Postul nu e post destul

Listă bună, pistă falsă

Simona Catrina

“M-am căsătorit din dragoste!”, m-a aburit prima cântăreaţă Barbie pe care am întrebat-o într-un interviu de ce s-a măritat cu distinsul compozitor pistruiat de vicisitudini hepatice, cocoşat de griji (şi mai ales de cifoză), şifonat de furia anilor etc, etc. Printr-o înduioşătoare coincidenţă, venerabilul avea, nu-i aşa, aceeaşi etate cu bunicul ei. “Din dragoste, normal!”, a insistat pescăruşa, scărpinându-şi poşeta de 6.000 de euro. E o coincidenţă – am zis, când a scos din costisitoarea raniţă un celular ca un lingou, de m-am uitat speriată-n toate părţile, am crezut că furase o piesă din cloşca-cu-puii-de-aur.

Nu cântase live în viaţa ei. Dacă vedea un microfon deschis, făcea atac de panică. Moşul ei şi sunetistul sălii îi tencuiau cariera, n-avea nevoie de mai mult. Dar producea lacrimi în ochi când îmi spunea cât îl iubeşte pe tataie şi că, « dacă ar Doamne fereşte muri el » (topica îi aparţine), ea şi-ar lua zilele cu diapazon (presupun că a vrut să spună diazepam – dar, în fond, şi un diapazon înfipt în jugulară ar servi cauza).

Nimeni nu va recunoaşte vreodată că nu s-a căsătorit din dragoste. Dar nu pentru că am fi un neam de mincinoşi, nuuu, ci pentru că suntem convinşi cu toţii că numai iubirea ne-a îndesat pirostria pe cap. Nu ne psihanalizăm niciodată riguros, când vine vorba de motivele care ne-au înşurubat verigheta pe degetul vacant, fiindcă în primul rând faţă de noi înşine nu admitem toate mecanismele bizare ale iubirii.

Dacă n-avea o bunică descendentă din neamul Sturdza, îţi mai răpea ea inima şi burlăcia? Dacă se trăgea dintr-o familie de ţărani nefardaţi, care rup din pâine şi sorb din ciorbă, la fel de princiară ţi s-ar fi părut graţia consoartei tale?

Îl mai adorai dacă nu era neurochirurg? N-a mai citit o carte nemedicală de pe vremea Cireşarilor, e frumos ca o chinchilla, dar când un pacient linguşitor de-al lui ţi-a zis şi ţie odată “săru’ mânuşiţele, doamna doctor”, ai simţit o plăcere pe care o uitaseşi din anul când ai picat a patra oară la Medicină.

O mai luai de nevastă dacă nu era o fostă Miss România? Cum să renunţi la viciul de a spune-n dreapta şi-n stânga “iubita mea e fostă Miss”? Ar fi un sevraj fatal.

Mai există căsnicii iscate din pasiune oarbă ? Nu cumva a progresat oftalmologia într-atât, încât ne păstrăm cu toţii vederea de vultur, când e să facem alegeri matrimoniale? Ne mai îndrăgostim lulea, dacă luleaua n-are cristale Swarovski? “Te iubesc ca un nebun”, auzi. Dar fiecare are nebunia lui. Unii sunt nebuni după serpentinele corpului tău, care le răzbună toţi bobârnacii din liceu, pe vremea când ei toceau să ajungă cercetători ştiinţifici, iar fetele mişto îi preferau pe cei care toceau să ajungă fotbalişti.

De ce vrei să te măriţi cu ăsta? “Fiindcă e deştept!”, spui (mai pe româneşte, e ministru secretar de stat). “Fiindcă e bun şi sensibil!”, insişti (de câte ori te vede oftând cu ochii în vitrină, descalecă de pe Porschele proaspăt ţesălat şi îţi cumpără marafetul). “Fiindcă mă iubeşte şi nu mă înşală!”, supralicitezi (te iubeau şi cei patru foşti, pe care i-ai părăsit după două, cinci, unşpe, respectiv opt zile de activitate amoroasă). “Fiindcă e tandru!”, faci o ultimă încercare (de asta e capabil şi câinele tău şoricar, deci nu s-ar spune că-ţi lipsea comunicarea tactilă cu fiinţele loiale; şi oricum, dacă prin tandreţe înţelegem faptul că domnul îşi scapă foarte des mâna sub fusta ta, atunci te asigur că toţi bărbaţii de pe faţa pământului sunt foarte, foarte tandri).

