Postul nu e post destul

Cum procedăm cu femeile în zilele acelea

Julius Constantinescu

Există, în fiecare lună, trei, patru zile speciale (cinci, șase, dacă ai avut ghinion). Sunt acele zile în care, indiferent dacă duc gunoiul, repară ceva prin casă sau le fac consoartelor un masaj la tălpi, bărbații sunt niște porci. Nu că-n restul zilelor ar fi foarte apreciați de iubitele sau nevestele lor, dar în aceste zile e nevoie de câteva măsuri speciale pentru a limita proporțiile dezastrului conjugal. Iată câteva sfaturi care trebuie urmate cu strictețe pe tot parcursul acestei perioade.

1. Nu trebuie să ai nici un fel de inițiativă. Trebuie plecat din capul locului de la premisa că, orice ai face, sigur nu e bine. Ai văzut că nu e pâine și vrei să cobori până la magazin? Vei afla că „trebuia să iei când ai venit. Acu’ te-ai trezit, când trebuie tăiată ceapa asta? Sau vrei s-o tai tot eu, când vezi bine că abia mai stau în picioare de rău ce-mi e?”. Nu încerca să repari ceva prin casă, fiindcă asta duce automat la: „exact de asta ne stătea nouă cărunța-n drum acum! Mai bine ai pune mâna să…”. Ei bine, tocmai de acest „mai bine ai pune mâna să…” încerc să vă feresc spunându-vă să nu aveți nici un fel de inițiativă, fiindcă sunt convins că nici bietul Hercule nu voia altceva decât să schimbe un bec înainte să-i spună gagică-sa: „Lasă becul, Hercule, mai bine ai pune mâna să cureți grajdurile lui Augias, că nu le-a mai curățat nimeni de 30 de ani! Vrei să vină mama, de la Pașcani, să le curețe?”.

2. Nu o contrazice sub nici o formă. Nici într-o zi normală, când e binedispusă, nu ai mari șanse s-o scoți la capăt cu logica, de ce ai încerca asta tocmai acum? Spune tâmpenii? Aprobă-le, nefericitule, și vei dormi în pat!

3. Dacă e nervoasă (și este), nu încerca să afli ce are. Orice ar avea, invariabil va fi vina ta. (atenție, această recomandare este valabilă pentru toate zilele lunii).

4. Nu întreprinde nimic care să pară că-ți face cât de cât plăcere. Oricum o să-ți strice aproape instantaneu plăcerea, plus că arăți că nu-ți pasă deloc de problemele ei. Știi ce se întâmplă atunci când nu-ți pasă de problemele ei, nu? O să-ți vorbească de problemele tale. Nu, nu de alea pe care le ai în mod real (pe alea nu le știe, și oricum n-o interesează foarte tare), ci de alea pe care își imaginează ea că le ai și pe care ar trebui să ți le rezolvi. În rezumat: nu ai voie meciuri, bere, ieșiri cu băieții sau stat pe calculator. Dacă îți este mai simplu, imaginează-ți că ești un sportiv în cantonament.

5. În general încearcă să n-o ignori. A o ignora este prima metodă de a ajunge să dormi pe canapea. Dar nici nu îi da prea multă atenție – asta ar însemna să o sufoci tocmai acum, într-unul din cele mai grele momente din viața ei (nu contează că acest moment vine de fapt în fiecare lună). A o sufoca este a doua metodă sigură prin care ajungi să dormi pe canapea. În concluzie, în aceste zile e bine să nu fii nici absent, nici prezent. Succes!

6. Ține minte când sunt zilele acelea în fiecare lună. În caz contrar, o să te poată păcăli mai tot timpul ca să te exploateze la maximum – asta în caz că n-o să pretindă că i-a întârziat și o să devină brusc tristă și mofturoasă ca și cum ar fi deja în luna a opta, iar după aceea, când îi vine, o să fie și mai depresivă ca de obicei, pe motiv că simte cum îi bate ceasul biologic și că dacă nu acum, când e încă tânără, atunci când o să aveți și voi un copil? (de fapt, această expresie nu are absolut nici o legătură cu vârsta ei, la 40 sau la 23 de ani va trage exact aceleași concluzii).

În fine, ultimul sfat de astăzi se adresează doar avansaților, dacă nu ai minimum patru, cinci relații eșuate lamentabil ar fi bine să nu încerci așa ceva acasă, nu ai încă suficientă experiență pentru a aplica tehnici atât de subtile.

