Postul nu e post destul

Comunicat privind conduita enoriaşului ambulant

Simona Catrina

Pentru aceia dintre dumneavoastră care, afectaţi de aglomeraţia şi cumpărăturile premergătoare sărbătorilor pascale, nu au timp să meargă la sfânta liturghie, RATB şi Metrorex reamintesc că mijloacele de transport în comun rămân amenajate şi ca locuri de închinăciune spontană.

În acest sens, cele două regii autonome recomandă călătorilor să nu omită plata taxei de călătorie, precum şi să se închine de câte ori autobuzul sau metroul trec prin faţa unei biserici – respectiv pe sub biserică.

Astfel, tradiţia închinării febrile în vehiculele publice va putea fi perpetuată, desăvârşind spectacolul coregrafico-religios atât de drag concetăţenilor noştri.
De asemenea, regia mai sfătuieşte pe enoriaşii ambulanţi să execute crucile cu consideraţie faţă de ceilalţi pasageri, deoarece s-a constatat că, din cauza faptului că în mijlocul de transport se află, laolaltă cu publicul ortodox, şi câteva exemplare de public catolic, crucile efectuate în contradirecţie pot produce contuzii şi afectează bunul mers al acestei operaţiuni profund spirituale.

O mare atenţie se recomandă şi faţă de semenii noştri care nu au capacitate de auz şi vorbire, întrucât semnele bruşte de agitaţie în masă a braţelor provoacă anxietatea celor care, nu-i aşa, atunci când văd că un om dă din mâini, cred că li se adresează direct.

Regia autonomă doreşte să evite pe viitor repetarea unor incidente din mijloacele de transport, similar celui în care un student musulman, bursier în ţara noastră, a fost luat de valul celor care dirijau cu disperare în autobuz şi s-a trezit făcându-şi el însuşi cruce, atrăgând mânia colegilor săi de jihad, prezenţi de asemenea la bordul vehiculului. În urma acestui gest necugetat, regia a primit ameninţări anonime cu evaziuni fiscale în angrouri, precum şi cu bombă.

În încheiere, regiile reunite vă urează Paşte fericit, să aveţi cele cuvenite pe masă şi pe cardul magnetic de transport. Şi vă recomandă ca, atunci când reveniţi la domiciliile dumneavoastră după slujba de Înviere, să nu transportaţi lumânările aprinse cu mijloacele de transport în comun, spre a se evita efectele de topire, zmângălire şi incendiere a infrastructurii. În consecinţă, încercaţi să veniţi de luaţi lumină de la bisericile de care aparţineţi, unde vă puteţi deplasa în calitate de pietoni. Vă mulţumim anticipat pentru înţelegere – deşi, practic, ar fi prima dată când aţi înţelege.

Share:

91 comments

  1. Bogdan 23 April, 2011 at 11:28

    Primul 🙂
    Amin!

  2. Amza 23 April, 2011 at 11:48

    Poate se găseşte vreun ziarist mai evlavios care să creadă că este un comuncat pe bune şi să ne trezim cu ştirea pe Hotniuz sau pe Agerpres apoi să fie preluată de Realitatea şi să facă ăştia o şezătoare în direct cu Tatoiu în platou.

  3. t1byy 23 April, 2011 at 11:50

    :))) thumbs up pentru post :)),ce noroc pe noi cititorii ca si-a permis domnul julius sa va plateasca si pe dv. Simona Catrina pentru a posta

  4. iulian rinder 23 April, 2011 at 11:52

    Dragă Simona, io lumină iau de la Electrica, pe bază de factură, iar cruce
    fac când doresc, fără martori(i lui Iehova) în apropiere. Totuşi, dacă discutăm de miracole şi dovezi, draga mea, azi citii pe ziare.ro un text care aproape mi-a mântuit sufletul meu meschin şi nemanilzat. Daniela Gyorfi nu poate alăpta din cauza silicoanelor. Ce vroiai mai sfânt, mai duhovnicesc, mai aproape de iertare decât legatura nefirescă între silicoanele lui Gyorfi şi sufletul unei finţe careia îi e foame. Eu cred că dacă Isus a fost atât de tare încât să mântuiască o parte din planetă va face ca din silicoanele lui fata asta să curgă lapte. Bineânţeles, şi Boc îşi va suma răspunderea în plen.Că pe el l-a trimis Băsescu între oameni să facă miracole economice la şto.

