Postul nu e post destul

De ce îi iubesc (în cât de cât taină) pe Ovidiu Eftimie, pe Camionagiu şi pe Julius Constantinescu

Simona Catrina

O să încep cu Camionagiu, alintat aici Cami, sau Camio. Vă explic vag şi fără chef (pentru că e evident, nu de alta) de ce sunt nebună după Camionagiu, citez din dânsul:

“Frigida voia neapărat să-mi arate că simte şi e femeie normală, aşa că mima într-un mod ordinar, nici Titus Steel dacă eram n-ar fi făcut aşa din primele 30 de secunde. În fine, o lăsam în ale ei şi ziceam mersi că nu vrea preludiu, postludiu şi alte mizerii inventate-n ciuda cucului prin revistele pentru femei şi-mi vedeam de ale mele.”

Am încheiat citatul.

Mie-mi plac misoginii, am o fantezie cu ei (sau fetiş cred că se numeşte), sunt ca alea care visează că fac sex cu homosexualii, ca să-i convertească la heterobalamuc.

Deci nu ştiu dacă v-am spus, îl ador pe Eftimie, poate să zică nevasta lui ce-o vrea, trăim într-o ţară liberă, ia să mă lase-n pace. Vă spun mai jos de ce.

Îl mai ador şi pe Julius Constantinescu, deşi are o iubită, n-o cunosc personal, dar el mă ameninţă mereu că mi-o prezintă. Sigur, aşa fac toţi, eu sunt vulpe bătrână. Dar nu te supăra, dragă iubita lui Julius, dacă bărbac-tu ăsta scrie ceva aşa mumos (citez mai jos din dumnealui), sper că n-ai pretenţii la exclusivitate:

“Evenimentul zilei de ieri

19 septembrie
1356 – Cavaleria grea franceză este măcelărită de englezi la Poitiers, iar regele Ioan al II-lea al Franţei este luat prizonier. Ulterior, sătui să tot ia bătaie de la englezi, francezilor le vine ideea, foarte bună de altfel, să-şi caute un adversar mai accesibil, cum ar fi nemţii.

20 septembrie
1519 – Magellan pleacă în jurul lumii. Bineînţeles că a avut parte de un scandal monstru acasă, pentru că doamna Magellan nu era atât de proastă s-o poţi îmbrobodi că pleci în Ţara de Foc sau în Insulele Filipine, când ea ştia sigur că pleci la Sevilla, la curva aia.

21 septembrie
454 – Flavius Aetius, şeful miliţiei şi ultimul mare general roman, învingătorul lui Attila în bătălia de la Câmpiile Catalaunice, este asasinat de catre Împăratul Valentinian III. Or, odată cu renunţarea la valorile tradiţionale romane, conform cărora şeful miliţiei îl asasina pe împărat şi nu invers, devenise clar că Imperiul Roman era pe ducă.

22 septembrie
1520 – Moare Selim I, unul dintre cei mai mari sultani ai Imperiului Otoman. A cucerit aproape toate nodurile comerciale ale Orientului, dar măcar a avut decenţa să nu pretindă că persanii deţineau arme de distrugere în masă sau că scopul său era înlăturarea regimului criminal mameluc.

23 septembrie
480 i.Hr – Se naste Euripide. A avut două neveste şi a scris 92 de tragedii, dar, desigur, nu se poate stabili cu exactitate vreo legătură între aceste două lucruri.

24 septembrie
768 – Moare Pepin cel Scurt, rege al francilor. Deşi nevastă-sa ar fi trebuit să-i dea nişte explicaţii când l-a născut pe Carol cel Mare, Pepin cel Scurt s-a făcut că nu observă nimic, mulţumindu-i probabil lui Dumnezeu că măcar nu e negru.

25 septembrie
1066 – Englezii îi zdrobesc pe vikingi în bătălia de la Stamford Bridge, arătându-i lui Wilhelm Cuceritorul că au terminat-o definitiv cu invadatorul dinainte şi că sunt pregătiţi pentru o ocupaţie serioasă, de lungă durată.”

Hahaha!! Simona plus Julius egal Love!

Şi îl mai iubesc pe Eftimie (Julius şi Camionagiu, sper că aveţi vederi largi) – desigur, va trebui să mă hotărăsc într-o zi, e cam aglomerat ringul în iatacul minţii mele. Aş putea înşira multe motive pentru care îl iubesc pe Prea-Îndrăgitul, doar că mă lungesc prea mult şi mă cenzurează Julius, alt iubit de-al meu. Deocamdată, uite ce scrie Eftimie:

“Dacă te duci prima dată la o sală de forţă e nasol. Sar ăia pe tine ca veteranii la gâtul bibanilor. Nu să râdă că eşti prea slab sau prea gras, nu. Sar să te sfătuiască. N-apuci să faci încălzirea şi un exerciţiu la bancă, că apare un meseriaş care-ţi explică el exact cum e unghiul în care trebuie să ridici bara goală.

