Postul nu e post destul

Recomandări de seară: mai răsfiraţi, Rabbi, mai răsfiraţi

Când îţi dai seama că ai îmbătrânit? Când te uiţi la Simpsons şi îţi dai seama că nu te mai identifici cu Bart, ci te vezi deja – chiar şi fizic – mai apropiat de Homer. Sau când te uiţi la Realitatea TV, îl vezi pe Eugen Cristea invitat, habar nu ai cum îl cheamă, dar exclami: “Ce naiba caută ‘Feriţi-vă de măgăruş’ aici?”. Sau când vezi pe cineva pe Twitter că întreabă: “Ce înseamnă asl pls?” şi-ţi vine să zâmbeşti superior, pen’ că tu ştii, căci tu ai fost acolo. Restul, pe ellun.es – 30 de momente când realizezi că ai îmbătrânit.

Nu-i aşa că, atunci când primiţi un mail care se încheie cu „acest mesaj nu poate fi considerat spam”, v-aţi dori mult să-l cunoaşteţi pe omul care l-a trimis ca să-l puteţi da niţel cu dinţii de bordură? Da? Păcat, fiindcă noi nu încurajăm un astfel de comportament iresponsabil. Denisuca vă sfătuieşte să nu răspundeţi apelului „dacă nu doriţi să mai primiţi mesaje de informare din partea noastră, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la această adresă cu subiectul DEZABONARE” – n-o vă vă dezaboneze nimeni, dar vor putea vinde mai departe adresa, pentru că acum ştiu sigur că e validă.

Groparu mai spală puţin imaginea proastă pe care o avem în ultima vreme noi, cei de la Daily Cotcodac, în ochii plătitorului german de taxe. Gropare, să nu-ţi pară rău, ai procedat cât se poate de corect: ai ascultat de nevastă-ta!

Într-o zi, Rabbi, o să-mi trimit cei 20 de veri din oraşul ăla în care pretinzi că nu stai să-ţi rupă picioarele când mai scrii texte cu Băsescu, Udrea, Boc şi alţi idioţi, în loc să scrii texte de-astea.

Share:

11 comments

 1. sebra 23 May, 2011 at 19:06

  Ai trecut la ora de vară de-ai băgat la ora asta recomandările?? :))
  În altă ordine de idei, bine c-ai dat pagina că trollasem destul dincolo pentru un zmeu =))

 2. ela 23 May, 2011 at 19:15

  uite cum am luat in freza vreo 10- 15 – 18 … ani

  eugen cristea , n-am auzit de fuga lui , asl pls habar n-am ce-nseamna , iar restul n-am mai putut citi ca ma umfla plinsu ‘ …..Why me ????

 3. Insignifianta 23 May, 2011 at 19:35

  Toate mi-a placut, la toate am dat share! La 30 de momente m-am gandit mai de demult si am dat chiar de acu’ doo-trei zile! =))
  Tot acu’ vreo doo-trei zile, ultima achizitie “free” de la gunoi a fost o carte. Pentru interesati sau cunoscatori, trimit si intitularea si autorul! Numa’ sa nu-l considere spam! =))

  P.S. Care, daca nu primesc eu zmeul, moarte de om fac! =))

 4. Cristi 23 May, 2011 at 19:54

  Ce hodorog sunt.:((
  Jos pălăria recomandările din această seară. Şi nici nu trimit către texte în franceză. 😀

 5. stalker 23 May, 2011 at 21:02

  eu aș pune pe listă și the pleasure of anticipation, care tot crește pe măsură ce trece vremea pînă rămîne singura plăcere. cum ar fi acum, cu zmeul 😀

 6. Ciprian 23 May, 2011 at 21:04

  Apreciez recomandarile incrucisate, prima si a treia.
  Totodata remarc ce darnic a fost Groparu de nu a impartit povestea in cinci texte, ii ajungea pentru intreaga saptamana sa vorbeasca despre carucior(I), tren, benzinarie, chiloti si carucior (II).
  Șiretul era croșetat din macrame. =))

 7. Palconi Valentin 23 May, 2011 at 21:45

  Cine se mai uita realitatea tv :))

 8. aisha 23 May, 2011 at 22:04

  r3 Sehr gut, Herr Groparu!
  a. Ce memorie fenomenala!
  b. Frumoasa lectie!
  c. Ce gentleman!
  d. Ce mai face oare ”plătitorului german de taxe” din spam-ul DC?=))
  e. ”imaginea proastă” e incorect spus! E imaginea inteligenta! Dar unii nu se contamineaza de inteligenta, cred ca sunt imuni =))

 9. Irina 23 May, 2011 at 22:26

  Ahh…cum deviem de la concursul cu zmeul…Acum ar fi momentul perfect sa bage si un concurs de mima cu pisici, sa mai creasca adrenalina in fidelii cititori…

 10. Lecteriţa 23 May, 2011 at 22:36

  Decat gara si numele brandului de geamantan, trebuia sa le precizeze Groparu, si pun pariu ca toata vara s-ar fi plimbat , emotionat si insufletit, un anumit personaj, in cautarea babetului, sa-i spuna: Doamna frau! Niste pamfletari obraznici au indraznit sa ridiculizeze calitatile unui cetatean german! Aveti aici, linkul catre adresa lor.Sunteti la un click distanta de ei! =))

 11. aisha 23 May, 2011 at 22:38

  @Lecteriţa: E un scenariu credibil!=))

Leave a reply