 at 22:14

  @Julius: Si eu te apreciez nespus.
  Stii regula, trebuie doar sa spui când sa dispar si dispar.

 34. Dan1 5 March, 2014 at 22:53

  @Radu Vasile: Ce-ai facut bre? Il apreciezi pe Julius? 😐

 35. Radu Vasile 5 March, 2014 at 23:26

  Pai nu pot altfel! Eu nu sunt lepre din alea care sa se bucure alaturi de un om când e bine si apoi sa dau cu copita si sa plec.
  Chiar daca i-a dat xperia ala lui Udrescu:)

 36. ioanai 6 March, 2014 at 03:13

  @Jordan , eu zic sa-ti mai si tai ceva din “dumneaiei”, poate te simti chiar si mai bine

 37. Pusi 6 March, 2014 at 09:17

  Povestea ca povestea, dar titlul, face toți banii!
  (Banii = remunerația autorului.)

 38. Alt Marian 6 March, 2014 at 17:36

  Si Nuti aia o ipocrita …
  Pai l-a tradus pe ala care a pus-o în post pentru unul pe care nici nadragii nu stau … Pai sa-ti mai vie sa mai pui vreo fâsneata pe un post unde nu faci nimic dar iei leafa, ca uite ce patesti

 39. Xeno 6 March, 2014 at 20:24

  Vai da’credeam ca dnul Cemesica e specialistul in analiza ritualurilor.. domnu’, domnu’, maine-poimaine va sufla Stephanie jobu’! (eu textul nu l-am citit, numa’titlu..asa ca, cine a citit acolo, bugetarii chiar se imperecheaza?! Io-s somera, si nu stiu spre ce s-o apuc, la privat ori la buget, unde-o fi mai bine? De imperecheat nu-i pb, am acasa, de salariu intreb..)

 40. Hapi 7 March, 2014 at 00:35

  Nu stim exact daca doamna Nuti a aflat vreodata daca e frigida sau nu 🙂

  Ca o completare voiam sa spun c-am trecut pe-aici sa-i vad fesul bravului soldat 😉 Si camesha de noapte.

 41. Alt Marian 7 March, 2014 at 11:04

  Off-topic:

  Domnilor autori, ce s-a întâmplat, v-a adus (promis) Julica bani? Vad ca ^deodata va întreceti în a publica articole bune … (care o fi oare emoticonul de scarpinat în cap?)

 42. Gigi Pedală 8 March, 2014 at 09:38

  – Bă, Nuți s-a sculat?
  – Nu, mă, nu mi s-a sculat!
  (bancu’ era mai lung, da’ mi-e lene să scriu)

Leave a reply