Tentativa moarte n-are

Drept la replică

Ovidiu Eftimie

Pe adresa redacţiei DailyCotcodac a venit, între multele plicuri cu mită şi cereri de bannere şi un drept la replica din partea numitului Gabi Oană, proprietarul site-ului Gaben.ro. Acesta a dorit să aducă o serie de precizări referitoare la articolul acesta.

Spicuim din dreptul la replică:

2.  discuția referitoare la “moartea”  mea s-a desfășurat între mine și doamna ghidă, și nu de față cu Domnul Eftimie, și nu era vorba despre mine ci despre “morții mamii lor de trasee montane și cine le-o inventat pe pământ”.  Puteți observa că nu există nici un moment vreo mențiune la mine, la dorința mea de a muri sau vreo tendință suicidală nici măcar indirect exprimată.

3. Berea pe care pretinde domnul Ieftimie că mi-a dat-o “rece” nu era deloc rece și am acceptat-o doar din amabilitate. Nu pentru că am o problemă cu alcoolul, o dependență sau ceva, așa cum a insinuat subtil domnul Eftimie.

Întreaga explicaţie poate fi citită pe blogul infamului Gaben.

Share:

6 comments

  1. Dan1 26 August, 2011 at 21:44

    Acu’… a acceptat-o, a acceptat-o! (berea) =))

  2. CID 26 August, 2011 at 22:06

    Pe mine m-a convins.Rusine Ieftimie si Cristian China !

  3. CID 26 August, 2011 at 22:14

    P.S. Specific ca pe blogul domnului Gaben,este vorba de un oarecare Ieftimie(5 aparitii ale acestui nume in text)! Domnul Eftimie cunoscut ca “Indragitul” si mai nou “Temerarul” apare doar odata,pe la inceputul textului.Pirca ar putea face nite comparatii interesante intre neinfricatul domn Eftimie si mai putin cunoscutul Jean Sans Peur duce de Burgundia.

  4. mifty 26 August, 2011 at 23:25

    @CID: și El Mio Cid (zis și El Campeador), e un necunoscut inclusiv în Spania, țara Climei Bizonice, daaaa??? 😀

  5. Tetelu 27 August, 2011 at 12:14

    Acum am inteles cum a decurs actiunea, domnul Gaben s-a prefacut mort nu ca sa pacaleasca ursul ci pentru ca se afla in posesia rucsacului plin cu doze de bere, crezand ca prietenii il vor abandona impreuna cu acesta. Indragitul Eftimie a fost insa vigilent si a preluat rucsacul lasandu-i o singura bere cu marinimia care il caracterizeaza. In aceste conditii domnul Gaben si-a revenit in mod miraculos si a ajuns in varful muntelui. Interesant este daca cineva ar fi dus rucsacul cu pricina pe varful Everest.

  6. Lecteriţa 27 August, 2011 at 20:16

    Vreau să ştiu dacă Domnul G. işi aduce punga cu căcuţa la baza muntelui, ca s-o predea, regulamentar. Am un sentiment matern faţă de munte, vreau să-l ştiu mereu curat şi plăcut uscat =))

Leave a reply