Postul nu e post destul

Întâlnirea de la miezul nopţii, cu DJ Cotco

Am uitat să vă dau vestea cea mai bună cu privire la cheful de mâine: nu DJ Cotco va pune muzică. Ba nu, greşesc, nu asta e vestea cea mai bună, ci aceea că nu Adriana Metalista va pune muzică. Uf, iar am greşit: de fapt, vestea cea mai bună e că nu Călăraşu va pune muzică. Deşi sigur va avea vreo casetă cu Europe prin buzunar şi va merge cu ea la DJ: “Moşule, bagă şi tu a treia piesă de pe faţa A, e foarte mişto”.

HYPOCRISY – End Of Disclosure

Share:

9 comments

  1. Lora 16 March, 2013 at 00:16

    Ce-o sa va mai distrati:))

  2. Mariana 16 March, 2013 at 00:33

    Buei, ok, nu Europe, dar macar un Bon Jovi?

    Ia hai: http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE

  3. Cms 16 March, 2013 at 00:39

    @Mariana: Te pupă cel puţin vreo trei cititoare premium. :))

  4. Mariana 16 March, 2013 at 00:41

    @Cms: Si cititori nu? 😛

  5. Cms 16 March, 2013 at 00:49

    @Mariana: Pentru Jon Bon Jovi, nu ştiu. Pentru tine, poate. 😛

  6. Mns 16 March, 2013 at 01:30

    Pfoooaa! Ce coincidenta! Acum 1h incercam s-o inviorez pe nevasta-mea pentru ca ca mi se plangea ca e foarte obosita/adormita cu … “End Of Disclosure” – mi-a zis ca ar fi bine sa ma opresc imediat, pentru ca e foarte probabil sa se intample ceea ce mi-am propus si n-ar fi chiar bine pt. mine. Deloc. Normal, am oprit imediat. Noapte buna, iubita!

  7. Tzica 16 March, 2013 at 13:15

    De la primele acorduri ale piesei se poate decela conceptul sincretic al labirintului, inerent manierismului, incadrandu-se, din punct de vedere al teoriei muzicale, stilului baroc. Concret, toata disperarea cautarii centrului labirintului pentru a ne regasi, da savoarea acestei melodii. Omul uneori se multumeste numai cu ecourile anecoide ce se izbesc de zidurile labirintului si nu patrunde in ludicul experientei pentru a-si lasa sufletul sa treaca dincolo de acestea. “End of disclosure” e o calauza spre un adevarat „Gnothi seauton!”, reprezentand o maieutica ce revela cele mai ascunse tristeti, pe care le incercam inca din marele vis perinatal. Pasajele frecvente de blues in clivaj cu sonoritatilor hieratice ale orgii definesc stilul ca BlueWave. Fara indoiala respectiva melodie sta sub semnul lui Saturn.

  8. N.A. 16 March, 2013 at 17:14

    Da, cred ca Tzica a spus totul..

  9. Romi 16 March, 2013 at 21:54

    Acu’ am venit de la ziua de nastere a lu’ un prieten.Dupa ce mi-am baut cana de moare de varza rituala,hai sa vad ce mai scriu d-nii si frumoasele doamne de pe D.C.Daily Cotcodac,not District of Columbia.Ma rog,aia,aia……dar ajung la nr.7,dl.sau d-na Tzica.Citesc de 1,2,3 ori si mi-am amintit ca mai am niste palinca dosita in balcon,ca simteam ca incep sa-mi creasca niste chestii pe cerebel,asa ca voi incerca sa-mi sterg imaginea virtuala.N.A. a avut perfecta dreptate.Sa stiti ca v-am iubit..in caz ca nu mai apar..De fapt e numai o jumate, asa ca o sa mai apar,sper..

Leave a reply