  5. Cms 23 April, 2011 at 12:10

    Bine, măi Simona, te-ai dat şi tu cu golanii ăştia fără dumnezeu de pe Daily Cotcodac?! Şi tocmai acum, când adevăraţii creştini ies la iveală ca moliile la lumina învierii sau ca exhibiţioniştii din tufişuri? Că Dumnezeu e surd şi nici nu vede bine, aşa încât trebuie să strigăm când ne rugăm şi să ne închinăm de 50 ori, că altfel ne-am lins pe bot de Împărăţia Cerurilor.
    Eu, să fiu în locul duhovnicului, ţi-aş da drept pedeapsă să faci 4 cruci în loc de trei şi un perimetru, în dreptul fiecărei biserici, o lună de zile. Şi un “Tatăl Nostru” cu glas tare, la fiecare oră, pe oriunde te vei găsi. Amin!
    Cemeseu’ Fariseu’

  6. M3bis 23 April, 2011 at 12:11

    @Bogdan: Mare noroc ai că mă simt azi mai indulgent!

  7. V3nt0R 23 April, 2011 at 12:23

    O postare fascinant de evlavioasa. Se vede ca bunele suflete din Regia Autonoma de Transport Bucuresti se gandesc la nemurirea sufletului si la pastrarea simbolurilor crestine.

    Din pacate, in RATB nu iti moare sufletul, dar iti moare nasul, ca asa mirosuri ca acolo neam de neamul tau nu mai vede . Amin .

  8. Cms 23 April, 2011 at 12:27

    @M3bis:
    La asta Bogdan ar trebui să-ţi răspundă:
    Bogdaproste!

  9. M3bis 23 April, 2011 at 12:30

    @Cms: S-ar putea să-şi forţeze norocul dacă încearcă aşa ceva! =))

  10. Michell 23 April, 2011 at 12:58

    Ce oua are M3bis…

  11. Michell 23 April, 2011 at 12:59

    … in avatar bre.

  12. camionagiu 23 April, 2011 at 13:16

    azi M3bis nu baga in spam, ci ii sparge nelegiuitului ouale de lemn din avatar in cap, ca tac-su lui Boc cu pramatia de fiu de ne flamanzeste, sperand sa ne aduca “iepurasul” crestere economica.

  13. Prozac 23 April, 2011 at 13:18

    Sa faca numai ortodocsii cruce, ca ei stiu!

  14. M3bis 23 April, 2011 at 13:21

    @camionagiu: Nu-s de lemn. Numai că-s nefierte!

  15. Georgiana 23 April, 2011 at 13:45

    Tetrise, cine ti’o vopsit oo-le asa frumos?

  16. M3bis 23 April, 2011 at 13:50

    @Georgiana: Cum adică cine? Singur mi le-am vopsit!

  17. Georgiana 23 April, 2011 at 13:53

    cum ar veni, lucru manual 🙂

  18. camionagiu 23 April, 2011 at 14:36

    Ăăă, dragă Simona, crezi că te superi dacă vin băut la Biserică şi din greşeală îţi pârlesc cu lumânarea părul cu batic cu tot?

    (ca mi se pare ca si tu cam iei cretinismul la misto, greu de scris altceva zilele astea… )

  19. camionagiu 23 April, 2011 at 14:45

    * creŞtinismul
    hai că-şi râde dreaq de mine că stau pe net :))

  20. M3bis 23 April, 2011 at 14:48

    @camionagiu: era bine cum ai scris în primul comentariu! =))

  21. M3bis 23 April, 2011 at 14:49

    @Georgiana: nope, semiautomat!