Aşa era să mi se întâmple şi mie când m-am reîntors în sala de forţă după o absenţă de 6 luni. Am schimbat sala şi nu mă ştia nimeni la asta nouă. Simţeam de când am luat abonamentul că însuşi adminul sălii vroia să mă sfătuiască aşa, neîncălzit. Am eschivat rapid cu o “mă duc să-mi iau treningu’” şi am fugit în vestiar să mă schimb.

Nici nu intrasem de cinci minute în sală că un cetăţean între două vârste şi două greutăţi (obez şi puţin gras) a apărut să-mi explice cum să împing bara de la piept. L-am privit cu milă. Am experienţă de aproape un an jumătate de “sală” şi sfaturi. Când am ripostat cu o rafală de sfaturi abia se mai ţinea pe picioare. S-a retras într-un colţ. Dar eu nu mai puteam fi oprit. M-am apucat să-i sfătuiesc pe toţi din sală, se vedea că sunt biba. “Ţine-l de încheieturi pe ăla”, “Altfel se face tricepsu’”, “Trage mai încet”, “Nu du bara până jos, fă doar jumate de mişcare”. Într-o oră erau toţi praf, abia mai puteau vorbi.

Doi tineri, impresionaţi de talentele mele de sfătuitor, m-au întrebat la ce oră vin mâine, să vină şi ei la aceeaşi oră. Citeam în ochii lor că vor să-mi spună “Învăţătorule”. Nu le-am înşelat aşteptările: pe drum am întâlnit nişte muncitori care lucrau la o ţeavă de apă. I-am sfătuit şi pe ăia.”

Pe această cale, le mulţumesc lui Eftimie, Camionagiului şi Îndrăgitului Julius pentru citatele care m-au ajutat să-mi coc un text la timp, fiindcă îl promisesem.

PS: Vă iubesc.

Notă Julius: Simona, dar fantezia cu “am fost rea, Julius, am încercat să te duc de nas cu un pseudo-text! Şterge pe jos cu mine, u-uu, taie-mi din salariu, pune-mă să scriu alt text!” n-o ai?

Share:

27 comments

  1. Michell 11 August, 2011 at 08:11

    Prevad o zi plina de orgii :))

  2. Radu Udrescu 11 August, 2011 at 08:57

    Acu’ mai lipseste sa comenteze Sebra cu citate din Dan1 si CMS si sa declare ca-i iubeste neconditionat… :-S

  3. Dan1 11 August, 2011 at 09:23

    @Radu Udrescu: =))
    Da’ pe doctorul Sendroiu nu-l iubesti Simona?! Pai se poate?! =))

  4. camionagiu 11 August, 2011 at 09:32

    Of, draga mea (ca să se excite o masochistă ar trebui să scriu “treci la spălat podelele, porcomano, nu eşti astăzi vrednică de mine!”) scriu aşa numai pentru trafic, e umor supt din deget, ca să nu zic sex, numai de plăcerea trolingului, să aibă şi conturile mogulului după ce bea apă, dar eu din PRINŢESA MEA, ADORATA MEA nu te-aş scoate, aşa că mai dă-le nişte picături chinezeşti celorlalţi, că eu mă emotivizez uşor şi nu mai faci nimic cu mine. Mă aşez la harpă şi-ţi cânt.

  5. Lecteriţa 11 August, 2011 at 09:33

    Cat de cat taina… s-a risipit.
    Deci Jul are iubita. Speram ca e constienta ca beneficiaza time sharing, de el! Mogulitatea si DC il impiedica sa fie un partener domestic=))

  6. Manuel 11 August, 2011 at 10:19

    Eh, si eu am primit un status de Facebook ce seamana cu ce scrie aici. Zicea: multumesc ca existi. Eh, cum suna? :))

  7. sebra 11 August, 2011 at 10:28

    Azi se declară iubirea pe DC? :))
    @Radu Udrescu: şi pe tine te iubesc necondiţionat, mai ales când găteşti! :))

  8. RoseN 11 August, 2011 at 10:30

    Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine?
    – Mai barbate, mai barbate… Mancare buna ai?
    – Am!
    – Haine curate ai?
    – Am!
    – Aseara ti-a placut?
    – Mi-a placut!
    – Da’ alalta-seara, ti-a placut?
    – Si inca cum!…
    – Pai si cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa?!

  9. Mortyse 11 August, 2011 at 10:46

    Julius, perversule!