O fostă colegă, de la un ziar din Bucureşti, iubea un tip cu care umbla aprinsă de vreo patru ani. Într-o zi, el a dus-o cu trenul la Sinaia, a căţărat-o apoi la Cota 1400 şi a cerut-o acolo de nevastă, îngenunchind pe-un mic bolovănaş din decor. Dar ea a reeşalonat răspunsul şi, în cele din urmă, s-a sustras din relaţia alpină. Ba mai mult, a avut curajul să-mi spună, ulterior, că nu poate să fie nevasta unui om care nu are permis auto. “Păi să-şi ia!”, am sărit eu, realizând în clipa următoare că nu asta era problema, ci ineptul ei criteriu de decizie. Păi tocmai asta e – zice. Că nu voia să-şi ia, avea fobia condusului, spunea că el “nu e genul”. Am încercat să-i explic, cu frumosul, că era mult mai dramatic dacă i-ar fi spus că el nu e genul care se spală pe dinţi, de exemplu, dar asta cu carnetul auto nu intră în regulile obligatorii de conduită morală şi igienă. Degeaba. Clătinătura persistentă a cârlionţilor ei mi-a confirmat că n-avea sens să mai intervin şi cu exemple celebre din literatură.

Ne place să ne căsătorim cu eroi. Curajul e afrodiziac, ştiu femei deştepte şi culte care s-au măritat cu piloţi, colonei de paraşutişti sau căpitani de vas, deşi unii aveau un vocabular doar un pic mai vast ca un GPS. Dar alimentau o fantezie, un fetiş, o mândrie incontrolabilă.

Mda, alergaţi de mână prin ploaie, faceţi amor senzaţional, dar când se planifică nunta, vă puneţi brusc întrebarea dacă nu v-ar ploua mai frumos într-o decapotabilă. Dacă n-ar suna mai bine «doamna doctor Alexandrescu» decât «doamna epigramist sărac Chişcă». Dacă nu cumva “te voi plimba până la capătul lumii” e mai excitant decât “te voi iubi până la capătul vieţii”.

Share:

99 comments

  1. Cristi 1 September, 2011 at 08:40

    Satir batran in devenire recunoaste: sunt un barbat tandru.:))

  2. Raluca 1 September, 2011 at 08:42

    Superb. Nu am cuvinte.

  3. warlock 1 September, 2011 at 08:43

    Asta e punctul de vedere al femeii. Te-ai intrebat vreodata prin ce proces de selectie si standardizare trece un biet tanar pana ajunge la pasul de a-si nenoroci viata? http://blog.warlock.ro/2010/02/23/how-low-can-you-go/

  4. Ozzy 1 September, 2011 at 09:09

    Frumos. E pacat sa trollezi la postul asta.

  5. Ana 1 September, 2011 at 10:04

    8->

  6. geo 1 September, 2011 at 10:08

    hmmmm … tare frumos, TeleNoveliZati blogul ?

  7. ThoR 1 September, 2011 at 10:17

    Il rugam pe Camio sa ne prezinte si perspectiva masculina

  8. Rada 1 September, 2011 at 10:19

    Foarte buna analiza ipotezelor false si adevarate, testarea ipotezei nule si acceptarea ipotezelor alternative. Ce sa mai vorbim, un adevarat studiu de marketing.
    PS: ce e aia “chinchilla”?

  9. costin 1 September, 2011 at 10:19

    @geo: şştt! Aşa se atrag fetele în capcană pe acest blog. La momentul potrivit Camionagiu va veni şi va lovi necruţător în sensibilitatea fetelor cu nişte glume de autobază, cum numai lui îi ies,

  10. Rada 1 September, 2011 at 10:21

    @Rada: =)) =)) Am cautat pe google. Chinchilla e un soarec =)) =)) =))

  11. Resboiu 1 September, 2011 at 10:29

    Felicitari, Simona. Il lipesc cu share si la mine pe FB.

  12. sidryane 1 September, 2011 at 10:37

    Dupa cum zicea si Caragiale, “mai binele e dusmanul binelui”…
    Nu cumva o sa fie “mai bine” cu posesorul de mertzan si ceafa lata?…

    ++ si de la mine!

  13. caprituss 1 September, 2011 at 10:52

    mnush, mă gândesc că există o explicaţie. De ceva timp încoace supravieţuirea în societatea umană nu se mai bazează pe vânătoare de bivoli, ci pe bani, ergo cel cu mai mulţi bani este un exemplar potrivit pentru reproducere (întreţine vizuina, mai mulţi copii, nevasta n-are griji, etîcî. Ceva gen evoluţie?

  14. Maya 1 September, 2011 at 11:20

    Uneori ma-ntreb daca n-ar fi fost mai bine sa ma “indragostesc” si eu ca tantile-alea de-un doctor sau colonel, da’ e prea tarziu, ca mi-am luat un calculatorist sarac si fara permis. Oi fi vreo romantica sau doar cam fraiera?

