Postul nu e post destul

Luați premiul Nobel pentru literatură și băgați-l în dubă!

Kamikaze

Acum vreo trei ani, când subsemnatul împărțea cu Marian Turosu postul de fraier al redacției, la Cațavencu, am fost trimiși de către conducere să facem un reportaj cât mai amical cu cineva de la teatrul din Sibiu. Urma să ne întâlnim cu o persoană de legătură, o fată care îndeplinea funcția de PR al teatrului, sau ceva de genul acesta. Ne-am postat la o terasă îndărătul a două beri, așadar, și i-am telefonat domnișoarei, spunând c-o așteptăm la localul respectiv în vederea realizării reportajului de cultură. Nu i-am dat semnalmente, deci biata de ea habar n-avea că trebuie să se întâlnească cu un fost handbalist și-un fost practicant al sportului rege, amândoi îmbrăcați în pantaloni scurți și niște bluze de trening negre, elegante (apropo, în poză suntem la un botez și cămășile sunt închiriate, nu vă speriați!). (Continuarea în revista Kamikaze… )

Share:

5 comments

  1. chocolate 12 October, 2012 at 18:34

    Bine ati venit pe DC, domnu’ Kamikaze!
    P.S. Pe bune, alt nume n-aveti?

  2. Lepka 12 October, 2012 at 18:54

    Ha, cine`ar fi crezut ca o sa`l citesc pe Andrei Mantog pe DC 🙂 Maine poimaine apare si Radu Alexandru si echipa-i gata :))

    P.S. Si eu imi si amintesc cum va alinta Mantzy intr`un post mai vechi de`a lui, da nu spun..bine ca va intelegeti acu 😉

  3. JULIUS 12 October, 2012 at 19:12

    @Lepka: a zis că nu-şi aminteşte nimic. e drept, îl lovisem numai în cap.

  4. Luke 12 October, 2012 at 20:47

    Articolul e super ,dar cand am citit comentariile mi-au dat lacrilime de ras.

  5. Camelia 15 October, 2012 at 14:00

    iar eu am mai invatat cuvinte noi din comentariile respective :))

Leave a reply