Postul nu e post destul

Adrian Năstase a emigrat în Cotco

Printre miile de cititori ai blogului nostru există şi oameni timizi. Sunt acei cititori care urmăresc cu religiozitate Daily Cotcodac, dar nu se încumetă niciodată să posteze un comentariu. De multe ori îşi spun că astăzi e ziua cea mare – cea în care vor lăsa un comentariu! -, îşi fac curaj şi se apucă să ticluiască un mesaj inspirat, dar sfârşesc mereu prin a renunţa, intimidaţi de veteranii Daily Cotcodac, regii comentariilor de pe blogul nostru.

Unul dintre aceşti timizi tăcuţi este domnul Adrian Năstase. În fiecare dimineaţă, îmbrăcat într-un splendid halat cusut cu fir de aur, deschide cu înfrigurare Daily Cotcodac. Are în picioare papucei arăbeşti cu vârful în sus; îşi toarnă o cană de Kopi Luwak – nechezolul miliardarilor – şi se pune pe citit. Glumele îi vin de la sine, dar nu mai are în faţa uşii presa amatoare de publicitate de la stat care să i le preia. Cozmin Guşă nu mai e lângă domnia sa, să râdă până se îneacă şi să-i spună, printre sughiţuri: „Foarte tare asta, şefu’! Doamne, cât am putut să râd”. Horică Alexandrescu nu mai e acolo, să râdă şi el. Nici măcar Victor Ponta nu mai râde la glumele domniei sale – acum, ăla micu’ are propriile lui glume. Pe Daily Cotcodac sunt doar Sebra, Dan1, Ciprian, Cms, oameni care n-au furat din poziţii de secretari de stat, şi ăştia nu sunt deloc binevoitori.

„Cam mică grădiniţa asta a lui Raeţchi, cred că nici 20 de camere nu are. I-aş invita în Zambaccian, aici ar ieşi o petrecere cu adevărat reuşită, aş ruga-o pe Dana să scoată argintăria aia bună, dar ce-o să spună oare Cms? O să mă ia peste picior, fireşte!”, oftează cu amărăciune domnul Adrian Năstase, aruncând o săgeată de darts într-un tablou de Grigorescu, achiziţionat la licitaţie prin interpuşi.

„Ia te uită, Julius îşi caută chirie. L-aş invita mai degrabă să vină să-mi numere casele, poate îi place ceva, dar e cam pretenţios, parcă-l aud: Cum, nu aveţi garaj? Hmm, şi eu unde îmi parchez maşina? Nu, domnule Năstase, exclus în stradă! Ce, vreţi să mi-o zgârie ăla micu’ al lui Geoană cu cheia?”. De nervi, se ridică de la birou şi îşi varsă furia pe primul Galle care îi cade în mână.

„Ah, doctore Şendroiu, pun pariu că eşti unul dintre cei care îşi trimiteau în 2004 sms-uri cu dacă iese Bombo, emigrăm în Congo! Uite că a ieşit Băse şi ai ajuns în Angola. Ca să vezi…”, îşi mai spune domnul Năstase, apoi cade pradă unei plăcute reverii, imaginându-şi cum îi arată lui Camionagiu colecţia sa de artă, cum îl dă gata pe Eftimie cu vinurile sale din secolul XIX, cum îi povesteşte Simonei Catrina despre mătuşica Tamara, cum se joacă cu M3bis adunând câţiva săraci din cartier, în general profesori muritori de foame, promiţându-le o masă îmbelşugată, apoi apar cu tava de friptură arsă, fumegândă, şi le spun că regretă, dar asta-i viaţa…

Domnul Adrian Năstase nu îndrăzneşte nici astăzi să comenteze pe Daily Cotcodac. Profită însă de ziua blogurilor de pretutindeni, când regula este să recomanzi 5 bloguri pe care le citeşti, intră pe blogul domniei sale şi ne recomandă acolo. Apoi, închide laptopul şi măsoară încăperea cu pasul, aşteptând cu înfrigurare un trackback.

