Postul nu e post destul

M@sterchef studențesc

Am fost în vizită în Regie la un nepot, student în București; l-am prins exact atunci când gătea:

gatit

Share:

26 comments

  1. RoseN 25 September, 2013 at 13:02

    =)) peeeeerfect, care-i problema? =))

  2. ioana 25 September, 2013 at 13:03

    are gusturi fine

  3. NNA 25 September, 2013 at 13:22

    …bine ca au apa calda si poate s-o incalzeasca. :)) Noi nu ne permiteam luxul de a consuma apa calda pe o amarata de conserva. 😀

  4. BogdanT 25 September, 2013 at 13:33

    Ah… The good old memories 🙂

  5. Ferdinand 25 September, 2013 at 14:07

    Dacă ți-e lene să stai după conservă până se încălzește sau dacă pur și simplu vrei să economisești timp atunci nu faci așa ci o duci cu tine la duș.

  6. Mary Jane 25 September, 2013 at 14:08

    Doamne, ce-as baga un pate, da aici unde mi-s io trebuie sa ma duc taman in alt oras sa-mi cumpar asa ceva si mai e si un euro unul din ala mic, iar porecla mea nu e Scrooge degeaba

  7. NNA 25 September, 2013 at 14:15

    @Ferdinand: …eu stiam ca asta merge cu gagici nu cu conserve, dar ma rog, fiecare cu gusturile lui. =))

  8. sebra 25 September, 2013 at 14:46

    Ce boierie! Apă caldă la indiscrecție…

  9. Mariana 25 September, 2013 at 15:03

    Ce boierie… la mine in cartier nu e apa calda!

  10. l@ura 25 September, 2013 at 15:06

    exista undeva pe-aici prin marea gradina virtuala o reteta de preparat legume la abur in masina de spalat vasele; un pic de rafinament deci, daaa?

  11. Ferdinand 25 September, 2013 at 15:24

    @Mary Jane: nu-i pate

  12. Marian S 25 September, 2013 at 15:28

    @Mariana: Ăăăăă… da? Curios, la mine este. ;;)

  13. Marian S 25 September, 2013 at 15:33

    Observ numai gospodine abstruse şi gospodini abstruşi, no offence. Se vede treaba că sunteţi căsătoriţi şi vă găteşte altcineva, recte soţia sau soţul.

    PATEUL NU SE ÎNCĂLZEŞTE NICIODATĂ ÎNAINTE DE CONSUM, DIMPOTRIVĂ, SE RĂCEŞTE!!!

    Deci culorile alea de la buton sunt inversate; de altfel nici aburii de la găteală nu se văd.
    Şi mai vreţi meniu thailandez, aoleu… 😀

  14. Marian S 25 September, 2013 at 15:54

    @Marian S: Mdea. Am heckărit poza. E ceva “ … ţărănească cu costiţă afumată“.

    Deci e apă caldă.
    Deci retrag.
    Deci nu mă mai bag în bucătăreală de-asta.
    Deci mă duc să-mi bag punga de floricele la microunde.

  15. monica 25 September, 2013 at 16:12

    @Marian S: aoleeeoooo, mamicaa, esti umbiguu (ubicuu+ambiguu): scrii peste tot, citesti repede peste tot, iti dai raspunsuri, te contrazici, te intelegi… =)) =)) De ce-oi fi tu singur, nu stiu! 😀

  16. NNA 25 September, 2013 at 16:25

    @RoseN: Rozico, te scot la o conserva? 😀

  17. RoseN 25 September, 2013 at 16:33

    @NNA: =)) una cu iarba daca se poate, hihihihi…

  18. ela 25 September, 2013 at 16:40

    Hi,hi,hi… de parca tu cu aragaz, cratita si lingura de lemn esti mai breaz!

    Mai bine ia lectii:D:D:D

  19. ela 25 September, 2013 at 16:56

    vai de mine si de mine, confundai pe Calarasu cu Constantinescu!

    Ma duc singura la beci…. T@adere da-te mai hacana, nu te’ntinde ca la tine acas’:D

  20. Alt Marian 25 September, 2013 at 17:41

    O fi aceeasi chiuveta în care se si *pardon* pisa?

  21. dc 25 September, 2013 at 17:47

    @monica: Are personalitate dubla si o dezvolta pe a treia 😀

  22. Adrian Calarasu 25 September, 2013 at 21:53

    E fasole, bre :))

  23. bogho 25 September, 2013 at 23:35

    E o conserva de fasole cu costita afumata (probabil inca in perioada de valabilitate)

  24. boemul 26 September, 2013 at 08:37

    se găsesc şi mai ieftine, nepotul tău nu-i student adevărat :))

  25. Marian S 26 September, 2013 at 09:27

    @monica: Lasă, Monica, că mă descurc. La ora aia veneam de la şaormeria din colţul străzii, cum naiba să mai gândesc corect după o masă copioasă?

    PS: ai rezolvat cu machiajul ăla? Am io un vecin care zugrăveşte. =))

  26. plesneala 26 September, 2013 at 11:35

    Rafinament! Incalzeste mancarea la foc mic!

Leave a reply