Postul nu e post destul

Sexul de apartament – un mister neelucidat încă

Îndrăgitul Eftimie

Cu cât citesc mai multe reviste de scandal, de shopping sau cotidiane quality, cu atât sunt mai convins că redactorii ăia care dau sfaturi despre sex n-au prestat niciodată activitatea respectivă. Poate un viol scurt, de început, în timpul liceului (se poartă zilele astea), şi-apoi nimic până la 30 de ani, când sunt consideraţi suficient de maturi să scrie tâmpenii la ziar.

Cele mai ciudate sunt recomandările pentru diversificarea vieţii sexuale. Mai toţi recomandă sexul în pădure, care ar fi mult mai palpitant şi incitant. Băi, eu vin dintr-un oraş de munte şi, până la o anumită vârstă, am stat cu ai mei. Sexul în pădure era cam singura variantă, dacă şi ea stătea cu ai ei. Celălalt sex palpitant cică e în lift sau pe casa scării. Când ai şi bunicii la oraş, e greu al dracului să faci sex altfel: babacii nu pleacă deloc la ţară.

Stranie e şi aia cu sexul pe maşină. Serios? Mă, o femeie, cât o fi ea de gazelă, cântăreşte minimum 45 de kile. Ştiţi cât înseamnă asta? Un sac şi jumate de cartofi. Ai risca să hâţâni 1,5 saci de cartofi pe capota maşinii? (depinde și de suspensii, Efule, eu nu mi-aș risca ouăle cu căcatul tău de Peugeot – n. Julius) (Iulian, aşa zic toţi invidioşii care n-au maşini deloc – n. Eftimie)

De departe însă, cele mai stranii recomandări sunt ălea cu sexul prin apartament. O variantă ar fi maşina de spălat, că vibraţiile aduc un plus de savoare. Sexul pe maşina de spălat e aproape imposibil. Dacă eşti burlac, sigur ai o maşină de spălat veche, care abia se mai ține. N-o să cumperi alta până te însori. Dacă ai atâţia bani să rişti maşina de spălat pentru un sex amărât, ce să zic, felicitări domnule Ţiriac, mă bucur că ne citiţi. Nici dacă eşti însurat nu poţi să faci sex pe maşina de spălat, că te omoară nevastă-ta: abia ați terminat ratele la ea, eşti nebun? Plus că, de obicei, pe maşina de spălat sunt toate perlanurile, dero-urile, ţoalele, săpunurile şi lamele de ras din casă. Până le dai jos şi speli un pic capota, tipa-i plecată şi tu trebuie să întinzi rufele.

Altă recomandare pentru sexul în apartament e cel din bucătărie. Iarăşi, uşor de zis, greu de făcut. Dacă eşti burlac, toate vasele sunt puse pe dulapurile din bucătărie. Plus furculiţe, coji de salam, cioburi de la paharele sparte la ultimul chef, scrumiera plină ochi. În cazul în care eşti însurat, sau poate doar gospodar preventiv ca Julius C., tot n-o să faci sex pe-acolo: pisi, am spălat şi am frecat două ore aici, nu te pui cu curul acolo! (Ovidiu, hai să-ți explic cum stă treaba, că ești însurat de mult și e posibil să mai fi uitat niște lucruri legate de sex. În primul rând, nu faci curat decât dacă aștepți pe cineva – dar atunci nu mai ești „gospodar preventiv”, se cheamă că ești doar gospodar. Iar dacă pleci în oraș la agățat doar așa, la futu-i mă-sa, nu faci niciodată curat, că aduce ghinion. Plus că, dacă te întorci cu ceva în juvăț, o bagi pe-aia cu „vai, nu mă așteptam să vină cineva la mine, ieșisem doar așa, să beau o bere”, să pari un tip serios. Și încă ceva: dacă ești neînsurat, dar ai prietenă, la tine trebuie să fie întotdeauna ca la porci, altfel intră la idei. Mizeria e o garanție a fidelității, femeile gândesc ceva de genul: „Ce jeg poate să fie, sigur n-ar intra nici o femeie aici! S-a jucat non-stop pe calculator, nu s-a ridicat nici să-și pună farfuriile în chiuvetă. Știam eu că e băiat bun” – n. Julius C.)