  15. Nelly 1 September, 2011 at 11:33

    @ThoR: Nu stiu de ce am avut senzatia ca aceasta e perspectiva masculina… un tanar revoltat ca l-a parasit iubita pentru altul cu decapotabila.

  16. Lecteriţa 1 September, 2011 at 11:34

    Pe lumea asta mai exista si femei de-a dreptul idioate, care spun:
    – Mi-ar fi placut sa fii sarac! Eu te-as fi iubit tot atat, iar tu m-ai fi inselat mai putin, pentru ca botanistele nici nu te-ar fi bagat in seama, si viata noastra ar fi fost mai pasnica.
    As prefera sa nu dau exemplu de femeie care spune asta din cand in cand!

  17. ThoR 1 September, 2011 at 11:45

    @Nelly: =)) asta e versiunea pesimista….se intampla doar in filme…horror=))

  18. Belle d”Imagination 1 September, 2011 at 11:46

    Trist e când e adevărat.

    E jalnic când dragostea sinceră e centrată pe bani şi statut ca unic obiect al dorinţelor şi afecţiunii.

    E tragic când pasiunea degenerează datorită lipsurilor de zi cu zi.

    E al dracului de dureros când vezi pe stradă oameni de peste 60 de ani care se ţin de mână ca în liceu iar tineri şi maturi (până în 40) nu văd rostul acestui gest.

    În rest, despre morţi, numai de bine

  19. Cms 1 September, 2011 at 11:51

    Doamna Doctor Şendroiu, Doamna Inginer Constantinescu… :-“

  20. ionut 1 September, 2011 at 11:52

    Una nu s-ar casatori cu un programator :(( 😛

  21. sendroiu 1 September, 2011 at 11:56

    @ionut: pai … si ce e rau in asta?? ar trebui sa fie un motiv de bucurie 😉

  22. Cipper 1 September, 2011 at 12:01

    @ionut:

    Gresesti! Programatorii castiga bine si majoritatea sunt si ingineri. Doamna inginer(a) nu suna asa bine ca dna doctor da e p-aproape…

  23. Nelly 1 September, 2011 at 12:03

    @sendroiu: Programatorul se casatoreste cuc calculatorul, precum marinarul cu marea… 🙂

  24. mifty 1 September, 2011 at 12:07

    @Raluca: atunci o să-ţi băgăm dixionare!!! 😀

    @Rada: un fel de veveriţă căreia îi plac scorburile de sub pământ, nu la cota + 5 metri deasupra solului 😀

    @Belle d”Imagination: … io încă mă mai ţin de mână cu nevastă-mea pe stradă…
    bine, condiţia e să fim doar noi 2, fără copii… şi e cam grele!!! :))

    @sendroiu: la cât eşti tălică plecat de-acasă… 😀
    cât despre doamna ing. Constantinescu… sigur n-o strigă copii de pe scară “tanti nevasta lu digei cotco”??? 😀

    io am fost mai cinstit…
    i-am spus nevesti-mii: dacă vrei să ne căsătorim, ok, dar te avertizez c-o s-o ducem destul de greu!
    ea: nu-mi pasă!!!
    după 12 ani, încă mai suntem împreună… şi nu ne-am certat prea tare:doar de vre-o 3 ori am vrut să ne despărţim “definitiv” ;))

  25. mifty 1 September, 2011 at 12:08

    m3bise, şi linkurile interne se iau de spam???
    c-am dat 4 reply-ri… 🙁

  26. mifty 1 September, 2011 at 12:08

    @Nelly: cuc, da!!! ;))

  27. Cms 1 September, 2011 at 12:10

    De vreme ce se discută despre matrimoniale:

    Tânăr idealist, rupt de realitate în proporţie de 90%, fără bani, permis auto sau drept de liberă practică, iubitor al călătoriilor cu metroul şi trenul, câteodată deştept, bun, tandru şi sensibil, purtător de sânge albastru diluat de mariajele a patru generaţii precedente,

    caut

    Tânără realistă, serioasă, muncitoare, de preferinţă drăguţă, hotărâtă, cu mâini sigure şi experienţă, de profesie medic urolog,

    în vederea realizării vasectomiei într-un timp scurt şi cu recuperare ulterioară rapidă.
    Las perpetuarea speciei în sarcina celor cu adevărat merituoşi.
    ;))

  28. ionut 1 September, 2011 at 12:13

    @Nelly: Sunt rautacisme.. Ar vrea programatorii sa aiba cate o iubita in fiecare port(daca tot e sa ducem analogia pana la capat 😀 ) 🙂

