Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Acum un secol, Thomas Edison a spus că „vom face electricitatea atât de ieftină, încât doar bogații vor arde lumânări”. O dezbatere recentă din Statele Unite subliniază că în momentul de față conectivitatea la internet a devenit atât de ieftină, încât ea nu mai este un indicator al bogăției, ci, paradoxal, unul al sărăciei: Realitatea e ca bogatii sunt cei care isi permit sa nu fie conectati, sa nu lucreze la “brandul lor online”, sa nu stea pe Twitter ore in sir. Eu spun că, dacă o ținem tot așa, curând nici dragostea n-o să mai fie distracția săracului, parcă văd că doar bogații or să aibă timp să se întâlnească față în față cu partenerul de sex – noi, săracii, o s-o ardem pe iPhone, sigur vor fi niște aplicații de făcut sex online cu doar 1 dolar.

Revista Playboy a publicat un pictorial cu câteva dintre cele mai sexy femei care lucrează pe Wall Street. Bun, acum vă așteptați, mă gândesc, la niște glume de Țociu și Palade despre criza financiară și fundul gol sau la glumițe gen Cațavencii cu „Occupy Wall Street”; ei bine, nu, de data asta vom împrumuta din România Mare vorbele talentatului Alcibiade: Asta nu-i normală!

Fratele nostru Andryusha (mă rog, n-am verificat azi pe facebook să văd dacă mai sunt fratele lui, știu că în post îl lovește evlavia și îi șterge din necredincioși) participă la concursul Superblog 2011, orice ar însemna asta. Partea bună e că la notare nu contează absolut deloc numărul de comentarii sau de like-uri primite – altfel, nici n-aș fi pomenit ceva, știm deja că ajutorul vostru asigură o înfrângere fără dubii.

Share:

12 comments

 1. RoseN 28 November, 2011 at 19:59

  :-*:-*:-* YOU’RE THE BEST MOGUL :-*:-*:-*
  P.S. Dati breeeeeeee un like la fratele Andryusha, nu va luati dupa ce zice mogulul cand nu are doza de prajiturici la el.
  P.S.S. E ca si cum m-ati ajuta pe mine sa castig un monitor de exemplu =))

 2. Ciprian 28 November, 2011 at 20:09

  Saracia e asa de scumpa, ma mir ca bogatii nu renunta definitiv la averi.

 3. Fratele Andryusha 28 November, 2011 at 20:09

  Fratele meu: nu pe mine mă apucă evlavia în post, ci pe voi vă apucă bancurile la adresa lui Iisus în preajma sărbătorilor importante!
  Am să repet chestia asta până o să vă intre bine în cap şi poate o să renunţaţi, de dragul meu, să o mai practicaţi. 😀
  În rest, mulţumesc pentru link-uri, like-uri, comentarii, vizite, unici, chestii-trestii… 🙂

 4. Dan1 28 November, 2011 at 20:59

  @RoseN: Asus? Merge? =))

 5. sebra 28 November, 2011 at 21:27

  @Fratele Andryusha:
  Ai cam forţat-o cu de dragul meu. :)) O afurisenie mergea la sigur.;)

 6. borg 28 November, 2011 at 21:30

  @RoseN: Tu nu ai specificat inca. Ce pretentii ai?

 7. borg 28 November, 2011 at 21:33

  @Fratele Andryusha: Ok, la adresa lui nu. Dar cu el se poate? In plus, io nu pot sa mi-l imaginez asa sec si naspa incat sa nu guste un banc bun. Nu ne suparam noi oamenii de bancurile la adresa noastra, daca el se supara, nu e ca si cum l-ai face inferior unui om?

 8. RoseN 28 November, 2011 at 21:51

  @borg: Ba am tot specificat eu, dar nu vreti voi sa bagati in seama :))
  Uite il puse bau-bau pe Fratele A. sa zica la un moment dat “Las’ că-ţi fac eu cadou un Asus dacă ies pe locul I… ” (@Dan1: Merge merge =)) ) aici: http://www.biacad.ro/wordpress/?p=2442
  Asadar si prin urmare uite ce de fapte bune faceti doar cu un click :))

 9. borg 28 November, 2011 at 22:37

  @RoseN: Asus? Io ma gandeam la un Eizo sau iiama da mno, daca dinala vrei, il las pe fratele A. 😛

 10. ErRon 28 November, 2011 at 22:45

  Ajutorul nostru poate fi comparat cu prezenta ta la lansari de carte!:D

 11. Insignifianta 28 November, 2011 at 22:57

  Ia, uite, bre, ca nu stiam eu de ce sunt saraca! Acuma imi explic: scriu prea mult pe blog si cre’ca de-aia nici nu ma angajeaza aia pe Wall Street, ca nu l-am sustinut constant in demers pe fratele Andryusha! De-aci mi se trage, sunt precisa!

 12. Cougar 29 November, 2011 at 10:59

  nu ştiu dacă aşa a fost articolul de la început (că doar nu intru zilnic aici), dar apreciez că stă scris “aibă” şi nu bazaconiile tale obişnuite, admin.

Leave a reply