Postul nu e post destul

Cloștile cu puii de aur

Simona Catrina

Noi, hodorogii, ne-am fălit mereu cu condiția noastră: ”generația cu cheia de gât”. Ăștia de azi sunt viitorul țării, cei care se pot numi, măcar pe alocuri, ”generația cu suzete de aur”. Nu râdeți, există o modă a bebelușilor care sug aur de 24 de carate. Nașii sau bunicii lor bogătani (desigur, din bani munciți) le dăruiesc suzete de aur, pempărși cu cristale Swarovski și brățări Cartier (cei mai nevoiași). (Continuarea în Blitz Magazine… )

Share:

5 comments

  1. Rada 13 June, 2012 at 17:16

    Unii primesc chiar tot copilu’ de aur.

  2. geo 13 June, 2012 at 17:33

    Cele mai faine și longevive jucării pe care a pus mana fiica mea sunt cleștii de rufe. In coșul unde ii tine Doamna mea sunt multe modele divers colorate. … tasu’, adică io, nu spui ce Pleo, trenulețe, mașinuțe … etc … ruginesc degeaba în debara … pana și io m-am plictisit, repede, de ele =))

    PS: și fără caterinca, de mic m-am jucat doar cu trenulețe și mașinuțe … asa ca nu am experiență la păpuși … de plastic

  3. Andrei 13 June, 2012 at 18:31

    Si ca cercul sa fie complet, cand o sa le moara parintii , o sa ii incinereze si o sa isi faca un diamant si ei acolo 😉

  4. N.A. 14 June, 2012 at 00:11

    E normal sa-ti doresti ca puiul tau sa primeasca tot ce-i mai bun. 🙂 Unii or exagera. Dar cine suntem noi sa o hotaram? Mai ales daca dispun de atatia bani. Mai jenant mi se par parintii care dau o groaza de bani pentru ei si garderobele lor, in timp ce copiilor le cumpara haine de la confiscate. Cunosc…

  5. Insignifianta 14 June, 2012 at 01:45

    Eeee, dar să vezi ce cruci încrustate cu rubine, smaralde şi alte lapis lazuli o să le dedice aceşti strălucitori fii şi aceste sclipitoare fiice, întru eternitate, părinţilor, naşilor, ba chiar şi moşilor, când o fi! Care-o rămâne la trendul pe cruci. Care nu s-o muta la trendul pe new age.

Leave a reply