  22. Insignifianta 23 April, 2011 at 14:52

    @iulian rinder: Lasa, ca pana pe 5 mai, cand va avea loc (cica) botezul, poate ca tratamentul facial cu pudra si extract de diamamte o sa-i dezlege si caile lactee lactate!
    Acuma, eu n-am nimic cu Daniela, dar prea de porc sunt stirile marilor jurnalisti romani, acum, cand toata lumea evlavioasa stie ca trebuie sa fie de miel sau ied.
    In rest, sa ne bucuram crestineste de Inviere! Ca de plans, sezum si plansem ieri un pic, pe inserate.
    De marti ne revenim la normal.

  23. iulian rinder 23 April, 2011 at 15:00

    @Insignianta – draga mea, şi eu cu onor prestez în ogoru presei. Dar ştirile marilor jurnalşti îmi provoacă adesea o stare de regret total că fac această meserie. Chiar şi argumentu ,,asta se vinde” mi se pare cretin spre cretinizant. Da asta-i ţara şi cu ea defilez cu mândrie. Măcar să râdem, că de plâns, am plâns ieri, pe seară, vorba ta. Sarbători fericite. .

  24. Insignifianta 23 April, 2011 at 15:06

    @Cms: 100 de “Rugaciunea inimii”! Pas alergator! Ca daca te prinde PF Daniel, te pune sa scrii de 200 de ori pe tabla:
    “De asemenea, părinţii şi naşii care botează copiii, dar nu-i cresc sau nu-i educă în credinţă, nu-i iubesc cu adevărat, deoarece numai copiii botezaţi şi crescuţi în credinţă şi vieţuire creştină pot deveni buni cetăţeni ai Patriei pământeşti şi cetăţeni ai Patriei cereşti, adică ai Împărăţiei Cerurilor.
    Necrestini, care nu sunteti voi crestini, ci de alte religii, v-ati lins pe bot si de patria pamanteasca si de-aia cereasca! Dac-a declarat persoana fizica mai sus numita, musai fi-va intocmai!
    N-ar trebui sa-mi fie scarba tocmai azi, asa-i? Sa ma abtin, asadar.

  25. camionagiu 23 April, 2011 at 15:08

    Sa fac acelasi lucru
    de Robert Serban

    să fi avut vreo trei ani
    când am văzut pe stradă o femeie
    cum se opreşte
    îşi duce mâna la frunte
    la coşul pieptului
    la umărul drept
    şi la umărul stâng
    am crezut atunci
    că a cules ceva cu degetele

    am alergat acasă
    m-am oprit în faţa oglinzii
    n-aveam nimic de luat
    nici de pe frunte
    nici de pe tricoul cu care eram îmbrăcat

    aşa m-a găsit tata
    încercând să prind ceva cu mâna dreaptă
    orice

    m-a mângâiat pe cap dar nu mi-a spus nimic
    am aflat mai târziu
    că femeia înfipsese în ea patru cuie
    şi că venise vremea
    să fac şi eu acelaşi lucru

  26. Insignifianta 23 April, 2011 at 15:10

    @iulian rinder: Sarbatori fericite la toata lumea care este ea, lume!
    Sa radem, atunci! Ce ne-a mai ramas, decat RASUL? Poate ZAMBETUL. Da’ ala-i cu mult mai scump. Si cu mult mai inalt.
    Sarbatori linistite, dara. 🙂

  27. Insignifianta 23 April, 2011 at 15:13

    @camionagiu: >:D<

  28. Cms 23 April, 2011 at 15:30

    @camionagiu:
    Frumoasă poezie! Dar nu e nevoie să ne înfigem nici un cui. Isus a făcut-o pentru toate păcatele noastre, e de ajuns. Dumnezeul Vechiului Testament e acum un Dumnezeu al iubirii, şi prin iubire, nu prin suferinţă, a venit vremea să ne ridicăm şi noi. Sărbători Fericite!

  29. Ciprian 23 April, 2011 at 15:41

    Un Paste fericit tuturor!

