Concursuri

Concurs de mimă cu mâncare

Bine v-am găsit la o ediţie specială, de duminică, a îndrăgitului nostru concurs de mimă cu pisici. De data asta nu avem pisici (probabil bravul nostru burlac le-a mâncat deja pe toate în vreo sâmbătă, după ce se lăudase niţel pe facebook că el nu e nevoit să se umilească pentru sex şi mâncare, ca ăia însuraţi). Pentru a câştiga nişte sincere felicitări cu garnitură şi salată de sezon, trebuie să ghiciţi ce a încercat Julius să gătească aici.

Răspunsul mâine, într-un nou text din seria “Dezastre în bucătărie”.

Share:

62 comments

  1. dyers_eve 26 May, 2013 at 20:34

    Saorma “cu de toate”.

  2. Andreea M. 26 May, 2013 at 20:35

    Ciorba de curcan cu tarhon/ciorba de burta/ciorba iatza ?

  3. ady 26 May, 2013 at 20:35

    paste carbonara?
    pare a fi ceva lapte (sau un alt lactat cumplit torturat) si ceva ierburi aromatice.
    dar cel mai probabil imaginatia mea ajunge la gleznele imaginatiei mogului, asa ca n-am nicio sansa la felicitari.
    prima oare?

  4. subinus 26 May, 2013 at 20:39

    Clatite cu branza si marar ?
    Is naspa maestre, ca am incercat si eu 😀

  5. lulu 26 May, 2013 at 20:39

    Intai sa ne lamurim: aia este mancarea, sau cratita pusa la inmuiat?

  6. Marina 26 May, 2013 at 20:39

    cred ca o ciorba a la grec 🙂

  7. Alina C. 26 May, 2013 at 20:39

    Eu cred ca incerca sa spele cratita…

  8. sofia 26 May, 2013 at 20:39

    Foi cu lapte ?

  9. MT 26 May, 2013 at 20:40

    ciulama cu ciuperci (halucinogene)

  10. dyers_eve 26 May, 2013 at 20:41

    Lapte de pasare, ca tot e Julius singur-cuc =))

  11. Dan1 26 May, 2013 at 20:49

    A, pai e clar: a-ncercat sa fiarba un crenvurst! =))

  12. Sinziana Lupascu 26 May, 2013 at 20:50

    Asta ori e ciulama de pui cu smantana ori cine stie ce alta grozavenie de sos, dubios :).

  13. Mariana 26 May, 2013 at 20:52

    Nu pot sa cred ca gatesti ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon la ceaun!

  14. Ina_adevarata 26 May, 2013 at 20:58

    E, hai că ți-a ieșit destul de bine de data asta, e clar ce e: file de șalău Meuniere cu sos de capere și lămîie.

  15. Rada 26 May, 2013 at 20:58

    Pare un rest de ciorba radauteana. Dar nu m-ar mira sa fi fost, de fapt, o incercare de sarmalute in foi de vita.

  16. Hapi 26 May, 2013 at 21:01

    Un “rântaș” ?
    Important e sa nu fi asteptat ceva musafiri 😀

  17. dyers_eve 26 May, 2013 at 21:01

    @Dan1: Nu un crenvust, un cremsnit 🙂

  18. m 26 May, 2013 at 21:05

    avand in vedere ca domnul Julica este un tip complex si delicat, ca de vrej este din zona Ardealului, cred ca este vorba de o superba supa de chimen care se soarbe din varful buzelor! Dar, pentru ca timpul se invarte repede in jurul dansului, Julica a incercat sa faca si crutoanele in acelasi timp… Parca-l vad turnand nervos in aceiasi oala: faina de grau si un pic de drojdie, a aruncat in scarba un praf de sare pentru ca, in secunda urmatoare sa se intoarca agitat catre laptop-ul ce scoate nervos un harait de alien…

  19. dyers_eve 26 May, 2013 at 21:06

    Omleta-i cea mai buna prietena a burlacului, se stie !