7. Prefă-te, la rândul tău, bolnav. O durere de stomac, o durere atroce de dinți, greață, o criză de sciatică – practic, poți simula orice (dintre toate, preferata mea rămâne criza de sciatică, asta te împiedică să faci orice și poți pretinde liniștit că pur și simplu nu te poți ridica din pat). Nu te va crede oricum, însă chiar acest lucru te va ajuta. Ideea e să nu te străduiești prea mult să fii credibil, așa încât să fie absolut sigură că o minți, dar nici să nu minți jalnic, ca să nu-ți poată demonta alibiul din prima clipa. Practic, trebuie s-o faci să-i fie scârbă de tine. Să te disprețuiască fiindcă recurgi la ceva atât de josnic, să-i repugni, să fii un nimeni, cineva pentru care nu merită să-și facă nervi. Trebuie s-o faci să se simtă superioară și să i se pară nedemn să-ți adreseze fie și un cuvânt. În acest punct, va încerca să te strivească cu o tăcere grea, dușmănoasă. Dar, dacă ai ajuns să folosești astfel tactici de vârf, știm foarte bine cam unde te va durea de tăcerea ei grea, dușmănoasă.

P.S.: O parte din sfaturile de mai sus a fost scrisă împreună cu colegul Radu Pircă. Evident, contribuția lui la acest text s-a bazat exclusiv pe observații făcute cu mult înainte să o cunoască pe soția sa.

Share:

90 comments

  1. M3bis 9 February, 2012 at 08:28

    Eu am o legătură specială cu nevasta. În zilele acelea mă apucă o criză de diskinezie biliară de zici că toţi bolovanii de pe malul Caşinului s-au adunat în fierea care convieţuieşte cu ficatul meu. Indiferent de cantitatea de bere consumată.

  2. Cristi 9 February, 2012 at 08:38

    @M3bis: No, te banuiam un tip curajos (ca paznic de spam e in fisa postului) dar sa recunosti asa public nu credeam. :))

  3. Dan1 9 February, 2012 at 08:41

    “P.S.: O parte din sfaturile de mai sus a fost scrisă împreună cu colegul Radu Pircă.”? 😐
    Cine este acest “coleg” ca parca-mi suna cunoscut? Si – mai ales – scrie?

  4. M3bis 9 February, 2012 at 08:42

    @Dan1: Un coleg a cărui nevastă…

  5. Didinutza 9 February, 2012 at 08:52

    lasa lasa ca nici voi nu sunteti mai breji! Pai si cind va apuca depresiile gen: imi cade parul/m-am ingrasat/nu se mai uita tipele de 18 ani la mine … oricat va ademenim cu “fa si tu un pic de sport: du gunoiul” n-avem nici o sansa sa va ridicam din fotoliu! Da, recunosc, cea mai mare greseala a vietii a fost cumpararea fotoliilor!

  6. M3bis 9 February, 2012 at 08:57

    @Didinutza: Asta ca să nu vorbim despre middle age crisis. Aia bate tot!

  7. chocolate 9 February, 2012 at 08:59

    Julius, te-ai trezit cu noaptea in cap sa ne povestesti de femei sensibile?
    ESTI BINE???

  8. Dan1 9 February, 2012 at 09:01

    @M3bis: Pai sa scrie domne sa se razbune! Sa scrie de armata franceza, na! Sa foloseasca paranteze! :))

  9. Airy 9 February, 2012 at 09:20

    Fetele,zic sa ne schimbam strategia ca s-au prins de figura si devenim previzibile.Asta ii face sa se simta confortabil si mult prea relaxati.Noi cu ce ne mai jucam atunci?

  10. M3bis 9 February, 2012 at 09:28

    @Aeriano, ţie-ţi arde de joacă? Noi discutăm lucruri serioase aici!