– Dana, crezi că vor scrie ceva de mine? Măcar la recomandările de seară?

– Adrian, doar astăzi ai călcat în picioare trei Tonitza! Linişteşte-te, te rog, în curând n-o să mai avem de la cine cumpăra altele.

– Oricum nimeni n-a pictat cât am putea cumpăra noi!, strigă domnul Adrian Năstase. Nu banii sunt importanţi. Vreau să apar pe Daily Cotcodac, înţelegi? Dacă trebuie, vom cumpăra advertoriale prin interpuşi, le dăm publicitate la CET Govora, ca să-i intru pe sub piele lui Julius o să pretind chiar că sunt de stânga!

– Adică o să ne prefacem că suntem sărăntoci?, întreabă îngrozită doamna Năstase.

– Dacă trebuie, da! Vom merge la întâlnirile cu cititorii Daily Cotcodac cu RATB-ul, vom bea doar Carlsberg, ca săracii, îl vom căra în spate pe Eftimie…

– Ca Băsescu!

– Ca Băsescu!

Share:

87 comments

  1. Portase 6 September, 2011 at 13:47

    Nu înţeleg de unde atâta noroc pe capul vostru. Hîm!

  2. admin 6 September, 2011 at 13:49

    @Portase: ce noroc?

  3. Cougar 6 September, 2011 at 13:49

    clar, trebuia să te muţi ca să începi să scrii.
    (mulţumeşte-ţi că nu m-ai menţionat în articolul ăsta, nu mai vedeai nici un comentariu de la mine.)

  4. ela 6 September, 2011 at 13:54

    He , he Julica , emigrasi in sferele inalte ale blogosferei , Mogul ce esti tu !!! 😀

  5. Cata 6 September, 2011 at 14:01

    Ce miştocari şi ăstia de la DC. În loc să ziceţi săru-mâna că blogul vostru are şi el un locşor între Toniţa şi galle-urile din Zambaccian… Dom’ Năstase, tăiaţi-le netul, vedeţi că e la Mebis pe balcon, să se înveţe minte că în Cotco nu-i ca-n Congo, ‘tu-le haştemeleu’ lor de bloagheri :))

  6. sebra 6 September, 2011 at 14:03

    …şi văzând trackback-ul mult aşteptat, va privi gânditor laptopul şi se va întreba: Oare ce-a vrut, de fapt, să spună Julius? Trebuie să mă bucur, sau cum?

  7. dana 6 September, 2011 at 14:08

    Doamne, nu stiam de ce sughit astazi atata…. De fapt, recunosc : ma numesc Nastase ( dupa sot) , iar pe site-ul asta Bombo pune comentarii cu nick-ul meu. =))
    Cand il prind, adica de cele mai multe ori, il alerg in jos si in sus pe scari, de pe urma chemam Salvarea , ca i se face rau, saracul de el…… Iese o distractie adevarata de fiecare data … :))

  8. eftimie 6 September, 2011 at 14:11

    Eu cred că AdiN semnează cu numele V3nt0r!

  9. ThoR 6 September, 2011 at 14:21

    bre, cred ca Adelu a pus ochii pe felicitarile sincere ….clar vrea si el=))

  10. ionut 6 September, 2011 at 14:24

    Asadar:

    1) Vezi Julius? Pentru ca s-a lasat de fumat, Petreanu a ajuns in fruntea listei 😀

    2) Reclama intre moguli e gratuita oare ?:D Voiculescu ii mangaie mustata lui Tiriac pe gratis? Cate intrebari fara raspuns…

  11. Cata 6 September, 2011 at 14:25

    după povestea asta, parcă văd la primul concurs de mimă cu pisici o poză de-a lui Voiculescu, să se echilibreze balanţa politică :))

  12. Cougar 6 September, 2011 at 14:26

    tocmai am lăsat un comentariu pe blogul lui adrian năstase.
    giulius, pe chestia asta să ştii că întârzii cu tema aia încă vreo 2-3 zile.

