Postul nu e post destul

Scrisoare deschisă adresată asasinilor în serie

Stimaţi asasini în serie, dragi psihotici şi psihopaţi,

înţeleg foarte bine că psihoza de care suferiţi sau pur şi simplu plăcerea de a ucide vă împinge să faceţi ceea ce faceţi. Cred că toţi avem dreptul să ne căutăm fericirea, iar dacă pe dumneavoastră asta vă face fericiţi, ar fi nedrept să vă refuzăm acest drept. Personal, vă asigur de toată compasiunea mea – ştiu că mulţi dintre dumneavoastră aţi fost abuzaţi în copilărie, aţi avut experienţe sexuale neplăcute, aveţi frustrări, fantezii, boli psihice.

Problema principală pe care am reuşit s-o identific în activitatea dumneavoastră este riscul de a fi prinşi. Carierele unora dintre cei mai promiţători criminali în serie au fost curmate în mod regretabil după doar două, trei crime, talente uriaşe se irosesc prin puşcării. Ştiu că mulţi dintre dumneavoastră sunteţi oameni calculaţi, cu o inteligenţă peste medie, aşa că vă rog să vă gândiţi un pic: merită oare riscul? De ce să alegeţi o victimă la întâmplare de pe stradă, unde există oricând riscul unui nedorit martor? O simplă mişcare greşită, e eroare de doar un centimetru şi victimei îi poate scăpa un strigăt de ajutor, un ţipăt, un horcăit ce poate atrage atenţia. Or, în activitatea dumneavoastră, discreţia este decisivă.

Nu mai ucideţi la întâmplare, domnilor criminali! Cumpăraţi-vă o cartelă prepay, luaţi un ziar cu anunţuri şi sunaţi acolo. Proprietarii nu au încredere în agenţii imobiliari, în schimb primesc în casă orice necunoscut de pe stradă. Sunt victimele perfecte. Nu există martori, nimeni nu ştie că aţi fost acolo, nu există riscul să fiţi deranjaţi. Puteţi ucide în linişte, tortura, viola, dezmembra, hăcui, la o adică vă puteţi deda şi la niţică necrofilie. Puteţi să vă prăjiţi o urechiuşă la aragaz, să ronţăiţi un degeţel, să scrieţi cu sânge pe pereţi, să luaţi suveniruri, tot ce vă pofteşte inima!

Alegeţi anunţurile în care se precizează „exclus intermediari, agenţi imobiliari” şi încercuiţi-le cu roşu. Sunt ideale crimă, domnilor asasini! Pretabile ciopârţiri! Rog seriozitate!

Share:

34 comments

 1. dush 1 September, 2011 at 13:59

  julica, vrei sa mori sau sa inchiriezi?:))

 2. sabina 1 September, 2011 at 14:01

  Da’ stiu ca te-ai rasculat bine impotriva proprietarilor! :))

 3. Cougar 1 September, 2011 at 14:07

  ăsta se mută.

  vezi, poate intri-n colimatorul televiziunilor şi ziarelor, “criminali în serie ucigând în toată ţara, românia se confruntă cu valuri de crime inspirate dintr-o postare de pe internet”.

  posibil să te muţi acolo unde nu-i nici întristare, nici suspin, şi unde toţi deţinuţii râd când vin fotografii să-i pozeze. măcar ştii că nu-i chiria mare.

 4. Cristina 1 September, 2011 at 14:07

  o idee pentru urmatorul “articol”: de ce nu vor proprietarii intermediari/agenti imobiliari?

 5. Andor74 1 September, 2011 at 14:16

  Problema e ca ai uitat un amanunt cand ai enuntat ultima fraza: risti sa dai exact la o agentie imobiliara unde ai martori din belsug. Ca numai agentiile publica “EXCLUS INTERMEDIARI” ca sa nu imparta casul.