Cel mai probabil sexul de apartament trebuie făcut în dormitor. Acolo unde e pat. Dacă eşti burlac şi ai casa ta, n-ai cu cine. Dacă eşti însurat şi ai casa ta, ai cu cine. Doar că, vorba aia, când eşti însurat, orice fel de sex înseamnă o diversificare a vieţii sexuale.

De câte ori dai like unui text scris de îndrăgitul Eftimie, undeva pe acest Pământ Dumnezeu ajută un om însurat să facă sex cu nevastă-sa.

Share:

42 comments

  1. Cristi 18 November, 2011 at 08:15

    Am dat laicul. Acum nu pot decat sa sper că omu’ ăla pe care îl va ajuta Dumnezeu să fiu eu. Şansele ar fi cam de 1 la cateva miliarde(mai mici ca la 6 din 49) :))

    P.S. pe masina de spălat să faca sexuleţ mamiţica lu’ ăla de la revista că la inălţimea mea ăla nu-i sex e genoflexiune.

  2. boemul 18 November, 2011 at 08:20

    eu nu dau like. nu-l cunosc p-ăla însurat, poate îşi merită soarta 🙂

  3. Cata 18 November, 2011 at 08:26

    Sexul pe masina de spalat e recomandat doar daca ai impamantare buna. Altfel, totul devine o experienta … electrizanta :))

  4. Fratele Andryusha 18 November, 2011 at 08:40

    Nota Fratelui Andryusha.: Bre, eu zic să ne limităm la pinguini şi ursuleţi panda, nu ştiu cât de mult rezistă balconul lui M3bis la trăsnete dacă ne întindem prea mult cu obrăzniciile la adresa lui Doamne-Doamne…

  5. Ovidiu Eftimie 18 November, 2011 at 08:47

    @Fratele Andryusha: Deci doamne doamne ar salva un pinguin, un motan, da’ când e vorba de ajutat un om amărât nu se bagă?

  6. camionagiu 18 November, 2011 at 09:04

    @Eftimie, @Andryusha, va rog eu frumos, haideti sa terminam cu porcariile si sa discutam ceva serios.
    Cum ar fi proiectul de emisiune sub egida Daily Cotcodac:
    SCHIMB DE DAME.

  7. Fratele Andryusha 18 November, 2011 at 09:05

    @Ovidiu Eftimie: Ba da, să-i găsească un servici, cred că s-ar băga.

  8. Klaus 18 November, 2011 at 09:06

    Dat si like si share, poate cunoscutii aia insurati or da si ei o bere :))

  9. N.A. 18 November, 2011 at 09:13

    =)) =)) =))

  10. N.A. 18 November, 2011 at 09:16

    @Fratele Andryusha: Mai, frate Andryusha, n-a zis Doamne-Doamne sa ne inmultim ca Iov sau cineva de gen? Mie treaba cu inmulteala nu mi-a iesit altfel decat cu niticus de sex. Dar e bine sa exersezi ceva, ca doar nu vrei sa faci treaba de mantuiala. Asa ca daca unii au nevoie de ajutor divin, lasa-i sa ceara! :))

  11. Old John Wheel 18 November, 2011 at 09:35

    Am dat laicu’. Sper să ajute un uom însurat să facă secs. Dăcât. Asta pentru că-s io un moşneag ciufut, ia să-l ajut pă amărât să facă secs cu nevastă-sa, nu cu altcineva, mua-ha-ha!