  30. Cms 23 April, 2011 at 15:41

    @Insignifianta:
    Soră Insi, abţine-te şi rămâi săracă cu duhul, că a ta va fi Împărăţia Cerurilor. Îndrăznesc doar să o rog pe Insi, Împărăteasa Cerurilor, să îmi dea şi mie un loc de pivnicer, acolo, să gust din vinul de împărtăşanie! Lepka, pleacă de aici, nu e loc pentru doi, hâc!

  31. Insignifianta 23 April, 2011 at 16:11

    @Cms: De paharnic ori de chelar, nu vrei, frate Cms? Ca ala de pivnicer e dat, deja! Ar mai fi un loc la cavalerii Apocalipsei, da’ nu cred ca te bagi! Apostolii, si ei, sunt echipa intreaga si se cunosc bine de ceva timp. I-au ajutat si team building-urile repetate, de-a lungul istoriei, acuma, de ce sa nu recunoastem…!
    Bine, binee, ma abtin!
    😛

  32. Stephanie 23 April, 2011 at 16:15

    @M3bis: Grozave oua mai ai! ;;)
    Abia acum am citit si comentariile, vaz ca nu-s singura admiratoare…

  33. M3bis 23 April, 2011 at 16:44

    @Stephanie: Mersi! Şi când mă gândesc că trebuie să le ciocnesc…

  34. Ciprian 23 April, 2011 at 16:59

    Vad ca Intactul are un teledon la ora asta, Julica de ce nu o organiza un teledon sa stranga puncte pentru Stiinta? 😛

  35. M3bis 23 April, 2011 at 17:20

    Numai în aceste zile sfinte de sărbătoare se pot ciocni ouăle pe DC! 0*0 Cine vrea să le ciocnească nu are decât să înmulţească un 0 cu alt 0.

  36. Georgiana 23 April, 2011 at 17:22

    beu şî vin, beu şî rachiu, cât am di trăit nu ştiu! <:-p

  37. Georgiana 23 April, 2011 at 17:24

    Proba de ciocnit 0x0 tuturor cotcodacilor din lumea intreaga!

  38. M3bis 23 April, 2011 at 17:25

    @Georgiana: Mai încearcă, mai încearcă!

  39. Georgiana 23 April, 2011 at 17:27

    0*0 proba numaru’ 2!

  40. Georgiana 23 April, 2011 at 17:28

    tetrise, heheeee, iaca am reusit! credeai ca scapi neciocnit, ha? >:)

  41. M3bis 23 April, 2011 at 17:29

    @Georgiana: Pe facebook mă ciupeşti, aici mă ciocneşti, of! Hai să te ciocnesc şi eu

    0*0 0*0 0*0 0*0 0*0

  42. Georgiana 23 April, 2011 at 17:32

    Tetrise, ciocneşte-mă cât vrei, că azi e ziua mea 😀 şi oricum, după cum vezi, chiar să vrei să ciocneşti pe altcineva, n-ai pe cine. Numai noi mai suntem pe tot internetu! :))

  43. silavaracald 23 April, 2011 at 17:32

    Cred că măcar de sfintele sărbători, controlorii RATB să fie reorientați profesional spre posturile de dirijori de închinăciuni. Asta, după ce îi vor așeza pe călători în funcție de rit; eventual ortodocșii pe partea dreaptă a mijlocului de transport, catolicii pe partea stângă iar musulmanii la mijloc. Așa stăvilim o țâră și invazia mahomedanismului, că musai s-or converti mulți dintre ei la creștinism după ce-or lua ghionturi de la ambele părți, la faza în care se întâlnesc crucile pe culoar; adică sensul cu contrasensul..
    Noa, nu știu dacă ați înțeles ceva din schema mea, dar sper să fi prins măcar ideea. ;))

  44. Georgiana 23 April, 2011 at 17:34

    slvc, ai un like de la mine!
    L.E. credeam că numai eu nu tetrisul mai suntem pe aici… m-am mai liniştit. am făcut trio-ul formidabil.

  45. Serban 23 April, 2011 at 17:54

    @Georgiana:
    Omule, să ştii că nu eşti singur niciodată.