 6. Cms 1 September, 2011 at 14:23

  @Cougar: Şi cu articolul ăsta care bagă groaza în proprietari va scădea oferta, aşa că preţurile vor creşte, mai ales că acum apar şi proaspeţii studenţi. Mii de tineri cu un viitor promiţător, generaţia care poate ar fi scos România din criza morală şi materială, vor muri de frig la iarnă prin parcuri şi sălile de aşteptare ale gărilor, rămaşi fără adăpost datorită sugestiilor iresponsabile ale lui Julius! 😛

 7. N.A. 1 September, 2011 at 14:25

  Hihihi, cineva se cam distreaza cu vizionarile =))

 8. Tetelu 1 September, 2011 at 14:26

  Eu am o logica simplista si de aici inteleg ca agentii imobiliari sunt mult mai periculosi decat criminalii in serie.

 9. Tetelu 1 September, 2011 at 14:32

  Am auzit ca si Breivik initial dorea sa inchirieze o garsoniera

 10. Cristina 1 September, 2011 at 14:38

  @Tetelu: :)) asta pot spune cu siguranta despre cei din Germania!!! ce fac cei din Romania sa fie mai periculosi decit criminalii in serie?

 11. admin 1 September, 2011 at 14:45

  @Cristina: Fiindca toti sunt niste hoti, doamna!

 12. Irina 1 September, 2011 at 14:57

  Maica-mea te-ar trimite la inchisoare pentru instigare la violenta, la postul asta! 😀

 13. Raluca 1 September, 2011 at 14:58

  Proprietarul tre sa vada orice misca, nu cumva sa-l traga cineva in piept. Pai cum sa lasi cheia la agent si ala sa se duca numai cu clientul? Daca se coalizeaza si te fura nemerncii? Tre sa fii acolo, in miezul intamplarilor.

 14. Cristina 1 September, 2011 at 15:02

  @admin: 🙂 da si mie un exemplu de activitate de agent imobiliar in Romania
  cunosc 2 specii de agenti imobiliari ochei: cei din Olanda (care sint in regula) si cei din Germania, care dupa ce te chinuie si te fura ca in codru nici nu-ti dau lovitura de gratie, te lasa sa agonizezi .. 🙂

 15. Nelly 1 September, 2011 at 15:34

  Prea multe filme de groaza, mai bine comedii…

 16. ionut 1 September, 2011 at 15:37

  Erau niste vremuri cand agentii chiar erau hoti si incompetenti. Si nu spun asta pentru ca ar fi furat din case ci pentru ca cereau comisioane grase si tineau preturile ridicate doar din lacomie 🙂

  Ca sa nu mai spun de anunturile false puse doar ca sa atraga saracii chirias( spuneau de multe ori : AAA tocmai s-a dat aceasta, insa avem o alta garsoniera/apartament… etc).

  Plus: sa vezi incompetenti cu 8 clase ( care uneori nici sa vanda nu se pricepeau) cum profita de pe urma unei administratii,si a unui sistem care nu functioneaza doar pentru a se imbogati peste noapte…. – Unii dintre ei imi pareau la fel ca “cersetorii” care ce cer “taxa de protectie” pentru a nu-ti zgaria masina 😉

  Iar mentiunea “Exclus agenti imobiliari” se vede si prin Belgia si prin alte parti – imi vine greu a crede ca toti proprietarii sunt dobitoci 😉

 17. ionut 1 September, 2011 at 15:38

  @Cristina: Olanda rules :X

 18. CID 1 September, 2011 at 15:39

  Thomas de Quincey-“Despre omor privit ca una din artele frumoase”,pe langa asta Julius,cu regret,te anunt ca esti un incepator.

 19. CID 1 September, 2011 at 15:45

  Ai putea sa postezi,eventual,fragmentul in care un distins membru al Clubului Ucigasilor din Londra,a taiat beregata unui morar german.Am ras in hohote !Clubul ala chiar a existat,dar membrii pretindeau ca ei nu omoara si nici nu instiga la omor,doar se aduna din cand in cand,pentru a discuta aspectele estetice ale ultimelor crime comise si popularizate prin ziare.