    @sendroiu: Prea mult bine parca strica :))

    @Cms: Cam greu fara permis auto – doar vazuram cu totii ce zise Simona 🙂

  29. Nelly 1 September, 2011 at 12:30

    @mifty: Da, un mic joc. 🙂

  30. Tetelu 1 September, 2011 at 12:31

    @ionut: “Ar vrea programatorii sa aiba cate o iubita in fiecare port” Macar in fiecare port USB cate una si tot ar fi bine

  31. Nelly 1 September, 2011 at 12:34

    @ionut: Tare analorgia asta… :))

  32. sendroiu 1 September, 2011 at 12:36

    @Nelly: Draga, Nelly,
    mesajul meu era altu’: sa zicem ca intre tipul X si tipa Y se dezvolta un anumit chimism si si-o trag.
    In urma tragerii, tipul X ajunge la concluzia ca termenul care ar defini cel mai corect seara & noaptea respectiva ar fi cel de fiasco. Prin urmare, decide sa-i ofere fetei libertatea. Sau unda verde.
    Tipa Y, in schimb, considera ca noaptea a fost WOW!!! Prin urmare, se impune o continuare. Un episod 2, 3 … 460 etc.
    Daca tipul X e, sa zicem, programator, tipa Y nu va protesta prea tare. La o adica, un sms e suficient.
    Daca tipul X e, sa zicem, medic, ei bine, ea nu se va lasa cu una-cu doua. Nici chiar cu douazeci-treizeci etc.
    Cam asta voiam sa zic. Deci, mai bine programator O:)

  33. Cougar 1 September, 2011 at 12:38

    trebuia să mă însor, sau cum.

  34. Tetelu 1 September, 2011 at 12:39

    @ionut: Iti urez sa ai 65535 de iubite

  35. Tetelu 1 September, 2011 at 12:47

    @sendroiu: Domnul doctor, va rog nu-i subestimati pe programatori, pai programatorul scrie un program care trimite SMS-uri singur.

  36. sebra 1 September, 2011 at 13:00

    Să trolleze fetele nemăritate. Că ele ştiu.

  37. Dan1 1 September, 2011 at 13:04

    @ionut: In fiecare port USB sau cum? 🙁 mi-a luat-o Tetelul aista înainte!
    Si ce gluma buna facusem! =))

  38. ionut 1 September, 2011 at 13:06

    @Tetelu: :-SS la fel si tie =))
    Vad ca RoseN tace. Mhmm… oare la programatoriste altfel stau lucrurile? :p

    @sendroiu: Vazuta asa, viata pare mai frumoasa, intr-adevar :))

    @Dan1: Lasa ca radem oricum 🙂 . Scuze sa fie ca chef…

  39. Tzica 1 September, 2011 at 13:07

    imho, o lectura atenta ne arata ca autoarea este prea putin preocupata sa surprinda liric diferenta specifica dintre generatii si mult mai atenta sa construiasca un tablou de imagini al genului lor proxim.Relatiile umane provoaca melancolie daca sunt gandite, pentru ca se aseaza sub semnul derizoriului si al nedesavarsitului, acesta fiind nexul relevat de autoare.Intrand in anamneza textului, putem afirma ca de la desfasurarea in acorduri ample, ultima parte schimba sensibil tonalitatea (este una mai reflexiva, mai discursiva) incarcand sa stinga in forma gnomica incendiul de imagini dinainte.

  40. Tetelu 1 September, 2011 at 13:12

    @Tzica: Domnul Tzica(altfel nu-mi permit sa ma adresez) nu ati primit nici o oferta de la mogul sa scrieti cate un articol pentru DC?

  41. camionagiu 1 September, 2011 at 13:21

    O fraiera sa puna problema asa. Barbatul trebuie ambitionat:
    – A, n-ai permis? Eu nu discut decat cu PROFESIONISTI! Pana nu ai pe carnet BE CE DE, hai pa
    😉

  42. Cms 1 September, 2011 at 13:27

    @Dan1: Mulţumesc pentru rubrica muzicală de aici, abia la Bucureşti am ascultat-o, la Constanţa erau ceva probleme cu sonorul. 🙂

  43. Ramses3 1 September, 2011 at 14:00

    e naspa cu dragostea asta in ziua de azi, voi radeti pe aicisa, insa sa stiti ca totul e mul mul mai serios decat pare, pentru care va sa zica, cum ii spune, dragostea e iubire

  44. borg 1 September, 2011 at 14:11

    Oare daca programatoru are mercedes, e de bine sau de rau?