  12. Old John Wheel 18 November, 2011 at 09:38

    Bre, feţii Oldului, n-am scris numa’ a doua silabă din ciufu*t, faceţi-vă milă şi pomană d-un uom bătrân şi daţi drumu’ boului de comentariu, că s-o oprit la puarta nouă şi stăăăăă!… 😀

  13. Old John Wheel 18 November, 2011 at 09:55

    No, feţii Oldului, şi amu să trecem la lecţii, că văz că iar niik nu ştiţi şi trăbă să vă înveţe moa, pacatili mieli! 😕
    Deci, azi avem o lecţie dă ştiinţe naturale, mai precis, biologie, mai iegzact fauna patriei nuastre. Capitolul “Sexul de apartament”.
    Secsu’ de apartament, dragii Oldului, ie o vietate nici vertebrată, nici viermănoasă, nici uni sau pluricelulară, care trăieşte pă lângă casele omului (depinde câte are şi cu cine) şi care, la un moment dat din viaţă, îi mănâncă nervii ăstuia, când uomul îl face cu nevasta da’ se gândeşte la Zaraza (aiasta-i un fel de laura andreşan corcită cu gina pistol, apgradată cu elemente de caroserie tip nicoleta luciu, pentru cine-o dăşchis uochii mai târziu pă lume).
    Dragii Oldului, secsu’ aista de apartament trăieşte mult şi bine atâta cât uomu’ poate (voarba aia). Pe urmă, nu mai trăieşte lângă uom ci numa pă lângă femeie, pân’ la moarte (aceeaşi voarba aia). Şi-şi tăt bagă nasu’ secsu’ aista printre chicioarili femeii de o enervează la un moment dat, că-l tot calcă pă coadă Şi atâta se bagă secsu’ aista de apartament în seamă până se sesizează uomu’ la un moment dat şi fericit din viaţa sa, când se satură de nevastă şi se scapă de ea şi ajunge subiect de ştirile de la ora cinci. Deci secsu’ de apartament ie bun pă lângă casa uomului, că poa’ să-l facă uneori celebru. 😕

  14. kilroy 18 November, 2011 at 09:57

    Sexul în pădure a fost OK, adica mai mult ca sa ma laud ca am facut si asa ceva (plus ca la fiecare fosnet ma uitam in spate sa vad daca nu vine careva). Mai ciudat a fost pana ne-am extras frunzele uscate din lenjeria intima.

  15. Raluca 18 November, 2011 at 10:02

    Io zic ca notele lui J au o mare doza de adevar in ele.

  16. Sare'n Ochi 18 November, 2011 at 10:48

    n-am dat like ca sunt pedepsit si de ailalti chiar nu-mi pasa (sper sa fie si ei pedepsiti). na!

  17. Ferdinand 18 November, 2011 at 10:51

    Cel mai tare articol din toamna asta…

  18. valeria 18 November, 2011 at 10:57

    O femeie se plange alteia ca sotul ei nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: “ce avem de mancare?”…
    Cealalta ii zice mdaa, am avut si eu problema asta. Nu e grav , imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri, chestii…,il astepti in usa, sexy asa… si se rezolva…;)
    A doua zi se intalnesc din nou…
    E, cum a fost…?!
    Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi… ce sa mai… “bomba” !
    Si…???
    Pai si… cand a deschis usa mi-a zis: “Zorro, ai facut si tu ceva de mancare azi….???….:D

  19. Belle d”Imagination 18 November, 2011 at 11:01

    Unde o să facă sex respectivul om însurat?

    @Autorii:
    – în pădure e mişto dacă nu e nimeni pe rază de mulţi kilometri şi mai ales dacă e vară. Aşa poţi să stai liniştit la nudul gol fără să mori de frig sau să apară vreun pădurar/ pădurean binevoitor să investigheze de unde şi mai ales de ce se aud strigăte. Şi eventual să propună să se alăture şi el, pe motiv că are parul în mână. (dacă nu pui la socoteală furnicile, muştele, ţânţarii, tăunii, puricii şi eventualele căpuşe trăitoare în zonă, care au o atracţie deosebită pentru carnea dezgolită . Şi presupunând că ai şi vreo 3-4 pături care să atenueze glodurile.
    – băi, eu am maşină cu alimentare verticală. Cu siguranţă nu reuşeşte să-mi susţină greutatea care nu e mică.
    – pe masa din bucătărie? Ce sunteţi cu capul? Să pun curul unde pun pâinea?(dulapuri mici nu am, sunt corpuri compacte, până sus. Servanta din dining îmi vine cam pe la sâni, ar trebui să îmi iau un iubit din vreo ligă nord-americană de basket ca să ajungă fără scăunel la mine. Iar cu scăunel aş zice că intră în categoria ”lucru la înălţime” şi n-am de unde să-i agăţ harnaşamentul că n-am lustre şi plafoniera nu suportă un 80-100+ kg.)