 20. Dan1 1 September, 2011 at 15:47

  Julius, eu cunosc categorii socio-profesionale mai ticaloase decât proprietarii, si as propune sa se înceapa cu acestia. Am facut o mica lista:
  – politicienii
  – moderatorii de talk-show-ri
  – bancile
  – providerii de televiziune prin cablu, telefonie si Internet (scuze Haolica :)))
  – providerii de telefonie mobila
  – hipermarketurile
  – conducatorii auto

  Poate mai completati voi! =))

 21. Cristi 1 September, 2011 at 15:51

  @Dan1: ….bloggerii A-list?:-ss

 22. Scufa 1 September, 2011 at 16:03

  Julius, daca-mi spui ca esti agent la o agentie care cere si exclusivitate, m-ai dat pe spate! Si eu am fost agent imobiliar? Da’ de ce atata ura fata de proprietari??? De ce instigare la crima si violenta? De-asta sunt agentii buni, sa se descurce si sa faca vanzari si inchirieri si cu cei mai dificili clienti. Daca nu se poate, nu mai sta in domeniu si basta!

 23. sebra 1 September, 2011 at 16:06

  @Irina:
  Mama ta citeşte DC? 😀

 24. geo 1 September, 2011 at 16:07

  meh voi astazi lucrati numa pa extreme ?

 25. eftimie 1 September, 2011 at 16:18

  Julache,asasinii sunt altceva, citeşte-l în plm pe Shakespeare.Că la cititori n-am pretenţii, ei se uită la Brainiac şi le place.

 26. andryusha 1 September, 2011 at 16:26

  Cum la Saint Etienne, domnule, păi se poate aşa ceva?!… :((

 27. Irina 1 September, 2011 at 16:58

  @Sebra: Well…din pacate, nu! 😀 De-asta am pus verbul la conditional. Insa timpul nu-i pierdut…

 28. sabina 1 September, 2011 at 17:18

  @eftimie: A trecut deja vara, si eu nu-mi doresc vacanta prelungita in spamul DC. Cum ar veni, prefer sa raman la statutul de pupincurista! Altfel, i-as fi atras atentia mogulului ca e vorba de criminali in serie.
  P.S. Brainiac e un urmas nereusit al lui Shakespeare?!

 29. Stephanie 1 September, 2011 at 18:44

  Nu stiu cum ii gasesti pe fiorosii astia de proprietari ,acum cativa ani cautam sa inchiriez cu apartament, iar 9 din 10 anunturi erau ale agentiilor, rar am dat peste vreun proprietar.
  In schimb aici nici macar nu m-am complicat sa sun la anunturile din ziare: agentia mi-a cautat & oferit locuinta exact in cartierul pe care l-am vrut, ba mai mult, exact pe strada pe care am dorit-o. Ei s-au ocupat de contract, ei mi-au dat in primire apartamentul etc.

 30. Dan1 1 September, 2011 at 18:58

  @Stephanie: Pai clar: erai in Franta? :))

 31. Lepka 1 September, 2011 at 19:11

  @eftimie: era mai demult un ziar care`si pacalea publicul cu texte gen “cititorii nostri sunt cel putin la fel de inteligenit ca noi” :)) Dar voi sunteti sinceri 🙂

  Si cui naiba ii place Brainiacs? De la 12-13 ani in sus, ma refer…

 32. Lecteriţa 1 September, 2011 at 21:43

  Deci, pe bune, nu mai insistati cu fineturile culinare din urechi sau deshte, ca-mi aduceti aminte de cartea de bucate a lu Lecter , si va scriu o reteta de va trageti pe maini cu otet

 33. angela 1 September, 2011 at 22:27

  Dragii mei,am lipsit din cauza de concediu si ce-am gasit nu ma fericeste.Ce are Julius?

 34. Pentru de dimineață | aghiuţă 2 September, 2011 at 08:07

  […] Cotcodac publică o scrisoare către asasinii în […]

Leave a reply