  45. N.A. 1 September, 2011 at 14:13

    Ete na! Mai ai putin si insinuezi ca nici Moni nu l-a iubit pe Iri…

  46. N.A. 1 September, 2011 at 14:14

    @Ramses3: Da, da, foarte buna observatia. Si eu am senzatia ca e ceva cu sientimienti..

  47. N.A. 1 September, 2011 at 14:19

    Simono, fata, ti-am mai zis ce mult te iubim noi, cititoarele? Ce recunoscatoare suntem ca scrie cineva si pentru sufletelele noastre sensibile si neintelese? 😀

  48. mifty 1 September, 2011 at 14:36

    @Ramses3: mul-mul??? :))
    @sendroiu: … presupun că e vocea experienței!!! ;))

  49. mifty 1 September, 2011 at 14:37

    @Cms: mda, ori delfinii, ori baclavalele lui Rushenne erau de vină.
    sau cafeaua Sebrei!!! ;))

  50. N.A. 1 September, 2011 at 14:53

    @sendroiu: Deci, don’doftor, daca stiai cat te vor fugari femeile, iti mai alegeai asa o meserie? 😀

  51. sendroiu 1 September, 2011 at 14:57

    @mifty: presupui gresit: nu am experientza ca programator 😀
    @NA: nu m-as mai face medic in nici un caz (iar faza cu fugaritul e un mit, nu stiu de unde l-ati scos)

  52. Stephanie 1 September, 2011 at 17:47

    @sendroiu: Din cate imi amintesc eu ,nu poza cu diploma ta de doctor a impresionat publicul de p-acilea…
    Crede-ma,daca pentru tipa Y, tipul X este “must have” (fie el doctor, inginer, pizzer, shaormar, acrobat la circ), atunci o sa incerce sa-l convinga ca ea si numai ea este ceea ce-i lipseste lui. Singura solutie pentru a scapa de individa este sa-i tai macaroana. Dar daca X este un baiat crescut in spiritul “pe o femeie sa nu o atingi nici macar cu o floare”, atunci ii va raspunde la telefoane, ba mai mult va accepta sa se intalneasca cu ea pentru ca “as vrea sa vorbim ceva serios”, ii va sterge lacrimile, ba chiar ii va oferi si un sexulet de departire (la solicitarea ei, evident). Ea il va percepe ca pe un tip usor de manipulat si ii va face viata amara omului…

  53. Simona Catrina 1 September, 2011 at 18:08

    Hai, lasati, dom’ doctor Sendroiu, ca scot aici statisticile, ia uitati: nu exista niciun doctor ne-nsurat, poate sa arate ca dracu, dar din astilalti, muritori de rand, cam 40% sunt desperecheati, isi cauta fericirea si nu si-o gasesc, fir-ar sa fie de karma. 🙂

  54. Simona Catrina 1 September, 2011 at 18:10

    Le multumesc tuturor celor care mi-au scris pufos si entuziast, va sunt recunoscatoare, poate asa ma motivati si scriu mai des. 🙂

  55. Stephanie 1 September, 2011 at 18:29

    @Simona Catrina: Corect!!! Am un vecin , doctor evident, cocosat, corp patrat, burta (m-am uitat de N ori la conformatia individului si nu pot sa ma lamuresc care a fost logica lui mother-nature de l-a pricopsit SI cu burta), niste picioruse si manute firave, ca de pre-puber. Nici fatza nu-l prea ajuta, ochii ii sunt cam bulbucati de un albastru spalacit iar nasul…oh, Dumnezeule…cand inoata pe spate, iese toata lumea din mare urland “rechiiiiiiiiiinul!”. No, si are asta o bunaciune de muiere, material pentru visele umede ale tuturor barbatilor din rezidenta. El are vreo 50 de anisori, ea vreo 30, dar n-as baga mana-n foc ca i-a implinit.

  56. N.A. 1 September, 2011 at 18:41

    @Simona Catrina: Io nu inteleg si pace unde ai vazut tu doctor urat… :))
    @ Stephanie – De unde stii tu ce calitati ascunse, ce abilitati extraordinare o avea omu’? ;))

  57. Insignifianta 1 September, 2011 at 18:48

    E o zi in care nu comentez, pentru ca bate vantul prin capul meu. Si, pe urma, cum bine zicea Ozzy, ar fi si pacat sa trolezi pe un text al Simonei, doar asa, de flori de mar.

  58. N.A. 1 September, 2011 at 19:01

    In orice caz, don’ doftor, alt mit intens vehiculat e ca n-ai sa vezi curvari mai mari ca doctorii. Toate cunostintele mele care lucreaza prin spitale se jura ca-i asa. Daca e sa-i cred, nici in filme porno nu se inregistreaza atata activitate sexuala ca pe timpul garzilor.