  13. ionut 6 September, 2011 at 14:29

    @Cata: Ce echilibru? Sunt din acelasi partid si Voiculescu si Nastase si Patriciu 🙂

  14. Ciprian 6 September, 2011 at 14:30

    @Cata: Dar poate ca domnul Adrian Nastase are un tablou cu o pisica, ar ridica putin calitatea screenshoturilor pe care ni le prezinta Tiranul.

  15. andryusha 6 September, 2011 at 14:35

    Domnul Adrian Năstase obişnuieşte să-mi trimită mie comentariile sale, însoţite de un plic gros, cu care să mă prezint la licitaţia de comentarii. Până astăzi, n-am avut inima să-i spun că wordpress-ul nu cunoaşte asemenea licitaţie.
    În schimb, i-am spus de fiecare dată că ceilalţi au oferit mai mult… =)) =))

  16. Cata 6 September, 2011 at 14:39

    @ionut: asta vedem noi la televizor bre. De fapt, toţi politicienii români sunt în acelaşi mare partid: AECF (Alianţa Euroilor Ciordiţi de la Fraieri)

  17. costin 6 September, 2011 at 14:41

    @Ciprian: Cum ar fi un concurs de mima cu tablourile lui AdiN. Ce mima Tonitza in acest tablou?

  18. Ciprian 6 September, 2011 at 14:45

    Apropo de PSD, mi-am amintit de Mircea Geoana si de o piesa care ruleaza la greu pe radio in perioada asta. Redau cateva versuri:

    “Ai mei, ai mei, ai mei, ai mei n-au avut habar,
    Cat de sus, cat de sus, cat de sus, cat de sus pot eu sa sar.” ;))

  19. Lecteriţa 6 September, 2011 at 14:48

    Nu cumva citeste si Ioan Niculae, DC? O fi intrand de pe blogul bursei, sau de pe Giurgiu-Nav.com =))

  20. Ciprian 6 September, 2011 at 14:49

    @costin: Tonitza nu mima nimic, a fost un pictor veritabil.

  21. AghiutaGol 6 September, 2011 at 14:51

    @Ciprian- nu-i rea ideea! si premiul sa fie in cartoane de oua, nu?

  22. Ciprian 6 September, 2011 at 15:07

    @AghiutaGol: sincerele felicitari sunt de neinlocuit.

  23. stalker 6 September, 2011 at 15:14

    aseara fredonam “străzi bîntuite de noapte” în timp ce spalam vasele, așa că mă așteptam la un eveniment politic important, dar asta e de-a dreptul destabilizator

  24. ErRon 6 September, 2011 at 15:14

    Am inceput sa scriu un raspuns pe acel blog, dar m-a umplut sila! Eu nu scriu acolo!!:P
    “Daily Cotcodac – pentru ca in viata trebuie sa mai si radem” e o filosofie de doi bani, la nivelul celebrului tiz Minune, cu “OOOOOOOOOOOO Viata mea!”
    Aici, pe DC, Bombonele, radem, radem de ghinionul nostru de a fi contemporani cu voi, nesimtitii si imbuibatii care ne schiloditi vietile si destinele!
    Radem ca sa supravietuim, radem ca sa ramanem sanatosi la cap!
    Sincer, ma intreb ce intelegi tu din acest blog!!!!:D

  25. sendroiu 6 September, 2011 at 15:20

    @Adi N & Julache: eu am ajuns in Angola, in sensul ca sunt pe malul angolez al fluviului Congo. Cu alte cuvinte, am respectat indicatiile, numai ca faimosul sms electoral nu s-a obosit sa precizeze care Congo: Brazzaville, Kinshasa sau fluviul …

    http://www.youtube.com/watch?v=ylW52Sz8FAY&feature=related

    😉

  26. AghiutaGol 6 September, 2011 at 15:22

    @Ciprian- si ce, alea nu pot veni ambalate frumos in cartoane de oua?