  11. Ionel Stan 9 February, 2012 at 09:44

    Voiam din tot sufletul sa fiu solidar cu barbatii si sa nu scriu nimic. N-am rezistat si decat sa ma apuc iar de fumat mai bine comentez. A mea sotie e mult mai sensibila in acea perioada si sensibilitatea ei se transforma in generozitate, intelegere si dragoste la supraplin pana la cota de avarie. Faptul ca am initiativa (si am) cum zici tu, nu-i cu taxa inversa, dimpotriva punct ochit, punct lovit. Nu ma consider un tip inteligent dar sigur sunt norocos nevoie mare si putin laudaros incat scriu toate astea. Ca idee nici sarcina nu a venit la pachet cu “pofte” sau toane, doar cu cateva greturi pe care chiar ea incerca sa si le reprime pentru ca in mod cert nu ii faceau placere. Nu cultivam si nu ascutim “lupta intre clase” dar am dus la rang de arta tehnica compromiului. Pentru cei care prefera sa duca batalii grele pentru suprematie… succes..
    P.S. Oricum “seful casei” e bebelusul, serios, asa am zis si la recenzor.

  12. Dan1 9 February, 2012 at 09:54

    @Ionel Stan: E clar! Cu asa atitudine tu n-o sa-ti faci niciodata blog de pamflete si alte arogante! :))

  13. Cristina Ş. 9 February, 2012 at 09:57

    @Didinutza said: “ ..fa si tu un pic de sport: du gunoiul” :))

  14. Cristina Ş. 9 February, 2012 at 09:59

    @Ionel Stan: si mie mi se pare ca textul de mai sus zice mai degraba ceva despre baietoii in cauza decit despre doamnele 🙂

    succesuri, baietoi!

  15. M3bis 9 February, 2012 at 09:59

    @Ionel Stan: Ai să fii “solitar” cu bărbaţii cu aşa atitudine, vorba lui Dan1.

  16. sebra 9 February, 2012 at 10:22

    Io atâta vreau să vă întreb, dacă cumva aţi observat din primele luni ale convenţuirii împreună, apăsarea acelor zile (sub forma asta)? 😀

  17. Ionel Stan 9 February, 2012 at 10:22

    @M3bis
    Ptiuu, puschea pe limba ta.. Prietenii nu ma ocolesc, inca e batatorita cararea in ograda mea. Iar daca intr-o seara mi se usuca gatul si nu am cu cine stinge setea, nevasta nu se da inapoi de la o bere.

  18. ThoR 9 February, 2012 at 10:26

    @ dom’ inginer Julius: Maitre ma ajuti si pe mine cu o treaba? sa imi rezolvi chestia asta: abc + bc + c=672. sa se afle a, b, c,
    PS: misto text acum dau Like and Share 😀

  19. Cristi 9 February, 2012 at 10:31

    @Ionel Stan: Mai taie din ele… 😀

  20. Cristi 9 February, 2012 at 10:34

    @ThoR: a= 6, b=3, c=4. 🙂

  21. Sanda 9 February, 2012 at 10:37

    recunosc, sunt mortala in zilele acelea:(
    I have a PMS & a GPS; which means I’m a bitch & I will find you!

  22. ThoR 9 February, 2012 at 10:37

    @Cristi: pot sa imi spui cum ai aflat?=))

  23. ThoR 9 February, 2012 at 10:37

    poti*

  24. RoseN 9 February, 2012 at 10:41

    @ThoR: Sunt chiar mai multe solutii
    de ex si a=5, b=8, c=4
    prin incercari merge grozav 😀

  25. camionagiu 9 February, 2012 at 10:41

    Parol, Jul e cel mai mare antrenor de holtei din Romania!

  26. Cristi 9 February, 2012 at 10:42

    @ThoR: Vorbesti serios?
    3xc se termina in 2 deci trebuie cautat un multiplu de 3 care se termina in 2. Singurul multiplu de 2 care este produs de doua cifre in baza 10 este 12(urmatorul multiplu ar fi 42 dar deja ar fi c=14 ceea ce este imposibil). 12 impartit la 3 egal 4 deci c=4. De aici in colo e simplu, pentru a si b fiind mai multe solutii.

  27. Ionel Stan 9 February, 2012 at 10:43

    @M3bis ca tot ma mananca degetele si trebuie sa tastez am auzita ca si sa fii “solitar” printre femei e nasol. Acum ca tot aprofundam, vreau sa multumesc lui Julius ca mi-a oferit ocazia sa fac evaluarea asta.
    @ Cristi La care parte te referi? Eu vorbesc din perspectiva unui om cu o familie frumoasa si destul de respectata, tu?

  28. camionagiu 9 February, 2012 at 10:44

    @Cristi: ce zici mah?