  59. Stephanie 1 September, 2011 at 19:56

    @N.A.: Pai i le banuiesc, i-am vazut apartamentul si masina, cica ar avea si o casa de vacanta pe la munte… 😀 Ah, daca te gandesti la treaba aia…lingvistica, e mult mai usor de gasit un barbat bun la pat decat un bun lingvist 😀
    @N.A.: Daca fac mult sex nu inseamna neaparat ca sunt curvari, ci ca sunt p**dari! 🙂

  60. Dan1 1 September, 2011 at 20:03

    @Simona Catrina: Ete Cms-ul a rezistat! Cat o mai rezista si el, ca si el e om! =))

  61. Dan1 1 September, 2011 at 20:06

    @Stephanie & @N.A.: Mai ales daca striga lumea “rechinuuu’!” cand inoata pe spate. Inseamna ca are “dorsala” mare (si neagra)!
    (hai ca am baut iar cam mult :)))

  62. Dan1 1 September, 2011 at 20:13

    @N.A.: Pai ce sa faca si ei pe timpul garzilor, plictiseala mare, surori sunt – vorba aia – cacalau! :))

  63. Cms 1 September, 2011 at 20:24

    @Dan1:
    E momentul să dezvălui marele meu secret: am renunţat la strălucita carieră medicală pentru că eram epuizat, pândit de o istovire totală. Nu mai puteam să răspund cerinţelor atâtor asistente drăguţe care îşi scoteau ochii şi se păruiau să ajungă în tura mea, atâtor paciente care mă priveau ca pe un zeu, atâtor viitoare soacre care nu ştiau cum să mă convingă fiecare că fata ei e cea mai potrivită… Am fugit până la urmă, abandonându-mi viitorul medical, ca să mă îngrop în pustietăţile carierei de cercetător. Acum sunt sărac şi singur, departe de lumea dezlănţuită. =))

  64. Lecteriţa 1 September, 2011 at 21:05

    @Cms:
    Deci, nu mai esti doctor? Pi, stai bre asa, ca daca nu esti doctor, nu ne mai ploconim atata! Te-am bagat in FB crezand ca esti! Ca sa vada lumea ca am si io din astia cu staif! =))

  65. Cms 1 September, 2011 at 21:12

    @Lecteriţa:
    E tu, Lectere?! :((

  66. Insignifianta 1 September, 2011 at 21:16

    @Cms: Du-te, bah, de-aci, cu laudele tale! Pe cine prostesti tu in fata? Tu si don Juan! =)) Credeam ca nu mai rad pe ziua de azi, da’ ia uite, ca mi se-ntampla!

  67. Cms 1 September, 2011 at 21:26

    @Insignifianta:
    E tu, Insigne?! :((

  68. RoseN 1 September, 2011 at 21:31

    @Cms: Du-te ma ce povesti ne indrugi pe acest blog serios de pe internet, cine-o mai auzit de cercetator sarac si pe deasupra si singur, in a noastra mirifica land of choice =))

  69. Insignifianta 1 September, 2011 at 21:33

    @Cms: Pai, daca nu noi, atunci cine? De-asta exista prieteni adevarati, sa-ti spuna adevarul in fata, oricat de dureros ar fi! 😀

  70. Dan1 1 September, 2011 at 21:35

    @Cms: Et tu RoseNe? =))
    “Then fall Cms!” era continuarea. Ca mai avem si noi o spoiala cultura acolo, daaa? =))

  71. Cms 1 September, 2011 at 22:00

    @Dan1: Nu, RoseN mă ambiţionează, nu ţi-ai dat seama? ;))

    @Insignifianta: Pe mine mă dor cicatricile fostelor iubiri… undeva mai jos, aşa…
    “Bărbatul Fecioară: Adoră orice tip de stimulare (manuală, orală, cu jucării) în zona intimă şi pe fese. Dacă îl muşti uşor de fese şi îl apeşi cu degetele pe spate va reacţiona imediat cu o erecţie rapidă şi te va răsplăti pe măsură. Îi place să te dezbraci în faţa lui şi să te analizeze pas cu pas.” :))

  72. Insignifianta 1 September, 2011 at 22:09

    @Cms: Mah, ce sa zic, bine ca aflaram exact unde tre’ sa fii muscat si apasat ca sa ti se-ntample.