  27. Robintel 6 September, 2011 at 16:27

    La banii lui ar trebui să-i numărăm icrele.

  28. Dan1 6 September, 2011 at 16:44

    “- Vom merge la întâlnirile cu cititorii Daily Cotcodac cu RATB-ul, vom bea doar Carlsberg, ca săracii, îl vom căra în spate pe Eftimie…”
    “- Si vom mânca parizer pe ziar cu ei!” =))

  29. sebra 6 September, 2011 at 16:46

    @Dan1:
    Le vom da şi like-uri! :))

  30. Ciprian 6 September, 2011 at 17:12

    @Dan1: de mult voiam să te întreb =)) referitor la parizer pe ziar, parizerul de Tulcea îl preferi cu ceapă şi roşii sau cu muştar de Tecuci? =))

  31. andryusha 6 September, 2011 at 17:34

    Un link la Camionagiu n-aţi da şi mai vorbiţi de unitatea blogosferei. =)) =)) =))

  32. Mortyse 6 September, 2011 at 17:36

    Jos palaria, dom’ Nastase! Sunt de acord cu lista. Alesi pe spranceana, unul si unul. Trebuia sa treaca si un blog culinar! Radu Udrescu sau Adi Hadean, si as fi fost pe deplin multumita.

  33. Radu Udrescu 6 September, 2011 at 17:42

    Bre, da nu trollam si noi putin pe sit-u ministrului>>prim-ministrului>>bloggerului? 😀

  34. Mortyse 6 September, 2011 at 17:42

    Ciprian, cu mustar de Tecuci, musai!

  35. Mortyse 6 September, 2011 at 17:43

    Vorbesti de Udrescu, si Udrescu la tastatura!

  36. Radu Udrescu 6 September, 2011 at 17:43

    @Mortyse: 😡

  37. sebra 6 September, 2011 at 17:44

    @Ciprian:
    Parizerul de Tulcea e din peşte. Deci, cu ceapă. De apă! 😀

    @andryusha:
    Sau altor bloggeri importanţi care trollează pe aici şi au site-uri pe internet… =))

  38. andryusha 6 September, 2011 at 17:46

    @Radu Udrescu:
    La anul, dacă vine la Putere. =))

  39. andryusha 6 September, 2011 at 17:47

    @sebra:
    Mda, şi care au avatarul pe fond albastru… =)) =))
    Sau al căror nick începe cu “Seb” şi se termină cu “ra”… =)) =))

  40. Lecteriţa 6 September, 2011 at 17:59

    Bai, la AdiN e cu moderare? Ca m-a pus pe asteptare. Ii vind un pont lu Vasile

  41. ErRon 6 September, 2011 at 18:06

    @Lecteriţa: Ii spui despre existenta cratimei???:D

  42. sebra 6 September, 2011 at 18:17

    @andryusha:
    Ai dreptate! Ţine un like! :))

  43. Ciprian 6 September, 2011 at 18:18

    Eu am comentat ceva mai crestineste ;)), dar vad ca am intrat la moderare alaturi de alti samariteni.

  44. Cougar 6 September, 2011 at 18:27

    Lecteriţo, îţi zic aici, că acolo s-ar putea să aştept cam mult: ca troll, nu apreciez ofensa adusă. retrage-ţi cuvintele.

    (oricum, n-a avut blogul ăla în viaţa lui asemenea trafic megieş şi asemenea comentatori de elită.)

  45. Lecteriţa 6 September, 2011 at 18:28

    @Cougar:
    Pai ce, tu esti Vasile? undercover?

