Uite, mami, fără grăsime!
În peregrinările sale prin cartierul Berceni, domnul P. a găsit astăzi „piept de porc fără grăsime”. Desigur, suntem în sectorul 4, unde primar şi fost şef al controlului în pieţe este domnul Cristian Popescu-Piedone – prin urmare, aici exigenţele în ce priveşte carnea comercializată sunt mai mari decât în pieţele controlate de primari ca Radu Mazăre.
Probabil doreau să spună “piept de porc fără sâni”…
piept degresat.. Porcul nu era gras, avea doar ceva probleme cu glanda.
sunteti carcotas domnule P.
scrie clar acolo: “carne de porc fara grisine” 😀
domnu’ P. nu era cel ce câștigase un telefon performant cu o cameră foto și mai performantă?
Chiar astăzi a găsit domnul P. acest piept de porc fără grăsime? Pe etichetă scrie: “Expira 1. 4.2011”. 😀
pai porcul n-avea grasime (era doar bine facut) nu si carnea. si pana la urma aia e clisa, nu grasime…. deci…. 😀
Vedeti ca nu stiti nimic?! Asta este noul produs: carne de porc cu insertie de muschiulet de peste (de acolo zona alba). Numai ca s-au grabit si au gresit eticheta!
io nu inteleg de ce te iei de piedone..omul e cinstit, poate singurul, si clar acea carne e fara grasime deoarece as everyone knows chestia aia alba e din plastic
Bre, confunzi! Pe eticheta scrie clar Valea Cascadelor. Deci, nu numai ca nu e în sectorul 4, ci în 6, dar nu e nici piept de porc fara grasime, e faianta fara gresie. =))
Lasand gluma la o parte, ma gandesc cu groaza cum ar fi aratat sectorul 4 daca NU ar fi fost Piedone la carma lui, sa-l faca totusi, aproape cel mai locuibil loc din Bucuresti , si sa pastreze destul de bine curatenia pe aici .
Nu e de calitate. Emblema e cap de leu pe negru. Trebuia sa fie cap de leu pe auriu =))
Domnului P, desi a avut toate datele problemei la dispozitie, i-a scapat raspunsul printre degete. Era usor: comparativ cu constitutia domnului primar Piedone, pieptul asta de porc chiar nu are grasime, e pur si simplu macru.
apropo de .. spuneti-mi repede unde se poate manca ieftin si bun in Bucuresti!
intreb pentru ca mi-e foame
multumesc
@unmihai: cel mai bine se mănâncă în afara bucureștiului…
altfel nu-mi explic de ce 3 sferturi din populația bucureștiului oftează după mâncare ”ca la mama acasă”.
(restul sunt ”copii ai străzii” :D)
@unmihai: La Julius, la Pirca sau la Dan1, iti intinde Dan1 un parizer pe paine de te lingi pe degete. Pirca iti face o salata de rosii ieftine, n-ai mancat asa ceva.
@V3nt0R: Ar fi putut arata ca Sectorul 3 😉
Castigul asadar nu imi pare atat de mare 🙂
@Ciprian: =))
Si Julius îl serveste la sfârsit cu o apa minerala la sticla de sticla, nu? :))
@unmihai: In ce parte a orasului esti?
@Dan1:
gara de nord… dar mai putin conteaza ca-s cu masina cu gps 😀
as fi vrut sa bago ciorba ca lumea ca m-am saturat de kfc si shaworme 🙂
hai ca v-am lasat 🙂 ca-mi ghioraie matele.
mi-am adus aminte de un turc care facea niste parjoale si clatite bestiale
pe undeva pe Stirbei. ma duc sa vad daca mai e.
va pa 🙂
Sa inteleg ca domnul P. a luat pensia si isi permite sa umble la raionul de carne? =))
@unmihai: E un McDonalds în gara. Pe vremea mea era si o pizzerie buna la intersectia cu Polizu da’ nu stiu ce s-o fi ales de ea.
@Dan1: ;)) da, şi apoi îl lasă să-şi odihnească mâncarea tolănit pe canapelele din piele de struţ.
Acu si tu…chiar vroiai sa exista carne de porc fara grasime?
@Ciprian: Sau îl lasa în bena camionului (lui Camio). =))
Mai, acum ce mai conteaza daca-i cu grasime au ba? Merge carnita aia crestata un pic la margine, unsa cu sare si ceva vin din butoaiele domnului P., aruncata deasupra unui jar incins, puse langa ea pe gratar si cateva cepe verzi, perpelit totul cateva minute, ingropate apoi in sos de usturoi cu iaurt. Mancate c-o paine coapta pe vatra, mmm… o nebunie!
Cine-si mai aminteste ce scrie pe eticheta?
stati domne, de cand slana e grasime?
Hihihi! Eu am gasit compot de piersici depilate =)) Radeam in fata raftului in supermarket si se uita lumea suspect la mine… Da-mi inchipuiam intr-una niste tantici de-alea usor supraponderale (nu grase, mai) in halate albe care stau sa pocneasca pe la nasturi, inarmate fiecare cu cate un braun silkepil si depiland atent piersica cu piersica…
Acuma nu fiti si voi asa rai, ca vorbeste si ei la limba noastra cum nu stie, mai incurca “fara” cu “cu”. Da’ sa stiti ca ei vor sa invete la limba noastra. O sa mai intrebe turcu o data la nevasta, ca a inteles bine. Tamam.
Nu o sa inteleg niciodata de ce oamenii se dau in vant dupa produse “fara”. Si lista e lunga, tata: dulciuri fara zahar, bere fara alcool, cafea fara cofeina, tigari fara nicotina, carne fara grasime (bine, exista si “carne fara carne”,aka soia), secs fara femei, reviste/ siteuri de umor fara umor…
Singurele chestii “fara” care m-ar tenta ar fi “tinerete fara batranete si viata fara de moarte”. Si bere fara bani, evident !
E greseala minora 😀 treaca merge…sunt altele mai grave la noi
@dyers_eve: De ce “oamenii se dau in vant dupa produse “fara”?” Simplu: fiindca n-au (bani)! =))
Iar la ultima afirmatie – vezi Bere gratis, ceva! :))
@Dan1: Pai alea “fara” sunt mai scumpe decat alea normale.
@dyers_eve: se poartă și femei frumoase fără p…pppp….pppp… antofi!!! 😀
@Cristi: Eeee, cand n-ai… mai bine fara! :))
@Dan1: mda, da’ io zic că-i mai bine să ai.
și apud ițic zic și eu: da’ dacă ai, de ce să dai???
O fi vorba de piept cu silicon.
Hahaa:))şi cine să creadă ? bine că mai sunt şi alţii cu ochii deschişi şi cu picioarele pe pământ.
Sigur ca porcul e fara grasime.S-a luat catelul, s-a adaugat un rand de margarina, inca un rand de catel, un rand de margarina…
unmihai, ai gasit bre turcu’?