    Ar mai rămâne covorul din sufragerie şi canapelele. Care-s aproape comode.

    Totuşi patul rullz! N-o fi extraordinar de inovator/ inovativ dar e atât de comod!

  20. TH 18 November, 2011 at 11:04

    Oooo, da, sustin cu tarie ideea ca mizeria e garantia fidelitatii.:D Jegul ca la porci reprezinta fara dubiu dovada ca principala calitate a baiatului este preocuparea pentru chestiuni superioare, de softnet , pardon, de suflet, dincolo de orice maruntis mundan, fizic, concret. In fine, defineste un caracter de pisi fidel, loial, sincer. Intr-adevar Julius, subtila strategie, trebuie sa fie jeg, confirm din proprie experienta. N-o sa uit niciodata cum am pierdut io una bucata bunaciune moldoveanca de cartier (dar cu perspective bune de a se transforma in moldoveanca stapana de apartament, dar nu al meu :D) aparent in conditii misterioase. Ca sa aflu dupa un timp de la prietena-prietenei-prietenei ca ar fi zis ea atunci, “…mincinos, fataaah, zicea ca n-are pe nimeni si cand am intrat in casa la el, …se vedea clar mana de femeie”. Am zis saru’mana lu’ d-doamne ca am scapat de tuta si mai ales ca nu a raspandit vestea ca sunt nazist nenorocit obsedat de ordine si curatenie, 😀 dupa ce intuitia ei SF ar fi dat din grersala interpretarea ca natura statica respectiva era opera mea, cu siguranta un maniac cu ordinea, un monstru abil camuflat, in scopul de a profita de lipsa de experienta a unor fiinte naive si nevinovate, “…daaar fataaah, nu i-a mers, fata, cu mine !”

  21. valeria 18 November, 2011 at 11:04

    cate moduri de a face sex exista…:D

    La o conferinta pe tema Sexul in lume, sala plina. Apare un conferentiar, cam batrin si pricajit, care incepe, direct:
    – Dupa cum stiti, in lume se cunosc 999 de moduri de a face sex…
    O voce din public:
    – O mie!
    Vizibil deranjat, conferentiarul se opreste:
    – Va rog, putina decenta, aici discutam despre lucruri serioase! Deci, dupa cum spuneam, in lume se cunosc 999 de moduri de a face sex…
    Din sala:
    – O mie!
    – Domnilor, daca nu incetati, termin aici conferinta! Va rog frumos!
    Liniste in sala. Reia:
    – In lume se cunosc 999 de moduri de a face sex… Se opreste, sa vada daca il mai intrerupe cineva. In sala, liniste.
    – Primul mod: barbatul deasupra si femeia dedesubt…
    Din sala:
    – O mie unul, ca pe asta nu-l stiam!……;)

  22. Moise Guran 18 November, 2011 at 11:05

    io zic sa nu mai strice julius textele indragitului cu notele lui. sa puna mana si sa-si scrie proriile texte cu likeuri si sex pe/in masina(de spalat sau nu)

  23. Old John Wheel 18 November, 2011 at 11:42

    @Belle d”Imagination: cum adică unde o să facă secs uoamenii însuraţi? Acolo unde nu-i poate prinde nevestili, clar!
    Doh!#-o

  24. valeria 18 November, 2011 at 12:01

    Si ultimul de la acest articol super-bestial(nu m-am putut abtine sa nu-l postez si pe asta…)in care se arata care sunt avantajele sexului de apartament asupra siluetei…:D

    Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex in apartament….:
    Dezbracarea :
    – cu consimtamant 126 calorii
    – fara consimtamant 2878 calorii