  46. Stephanie 6 September, 2011 at 18:50

    “DC-pentru ca in viata trebuie sa mai si radem”- Dap, pai sunt convinsa ca ****** de politicieni citesc relaxati DC. Nu au nodul in gat si morcovul in cur pentru simplul fapt ca aici se evita subiectele politice. Dar daca tot veni vorba, eu va urez din suflet, dragi politicieni ( psd-isti, pnl-isti, pd-l-isti si alti “isti” ) sa muriti in chinuri!!! Julius presedinte!!!

  47. ErRon 6 September, 2011 at 18:59

    @Stephanie: Eu nu sunt chiar atat de pretentioasa! Si eu le doresc sa moara,nu conteaza, in chinuri sau nu, dar sa moara cat de repede, de preferinta inainte de Craciun!:D

  48. Cougar 6 September, 2011 at 19:02

    .. Lecteriţo, nici măcar călugărul.

  49. andryusha 6 September, 2011 at 19:15

    Oricum, dacă învingem Franţa, luăm o opţiune serioasă pentru calificare.

  50. camionagiu 6 September, 2011 at 19:18

    Acu serios: cand vrea, Adrian Nastase scrie foarte misto, am citit niste chestii de el si daca ar fi urmarit poate ajungea chiar scriitor.
    Acu ma intreb cum ar trola lumea sa ajunga el autor Daily Cotcodac.
    Macar niste amintiri din tinerete, ceva din perioada hippie sigur are.
    Sa vezi atunci nebunie de trolare pe sistem turbo

  51. Cms 6 September, 2011 at 19:22

    Domnule Năstase, vă rog să nu-l ascultaţi pe Julius, ăsta minte de îngheaţă ouăle sub cloşcă! De fapt mie îmi sunteţi foarte simpatic. Semănaţi mult cu un prieten de la bloc, care avea aşa nişte obraji bucălaţi, că îţi venea mereu să-l ciupeşti de ei. Bureţel îl porecliserăm. Când v-am văzut primele dăţi şi am remarcat asemănarea, am simţit acelaşi imbold. Iar când am aflat că vi se spune Bombonel, m-aţi cucerit definitiv. 🙂

  52. Lecteriţa 6 September, 2011 at 19:25

    @Cms:
    Eu am o viziune perversa! Ce-ar fi sa scrie AdiN pe DC ? Si noi sa trolam? Nici voturi n-a avut, cate comentarii ar strange de la noi!

  53. Cms 6 September, 2011 at 19:34

    @Lecteriţa:
    Lecteriţo, nu zice hop până nu sari pârleazul! Cine ştie ce persoane importante citesc DC şi poate chiar scriu pe aici sub pseudonim…

  54. Rower 6 September, 2011 at 19:41

    @Stephanie: ma alatur voios urarilor tale. Totusi, cu Julius presedinte parca n-as fi de acord. Zau asa, chiar trag nadejde la o pensie, nu la sincere felicitari. 🙂

  55. Lecteriţa 6 September, 2011 at 19:41

    @Cms:
    Doar nu troleaza Udrea! =))

  56. Cougar 6 September, 2011 at 19:45

    Cms, mulţumesc, dar nu fac un secret din cum mă numesc.

  57. Rower 6 September, 2011 at 19:45

    Hmm.. acum mi-am dat seama ca aceste sincere felicitari ar putea fi convertibile. In Like-uri, de exemplu..

  58. eftimie 6 September, 2011 at 19:56

    @Stephanie: Ba discutăm şi politică, doar că o facem atunci când contează. Vezi textele mele cu Udrea şi politica externă a României faţă de Moldova. 😀

  59. Nero 6 September, 2011 at 19:56

    @sebra: Cata dreptate ai ….

