Postul nu e post destul

Permis de sport-armă

Simona Catrina

Jerry Seinfeld spunea că oamenii fac sport la sală ca să fie în formă și ca să se poată duce cu fruntea sus la sală. Acum 15 ani, am fost prima dată la sală și nu mi-a mai trebuit multă vreme acest experiment. Pe covorul de culoarea sfeclei erau numai vrăbiuțe sexy, mă întrebam în mintea mea ce caută ele acolo. Dar când am văzut și vrăbioii de pe aparatele de fitness, mi-am dat seama ce căutau. (Continuarea pe Fashion avec Passion… )

Share:

9 comments

  1. geo 1 November, 2012 at 17:22

    Permis de port-armă alba și cu glonț nu vreau ca are soția(cel mai mult ii place cu arbaleta, cică nu lasă urme și nici nu face zgomot … io sunt un soț tare iubitor, nu e asa mama?), niște bujii incandescente pe unde găsesc … fostu’ mecanic tot ii dădea înainte ca trebuie sa schimb injectoarele =))

    ps: nenea J. ce nr. de tel, pentru viitor întreb, are meseriașul matale ?

  2. dyers_eve 1 November, 2012 at 17:40

    Stiu eu o multime de gagici care nu-si misca fundul nici zece metri daca nu e ambalat intr-un automobil, iar apoi vorbesc toata ziua numai de sala si salata 🙂 Amu’ nu-s ele de vina daca nu li s-a explicat la scoala ca “a desface picioarele” se poate referi si la mersul pe jos 🙂

  3. geo 1 November, 2012 at 17:50

    @dyers_eve: pai au ăștia de la sala … de mese o salată asortată ce merge la un grătar mamă mamă 😉

  4. Dana G 1 November, 2012 at 18:32

    Ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte, dar are cineva vreo idee (si prin cineva ma refer la cineva ca M3bis) cum as putea accesa o lista a post-urilor Simonei, in ordinea popularitatii (si prin popularitate ma refer desigur la like-uri)? Caut un anume articol care mi-a placut peste masura, sa-l arat mai departe (si prin asta vreau sa spun desigur ca nu mai stiu titlul articolului). Asta daca nu-i efortul prea mare, desigur. Multumiri!

  5. N.A. 1 November, 2012 at 19:03

    Nici eu n-am mers de prea multe ori la sala. Nu stiu de ce, nu mai vroiau prietenele mele, nici in ruptul capului, sa mai mearga cu mine. Ca eu inainte de a intra la sala mancam un chebap si dupa ce ieseam inca unul. Si cica le demotiva crunt asta, in dietele lor. Ce vina aveam eu ca era shaormeria aia chiar in fata?

  6. sebra 1 November, 2012 at 20:39

    @N.A.:
    Kebab,ha?? Când te-ai făcut aşa nesuferită??

  7. N.A. 1 November, 2012 at 23:48

    @sebra: Nu mai sunt de mult. Kebabul neconstantean nu are nici un farmec. 🙁

  8. sow 2 November, 2012 at 09:32

    Super scris. Apropos ca ai pomenit de Jerry Seinfeld, e scris cam in stilul lui. Fara nicio lauda gratuita, mie asa imi pare. Hai bafta si la mai mare.

  9. daniell@ 2 November, 2012 at 21:35

    Am râs cu lacrimi !!!

Leave a reply