  20. Cata 26 May, 2013 at 21:07

    A incercat Julica sa fiarba apa?! Si a ars-o? :))

  21. Cristi 26 May, 2013 at 21:11

    Cred ca a incercat sa faca oua ochiuri. :))

  22. yogibeer 26 May, 2013 at 21:13

    Ciulama de pui sau ciorba de burta… dupa aspect.

  23. Serban 26 May, 2013 at 21:15

    Dacă pisici nu e, nimic nu e.

  24. daniela 26 May, 2013 at 21:20

    Bucataria frantuzeasca nu este joaca de copii 😛
    Soupe aux champignons

  25. Lepka 26 May, 2013 at 21:23

    Oricum, pare ceva de Tarkovski. “Copilaria lui Ivan” cred

  26. Serban 26 May, 2013 at 21:29

    Unde ești, Udrescule?
    Unde ești, Pircă și salata ta de beuf?
    Unde e Eftimie cu minunatele sale rețete de pește?

    S-au dus. Acum trebuie să ghicim mâncarea care deja a fost îngurgitată de ceva vreme.

  27. Serban 26 May, 2013 at 21:31

    @Lepka: :)) Foarte probabil. Nu este sigur Emanuelle.

  28. sebra 26 May, 2013 at 21:44

    Cred că acolo spăla doar cratița.Imaginile cu mâncarea, mai târziu.

  29. ela 26 May, 2013 at 21:44

    Nimeni n_a remarcat inca ?

    Minarieeeeeeeeeeeeeee !

  30. RoseN 26 May, 2013 at 21:46

    Un fel de zamă de şalate =)) mai personalizata asa, doar se stie ca mogulul nostru drag e un original 😀
    pfaaai, chiar, si mie mi-e dor de Udrescu :))

  31. Delia 26 May, 2013 at 21:48

    ciorba de legume cu zer de oaie neurdit 😀

  32. belgianca 26 May, 2013 at 21:54

    Eu spun asa: era o oala cu un pic de apa pe fund uitata pe aragaz. Cineva a venit beat, s-a impiedicat si a scapat borcanul cu aracet in oala. Altcineva a venit mai treaz, a luat un servetel de hartie verde si a incercat sa salveze macar borcanul. A reusit ceva, dar bucati din servetel s-au “diluat” in aracet. Deci, e aracet cu servetel.

    Daca nu, sigur e un quiche cu somon si spanac.

  33. Parsul Apoteotic 26 May, 2013 at 21:58

    Ai stins tigarile in scrumiera cu lapte?

  34. Rada 26 May, 2013 at 22:00

    Ar mai putea fi si ciorba de dovlecel fara dovlecel. Sau ciorba de loboda, fara verdeata si fara Svetlana Loboda.

  35. mistretanu 26 May, 2013 at 22:10

    Musca gravida sta pe oala de noapte.

  36. 01st1 26 May, 2013 at 22:23

    Hm, nu-mi dau seama ce a incercat sa gateasca, dar e evident ca a mincat si nu i-a placut deloc, da’ deloc, ca n-a a vut timp nici sa ajunga la veceu, a decartat in bol.
    (Bai, sa nu spuna careva ca e un comentariu scirbos; ce, io am inceput?)

  37. ed 26 May, 2013 at 22:25

    Manarie…..prea curat aragazul.

  38. Sabotor 26 May, 2013 at 22:36

    Ceafa de porc cu cartofi pai – o mancare traditionala in Romania, zic eu….

  39. dracsor 26 May, 2013 at 22:38

    ciorba de burta. aratati-mi un mascul feroc care nu adora ciorba de burta.

  40. Camelia 26 May, 2013 at 22:41

    asta nu e oala aia uitata in frigider acum ceva luni?????

  41. karmapolice 26 May, 2013 at 22:43

    ciorba de pisici

  42. Rushenne 26 May, 2013 at 22:46

    Io acum am ajuns de la film si nu am avut rabdare sa citesc toate comentariile asa ca nu stiu daca s-a mai zis: ciorbita de vacuta? 😛

  43. Natty 26 May, 2013 at 22:50

    Supa de salata!