  29. MonicaS 9 February, 2012 at 10:46

    M3bis, inteleg ca dna M3bis nu citeste acest blog?…

  30. Cristi 9 February, 2012 at 10:49

    @Cristi: Doar 2 nu mai multe. Prima si a doua.

  31. Cms 9 February, 2012 at 10:49

    Nu-mi vine să cred! Aici se discută lucruri grele despre fiziologia şi psihologia femeii în cuplu, şi vouă vă arde de matematică! [-(
    P.S. Eu am crezut că vreţi axbxc + bxc + c = 672… chiar mă gândeam dacă se poate afla aşa ceva… 🙁

  32. RoseN 9 February, 2012 at 10:51

    @Cms: Stttt, sa nu-ti zic de ce-mi arde mie acu =))

  33. lulu 9 February, 2012 at 10:51

    @camionagiu: Io atat zic: sa se fereasca de tramvai.

  34. M3bis 9 February, 2012 at 10:53

    @MonicaS: D-na M3bis e o tipă cu simţul umorului foarte dezvoltat. Sper.

  35. Cms 9 February, 2012 at 10:54

    @RoseN: Las’ că pot să ghicesc şi singur! 😛

  36. RoseN 9 February, 2012 at 10:56

    @Cms: Vezi dom’le ce inseamna sa fii informat :))

  37. Cristi 9 February, 2012 at 10:56

    @camionagiu: Fac si eu arogante matematice pe unde pot ca acasa nu am loc.

    @Cms: Se poate rezolva si aia dar are muuuulte solutii(ex: a=670, b=1, c=1)

  38. NNA 9 February, 2012 at 11:00

    @Cms: Pai da, psihologia femeilor este pentru barbati ca matematica pentru femei. 😀

    Ce dracu am vrut sa spun!?

  39. NNA 9 February, 2012 at 11:02

    Bre Jul, tu te vaieti preventiv sau… ? :))

  40. NNA 9 February, 2012 at 11:05

    @M3bis: Da, doamnele au simtul umorului foarte dezvoltat, lovesc cu tigaia doar asa de amuzament. :))

  41. sebra 9 February, 2012 at 11:07

    Numai mie nu mi se încarcă site-ul cum trebuie?

  42. M3bis 9 February, 2012 at 11:09

    @sebra: Da.

  43. M3bis 9 February, 2012 at 11:11

    @NNA: Bănuiesc că vorbeşti din proprie experienţă.

  44. NNA 9 February, 2012 at 11:21

    @M3bis: Nu, spre rusinea mea vorbesc doar din auzite, iar in plus mai sunt si expresiile “persoanele de fata se exclud sau eu sunt exceptia de la regula”. :))

  45. sebra 9 February, 2012 at 11:22

    @M3bis:
    Fă-i ceva, că seamănă cu un forum de copchii proşti!

  46. lulu 9 February, 2012 at 11:24

    @sebra: La mine a mers ingrozitor vreo luna. Adica un f5 dura juma’ de minut, dar de trei zile si-a revenit. Poate o fi perioada aceea a blogurilor…

  47. Fratele Andryusha 9 February, 2012 at 11:24

    Mie îmi place foarte mult filosofia din spatele Facebook-ului. Dai peste o chestie pe net şi dedesupt vezi butonul “Like”, pe care-l citeşti, în mintea ta, pe un ton oarecum imperativ: “Like!”
    Cedezi şi apeşi pe buton.
    Imediat, apare mesajul: “You like this”, urmat apoi de: “Unlike”.
    Pe care, din nou, mintea ta îl citeşte pe un ton imperativ: “Unlike!”.
    Cât despre zilele delicate ale femeilor… sunt căsătorit decât de 16 ani, nu mi-am format încă o opinie.

  48. ionut 9 February, 2012 at 11:31

    Orice barbat cu capul pe umeri va avea grija ca in acele 6 zile sa frecventeze o alta femeie :p 🙂

    @sebra: no comment :)). domnul fie cu mebis :p:))

  49. lulu 9 February, 2012 at 11:32

    @ionut: Unlike

  50. sebra 9 February, 2012 at 11:35

    @ionut:
    Nu-i stă bine cu capul pe umeri sau de ce sugerezi asta? 😀

  51. Old John Wheel 9 February, 2012 at 11:36

    @Dan1: Ofiţerul de la centrul de recrutare îl întreabă pe Bulă:
    – Recrut, ce-i cu ochiul dumitale?
    – E un ochi artificial.
    – Şi din ce e făcut ochiul artificial?
    – Din sticlă, domnule ofiţer.
    – Da, logic, trebuie să şi vezi prin el!