  46. Georgiana 23 April, 2011 at 17:58

    Şerban, se vede treaba că da. Nu sunt singură 🙂

  47. V3nt0R 23 April, 2011 at 18:10

    Un ou rosu, celalat albastru … 😐 Voi vreti sa va faceti dusmani !? X( ?

  48. silavaracald 23 April, 2011 at 18:19

    @Georgiana: Să înțeleg că tu ai priceput schema! ;)) :*

  49. silavaracald 23 April, 2011 at 18:21

    @M3bis: Criminal ești tetrise! Știi că jinduim amândouă după ouăle alea și ni le tot fluturi pe dinaintea ochilor. Nțț, nțț. 🙁

  50. Serban 23 April, 2011 at 18:24

    @V3nt0R: şi unul alb, ca aici e francofonie mare!

  51. M3bis 23 April, 2011 at 18:25

    @V3nt0R: Ete na!

  52. Simona Catrina 23 April, 2011 at 18:27

    Camionagiule, vino cu ceva nou, ca p-asta am patit-o deja! :))) Ma, tu iti dai seama ca acum zece ani, cam asa, in noaptea de Inviere, mi-a luat capul foc?! Eram la biserica de lemn din parcul IOR, acolo stateam atunci, si istericii astia m-au impins si, la un moment dat, un cascat a intrat cu flacara in ciuful meu. Ma rog, m-a stins cineva, nu stiu cine, da-i-ar Dumnezeu zile multe si par in cap. Dar cel mai tare m-a infiorat mirosul de par ars, e o folie.

  53. M3bis 23 April, 2011 at 18:28

    @silavaracald: Ete na şi tu!

  54. M3bis 23 April, 2011 at 18:30

    @Serban: Cred că pe aici e francofobie!

  55. silavaracald 23 April, 2011 at 18:40

    @M3bis: Sory! Se scrie: ”Ete na și ȚIE!” ;))

  56. M3bis 23 April, 2011 at 18:51

    @silavaracald: Ete na şi tu acu’! Sory! Cu doi de r! 0*0 😛

  57. Dan1 23 April, 2011 at 19:10

    @camionagiu: Alo, domnu’ Torquemada, lasati domne si pe altii sa aibe libertate religioasa, daaa? De opinie, daaa? :))

  58. silavaracald 23 April, 2011 at 19:27

    @M3bis: Ete, nah! Mai pune tu unul, că ești la botoane! 😀

  59. Ciprian 23 April, 2011 at 20:38

    Astăzi în sufragerie,
    Dormitau pe-o farfurie
    Necăjite şi mânjite,
    Zece ouă înroşite.
    0*0 0*0 0*0 0*0 0*0
    Un ou alb, abia ouat,
    Cu mirare le-a-ntrebat
    – Ce vă este frăţioare?
    Ce vă doare?
    Nu vă ninge, nu vă plouă,
    Staţi gătite în haină nouă,
    Parcă, Dumnezeu mă ierte, n-aţi fi ouă.

    – Suntem fierte,
    Zise un ou rotund şi frez,
    lângă pasca cu orez.

    Şi schimbându-şi brusc alura,
    toate au început cu gura.

    – Pân’ la urmă, tot nu scap,
    ne găteşte de paradă
    Ne ciocneşte cap în cap
    şi ne aruncă coaja-n stradă.

    Ce ruşine, ce dezastru,
    preferam să fiu omlet!

    Eu, de m-ar fi dat la cloşcă,
    aş fi scos un pui albastru!

    Şi eu unul violet!

    Eu mai bine-ar fi să tac,
    Aşa galben sunt că-mi vine,
    să-mi închipui că pe mine
    M-a ouat un cozonac!

    (La Paşti, George Topârceanu)

  60. Cms 23 April, 2011 at 21:33

    Abia acum m-am prins de ce se discută atâta despre ouă: suntem pe Daily Cotcodac!
    O dedicaţie pentru cotcodacii din toate zările:
    http://www.youtube.com/watch?v=_GlmfwjXnpw
    P.S. Săriţi primele 30 de secunde, ca să nu vă plictisiţi.

