Postul nu e post destul

Recomandări de seară: mai ușor cu Europa pe scări

Excelenta publicație de sfaturi în gospodărie și tratamente ale cancerului pe bază de leuștean și lăptișor de matcă Formula AS mai face o descoperire senzațională: „marele Nikola Tesla” a fost român! Materialul e fabulos, merită citit – autorul se întrece pe el dându-și cu marele Nikola Tesla-n coaie.

Neculai Constantin Munteanu („urmează Actualitatea românească. La microfon, Neculai Constantin Munteanu”, cititorii săriți de 35 știu ce zic) publică în revista 22 un Top 5 al celor mai scârboși informatori. Pe locul 1 e Alex Mihai Stoenescu, domnul acela cu mustăcioară care scrie cărți credibile despre revoluție, pe 4 – boierul Bălăceanu Stolnici, iar pe 5 – Emanuel Valeriu, primul director al TVRL. Cel mai mult mi-a plăcut însă povestea lui Ivan Deneș, o hahaleră aproape simpatică, despre care NC Munteanu scrie: „Arghirofil, afemeiat şi alcoolic, a murit sărac, măcinat de alcool, frustrări, datorii, divorţuri şi pensii alimentare. Un păgubos care, în visele lui de glorie, se va fi imaginat ca un Richard Sorge al Războiului Rece”.

Dacă mi-a plăcut vreodată ceva la Vadim, pe lângă autenticul talent de pamfletar (de care și-a cam bătut joc nenorocitul ăla de Alcibiade), este că, spre deosebire de turnătorii de mai sus, și-a asumat pe față rolul de slujbaș al regimului.
Vadim Tudor

Ăsta e un parlamentar european – coleg, cum ar veni, cu Vadim și, până mai ieri, cu Adrian Severin. Sper să aflăm curând din Formula AS că și el e român.
Nigel Farage

Share:

17 comments

  1. valeria 11 December, 2011 at 21:30

    Grea politica asta….;)…:D si tratamentele naturiste….::))

  2. Ina_adevarata 11 December, 2011 at 21:42

    Uluitor este faptul ca Formula As e citita de oameni ca aia care comenteaza in subsolul articolului cu Tesla. Oameni care au tupeu sa contrazica argumentat un pseudo-ziarist, in loc sa lacrimeze patriotic! S-a-ntors lumea pe dos, vine sfirsitul lumii etcetcetc.

  3. Insignifianta 11 December, 2011 at 21:57

    “E o liniste dumnezeiasca, iar aerul straluceste cu solzi de aur, intocmai ca-n viziunile din copilarie ale lui Nikola.” Sublim. Dar, ce spun, eu, sublim? Mai mult decat sublim! Absolut sublim!
    Poezia de adanca sorginte patriotica si de un real patetism m-a determinat, brusc, sa ma duc sa-mi caut dosarul de securitate. Iar, daca, prin absurd, nu am, asomez intreaga UE sa-mi faca!
    Iar Farage ala, dupa ce ca e roman, nici normal nu e! Sa te iei in gura cu alde Barroso…

  4. Insignifianta 11 December, 2011 at 22:03

    Vezi, d-aia nu pot sa fiu eu, smerita! De-aia.

  5. Raluca 11 December, 2011 at 22:26

    Ar fi trebuit sa fii la moderare pentru ultimul cuvant al primului paragraf. Ce, numai noi? Asta e dictatura!

  6. borg 11 December, 2011 at 22:29

    Ceva recomandari mai deosebite, pentru Rosen, nu aveti?

  7. BRRC 11 December, 2011 at 23:01

    KK DE PE DC ZGUDUIE GERMANIA
    Doi nemți au vrut să desfunde buda, după metoda postată anterior pe DC – http://www.dailycotcodac.ro/2011/12/mic-ghid-de-umplut-de-cacat-din-cap-pana-n-picioare/ – comentariile 54 și 55.
    Din păcate, au tratat subiectul cu totală lipsă de responsabilitate:
    http://www.libertatea.ro//detalii/articol/how-to-cum-sa-cureti-o-toaleta-cu-explozibil-369333.html
    Explozia este la min. 2:40.

    Pe viitor, două lucruri:
    1) Traducere în germană pentru postările de pe DC.
    2) Mențiunea obligatorie ”NU FACEȚI ASTA ACASĂ! – VERBOTTEN, FUR IDIOTEN”, la finalul comentariilor.

  8. Cms 11 December, 2011 at 23:12

    @BRRC: =)) Hai, măi, că Julius arunca bomba în conducta principală, să moară toţi şobolanii şi să se amuze şi vecinii! =))

  9. Serban 11 December, 2011 at 23:22

    Guinness Book și Guinness Beer sunt rude?
    Pentru că performanța de a amesteca știri despre Nikola Tesla, Neculai Constantin Munteanu și Vadim în același text e sigur rudă cu cel puțin una din ele.

  10. Ina_adevarata 11 December, 2011 at 23:22

    @BRRC:
    pai, era pe aici un traducator voluntar in limba germana, unu’ Constant_1n, dar l-au aruncat in spam. Era platitor de taxe german si noua nu ne plac platitorii de taxe, oriunde s-ar afla ei.

  11. irinuca 11 December, 2011 at 23:26

    @BRRC
    Si totusi, dupa aia, dusul a inceput sa functioneze. Deci oamenii au rezolvat problema. Julius, mingea e la tine acum :))

  12. BRRC 12 December, 2011 at 00:10

    @Cms: @Ina_adevarata: @irinuca:
    @ instalatori amatori… și
    Către toți cei interesați:

    Biroul de presă al BRRC este împuternicit să transmită mesajul de sincer regret față de consecințele dezastruoase produse în Germania de aplicarea procedeelor tehnice sofisticate, prezentate numai cu titlu de avanpremieră științifică de către reputatul DAILY COTCODAC, de către persoane neavizate, fără pregătirea de specialitate necesară.
    Totodată, BRRC se delimitează ferm de indivizii care, ignorând atitudinea necruțătoare a DAILY COTCODAC față de cei ce sfidează drepturile de proprietate intelectuală (precum numitul Morar Mihai), încearcă să beneficieze de informații de frontieră științifică, expuse tradițional de către DC, cu sustragerea de la procedura licențierii obligatorii.
    BRRC dorește să transmită oficial către Bundeswehr că în cazul repetării acestor regretabile incidente se simte exonerat de orice răspundere morală față de eventualele victime și chiar față de statul german, a cărui imagine ar putea fi pătată astfel.

  13. dyers_eve 12 December, 2011 at 01:01

    Amu, daca stai sa te gandesti, si Adam era tot roman; de prin partile Dunarii, de la Adamclisi… Ma duc sa studiez putin biografia lu’ Chuck Norris, ca am asa o vaga banuiala…

  14. Un om cu coloana vertebrala « Dongabone 12 December, 2011 at 01:15

    […] Via Gaina Zilnica Like this:LikeBe the first to like this post. […]

  15. admin 12 December, 2011 at 02:36

    @dyers_eve: =))

  16. serbanm 12 December, 2011 at 07:59

    Nigel Farel ar fi hazliu, daca nu ar fi atat de aproape de adevar

  17. emilia 12 December, 2011 at 08:28

    Ma mir ca Nigel Farage n-a patit inca nimic..

Leave a reply