  60. Cms 6 September, 2011 at 20:06

    @Cougar: Courteous Gargamel? 😛

  61. Stephanie 6 September, 2011 at 20:48

    @Rower: Asta cu “Julius presedinte” era numai ca sa-l oftic pe Nastase :))
    @camionagiu: Si Voiculescu s-a crezut mare scriitor…
    @Cms: Draga, tu esti bine? Cum adica iti vine sa-l ciupesti pe Bombonel, nebunatico?
    @ErRon: Ba nuuuuuuuuu,nu repede, inceeeet in chiiiiiiinuri mari….sa-i aud cum urla, cum gem, cum se zvarcolesc…

  62. MNX 6 September, 2011 at 21:05

    Adica daca eu in viata mai citesc si DC si “ma rad” dar nu (prea) comentez… o sa ajung prim-sinistru sa ma injure lumea? :((

  63. Dan1 6 September, 2011 at 21:26

    @MNX: Ai vrea tu! =))

  64. Adrian 6 September, 2011 at 22:40

    Adica asteptati sa comenteze Adrian Nastase pe aici?
    Hmmm… Sa vedem…

  65. ErRon 6 September, 2011 at 22:45

    @Stephanie: Acuma nu m-oi sfadi cu tine pentru atata lucru!!:D
    Fie cum zici tu, da’ macar cu data limita sper ca esti de acord!:D

  66. N.A. 6 September, 2011 at 23:45

    Doar ce am realizat ca am aceleasi initiale. Pfuuu, daca-s io, undercover, Cemeseule?! Asa de undercover, de nici io sa nu ma stiu!

  67. Cms 6 September, 2011 at 23:48

    @Stephanie: 😀
    Eu nu apucam niciodată să-l pişc pe Bureţel de obraji! Mereau începeau cu el copiii mai mari şi până la mine fugea! :((

  68. Cms 7 September, 2011 at 00:09

    @N.A.:
    Ştiu şi eu? N-am apucat să mă uit prea bine la tine la grădiniţa lui Raeţchi. 😛
    Apropo de asta, un banc (a la RoseN):
    Servitorul intră accidental în baie chiar în momentul când stăpâna făcea duş. Ca să salveze situaţia, spune cu glas tare “Mă scuzaţi, domnule” şi închide uşa, convins că a ieşit cu faţa curată dintr-o situaţie jenantă.
    A doua zi primeşte o notă din partea doamnei prin care este trimis la un oftalmolog, în vederea unui consult amănunţit.

  69. Cougar 7 September, 2011 at 01:02

    Cms, ceva de genu’, domnule Cinci Mâini Stângi.

  70. Daniel 7 September, 2011 at 01:29

    Exprimare la “îndrăgitul” Adrian Năstase: “Iar prin dezvaluirile sale, Catalin a dovedit ca blogul este o arma suficient de buna si „independenta” pentru ca un jurnalist.” Punct? Oare cu ce notă o fi picat la BAC?

  71. ErRon 7 September, 2011 at 06:23

    @Cms: Sunt convinsa ca Bombonel te lasa sa-l prinzi de obrajori!
    Dar, grija mare, poate vrea si el sa te prinda de ceva! Obrajori bucalati nu ai!:D

  72. nina 7 September, 2011 at 11:34

    Prevad ca acest text (cu tot cu comentarii, cum altfel) va intra in istorie, asa ca nu pot trece de el fara a lasa un mic comentariu.
    Mda… habar n-am ce sa scriu ca le-ati zis voi pe toate in cele peste 70 de comentarii de aici si de dincolo, asa ca ma retrag. Doar eu ma retrag, comentariul ramane. 😀

  73. Cms 7 September, 2011 at 13:31

    @Cougar: Şi de unde vine chestia cu cele 5 mâini stângi?

    @ErRon: De câte ori trebuie oare să repet pentru cititoarele neatente? Conform horoscopului revistei Unica, mie îmi place să fiu muşcat de fund. Acum e clar? :-w

  74. Cougar 7 September, 2011 at 13:58

    @Cms: nu mi-o lua în nume de rău, da’ aia mi-a venit pe moment. mă răscumpăr cu alternativa Cunoscutul Medic Senzaţional, dar aici tre’ să-i furi lu’ şendroiu plăcuţa de pe uşa cabinei.