    O dam pe declaratii? Facem Valentine’s Day ad hoc pe DC? Sa vad io cine are curaj sa-si declare iubirea netarmurita pentru T0@d3r sau amorul nestins pentru platitorul de taxe nemtesti….

    Mie mi-e dor de 4mall si de Doc Sendroiu… (oftat prelung si melancolic). Desigur, nu pot sa nu zic cum ma bucur si rosesc la comentariile lui Dan1, cum imi face ziua mai frumoasa domnu’ Udrescu. Dar sa stiti ca imi sunt foarte dragi si sebra (are intotdeauna dreptate) si Lady RoseNRed (cea mai glumeata fata de pe DC)!

  10. Ciprian 11 August, 2011 at 10:56

    Rona Hartner de Cotcodac.

  11. Radu Udrescu 11 August, 2011 at 10:59

    @sebra: ;;)

  12. sebra 11 August, 2011 at 11:05

    @Mortyse:
    Fată cu fată nu se pune astăzi! :))

  13. dana 11 August, 2011 at 11:09

    zici ca suntem pe ” Love Boat ” azi, serialul, nu emisiunea :))

  14. Iony 11 August, 2011 at 11:11

    Dacă tot suntem la capitolul ăsta, tin să mulţumesc pe această cale tuturor comentatorilor(de vis) si autorilor acestui blog(de vis) pentru zilele în care mă fac sa zâmbesc(recunosc că am mai şi râs).
    Poantele alea bune le mai împart şi cu prietenii :))
    Şi o menţiune specială: Mulţumesc @Ciprian: , tu m-ai adus aici 😀

  15. Mortyse 11 August, 2011 at 11:15

    @ sebra, da di ci? si io ma gandeam la ceva mai complex… tu n-ai vazut ca mai sus se vorbea de orgii? =))

  16. Ciprian 11 August, 2011 at 11:28

    @Iony: 🙂

  17. ionut 11 August, 2011 at 12:06

    Atmosfera plina de fluturasi ma duse cu gandul la asta. Simona e usor de identificat dupa “ochi” 🙂 dar chitara…cine-i chitara? 😉 😀 🙂

  18. Camelia 11 August, 2011 at 12:08

    merg sa-mi sterg lacrimile de emotie si sa-mi fac cafeaua. prea multa iubire dom’le!

  19. ZeceDeZero 11 August, 2011 at 13:55

    intrebare pt autoare: pe Raetchi nu-l iubesti?
    intrebare pt cititori: voi ati citit ce a scris ea sau doar citatele? (sa nu ziceti ca ati citit tot pentru ca e imposibil)

  20. Ramses3 11 August, 2011 at 15:41

    hai Catrina si-mi arataaaaaa,
    cum iubeai cand erai fataaa, mai mai!

  21. camionagiu 11 August, 2011 at 15:50

    Dap, imi dau seama cat ma iubesc cititorii daca la asa declaratie care mi-a sculat in moalele capului toate fanteziile nu au dat macar 2-300 de people like this – ratiunea noastra, a autorilor, de a exista pe Daily Cotcodac, spre deosebire de Cotco, care e disperat dupa bani, de parca l-ar face om o vila cu piscina, trei masini si niste conturi bancare.
    Tristete, sila, dezgust de viata asta plina de materialisti.

  22. Cms 11 August, 2011 at 16:13

    @Radu Udrescu: Eu sunt mulţumit şi dacă Sebra îmi face doar o cafea, dar să fie ca cele pe care le tot pune pe pagina ei de FB. 🙂

    @sebra: Găsesc foarte interesantă particula “şi”… 😀

  23. camionagiu 11 August, 2011 at 16:40

    Ce pui de lele eşti, Udrescule, ce-ţi mai place să zăpăceşti femeile cu sarmalele tale speciale şi ciorbica de văcuţă. Noi scriem tone de texte proaste până vedem o fustă ridicată inocent, în scara blocului.

  24. RoseN 11 August, 2011 at 16:56

    @camionagiu: Tot e bine ca cineva te recunoaste 😀 chiar si-n scara blocului 😀

  25. sebra 11 August, 2011 at 17:18

    @Cms:
    De făcut nu ştiu să fac, dar ştiu unde se face (şi) cafea din aia! 😉

  26. camionagiu 11 August, 2011 at 17:23

    Bai, APROPO 😛 pe unde-i Insignifianta aia?

    Ca e asa de insignifianta de la o vreme ca nici n-o mai vezi. S-a inhaitat cu Andryusha si impreuna fac echipa gen Indiana Jones

  27. Cms 12 August, 2011 at 02:59

    @camionagiu: Insi e “la ţară”, undeva unde nu are acoperire pentru internet. Cel puţin aşa ştiu eu. Şi va mai dura o perioadă.

Leave a reply