    Desfacerea sutienului(in functie de model…):
    – cu amandoua mainile 81,5-234 calorii
    – cu o singura mana 127-478 calorii
    – cu dintii 855,8-1276 calorii

    Punerea prezervativului:
    – cu erectie 61,2-476 calorii…:D
    – fara erectie 523-2815 calorii …;)

    Pozitii:
    – misionarul 394-683 calorii
    – 69 culcat 881-1668 calorii
    – 69 in picioare de la 1865-3691 calorii (in functie de nr de kg al partenerului…
    – roaba 1432-2160 calorii
    – pe la spate 764-1397 calorii
    – covor 1790-2648 calorii..plus cateva rani la genunchi,coate..s.a.
    – masa bucatarie 786-2358 calorii
    – masina spalat 1450-3988(in functie de nr de rotatii din timpul stoarcerii…)

    Atingerea orgasmului:
    – incercarea de a gasi punctul G 1397-2220 calorii
    – orgasm adevarat 1544-3132 calorii
    – incercarea de a imita un orgasm adevarat(…) 2679-3951 calorii

    Dupa orgasm:
    – stat in pat 181-265 calorii
    – ridicare imediata (nu conteaza de unde…)105-342 calorii
    – incercarea de a-i explica (ei/lui)de ce v-ati ridicat imediat 816-1347 calorii

    Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre:
    – 20 – 29 de ani 360-432 calorii
    – 30 – 39 de ani 1200-1789 calorii
    – 40 – 49 de ani 1680-2445 calorii
    – 50 – 59 de ani 2001-3989 calorii
    – 60 – 69 de ani 3560-4675 calori
    – peste 70 de ani ….cercetarile continua ….:D

    Imbracatul de dupa act:
    – cu calm 232-496 calorii
    – in graba 650-999 calorii
    – cu tatal ei batand la usa 1818-4231 calorii
    – cu sotul ei batand la usa 3415-5732 calorii
    – cu sotia dumneavoastra batand la usa 9815-(PUNCT CRITIC) calorii

    Morala….Pentru o sanatate buna,nu uitati sa faceti sex in apartament…:D

    P.S…..Tu cu cine faci “banking…”….;)….=))

  25. MNX 18 November, 2011 at 12:14

    Chiar mi-era dor de vremurile cand in texte erau parantezele mai lungi decat textul propriu zis…

  26. kilroy 18 November, 2011 at 13:38

    @Belle d”Imagination: Citind comentariul mi-am adus aminte cum am dejghinat masa din dormitorul iubitei mele. Ce comportament asocial si neecologist …

  27. kilroy 18 November, 2011 at 13:40

    @valeria: La imbracatul de dupa, cu mama prietenei batand la usa, nu stiu cate calorii am ars, dar pulsul ajunsese lejer pe la 180.

  28. valeria 18 November, 2011 at 13:48

    @kilroy:

    =))…clar…era PUNCT CRITIC ….depaseau 10 000….;)…=))

  29. Sare'n Ochi 18 November, 2011 at 13:53

    Un bordel a fost închis de inspectorii OPC din cauza ca femeile erau stricate…

  30. ela 18 November, 2011 at 14:04

    Ce s-o fi inventat mai intii : Kamasutra sau masina ? 😀

  31. ErRon 18 November, 2011 at 14:24

    Dupa un text de felul acesta nu mai am nevoie de nimic: nici de televizor, nici de salariu, nici macar de sex!
    E demential!:D

  32. kilroy 18 November, 2011 at 14:45

    @ErRon: “nici macar de sex!” – cu o astfel de atitudine au pierit si dinozaurii

  33. Belle d”Imagination 18 November, 2011 at 16:58

    @kilroy: ErRon vorbea despre sexul la serviciu!

