Maniere și oportunisme elegante
Simona Catrina
În vremurile în care trăim, să fii musafir e un fel de job part-time. Mă doare – din fericire, uneori mă și amuză, așa că reacția se estompează frumos – să văd cum aproape toate prieteniile se bazează pe networking, deci pe oportunități (de job, de bani, de suflet, de societate).
(Continuarea în Blitz Magazine… )
Adicătelea vrei nu vrei dacă tot ai intrat pe acilea trebe, chiar dacă nu ți-a plăcut articolul, sa dai și un like … așa din politețe … ete =))
Iar ati disparut toti? Nu-i nimic o sa vorbesc cu pestii din chefala.
@lulu: Ei, vezi, ca aveti si voi, constantenii, mici avantaje? =))
@lulu: Au adus pești la Chefala?? Acum mă duc!
Asta cu descaltatul la intrarea intr-o casa din tara in care nu se spala strazile cu detergent zilnic, din tara in care nu prea ai cum sa eviti rahateii de caini si scuipatii si mizeriile aruncate de concitadini, s-a mai dezbatut. Fiind fericita posesoare a doi copchii innebuniti sa se tavaleasca pe jos, eu nici ca stau la discutii.
@Alina: 🙂 Eu vorbeam cu pestii din reclama, ca la chefala n-am fost.
@Dan1: Daaa, avantajul meu a fost ca in vacanta am descoperit un suuper restaurant unde m-am rasfatat cu toata reclama la chefala, plus muuulte altele…
@N.A.: Te stresezi prea mult cu explicatiile.:D Mai bine spui direct ca esti fan Japonia si gata (si aia se descalta).