  75. ErRon 7 September, 2011 at 14:23

    @Cms: Ian te rog sa nu ma faci neatenta!!
    Tot la fund ma gandeam si eu, dar nu cred ca ar avea intentia sa ti-l muste! Pentru muscaturi, de orice fel, nu se alege nimeni cu porecla de “Bombonel”!!:D

  76. Dan1 7 September, 2011 at 14:25

    @Cms: Uite, vezi ca aici se satisfac asemenea dorinte! =))

  77. Cms 7 September, 2011 at 14:32

    @Cougar: Aaa, era vorba de mine? =)) Nu-i fur nimic doctorului Şendroiu, el este medic practicant iar eu am renunţat la clinică, în favoarea cercetării (chiar dacă orientată tot spre domeniul medical). Aşa că acronimul poate veni de la Cercetătorul Mereu Sărac, dar pentru tine replica e: Cougar, tu Când Mai Scrii? Pe DC, evident. 😛

  78. Cougar 7 September, 2011 at 19:05

    Cms, zeul acronimelor ce eşti, când o vrea giulius să accepte texte mai lungi de 3,000 de caractere. eventual, dacă aş băga măcar o poantă în alea 3,000 de caractere, am să-l înduplec.

  79. Dan1 7 September, 2011 at 20:02

    @Cougar: Deaaah! Tu, care ai reusit hattrick-ul grand slam-ul de 869 (opt sute sase zeci si noua) de like-uri (ieri-alaltaieri cand ma uitai eu, intre timp s-ar putea sa se fi facut mia), vorbesti?! =))

  80. Dan1 7 September, 2011 at 20:07

    @Cougar: Neaaah, tot 869 erau si adineauri! Ti l-am dat eu pe-al 870-lea! Ca sa-i fac in ciuda lui camio! =))

  81. Cougar 7 September, 2011 at 20:24

    @Dan1: nu-l stârni, că-şi face 871 de conturi de facebook.

  82. Exclusiv DC/ Adrian Năstase: „Am căzut la mijloc, nu în mine voiau de fapt să lovească” » Daily Cotcodac 31 January, 2012 at 08:04

    […] ei. Iată declarația domnului Năstase: „Toată lumea știe, firește, că sunt unul dintre cititorii fideli ai blogului Daily Cotcodac, nu am ascuns niciodată asta. De asemenea, toată lumea știe că […]

  83. Juste Leblanc 20 June, 2012 at 19:59

    Il cam inteleg pe D-l Nastase, à vrai dire!!!Cine s-ar mai incumeta sa lase un comentariu pe vreun blog romanesc atita timp cit esti imediat atacat sub centura?
    Nici nu apuci bine sa schitezi un “buna ziua” si te si trezesti:
    Ori cu sfaturi de stilul “baga bine la cap”( din partea unor ilustri necunoscuti de care n-ai auzit in viata ta si pe care chiar daca tu nu-i cunosti, te cunosc ei bine pe tine) ori cu vre-un salut frantuzesc…

    Alors mon cher, à quoi bon?

  84. anatotparca 20 June, 2012 at 21:31

    Doamne da sa mai pice un timid de-asta cat mai curand! De mult n-am mai ras atat! :))
    Excelent!

  85. anatotparca 20 June, 2012 at 22:59

    @anatotparca: ce comentariu timid ai lasat! =))

  86. Serban 21 June, 2012 at 02:50

    @anatotparca: Important e că ai lăsat un comentariu.
    Merita, a fost un text bun. Erau vremuri bune pe DC.

  87. ErRon 21 June, 2012 at 05:55

    Sper ca i-or da internet la inchisoare, sa-si mai descreteasca bietul AdiN fruntea, cat timp va sta pe acolo!Ar fi pacat sa renunte a citi DC doar pentru ca e la mititica!:D
    Cine stie, poate prinde curaj si scrie chiar comentarii!

Leave a reply