  52. ionut 9 February, 2012 at 11:42

    @sebra: Are sarcina de a transforma DC din ceea ce este intr-un blog de oameni seriosi, responsabili .. :))

    @lulu: De-aia n-o sa ma ia nimeni, niciodata: toti transmit “negative waves”:))(Kelly’s Heroes – Odball)

  53. Old John Wheel 9 February, 2012 at 11:46

    Deja mă doare capu’! Şi nici măcar nu-s în “zilele acelea”! 😕

  54. sebra 9 February, 2012 at 11:50

    @ionut:
    Io mă refeream la prima sugestie. 😀

  55. M3bis 9 February, 2012 at 11:53

    @ionut, @sebra: Şi eu sper că la prima sugestie se referea Sebra. Altfel nu te văd bine!

  56. ionut 9 February, 2012 at 12:00

    @M3bis: Nici eu nu ma vad bine 🙁
    – Nu numai din cauza DC 🙂

    @sebra: Asa se face selectia naturala 🙂 :p

  57. Raluca 9 February, 2012 at 12:06

    @M3bis: Nu-mi amintesc asa ceva.

  58. Raluca 9 February, 2012 at 12:15

    BTW, nu se ofera nimeni sa-mi faca un masaj?

  59. Fratele Andryusha 9 February, 2012 at 12:15

    Am lansat primul comentariu pe catchy, acum stau cu sufletul la gură, să văd dacă trece de moderare… =))

  60. Cms 9 February, 2012 at 12:19

    @Raluca: Putem să-ţi dăm “like”… 😛

  61. Cristi 9 February, 2012 at 12:32

    @Raluca: Pe mine nu conta ca am sindrom de tunel carpian.=))

    P.S. a se observa ca am inceput sa testez sfaturile lui Julius. 😀

  62. Fratele Andryusha 9 February, 2012 at 12:53

    @Cristi: “Tunel carpian” e ăla când nevasta şi copiii se aliniază de o parte şi de alta a traseului cu câte un par în mână şi tu trebuie să treci prin mijloc, nu-i aşa?… =)) =))

  63. Raluca 9 February, 2012 at 13:11

    @Fratele Andryusha: Alea-s furci caudine. 😀

    @Cristi: Si-n tine-mi puneam sperantele, ca mereu m-ai sustinut.

    @Cms: Si the real thing?

  64. Camelia 9 February, 2012 at 13:18

    @NNA: dar exista metode mai bune 😀 PS. unde-s clatitele alea???

  65. Nelly 9 February, 2012 at 13:21

    Un adevarat workshop pentru barbati. Si pentru femei nici un fel de sfaturi?

  66. Cristi 9 February, 2012 at 13:23

    @Raluca: Prajituri, poze ….? Ring a bell? 😀

    Tocmai am primit pe mess porunca de la consoarta: diseara imi faci un masaj.:-O Mai terminati naibii cu telepatiile astea dintre femei ca ma bagati in sperieti.:-SS

  67. Cms 9 February, 2012 at 13:30

    @Raluca: Nu mă bag! Mi s-a reproşat că sunt prea brutal! Nu-mi dau seama niciodată dacă fetele chiar vor un masaj sau doar să le testez sensibilitatea tactilă epicritică… :((

  68. Camelia 9 February, 2012 at 13:32

    @Cristi: citeste DC? 😛

  69. Raluca 9 February, 2012 at 13:33

    @Cristi: Pai daca ne sincronizam si “zilele alea”, crezi ca ne incurcam intr-o mica telepatie?

  70. Raluca 9 February, 2012 at 13:34

    @Cms: Ceee? Brutal? Haide incoace, ca de toti ma rog sa puna serios mana pe mine, sa simt ca mi se face masaj, nu ca sunt mangaiata.

