Postul nu e post destul

S-a băgat Pepsi la televizor

O cunoscută companie care îmbuteliază apă cu zahăr derulează o campanie agresivă ce are ca target populaţia României trecută de prima tinereţe. Făcând în mod viclean apel la sentimente, se bazează pe faptul că oamenii mai sus vizaţi vor înnebuni de nostalgie şi vor da buzna în magazine pentru a se aproviziona cu licoarea tinereţii şi a vieţii fără de moarte.

În reclame li se prezintă imagini alb-negru cu ei îmbrăcaţi retro, purtând frizurile de atunci şi desfăşurând activităţi specifice vremurilor, în speranţa că atingându-le astfel coarda sensibilă vor face profit peste alte companii care îmbuteliază apă cu zahăr.

Părerea mea e că cei care au gândit campania ar trebui urgent concediaţi şi puşi să plătească bannerele şi printurile de prin oraşe, precum şi spoturile televizate, pentru că se vede clar că au randament zero. Spun asta pentru că de când a început campania şi până acum nu am văzut nimic din ce ar putea să mă facă să cred că a funcţionat; n-am observat nici o mămăică turbată, alergând la magazin cu baticul căzut peste ochi, ca să fie sigură că mai prinde marfă, sau vreun zugrav aproape de vârsta pensiei, zăcând în vreun şanţ cu o sticlă de pecsic lângă el, după o supradoză de licoare.

Share:

15 comments

 1. dyers_eve 28 July, 2011 at 16:55

  Pepsi nu era soricarul ala de mai inainte?

 2. Rower 28 July, 2011 at 16:57

  Dupa ce a crapat Quick-ul, sau cum s-o fi scriind, Pepsi a ramas unica bautura de gen Cola, prin anii ’80.. Mie, personal, Pepsi nu imi aminteste decat de coniacul Vaslui si de insistentele lui 5×5 (asa il poreclisem pe ospatarul de la Privighetoarea. N.A, cunosti?) de a prezenta buletinele 😀

 3. dyers_eve 28 July, 2011 at 17:01

  Eu zic ca alora de au gandit campania ar trebui sa li se spuna bancul cu Pepsi. De cate 3 ori pe zi.

 4. sebra 28 July, 2011 at 17:03

  Revin după ce văd reclama.

 5. Rada 28 July, 2011 at 17:09

  S-au luat unii dupa altii. Mai bine zis, s-au luat toti dupa unii. Dupa ce au scos aia care imbuteliaza apa cu zahar mai bine vanduta niste promotii bine gandite cu 125 de ani de la infiintare plus niste sticle retro, s-au trezit si aialalti sa scoata si ei niste sticle retro si le-au legat de ce-au putut. La noi in mod nefericit firesc de anii de dinainte de revolutie.
  Am vazut mai nou ca si unii care imbuteliaza apa plata (fara lamaie) aniverseaza 205 ani de la infiintare. Da’ acu’ 5 ani ce-ati pazit, mah??

 6. mifty 28 July, 2011 at 17:16

  @Rada: câmpiile de sfeclă! 😀

 7. kilroy 28 July, 2011 at 17:24

  Nu va suparaaati, fac si eu o intrebare, suntem sapte frati acasa si 35 de grade afara, cunoasteti pe cei care trebuiau sa repare conducta de apa de azi dimineata? Multumim, sar’na, traiasca familia de Cotcodac.
  PS Dupa aia promit sa cumpar si Pecsi

 8. HeyRup 28 July, 2011 at 17:43

  Nimic nu se compara cu reclama facuta de Inna! hahaha

 9. Sare'n Ochi 28 July, 2011 at 17:54

  aveam o vorba pe vremea aia: “pepsi”! adica, vax! (fara gugăl trnslator)

 10. camionagiu 28 July, 2011 at 18:20

  Esti un om rau!!! Eu am izbucnit in lacrimi la reclama.

  Se intampla prin 86. La Vivi, vecina noastra, statea I, o tipa foarte misto, inalta, buna, genul Romina Power a lui Al Bano. Tipa aia avea iubit mare smecher, sef de sala intr-un loc de top.
  Tipul mai ramanea si el pe la Vivi, sa stea cu I, si aducea de toate: tigari, bere,alune, tot felul de dulciuri straine si PEPSI.
  Cateva navete, nu asa.
  Intr-o zi era plecata I cu tipul, si mama se duce in vizita la prietena ei Vivi. Se apuca de barfit, ca de fiecare data, si au inceput sa destupe sticle cu PEPSI.
  Orele au trecut, s-a lasat noaptea, si cand m-am dus cu tata la Vivi sa vad de ce nu mai vine mama pe acasa le-am gasit pe amandoua rosii la fata, razand ca niste nebune, de se auzea in tot blocul. Urlau:

  AM BAUT O LADA DE PEPSI!!! si se tavaleau pe jos. Au adormit abia catre ziua. O data au avut si ele Pepsi la discretie, deh

 11. Lecteriţa 28 July, 2011 at 18:48

  Pe vremea mea se zicea Pecsic. Era formula restransa de la Pepsi Cola

 12. Insignifianta 28 July, 2011 at 21:09

  Parerea mea e ca doar viclenia va salva Romania! Daca nu, nu! O sa ramana asa.

 13. N.A. 29 July, 2011 at 01:04

  @Rower: Privighetoarea de la mine din cartier?! Bai! Care esti?
  M3bise, cine-i domnu’? :))

 14. Simona Catrina 30 July, 2011 at 02:31

  Dyers_eve, mi-ai luat vorba din gura :)) Nu-i nimic, n-o vreau inapoi. Si eu m-am gandit ca-i vorba de soricar!!

 15. roxa 2 August, 2011 at 12:10

  De ce sa fie o campanie prost gandita? Din contra, consider ca a fost una din cele mai reusite campanii facute la noi ( din punct de vedere emotional). Ia intra pe pagina lor de Facebook, Pepsi Romania, si arunca o privire pe la posturi 🙂 Foarte multa lume a intrebat unde se poate gasi sticla retro Pepsi Cola. De asemenea, la posturile facute pe aceasta tema, pe aceeasi pagina, feedbackul inregistrat, crede-ma…nu l-am vazut in alta parte.

Leave a reply