  44. Maria 26 May, 2013 at 22:51

    E o suprapunere ne-meșteșugită de imagini: un bol cu ciorbă copiat artistic peste un fund de oală nu prea curată. Așadar gătitul lui Julius – ILUZIE!

  45. Lepka 26 May, 2013 at 22:52

    io tot nu inteleg de ce naiba ai folosit ceaunoiu` ala pentru o lingura de sos…cratite mai mici n-ai?

  46. sebra 26 May, 2013 at 23:00

    Ai uitat să ne precizezi dacă ai și mâncat chestia aia.

  47. Lora 26 May, 2013 at 23:15

    Noroc ca se vede aragazul in poza, altfel nu cred ca ar fi zis cineva ca e vorba de mancare:))) pacat de oala:)))

  48. RoseN 26 May, 2013 at 23:52

    Nu-i lua in seama Julica pe raii astia, atatea fite si figuri mai frate :)) e o zeama sigur, si-mi pare cunoscuta, de buna seama am facut si eu asa ceva candva =))

  49. raluiuliana 27 May, 2013 at 00:20

    Ceva ars plutind intr-un sos? Grozav ce seamana cu una din tentativele mele de ciorba . Am intrat in bucatarie , am orbecait spre aragaz si am turnat rapid in oala fumeganda o ceasca cu apa.In orice caz ,chestia din oala lui Julius arata mult mai apetisant.

  50. raluiuliana 27 May, 2013 at 00:22

    Oare a mai reusit cineva sa arda ciorba /supa?
    Intreb ca sa stiu daca a murit si capra vecinului…

  51. MNX 27 May, 2013 at 00:31

    Clatite? :))

  52. N.A. 27 May, 2013 at 00:36

    Bai, deci asa m-am ras la comentarii, ca nici nu-mi mai vine sa ghicesc! Eu as imparti sincere felicitari la aproape toata lumea!

  53. Ina 27 May, 2013 at 00:51

    Ciorba de pui a la grec. Ce pot spune, a iesit excelent, seamana cu cea mai recenta preparata de subsemnata. Cu deosebirea ca eu am reusit si sa o tai dupa ce am dres-o cu dichis, caci aveam impresia total gresit ca am oprit focul, desi nu o facusem.

  54. portal 27 May, 2013 at 06:13

    ulei de masline + sana + unt + salvie + lamaie + parmezan ( Ravioli cu sos de smântână )

  55. N.A. 27 May, 2013 at 09:27

    @portal: Ai copiat! :))

  56. suminona 27 May, 2013 at 10:22

    Lapacei cu titinele si tarhon … fara smantana… cu lapte gras si cred ca cu ciocolata ca se vede ceva maro acolo ..

  57. Ciprian 27 May, 2013 at 10:35

    Dumnezeu ştie ce ai vrut să faci.

  58. mianna 27 May, 2013 at 13:19

    @raluiuliana: cu arsul supei – da, am reusit si eu. ufff, ce bine ma simt ca nu-s singura (pana acum mistourile la adresa mea asta presupuneau 🙂 )

  59. Maya 27 May, 2013 at 18:55

    Cremshnit

  60. pretender 27 May, 2013 at 20:04

    @Şerba făceai aluzii, desigur, la mâncarea care a fost vomată în urmă cu ceva vreme.
    Cred ca era o ciorbă radauteana cu gust de…porc ! :))

  61. pretender 27 May, 2013 at 20:13

    L. E. Raspuns be, pana nu se răceşte : e haleul tematic al lui iulius cu care a concurat la blog-chef si care i-a adus sincere felicitări !

  62. raluiuliana 27 May, 2013 at 20:37

    @ mianna
    cine face misto de noi face , de fapt, din invidie – ca noi avem mereu tigai si oale noi :-p

Leave a reply