  73. ela 1 September, 2011 at 22:15

    Olalala , ce caldura , ce fierbinteala p-aci 😀

  74. Dan1 1 September, 2011 at 22:23

    @Cms: Perversule! =))

  75. RoseN 1 September, 2011 at 22:27

    @Cms: Hmmmmmm :-/ oare pe ce program am nimerit? ca eu ma uitam foarte linistita la Kate si Leopold cam a triliarda oara, si brusc mi se ivesc in fata ochilor chestii precum fese, stimulare, erecţie =)) cred ca a luat-o razna telecomanda =))

  76. ela 1 September, 2011 at 22:27

    @Dan1: Dar se exprima poetic :” pe mine ma dor cicatricele fostelor iubiri” 😀

  77. Cms 1 September, 2011 at 22:39

    @RoseN: De vreme ce nu am intrat automat în spam pentru astfel de termeni, înseamnă că sunt permişi… sau nu? Unde e Nadia Barbu când e nevoie de ea?

    @ela: Expresia a mai fost folosită, dar cred că sunt singurul care a plasat durerea la un nivel atât de coborât 😛

  78. ErRon 1 September, 2011 at 22:46

    @Cms: Ceva nu e in regula: pai iubitele tale ce-au inteles din termenul “usor”???:D

  79. Cms 1 September, 2011 at 22:53

    @ErRon: Au gândit cantitativ – nu li s-a părut că le-am răsplătit pe măsura aşteptărilor, aşa că au mărit doza… =))

  80. ErRon 1 September, 2011 at 23:11

    @Cms: Acuma cine-i de vina ca voi nu va multumiti numai cu ceea ce stiu fetele, ca doriti sa le initiati si in domenniul medical! Despre manipularea dozelor, sigur de la tine au aflat!:D

  81. sebra 1 September, 2011 at 23:29

    Voi mai trollaţi mult pe o pistă falsă? :))

  82. ela 1 September, 2011 at 23:30

    @Cms: Nu ma aventurez pe terenul asta …. pari a fi un fin cunoscator , mdr , mdr , mdr !!!

  83. ErRon 1 September, 2011 at 23:38

    Am un comentariu la coada la moderare!!
    As vrea sa va supun atentiei o barfa noua, aflata azi, de inceput de an scolar. Se zice ca uneia dintre directoarele de la o scoala speciala, domnisoara la 36-38 de ani, urata, urata de te sperii, soferul institutiei i se adreseaza cu “Lili”, in prezenta altor persoane. O fi insemnand ceva aceasta familiaritate??:D

  84. Simona Catrina 1 September, 2011 at 23:55

    Cms, lasa, nu te mai fofila, n-oi mai fi tu chiar doctor, dar sper ca la urmatoarea petrecere DC ne faci placerea sa vii imbracat in combinezon de chirurg sau macar pune-ti un stetoscop in jurul gatului, ca nu ne trebuie mult ca sa ne inflamam fanteziile :)) Si cand pleci, scuza-te ca intri de garda, ala va fi climaxul unui party intelectual reusit! 🙂 Dar pana atunci, numar zilele pana incep sezoanele noi din House MD si Grey’s Anatomy.

  85. ErRon 2 September, 2011 at 00:02

    @Simona Catrina: Apropo de “n-oi fi tu chiar doctor”, fata unei vecine, asistenta, fata, la ortopedie, a venit gravida acasa si urma sa se marite. Vecina spunea tuturor ca fata ei se marita cu unul “aprope doctor”! Intrigata, mama a vrut sa stie ce inseamna acest “aproape” si a aflat ca individul e brancardier! Da’ “sta acolo, intre doctori, toata ziua”!:D

  86. Simona Catrina 2 September, 2011 at 00:35

    @ErRon: Haha, misto! Da’ n-am zis “n-oi fi tu chiar doctor”, ci “n-oi MAI fi tu chiar doctor”, adica omul e veritabil. Dar, daca ma gandesc bine, e aproape brancardier, ca sta toata ziua printre aia cu targile :))

  87. ErRon 2 September, 2011 at 00:45

    @Simona Catrina: Scuze, am scapat “mai”, fara
    intentie!!
    Cms, imi cer scuze, n-am vrut sa sune asa!

  88. Cms 2 September, 2011 at 00:49

    @ela: Fin, doamnă, foarte fin! 🙂

    @Simona Catrina: Interesant! Adevărul e că, în general, chirurgii arată mai bine decât interniştii. Şi emană un aer hotărât, competent. Partea proastă e că folosesc anestezia pentru atingerea scopurilor 🙂 (da, ştiu, bancul e vechi)
    Am toată recuzita de doctor, dacă te interesează. Dar să ştii că eu nu plec de la un party intelectual şi mai ales reuşit – trebuie să mă daţi afară! 😛

    ErRon, stai liniştită. Dar n-am înţeles chestia cu tărgile, Simona – e vorba de cei din bazinul cu 4Mall?

