Postul nu e post destul

Jurnalul teroristului afgan în România

Ozzy

Ziua 1
7:30 Am aterizat pe aeroportul local. Am trecut destul de repede prin vamă, lucru care mi s-a părut extrem de suspect, mai ales că, înaintea mea, o bătrânică simpatică fusese controlată la sânge. Oare au poza mea în vreo bază de date?

7:45 Când am ieșit din aeroport, m-am liniștit. Erau acolo o grămadă de băieți care arătau ca mine și care alergau de la un pasager la altul strigând „Taxi?Taxi?”. Probabil funcționarii de la vamă au crezut că sunt taximetrist.

7:50 M-am urcat în mașina unuia dintre băieți. „Unde mergem, șefule?” m-a întrebat el. I-am arătat adresa pe care o aveam notată pe o hârtie. „Aa, Drumul Taberei”, zice el. „50 de euro sau băgăm aparatul?” Am ales aparatul. Păi ce, sunt prostul lui?

11:25 Am ajuns, în sfârșit, la adresă. M-am uitat pe bord: 241 de km. Băieți deștepți românii, au construit aeroportul departe de oraș, ca să nu-l polueze fonic. Nu trebuia să aleg aparatul.

11:30 A, era să uit…la un moment dat cred că am avut o defecțiune, că mașina s-a oprit brusc când treceam pe lângă o pădure. Noroc că era în zonă un alt taximetrist care a venit să-l ajute pe al meu, așa că am putut pleca după vreo 10 minute, timp în care amândoi au meșterit în spatele mașinii. Aparent, mașinile astea pe care ei le numesc Logan au motorul în spate, lânga portbagaj.

11:35 Am urcat în apartamentul pe care mi l-a închiriat șeicul. Cu greu, pentru că liftul nu mergea și am luat-o pe scări. Partea proastă e că exact atunci s-a nimerit ca patru locatare să-şi spele uşa de la intrare şi încă trei sau patru să ducă gunoiul. Acum ştie tot blocul cum arăt.

12:00 Nu pot să cred!!! Două dintre cele trei bombe pe care le aveam în valiză au dispărut!!! M-am nenorocit, cum pot să atac Naţional Arena, Podul Basarab şi Centrul Vechi cu o singură bombă? Bine măcar că banii i-am avut la mine. Șeicul mi-a dat la plecare două sute de mii de dolari: o sută de mii ca să organizez atentatele și o sută de mii ca să-mi plătesc locul de veci în București în caz că pățesc ceva.

14:00 Eram frânt de oboseală de pe drum, așa că am decis să mă culc. După nici un sfert de oră, m-am trezit într-un zgomot infernal. Îngrozit, am pus mâna pe armă şi am ieșit pe holul blocului să văd ce se întâmplă. Era de la vecinul de lângă mine, încerca să dărâme o cămară. L-am întrebat dacă în România nu există ore de liniște la prânz. S-a uitat impertinent la mine și mi-a zis să chem poliția, dacă nu-mi convine. Oare și-a dat seama cine sunt?

14:30 Arată foarte impresionant chestia aia numită „bormaşină”. Dacă scap cu viaţă de-aici m-aş putea îmbogăţi vânzând aşa ceva palestinienilor care au vecini evrei, ar plăti o avere pentru aşa ceva.

15:05 La etajul de deasupra e o ceartă îngrozitoare. Noroc că am învățat perfect limba română cât timp mi-am luat diploma în medicină la o universitate particulară, prin corespondență. Costel, bărbatul de deasupra, își înjura urât nevasta care îi schimbase postul tv de la o emisiune sportivă la o telenovelă. Așa vă trebuie, necredincioșilor, dacă vă țineți femeile în casă.

15:10 Dacă tot nu reușeam să adorm, am deschis televizorul. Am nimerit pe GSP. M-am îngrozit: cineva aruncase cu o brichetă în teren, iar cei din studio urlau „a fost măcel!” şi „ne-au executat cu sânge rece!”, iar un domn ce altfel părea blajin, cu un pulovăraş tricotat şi lentile foarte groase, cerea intervenţia energică a Jandarmeriei şi a Poliţiei române. Pentru o brichetă! Cred că va trebui să renunţ la atentatul de pe Naţional Arena, acolo e prea periculos.

16:05 Am renunțat la ideea de a dormi, așa că am plecat să cumpăr o mașină pentru atentat din târgul Vitan. Am găsit exact ce-mi trebuia: nu prea mare, dar cu un portbagaj încăpător. Mergea ceas: era adusă din Germania, fusese a unui pensionar, ţinută în garaj, nici 80.000 km. Chilipir. S-a stricat pe cheiul Dâmboviţei, am lăsat-o acolo.

16:10 Am întrebat un trecător cu ce pot să ajung în Drumul Taberei. „Cu metroul!”, mi-a răspuns, apoi a început să râdă din senin. Sunt oameni veseli românii, e o plăcere să organizezi atentate la ei.

– Va urma –

Share:

24 comments

  1. V3nt0R(Lt.Insomnie) 8 October, 2012 at 06:26

    Allahu Akhbar ! Este o placere sa vad ca mai exista si oameni dedicati si seriosi in terorism . In ultima vreme, retelele se confrunta doar cu fitosi care vor sa moara doar in atentate din occident, nu s-ar detona si ei singuri prin Romania sau Bulgaria, ca ii rad neamurile 8-| …

  2. chocolate 8 October, 2012 at 08:30

    Nu cred ca exista dovezi destule care sa ateste faptul ca a reusit cineva sa scape viu din Drumul Taberei. Cred ca bietul Achmed s-a sinucis deja, fara sa-si dea seama.

