Postul nu e post destul

Recomandări de seară: muică, noi suntem un neam unde e bine că nu e rău

Din titlul „Primele semne de revenire a consumului”, și parțial și din textul lui Moise Guran, am înțeles că e mai bine – sau, ca să-l citez din nou pe Gică Hagi, mai degrabă că e bine că nu e rău (nu știu de ce a trecut aproape neobservată această cugetare, am putea-o folosi ca motto de țară). Restul textului însă e scris parcă de Mugur Isărescu: „România ar putea spera”, „optimism reținut”, „revenirea este încă fragilă și poate fi frântă”, etc. Păi, Moise, ce oltean ești tu, mă? „La anu’ luăm Cupa și campionatu’!” nu-ți mai spune chiar nimic?

„Am văzut pe drum un domn îmbrăcat în trening, aducînd de la maşină o bluză de trening pe umeraş. Avea aerul că transportă un smoking. Bineînţeles, domnul era îmbrăcat într-un trening de zi. Nu era un trening de seară, cum era piesa de pe umeraş, care cerea un pic de rafinament: şampanie cu gust de piersică şi adidaşi cu 12 melodii şi luminiţe”, scrie Răzvan Exarhu. Deci, Exarhu, ești în eroare: treningul ăla bun se poartă cu pantofi, nu cu adidași, fie ei și meseriași. Adidașii ăia buni se poartă la costum, și numai la nuntă. Și să ți le iei din Siraj, să nu te păcălești.

Nu știu din ce localitate a aterizat băiatul ăsta în București, de ce se miră de zici că ce-i aia. Păi eu de la mine, din Apărători, până la Big fac lejer trei, patru youtube-uri de-astea, și dacă trec pe lângă taximetriștii care blochează prima bandă în fața mall-ului îți prind și suficiente înjurături să-ți ajungă pentru două, trei filme românești mai decente.

Share:

7 comments

 1. Spiep 6 March, 2012 at 21:58

  Înţelegeţi cât am fost de dezamăgit când, la finalul clipului, am realizat că “minore” se referă la unele încălcări ale regulilor de circulaţie…

 2. Moise 6 March, 2012 at 22:53

  Nu.

 3. dyers_eve 6 March, 2012 at 22:54

  Sa mor io, n-am stiut ca Moise ierea oltean la origine! Da’ sa leaga, sa stii ca sa leaga. Ca din cauza podarului aluia hapsan, care ii cerea mandra ca sa-l treaca Oltul, din cauza aluia zic s-o-nvatat el sa desparta apele =))

 4. Ciprian 6 March, 2012 at 23:09

  Julius, jandarmii ţi-au răpit prinţesa!

 5. sebra 6 March, 2012 at 23:32

  Lăsaţi, nu trebuie să batem cale lungă până la Bucureşti ca să vedem “minore” din astea.

 6. dyers_eve 6 March, 2012 at 23:36

  ” Nu exista soferi prosti, ci doar strazi inguste” – Rubens Barrichello :))

 7. asteriu 7 March, 2012 at 06:23

  muica ? o baba care face sex oral!

Leave a reply