Postul nu e post destul

Dicționar SEXplicativ al limbii române

Simona Catrina

Ai zice că, de când cu pornografăreala gratuită de pe Internet, nimeni nu mai tresare când aude o glumă mitocănească la televizor. Cu toate astea, constat că tot asemenea porcării fac o audiență mai umflată. Poți să-l aduci în emisiune pe Primul Ministru și să-l caftești în direct, să-i scoți ochelarii și să-i calci în picioare și după aia să-l suni pe Băsescu și să-i spui ”Ai văzut ce i-am făcut lu’ ăsta micu’? A fost doar un avertisment, meștere!”. Poți să dezvălui gălăgios matrapazlăcurile unui demnitar corupt, poți să difuzezi un film care-a înhățat opt Oscar-uri… Nțțț! Nimic nu depășește interesul maselor pentru glumele proaste, preferabil cu stupide conotații sexuale. (Continuarea o puteti citi pe Blitz Magazine… )

Share:

4 comments

 1. subinus 17 March, 2012 at 17:00

  Doamna Simona Catrina, eu ma gandeam ca veti face referire la vreun documentar de la Telenciclopedia despre Terente (fost membru al trupei Haiducii) si cand colo dumneavoastra imi spuneti ca turcaletilor de la Canal le umbla ochii dupa cadane. Cu parere de rau ma mut la PeVeTeVe ca au aia o emisiune unde le dau cu voblerul pe la gura unor stiuci pofticioase.

 2. Analfabetu` 18 March, 2012 at 13:48

  Societatea este manipulata prin astfel de emisiuni. Omul inca mai gandeste prin prisma sentimrntelor, fapt favorabil pentru astfel de emisiuni cu conotatie sexuala. Omenirea este la pubertate, perioada in care sexualitatea este mai mult decat curiozitate. Cat despre Romania, este una din asa zisele tari-laborator, unde savantul nebun isi pune in aplicatie teoriile despre umanitate. Ma doare uneori ca am venit pe lume in tara asta, dar poate asa ajung sa inteleg omul si sensul lui in univers. Supraomul lui Nietzsche e cunoscut doar de cativa magi ai politicului si de soldateii facultatilor de filosofie. Omul de rand este in continuare tinut in lantul necunoasterei, fapt pentru care exista astfel de emisiuni.

 3. eu 18 March, 2012 at 20:22

  Ne scuzati, este “efectiv” vina dumneavoastra! Ce asteptari aveti de la un program productie Canal TV? Rahat turcesc, ma chere! Madalin Ionescu urmeaza constiincios traseul de degradare morala si intelectuala inceput la Antene…

 4. Luke 23 March, 2012 at 11:41

  Apropo de asta, nu se intampla doar la tv. Am fost dus, asa din an in pasti, la teatru, ultima data la “Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Cu toate ca nu prea am io treaba cu teatrul m-a socat sa vad cum toata sala rade si chicoteste doar la glumele cu tenta sexuala si se tavaleste pe jos cand protagonistul mima miscari sexuale.

Leave a reply