Postul nu e post destul

Recomandări de seară

Ai o maşină de la serviciu, cu care mergi în week-end la ţară şi nu fereşti o groapă, că doar nu-i maşina ta. Peste 3 ani, firma reînnoieşte parcul auto şi ţi-o vinde ţie. Acum mergi cu grijă, că doar e maşina ta. Păcat că înainte a condus-o un idiot. True story. Via zoso.

Economia Germaniei va creşte anul ăsta cu circa 2,7%. „Singura problemă a neamţului ar fi fost propria sa monedă, apreciată peste măsură chiar de hărnicia lui. Imaginaţi-vă cum ar fi crescut marca germană în aceste vremuri de criză, dacă nemţii n-ar fi înlocuit-o la timp cu euro. Spre deosebire de marcă, euro funcţionează după aceleaşi reguli dar reflectă hărnicia mai multor europeni”, scrie Moise Guran. Deci, noroc cu noi, cu grecii şi cu portughezii, că tâmpiţii ăştia de nemţi îşi puneau singuri exporturile pe butuci.

Nu vreau să-mi imaginez cum ar fi arătat limba latină dacă am fi fost mai mult romani decât daci; probabil am fi reuşit să-i oripilăm chiar şi pe cei mai jegoşi barbari.

Share:

5 comments

  1. presacaopra(v)da 12 September, 2011 at 20:09

    Atunci, i-am condamnat pe toţi la moarte!

  2. ela 12 September, 2011 at 20:12

    Uite ca ma dusai cu gindu’ la ” prapaditii” astia de elvetieni : vin in franta sa-si faca cumparaturile ,ca la ei e jale cu preturile !

    😀 Gillaume Tell cre’ ca face tumbe’n groapa 😀

  3. mifty 12 September, 2011 at 23:52

    @ela: face tulumbe!!! 😛

  4. N.A. 13 September, 2011 at 00:33

    Nimic cu pisicute?

  5. dyers_eve 13 September, 2011 at 12:59

    Bai, da’ ce perversi is nemtii astia! (Nu e o figura de stil: in sistemul de valori romanesc, harnicia chiar e o perversitate.)
    Imi vine in minte o replica din Souh Park: “Man, what is wrong with german people???”

Leave a reply