Postul nu e post destul

Serată muzicală DJ Cotco

Tema asta e inepuizabilă, probabil doar Iris & Felicia Filip ar reuşi s-o dea de gard.

Therion – O Fortuna

Share:

11 comments

 1. Lecteriţa 5 July, 2011 at 20:24

  Doamne Apara! Nu mi-e de-ajuns ca aud in fiecare dimineata, din baie, Barcelonaaaaa, ca nici nu stiu pe cine imita, pe Mercury, sau pe Monserat, si nici nu stiu daca-i constipat sau s-a oparit cu apa de la dus. Acuma am parte de alte ode! Corul Robilor, nu aveti?
  Nu pot sa dau like, cica hopa, ceva nu functioneaza, se lucreaza la feisbuc!

 2. Ana 5 July, 2011 at 21:24

  brrr…l..l…lll…iii…iiii…kee…ee.e….ee…e,na!

 3. Irina 5 July, 2011 at 21:57

  nu cred ca mai doarme nimeni la noapte cu piesa asta

 4. unmihai 5 July, 2011 at 22:05

  @Julius
  Azi am fost prin Bucuresti dar nu te-am vazut. Daca ramaneai blocat in casa fara tigari te-ai fi putut baza pe mine 🙂

 5. RoseN 5 July, 2011 at 22:25

  Aaaa…ce sa zic… mai bine bag ceva dragut :))

  Ardelencele. Mă, iubi, mă, nu vreau amu. Nu te supăra pe mine, da’ io zic s-o lăsăm pă mâne. Bine, dacă vrei ţi-o fac oral o ţâră, dar să ştii că nu am chef dă mai mult, că mă simt aşa de moleşită, aşa lenioasă. Bine, iubi? Hai, mă, promit că în uichend stau şi io mai mult şi poate ne uităm la un film de care-ţi place ţie…

  Oltencele. Tuţi apraşteul tău azi şi mâine, păi ce fu… îţi trebuie ţie acum? Păi tu nu văzuşi că fusei 9 ore la muncă, bă trântorule? Şi făcui ciorba, şi am adunat de prin casă după voi. Mama voastră de trântori. Niciun fu… în seara asta, n-am nici o scârbă de chef. Lasă-mă în pace! Arză-te-ar focu’ de bărbat bun la nimic! Auzi, mă, la el, io-s caldă în gură de atâta muncă şi lui îi trebuie să se suie pe mine.

  Săsoaicele. Hansel, liebe! Ich bin suparate pe tine, nu arbait, kaine bani, kaine facem sex. Das ist un erzaţ de sentiment daca nu ezist comunicaţion. Tu vrei ain-ţvai la dormitor, prima dat trebuie respect, ich nu pot sa face cu tine ceva zer gut daca tu nu ai pozition social stabil, aber ţuruc la fabric! Hoite ich habe nicht liebe pentru tine. Auf viderzen!

  Moldovencele. Mă, ştii şe? Pi mini nu mă mai duşi tu cu zăhărelul ca ultima oară, când ai zis că dacă-ţi pun fofo pi gură, baţi şi tu covoarele şelea. Deci pi mini să mă laşi în paci. Sau, oi videa, dacă-mi dai bani pintru coafor, poate îţi arăt o ţâţă şi ti duci să ti rizolvi la baie. M-am săturat di toati – când bei urli la mini, când eşti treaz, vrei să-mi bagi papuşoiu în chiseliţă.

  Maramureşencele. Barbati, nu vreau nimic cu tine asta seara. Lasă că vedem mâine sau la sfârşitul săptămânii. Du-te dacă ţi-e foame, că am făcut salata de boeuf, şniţele, supă, chiftele şi ardei copţi. Hai, nu mai insista, că oricum nu facem nimic. Chiar nu am dispoziţia necesară. Du-te şi mănâncă dacă vrei, că deja e târziu şi te văd cam obosit. Trebuie să şi dormi, vrei să faci tensiune?

  Dobrogencele. Bine, hai s-o facem. Dar dă-mi şi tu bluza asta jos, ştii că nu-mi place cu ea pe mine. Iarăşi eşti cu şosetele? Eşti perfect convins că aici nu eşti la curve, da? Păi serios. Auzi, hai s-o lăsăm pe altădată. Şi mai învaţă şi tu ce e ăla preludiu, că m-am saturat să mă umezesc la comandă!

  Evreicele. Ştii, dragă, mâine e Yom Kippur şi rabi a spus că trebuie să fim coşer. Trebuie să respectăm Tora, tu ştii că familia noastră are bun renume. Mai bine hai spune-mi ce profit ai obţinut din afacerea cu Şloim? Hai, că trebuie să numărăm banii şi să-i punem la locul ştiut. Lasă alte preocupări acum, nu avem timp, ce, vrei să dăm faliment?!

  Muntencele. Auzi, sincer, io-mi bag picioarele! Băi, obsedatule, da tu chiar nu te-ai săturat aşa, de tine?? Toată ziua îţi trebuie, parcă eşti pe alcaline. Păi mai termină, băi, că deja mă scoţi din sărite, zău! Io îi zic lu mă-ta că nu pot să stau cu un obsedat sexual ca tine, că aşa ceva nu se mai poate. Ce te faci dacă-s plecată?

  Bănăţencele. Dragă, tu ştii cât ţiu eu la tine, tu eşti cel mai grozav bărbat de pe lume, totdeauna am apreciat asta la tine şi m-ai satisfăcut întotdeauna până la maxim. Dar eu sunt o doamnă, ştii că azi e ziua mea de coafor, manicură, azi vreau să mă fac frumoasă pentru tine, aş vre să-mi cumperi şi brăţara care am văzut-o ieri la bijutier, o să mi-o pun când o să fiu goală cu tine în dormitor, asta va fi la sfârşit de săptămână, da?, până atunci mă voi gândi numai la tine. Pa, armăsarule!

  Unguroaicele. Ioi, Pişta dragam, aşteptat atâta pe tine! Vrei să face la tine sex? Hai, anghialom, se bem ceva! Egeşege, no hai inche un pahar. Ioi de jo! Finom o palinka, hai se bem! Şi inche un pahar pentru mine… Un pahar pentru apu, un pahar pentru aniu… Ai adormit, edeşem? Ez oz! Gyuri, hai la lontru, că disno de barbat a dat in primire! Ioi ce mult aşteptat pe tine!

 6. MonicaS 5 July, 2011 at 22:29

  Cool DJ Cotco!

 7. serban 5 July, 2011 at 23:43

  Azi nu, e manierism.

 8. Insignifianta 6 July, 2011 at 00:00

  Da.

 9. dyers_eve 6 July, 2011 at 00:49

  @RoseN: Ai fost criminala, parol sa ma-ngropi ! Plus ca esti si politic corecta. Nu zisesi nimic de tiganci 🙂

 10. dyers_eve 6 July, 2011 at 00:58

  Ce sa zic, nu m-au convins deloc baietii astia de la ansamblul Therion. Parca au dat cu copy/ paste de la corul Madrigal.
  Ma gandesc ca ar exista si variante mai atractive. De exemplu, un band irlandez care sa se cheme The Rion, iar piesa O’Fortuna.
  Sau, pentru pretentiosi, duetul Costi Ionita – Adrian Minune, cu piesa “Oooooooooooooffffffffffff, norocul meu”.
  Zic si eu, nu dau cu parul.

 11. Em 7 July, 2011 at 19:57

  Slabut, Julius sigur ar fi cantat mai bine!

Leave a reply