  71. lulu 9 February, 2012 at 13:41

    @Cms: Poate e defect profesional…

  72. Cici 9 February, 2012 at 13:43

    @Cristi: cumva oferi si consiliere telefonica la matematica de clasa a III-a? … nu de alta, dar in unele seri, ma intreaba fii-mea niste treburi pe la teme… 😀

  73. Cms 9 February, 2012 at 13:50

    @Raluca: =)) =)) =))
    Mai bine vino la aikido, Raluca. Nu-i antrenament la care să nu se lase cu vânătăi. 😉

  74. Lecteriţa 9 February, 2012 at 13:56

    Aveti nevoie de o clarificare a situatiei: SPM dureaza doar cateva ore, maximum o zi, si DOAR inainte. Dupa aia, devine impacarea femeii cu ea insasi, nu e nimic dramatic. Iar prelungirea “intentionata” a acestei perioade, e doar un motiv in plus sa mai uitam ca v-a crescut burta, ca adormiti in timpul meciului, ca alea-alea…

  75. Belle d”Imagination 9 February, 2012 at 14:09

    @CMS:
    Don doftor, faci masaj şi în deplasare? Cu UNICA excepţie a lui tata, m-am plictisit să spun ”mai tare” oricui îmi face masaj.

    Basme, poveşti, snoave! Nu e un articol serios. Mă aşteptam la mai mult de la un bărbat în toată firea! Articolul de mai sus se adresează doar ciutanilor verzi, neîncercaţi, nu bărbaţilor adevăraţi.
    Orice bărbat adevărat ştie că şi cea mai atroce durere e incapabilă să reziste unei invitaţii la operă/ balet, unei cine romantice şi unei bijuterii.

  76. Cms 9 February, 2012 at 14:11

    @Raluca: şi Belle d”Imagination Ca să vezi! Nu mi-am dat seama până acum că făceam masaj unor mironosiţe nerecunoscătoare! :))

  77. Raluca 9 February, 2012 at 14:23

    Belle, dispare ea durerea atroce, da’ revine. Ca o criză de sciatica. La mine bunică-miu făcea cât trebuia de tare, atât. Nu se mai fabrică bărbaţi ca pe vremea aia, ăsta-i adevărul.

  78. NNA 9 February, 2012 at 14:24

    @Camelia: Promit sa dau o clatita. 🙂

  79. NNA 9 February, 2012 at 14:30

    @Raluca: Trebuie sa apelezi la persoane cu experienta daca vrei un lucru de calitate. 😀

  80. gogaie 9 February, 2012 at 14:31

    aseara a trebuit sa o sun din nou :” te rog sa ma ierti ca sunt un nenorocit si te-am facut sa-mi inchizi telefonul” …si nu-i spusesem decat ca mi-e dor de ea 😀

  81. Belle d”Imagination 9 February, 2012 at 14:32

    @Raluca, de 20 de ani zic mă plâng că Dumnezeu a abandonat un template set superb de bărbaţi şi s-a apucat să dea rasoale. Nu mai vezi un Carry Grant, un Fernandel, un ”insert name interbelic here”!

  82. Raluca 9 February, 2012 at 14:33

    NNA, aşa se explică şi preferinta mea pentru iubiţi născuţi în anii ’70. Eu fiind d-aia de late 80s.

  83. Raluca 9 February, 2012 at 14:36

    Belle, 100% de acord.

  84. NNA 9 February, 2012 at 14:47

    @Raluca: … ca majoritatea domnisoarelor, la unele iubirea trece prin stomac, la altele prin portofel, iar la tine prin muschi (sau criza de sciatica). :))

  85. ionut 9 February, 2012 at 14:54

    @NNA: Important nu e pe unde trece iubirea, ci sa se opreasca undeva :p 🙂

  86. NNA 9 February, 2012 at 14:58

    @ionut: Da, in fata ofiterului Starii Civile. :))

  87. ionut 9 February, 2012 at 15:26

    @NNA: Inca o dovada ca iubirea o fi oarba, dar nu e pr0stuta – stie daca trebuie sa spuna nu 🙂
    Doar oamenii mai gresesc :p

  88. tequila 9 February, 2012 at 16:57

    ‎…pai, acestea fiind spuse, zau ca nu cred ca pe un tip l-ar deranja “sa ajunga sa doarma pe canapea”, in acele zile… 😀 😛

  89. pipzn 9 February, 2012 at 19:25

    In concluzie: baieti, investiti intr-o canapea. Pentru ca reprezinta viitorul

  90. Sorin 10 February, 2012 at 12:59

    Eu nu mai am femeie, i-am zis intr-o seara:
    – Iubito, in seara asta mergem la curve. Eu merg la o tipa beton, iar tu la ma-ta!

Leave a reply