Postul nu e post destul

Ce mi-e dat să aud prin stația de taxi!

Simona Catrina

Merg aproape zilnic cu taxiul. În clipa când pun primul crac în mașină, există două posibilități. Ori șoferul nu tace nici bătut (de fapt, nu știu, poate că dacă l-ar bate cineva, ar tăcea), ori stația nu tace nici demontată (iarăși, dubitabil, din moment ce n-am încercat niciodată s-o demontez).

Despre ceea ce-mi turuie taximetriștii v-am mai povestit, nu vă agasez acum cu asta. Azi, m-am gândit să dau prioritate fătucilor de la dispecerat, (Continuarea în Blitz Magazine… )

Share:

9 comments

  1. dio 4 October, 2012 at 20:56

    In timpul unei curse doamna de la dispecerat anunta prin statie: “330, doamna va asteapta in intersectie, are un copil in brate.” Dupa mai multe minute de tacere si cautari, presupun, soferul de pe 330 se ratoieste: “Colega, nu e un copil, e un catel!” :))
    Am ras cot la cot cu taximetristul, ca prea era din ciclul “Va tin eu maimuta, doamna!” :))

  2. omarlupino 4 October, 2012 at 21:53

    Am ramas ametit cand am intrat intr-un taxi si soferul asculta Isao Tomita si Koto. Statia murmura imperceptibil.

  3. Ionel Stan 5 October, 2012 at 10:05

    ”Colegul opt unu șapte are nevoie de ajutor, îl violează o clientă, după modelul Tulcea, vă rog să NU interveniți!” Repet, NU interveniti.

  4. Ionel Stan 5 October, 2012 at 10:05

    ”Colegul opt unu șapte are nevoie de ajutor, îl violează o clientă, după modelul Tulcea, vă rog să NU interveniți!” Repet, NU interveniti.

  5. N.A. 5 October, 2012 at 10:12

    Iar colegii lu’ opt unu sapte isi declara si ei disponibilitatea de a da o mana de ajutor, asteapta cuminti la rand, poate-poate or avea noroc sa fie si ei siluiti de bestia aia de violatoare.

  6. Ionel Stan 5 October, 2012 at 10:25

    @N.A.: Astfel de fiare nu ar trebui laste libere pe strazi. Ce le-as mai da eu bestiilor astea… Masa casa si un salariu bunicel.

  7. N.A. 5 October, 2012 at 11:18

    @Ionel Stan: =)) Asa, asa, trebuie sa se gaseasca un suflet generos, un martir, ca tine, sa se sacrifice pe sine, pentru a apara societatea de fiare de-astea violatoare!

  8. Cristina Ș. 5 October, 2012 at 11:50

    @N.A.: martir :))

  9. Mira 8 October, 2012 at 14:40

    Am lucrat ca dispecera la o firma din Cluj-Napoca, am sa va descifrez cate ceva din limbajul taximetristilor (din Cluj):
    A DA SUTA= A CHEMA COLEGII IN AJUTOR (pentru o urgenta – bataie, neplata, viol etc…)
    A LUA LA CLANTA= A PRELUA UN CLIENT DIN STAND
    A TRECE DINCOLO= A SCHIMBA CANALUL STATIEI, A TRECE PE CANALUL DE REZERVA
    Si cam atat, ce-mi mai amintesc de acum 10 ani…

Leave a reply