Postul nu e post destul

Scandalos: Ducu Bertzi a furat tot de la un hoţ! E ca şi cum Buzdugan ar fura glume de la Morar!

Don DJ Cotcodacio

Vom asculta astăzi o bucată din cunoscuta piesă a lui Ducu Bertzi “Zamba Del Che”. De fapt, Ducu Bertzi a furat pur şi simplu piesa “M-am îndrăgostit numai de ea” de la Gianni Nazzaro (o puteţi asculta aici), dar se pare că şi macaronarul a ciordit de la Victor Jara cel puţin începutul melodiei. Ne bucurăm încă o dată să le oferim cititorilor noştri încă de astăzi glumele şi informaţiile de mâine de la Radio ZU.

Victor Jara – Zamba Del Che
http://www.youtube.com/watch?v=7beUY6CufA4&feature=related

Share:

12 comments

 1. chocolate 2 November, 2012 at 00:20

  ce bine ca nu ascult radio-ul ala de rah…aaaa, de 2 bani.

 2. Ciprian 2 November, 2012 at 00:28

  Piesa lui Bertzi si asta nu seamana.

 3. 4mall 2 November, 2012 at 00:39

  Mie mi-e mila de saracii Buzdu si Morar…daca te mai iei de ei la fiecare text, o sa ramana oamenii fara glume, apoi fara audienta, apoi fara slujba, apoi fara bani, apoi fara amante, apoi fara prieteni, apoi fara neveste, si pana se trezesc ei ca trebuie sa compuna si singuri niste poante, vor fi prea batrani. Si chiar daca s-ar apuca de compus glume, cine mai angajeaza niste mosuleti sa faca poante? Sincer, Julius, eu cred ca ai in maini viata unor bieti oameni 🙂

 4. Cms 2 November, 2012 at 01:01

  Uite ce scrie în prezentarea casetei audio “Dor de ducă”:
  M-am îndrăgostit numai de ea – Temă muzicală din repertoriul italian; aranjament muzical: Ducu Bertzi; versuri: Daniela Crăsnaru; aranjament orchestral: Adrian Ordean.
  Nu precizează melodia şi faptul că versurile sunt o adaptare la cele italieneşti, dar eu am ascultat de multe ori “Mi sono innamorato di mia moglie” şi ştiam că e aceeaşi.

 5. JULIUS 2 November, 2012 at 02:27

  @Ciprian: începutul temei e identic. dar, vorba lui Hagi, eu n-am jucat niciodată fotbal, mai bine să ne explice Doru Roman, el e specialist.

 6. theamelie 2 November, 2012 at 03:50

  Ma, voi ori v-ati dilit de tot ori sunteti in pauza dintre doua reluari ale apocalipsei. Si nici eu nu-s mai departe de citesc taman asta taman cand sta sa se cracaneze de ziua!…

 7. Alina C. 2 November, 2012 at 09:48

  Nu e furata, am gasit si noi odata piesa asta, i-a trimis un coleg mail si a raspuns fiul lui. Nu zice nicaieri ca e a lui, iar fiul lui a confirmat ca e din repertoriul international, asadar poate fi cantata de oricine.

 8. Alina C. 2 November, 2012 at 09:53

  Stai sa citez:
  “Melodia “M-am indragostit numai de ea” a fost declarata in 1990 ca fiind melodie din repertoriul international, si acest lucru apare scris atat pe CD-ul cat si pe caseta audio a albumului “Dor de duca” (1997), dar si pe toate albumele lui Ducu unde melodia poate fi gasita (ex. “Best of ’06” ). Melodia este a lui Gianni Nazzaro, dar versurile au fost traduse si rescrise de poeta romana Daniela Crasnaru. Daca va gandeati la un plagiat atunci cand ati pus aceasta intrebare, va asigur ca nu poate fi vorba de asa ceva atata timp cat melodia este declarata ca find din repertoriu international ba chiar pe albumul “Best of ’06” apare ca este din repertoriul italian si deci Ducu Bertzi nu primeste drepturi de autor pe aceasta melodie.”

 9. Cristi 2 November, 2012 at 13:07

  Alina… you’re no fun 🙁

  Oricum… e admirabil a furat din cantecele revolutionare cubaneze.
  Maine, special la radio Zu, sau luni ca sunt mai inceti la minte… sau ca e weekend, vom auzi un remix al comandante che guevarra 😀

 10. Ferdinand 2 November, 2012 at 13:12

  Savuros de-a dreptul… 🙂

  Bagă careva un pegball?

 11. ciufutozaurus 3 November, 2012 at 00:04

  v-ati grabitara, domnu cotcodac. inca 2-3 click-uri si va lamureati ca sunteti in eroare.

 12. ics 7 July, 2015 at 02:58

  Gresit, nu e identic, nici macar similar (vorbesc de piesa lui Nazzaro vs chestia in spaniola).

Leave a reply