Postul nu e post destul

Exclusiv! Viaţa secretă a fratelui secret al Elenei Udrea

Ovidiu Eftimie

Una din cele mai interesante ştiri din zilele astea a fost cea referitoare la fratele secret al Elenei Udrea. Acesta ar fi atacat nişte jurnalişti ai Antenei 3 care nu vroiau decât să le spună “două cuvinte”.

Omul s-a conformat şi le-a spus următoarele vorbe: “Ce mă filmezi mă? Vino încoa să îţi dau o căpăţână în gură!”

De-aici încolo este momentul să intervină adevăraţii profesionişti ai presei, care au continuat ancheta. Astfel, bazându-ne pe imaginile surprinse de reporterii A3, am reuşit să află informaţii importante referitoare la viaţa secretă a fratelui secret.

După cum se poate vedea şi în imaginea alăturată, fratele secret al Elenei Udrea duce o viaţă dublă: o dată ca frate al ministrului şi o dată ca soţ al Lianei Stanciu şi solist al trupei “Bere Gratis”.

Astfel se explică şi incidentul în care a fost implicat Miţă săptămânile trecute, când un cetăţean i-a dat foc la maşină iar el se făcea că nu ştie nimic. Era o răzbunare politică şi a vrut să muşamalizeze. Oricum, jurnaliştii au scăpat ieftin, fratele ministrului ar fi putut să facă ceva mai grav: să le cânte o melodie!

Ce ni se pare surprinzător este că jurnaliştii Antenei 3 nu ştiu că fratele secret a mai fost implicat în evenimente violente. Culmea, l-au chemat şi la ei în sediu, au discutat cu el la Radio Zu. Iată imaginile care l-au adus pe fratele secret în atenţia publicului.

Daca vă plac anchetele jurnalistice marca DailyCotcodac, citiţi şi:

Prima atestare a forţei violete în România (Exclusiv dailycotcodac.ro)

Share:

6 comments

  1. warlock 19 August, 2011 at 11:12

    Jurnalism de mare profesionism Mon cher Julica … o asteptam pe aia cu sora secreta a mogulului de pe DC a fost surprinsa in mall risipind salariul indragitului

  2. Nelly 19 August, 2011 at 12:12

    Gata, s-a dus cu viata linistita a tipului!

  3. Prozac 19 August, 2011 at 13:17

    eu credeam ca Teo(ex-Deko) e solistul de la Bere Gratis

  4. Ciprian 19 August, 2011 at 13:24

    Pe Julius il vor clona chinezii, deja se pregatesc sa lanseze hourlycotcodac cu Xulius autor.

    Si o foto cu Xulius muncind http://bit.ly/rt75Gw.

  5. Oana 19 August, 2011 at 13:42

    Am si eu un secret despre viata secreta a fratelui secret al Elenei Udrea: se pare ca acesta nu canta doar in Romania, ca solist al trupei “Bere gratis”, ci are si niste colaborari in strainatate cu nume importante precum JLo, Marc Anthony sau Shakira. Numele de scena de afara este totodata si numele cu care acesta isi alinta sora: Pitbull.

  6. ZeceDeZero 19 August, 2011 at 13:57

    Ceva cu educatoarea porno nu aveti? fratele ei secret e pedobear :>

Leave a reply