  34. ErRon 18 November, 2011 at 17:44

    @Belle d”Imagination: Cred ca nu m-am exprimat corect: cand sunt texte atat de faine pe DC nu-mi mai lipseste nimic!
    Bine, sunt eu nitelus sociopata!:D
    La serviciu e cam greu, ca-i scoala plina de copii, dar poate fi interesant!:D

  35. kilroy 18 November, 2011 at 18:40

    @Belle d”Imagination: La serviciu avem parte de sex din belsug. Ne f.. sefii, de ne merg fulgii 😀

  36. kilroy 18 November, 2011 at 19:00

    Redneck: Give me 3 packets of condoms please.

    Cashier: Do you need a paper bag with that sir ?

    Redneck: Nah… She ain’t that ugly!!

  37. krokosor 20 November, 2011 at 11:41

    like, like, cum sa nu, m-am prapadit de ras!!! plus ca facem o fapta buna;)
    sex:
    1.in padure – e misto la tv sau daca ti-a lipsit vreo jumate de an; in rest, daca esti om normal, toate gazele alea sunt un turn-off garantat
    2.pe plaja – in pasure mai fosneste cate ceva, dar pe plaja nu se aude nimic daca vine cineva, poti sa si mori de inima…
    sexul de apartament/de bloc:
    1.in lift – mirosul inconfundabil de lift romanesc iti intoarce stomacul pe dos (sau poate locuiesti in cladire cu Carrie Bradshaw…), nemaipunand la socoteala ca trebuie sa ai veleitati de Spiderman 🙂
    2.pe casa scarii-poate prin liceu, dupa un chef, cand nu mai conta daca ies vecinii la 6 dimineata 😛
    3.pe bloc-acolo chiar se pot incerca niste pozitii interesante si faci si deliciul celor de la blocul de vizavi, care are opt etaje :))
    4.pe cate o masa-da! bun, mai vrem!
    5.pe calorifer s-a dovedit a fi demanding pt el si nesatisfacator pt ea
    6.pe covor… cam nasole ranile de la frecus-incercati cu un cearsaf peste 😉
    7.in dus-pedeapsa maxima-nu ai de ce sa te tii, totul e alunecos, iti poti sparge capul, nimeni nu iese castigator-cum mama lor fac aia in filme? a, da, nu fac nici ei…
    8.pe masina de spalat… n-am incercat, dar e o idee, desi nu prea ii dau sorti de izbanda :-s
    9.pe cate un fotoliu-daca e fotoliul potrivit, nu e rau deloc.
    9.in pat-iar in pat?
    Spor la treaba 😉

  38. krokosor 20 November, 2011 at 12:05

    @TH: mizeria nu e neaparat garantia fidelitatii-depinde cat e de simpla sau sofisticata dumneaei. daca e genul descris, da, atat o duce si pe ea capul. daca e putin mai complicat la mneaei in capsor, atunci mizeria va fi garantia ca locatarul e un mizerabil si cine stie ce ar putea gasi daca mnealui se lasa la nudul gol. rasare si intrebarea de cate ori se spala pe dinti adoratul… din astea. plus ca bunicii nostri ne invata ca (dez)ordinea din casa (din jurul) unui om e cea pe care o regasim si-n mintea lui. asta daca are 🙂 ceea ce inseamna ca jegul indica… completati voi spatiile lipsa 🙂

  39. krokosor 20 November, 2011 at 14:26

    http://www.youtube.com/watch?v=ttDifZ7z3do

  40. casatorix 20 November, 2011 at 21:26

    si cat timp tine farmecul “like”-ului? am macar 24 de ore de speranta?

  41. nadia 20 November, 2011 at 22:12

    @Cristi: hahahahahahaha, tare frate

  42. Luni, 20 noiembrie 2011 « jurnalul adinei 27 November, 2011 at 01:51

    […] Azi dimineata, in timpul navigarii de la cafea, l-am descoperit pe Indragitul Eftimie pe http://www.dailycotcodac.ro – “De câte ori dai like unui text scris de îndrăgitul Eftimie, undeva pe acest Pământ Dumnezeu ajută un om însurat să facă sex cu nevastă-sa.” Imi place cum scrie. http://www.dailycotcodac.ro/2011/11/sexul-de-apartament-un-mister-neelucidat-inca/ […]

Leave a reply