Postul nu e post destul

Întâlnirea de la miezul nopții cu DJ Cotcodaev

A câștigat singură războiul din Europa (când au debarcat americanii, rușii erau de mult în drum spre Berlin). Nu mai e cea mai bună armată din lume, dar la defilare rămâne strălucitoare.

Parada militară de Ziua Victoriei, Kremlin, 2008

Share:

14 comments

 1. dyers_eve 26 November, 2011 at 00:17

  Si nu uita: fiecare like dat pieselor de pe DC inseamna un cecen mai bine inarmat…

 2. Insignifianta 26 November, 2011 at 00:52

  Auzi, hotaraste-te! Unde vrei comentariile? Aci sau pe FB?

 3. JULIUS 26 November, 2011 at 01:41

  @Insignifianta: stai, ma, ca inchise nu stiu cine comentariile la textul in care stegeam cu voi pe jos si nu le mai pot deschide (uăi, Tetrise!). Ca vazui ca se supara Lecterita ca magarul pe sat – o lua pe urmele fratelui Andryusha, cand il capie postul, prin primavara.

  Deci, Lecterito: inainte sa ne suparam pe cate cineva, nu mai bine intrebam?

  Intreb.

 4. ionut 26 November, 2011 at 02:07

  @DJ Cotcodaev: Daca stiau mototolii din est ce cadou le pregateste falnica armata rosie, nu mai inaintau rusii deloc :))

 5. Ceapaev 26 November, 2011 at 04:01

  In 2008 “capacitatile” de la CNA au interzis clipul care avea aceasta coloana sonora: http://www.youtube.com/watch?v=8WD0WVL-HjE
  Cand spunem “capacitate”, ne referim, desigur, la ceva de genul litrajului cranian al hidrocefalui muzician Dan Grigore, organ CNA.
  Melodia (poreclita “Cisterna cu Testosteron”) este interpretata de Corul Armatei Rosii, iar solist este un discipol al lui Saliapin, care si-a depasit maestrul.
  Baietii din “propaganda” confirma ca prestatii Corului au acelasi efect ca si defilarile Armatei Rosii. Unii spun ca daca Wehrmacht-ul ar fi vizionat acest clip, Panzerele nu mai faceau deplasarea la Kursk.

 6. serban 26 November, 2011 at 04:26

  @JULIUS:
  La ora asta sunt tot închise comentariile acolo.

  Aș fi vrut și eu să spun că sunt de acord cu Lecterița.

  Și că nu am cont de feisbuci pen’că io sunt mai antisocial, așa.

  Și că dacă vreau să socializez (și vreau, dacă…) ) o invit la o bere-cafea-cola-ce-o-fi pe Rușen atunci când o să trec prin Constanța. Și tare m-aș bucura să accepte.

  Și aș da câteodată și aici f’un like dacă n-ar trebui pentru asta să mă bag în gloata feisbusiscă.

  Și ia nu mă mai certa tu pă mine!

 7. l@ura 26 November, 2011 at 08:41

  @Ceapaev: bun clipul!!
  http://www.youtube.com/watch?v=C_A7Hu0uKNw&feature=related; mare atentie la 3:32 ;)Привет, товарищи!!

 8. Fratele Andryusha 26 November, 2011 at 10:52

  @JULIUS: Bre, hai, ai zis-o o dată, m-am făcut că nu văd. Ai zis-o a doua oară, am dat-o pe glumă. Acu’ văz că te iei de mine şi a treia oară. 🙁
  Bre:
  1.în primăvară m-am supărat pentru că v-aţi apucat să faceţi poante de doi bani, absolut mârlăneşti, în Săptămâna Mare. Poţi să nu crezi în absolut nimic, dar ar trebui să existe un minim de respect pentru ăia de intră şi-ţi fac trafic, măcar atât. Dacă numai eu dintre cei menţionaţi m-am simţit jignit şi restului i-au plăcut măscările la adresa lui Iisus, foarte bine, mă retrag şi vă las să vă dixtraţi în continuare.
  2. Faptul că Ruşen a pierdut un concurs pe net nu-ţi dă ţie dreptul să ne ameninţi cu boli, sicrie şi alte chestii. Ca să nu mai spun că exprimări de genul “să vă fie ruşine, mă”, eu nu le-am mai suportat de când aveam 16 ani şi ieşeau profii plângând din clasă, pentru chestii mult mai inofensive. Aici suntem între oameni maturi şi chestii din astea nu se face. Mai ales de când s-a retras şi V3nt0R… Deci, Lecteriţa are perfectă dreptate.

 9. Ceapaev 26 November, 2011 at 12:44

  @ JULIUS – Interesant clipul! Multe elemente vizuale tari! In completare, se poate servi HELL MARCH RED ARMY / http://www.youtube.com/watch?v=omm3QPMqyjc&feature=related . Brrrr !!!

  @ L@ura – Fenomenal!
  Au rusii, sau aveau, o scoala de “pavaroti”: Saliapin, Christoff, Haritonov, Belyaev (Evgheny, fantastic interpret de Kalinka – see http://www.youtube.com/watch?v=_XxK2JJisEc&feature=related
  – frate si totodata coleg de antrenament al primului om care a iesit in spatiul cosmic), Rebroff etc.!!!

 10. Iulian Rinder 26 November, 2011 at 14:03

  Draga Julius, cand vad manelistii de azi mi se face dor de paradele de alta data desi sunt degustator de Metallica. Si doi
  Stimate Andryusha despre ce spuneai, ai ceva dreptate. Daca este sa fiu mitocan, si o sa fiu, asi putea lua drept argument discutiile interminabile intre mine si Eftimie. Amicul meu este evreu. Io sunt evreu dupa strabunica. Mie imi pare simpatic nu doar personajul ci mai ales personalitatea denuminta Iisus. Lui nu prea. Dar pentru ca eu consider toleranta, in discutii, evident, in cazul in care mai exista o ramasita de dialog, un mod de cunoastere reciproca, pot sa accept ironiile tendentioase ale omului.

 11. kilroy 26 November, 2011 at 23:45

  DJ Cotcodaev prin Ural trecea/Cu ostile sale pe dusman zdrobea.

 12. Ina_adevarata 27 November, 2011 at 00:11

  Bre, liniștiți spiritele oleacă!
  Lecterițo, Andryusho, nu amenințați iar cu părăsirea incintei, că vin după voi! Vă tund zero, uăi!

 13. Cms 27 November, 2011 at 00:26

  @Ina_adevarata: Precizez că pe mine nu m-ai prins, aşa mă tund eu în ultima vreme, mai scurt. 😛

 14. N.A. 27 November, 2011 at 10:14

  @Ina_adevarata: Sa ne gandim la niste amenintari mai serioase. Pe Andryusha il obligam sa se uite la televizor, de exemplu. 😀 Pe Lecterita o punem sa faca gogosi sotului in timp ce pe DC se publica articole extrem de amuzante si pline de poante. =))

Leave a reply