  89. Simona Catrina 2 September, 2011 at 01:11

    Cms, aia cu targile era parafraza povestii spuse de ErRon, cu ala care era “aproape doctor”, asa zicea ma-sa, fiindca statea toata ziua printre doctori (era brancardier), haha. De-aia am zis ca si tu esti aproape brancardier. 🙂 Si e ok, chiar foarte bine ca nu pleci de la petreceri. Uite ce zic eu, in cazul asta spune-ne ca trebuia sa fii de garda, dar ai facut schimb cu un coleg, ca sa poti sa stai la party. 🙂

  90. Cms 2 September, 2011 at 01:30

    @Simona Catrina: Am înţeles! 🙂 Dar ca să completez analogia, eu stau toată ziua printre oase, aşa că sunt aproape gropar(u) 😉
    Măcar dacă aş mai avea tensiometrul (s-a dus acum 2 ani). Aş putea să vă iau o tensiune, ceva… Cum spui tu, ăla ar fi climaxul unui party intelectual reusit! :))

  91. Simona Catrina 2 September, 2011 at 01:46

    Draga Cms, stai linistit, aduc eu tensiometru, il imprumut de la maica-mea (e bun, mie-mi arata ca am 11 cu 7, deci e adorabil) si ti-l dau pe sest la petrecere, poti sa zici ca-i al tau, daca vrei. 🙂 Stai printre oase? Asta-i metafizica, monser, pai eu n-am mai stat printre oase de cand am fost cu clasa la Antipa. Interesant, pe bune, ma faci curioasa… Deci nu cred ca esti aproape gropar, cred ca esti aproape mort :))

  92. mifty 2 September, 2011 at 01:58

    iar am râs prea mult… :)))

    voiam să zic ceva despre dezbracatul până la oase, vizavi de domnul doctor cms, dar am pierdut ideea… :))
    găsitorul poate s-o păstreze 😛

    @Simona Catrina: eu zic să continui să ne trollezi mulți ani fericiți pe DC 😀
    măcar nu ne pui să ascultăm muzică heavy metal 😛
    și personal, nu mă omor cine știe ce după tangouri… nici alea de se ascultă/dansează, nici alea de se citește în… sala de așteptare la dl. dr. doc. cms 😀

  93. mifty 2 September, 2011 at 02:01

    @Simona Catrina: sau vampir 😛
    mie mi se pare că arată cam prea tinerel pentru vârsta lui… dar dacă ne trage în piept, și are peste 500 de ani-vechime???
    a??? 😛

  94. Cms 2 September, 2011 at 02:02

    @Simona Catrina:
    Perfect, Simona! Avem o înţelegere – tu aduci tensiometrul, eu aduc costumul de chirurg (e albastru, da?) şi stetoscopul.
    În ceea ce priveşte oasele, are să te lămurească contul meu de FB, dacă eşti de acord. Şi poţi să mă crezi când îţi spun că în şcoala generală eram poreclit “Mortu'” 😀

  95. Simona Catrina 2 September, 2011 at 02:09

    Cms, iarta-ma, am lipsit sapte ani din tara, sunt cam zapacita de felul meu si-am fost si bolnava cand eram mica, vorba soarecelui. Deci care e contul tau pe Facebook? Hai sa ne-mprietenim acuma, cat mai am loc, am vreo 3000 de prieteni deja (pe vreo suta i-am vrut, pe ceilalti i-am capatat bonus). Cat despre porecla ta din scoala… haha, excelenta, poti sa-ti aprinzi lumanari la ambele coverci, la biserica, nu te mai formalizezi sa stai la coada la Vii, neaparat. :)) Deci cum e cu Facebook-ul ala?

  96. JULIUS 2 September, 2011 at 02:24

    @Simona Catrina: deci n-ai mancat salam cu soia cu noi!

  97. Simona Catrina 2 September, 2011 at 02:32

    Auzi, Juliuse, pe vremea cand mancam eu salam (si ciocolata) cu soia, tu te jucai cu nechezolu-n tarana, deci potolez-vous 🙂

  98. Cms 2 September, 2011 at 02:42

    @Simona Catrina: Având în vedere ultimele tendinţe demografice, la vii nu e coadă deloc :)) Iar cu FB se pare că am rezolvat, cu sau fără zăpăceală. 😉

  99. Te iubesc pentru ca… | alexandrugrivei.ro 5 September, 2011 at 11:56

    […] Si intarindu-mi ideea, va propun un articol scris de Simona Catrina pe DailyCotocodac. […]

Leave a reply