  3. l@ura 8 October, 2012 at 08:39

    Salam Alaikum Romania, wherever you are 🙂

  4. boemul 8 October, 2012 at 08:52

    io mă mir cum de nu l-au violat când au oprit să-i verifice bagajele :))

  5. Cristi 8 October, 2012 at 08:55

    A avut noroc arabitoiu. Putea sa fie violat in padure. 😀
    L.E. @boemul: De-aia nu ai noroc la pescuit, furi ideile altora. 😛

  6. ela 8 October, 2012 at 09:12

    un afgan si doua sute de mii de dolari pt un atentat ? la banii astia arunci in aer in conditii optime casa Alba, turnul Eiffel, eventual o particica din Big Ben….

    Pt national Arena vad mai degraba trupa experimentata a lui Stallone cu Willis,Swhartzy,van damme si chuck norris avind prin buzunare PIB-ul romaniei pe 2013:D

  7. N.A. 8 October, 2012 at 09:18

    Stai, ca la un moment dat trebuie sa dea si de gagici, sa-l mai vad eu daca mai ramane cu vreun ban de atentat…

  8. Cristina Ş. 8 October, 2012 at 09:42

    “Așa vă trebuie, necredincioșilor, dacă vă țineți femeile în casă.”

    =)) =)) =))

  9. Cristina Ş. 8 October, 2012 at 09:43

    @N.A.: :)) :))

  10. Fratele Andryusha 8 October, 2012 at 10:59

    7:20. Deltaplanul prinde un curent de aer ascendent şi mă aruncă la 2 – 3 mii de metri. Dacă nu aterizez în acelaşi timp cu cursa de Viena, m-am ars. Deasupra mea, un vultur începe să-mi dea târcoale. Apelez procedura de urgenţă şi încep să strig, disperat: Cot-cot-cot cotcodac! Anii lungi de antrenament îşi arată roadele: vulturul se repede la mine, mă ciuguleşte energic, eliberându-mă din harnaşament. Cad în picioare, îngropându-mă până la brâu în solul fertil al României. Până reuşesc să ies, mi-au apărut deja primii lăstari şi muguri. Ce binecuvântată este această ţară – la noi numai pietre, nisip, văgăuni…

  11. Belle d”Imagination 8 October, 2012 at 11:14

    Protestez! Unde e ITM-ul? Cine i-a făcut ăstuia instructajul de SSM şi situaţii de urgenţă?

    Şi wtf? 200 k euro???? Păi de banii ăştia nu reuşeşti nici să tocmeşti neşte ţigani pricepuţi în preluarea fierului vechi după atentate! Sau o ieşire în baNboo

    Cât despre muieri, neicusorule, abia aştept episodul în care cadânele locale, cu fustele până la buric şi fără văluri îl târăsc împotriva voinţei lui la un salon decent unde să fie ras, tuns, frezat, epilat, uns cu ulei, făcut gomaj şi masaj facial şi corporal, manicură şi pedicură. Şi un abonament la gym şi operă ca să ”spele” şaorma de Dristor. Din 101% oaie grohăitoare.

  12. Belle d”Imagination 8 October, 2012 at 11:15

    Deci ce zisei de data asta? Cadâne sau ingineri?

  13. Dan1 8 October, 2012 at 11:50

    @Fratele Andryusha: “… da-n schimb, noi avem un Cod Rutier extraordinar, ceea ce românii astia n-au!” =))

  14. Fratele Andryusha 8 October, 2012 at 11:55

    @Dan1:
    Eh, asta-i pentru cine-şi mai aminteşte…

  15. Ferdinand Ș. 8 October, 2012 at 12:30

    @Dan1: :))

  16. sebra 8 October, 2012 at 12:55

    Am mai salvat un pinguin azi.

  17. N.A. 8 October, 2012 at 13:02

    @Belle d”Imagination: “mu.i.eri” =))

  18. N.A. 8 October, 2012 at 13:41

    @Cristina Ş.: Doar ce a fost un scandal despre catalogul IkEa, intr-una din tarile astea preafericite, au scos in Photoshop femeia de pe coperta, au ramas doar taticul si cei doi baietei. Ikea si-a cerut scuze, era cu franciza in tara respectiva, n-a stiut, nu concorda cu valorile si principiile ei, etc.

  19. M3bis 8 October, 2012 at 13:57

    @N.A.: Sau mani.cur.ă! Tot aia!

  20. boemul 8 October, 2012 at 15:22

    @Cristi:
    da’ tu de unde mă cunoşti, bre?
    şi să ştii că niciodată nu mă întorc de la pescuit cu mâna goală, ultima oară m-am întors cu juma’ de chil de măceşe :))
    L.E.: afganii nu ieste arabi.

  21. Ferdinand Ș. 8 October, 2012 at 17:28

    @Belle, nu crede, e de la ingineri 😉

  22. Links – 08.10.2012 -- fulgerica's blog 9 October, 2012 at 10:21

    […] Post: Jurnalul teroristului afgan în România – link […]

  23. Ciprian 9 October, 2012 at 10:56

    Nu e amuzant, sa scrie doar Julius.

  24. Ozzy 9 October, 2012 at 12:56

    @Ciprian:
    Da` de donat ați donat, domnu` Ciprian? Că și umorul ăsta tot prin stomac trece

Leave a reply