  61. V3nt0R 23 April, 2011 at 21:35

    Comment dat la plictiseala …

  62. Insignifianta 23 April, 2011 at 21:36

    @Dan1: Dan1, Paste fericit! si tie. 😛
    0*0

  63. Georgiana 23 April, 2011 at 21:36

    0*0
    voiam sa vad daca mai stiu ;))

  64. Dana G 23 April, 2011 at 21:38

    @Ciprian: eu chiar stiam poezioara aceea pe de rost, candva 😀

  65. Cms 23 April, 2011 at 22:54

    @Insignifianta: Cum să mă bag la Cavalerii Apocalipsei? Cu moaca mea (şi acum o ştii) nu sperii pe nimeni. Parcă şi văd cum ar suna: “Cavalerul Apocalipsei cu ochelari, pictură de Pieter Bruegel cel Tânăr” :-B
    Prefer chelar, ca paharnic trebuie să le torn altora, e prea greu de îndurat :((

  66. Lepka 23 April, 2011 at 23:06

    0*0

    Ha, oua..Hai sa fiti sanatosi ! Distractie placuta si ce va mai doriti voi zilele astea.

  67. Cms 23 April, 2011 at 23:13

    Hei, Lepka, nu vrei un post de paharnic? Că uite, Insi l-a scos la concurs. Postul de chelar e deja ocupat!
    Mulţumesc pentru urări! Distracţie plăcută şi ţie!

  68. N.A. 24 April, 2011 at 00:23

    Trebuia musai sa intru chit ca nu-mi vad capul de trebi si bagaje, ca-i musai sa va urez sa pasteti fericiti! Si sa va zburde prin suflet – sau stomac – tot felul de lighioane – gen iepurasi, mielusei, puisori, purcelusi, etc, fiecare dupa gust si posiblitati. Si sa treceti cu bine de mesajele de sezon! :))

  69. dr.Lecter 24 April, 2011 at 00:46

    HRISTOS A INVIAT, COTCODACIME!

  70. Insignifianta 24 April, 2011 at 01:04

    @dr.Lecter: Adevarat a inviat!

  71. Dana G 24 April, 2011 at 01:49

    Hristos a Inviat! Va doresc 3 zile urmatoare ce putin agreabile, cotcodaci!

  72. Lepka 24 April, 2011 at 03:23

    @Cms: M`as baga la un post de paharnic , dar numai pe sistemul “eu centrez, eu dau cu capu” ;)…Altfel e ospatareala si nu ma prea tenteaza…

    cam atata de paharnic mi`am fost pana acum =)) :

    http://www.youtube.com/watch?v=LMT35uFpSK8&feature=related

  73. sebra 24 April, 2011 at 09:46

    Hristos a Înviat!

  74. silavaracald 24 April, 2011 at 10:12

    @sebra: Adevărat a înviat, sebruțo!

  75. Insignifianta 24 April, 2011 at 11:34

    @sebra: Adevărat a înviat!
    P.S. Da’ pe chestia asta dai şi tu un like, estee? 😛

  76. sebra 24 April, 2011 at 11:40

    @Insignifianta:
    Dau, fată, că nu mă doare mâna! :))
    Să aveţi poftă la masa pascală! 😉

  77. M3bis 24 April, 2011 at 12:16

    0*0

  78. Insignifianta 24 April, 2011 at 13:26

    @sebra: Avurăm, fată, avurăm! Haoleuuu, ce mai avurăm! Care vă doresc şi la voi! 🙂

  79. Insignifianta 24 April, 2011 at 13:31

    @M3bis: 0*0 M3 biseee, fie numele logaritmilor tai, laudat!
    P.S. Cristos a înviat, bre! 🙂

  80. Rushenne 24 April, 2011 at 13:45

    @ALL: Paste fericit! 🙂

  81. Arsulici 24 April, 2011 at 14:37

    Tetrise, văd că toată lumea a păscut fericită dacă se gândește doar la ouăle tale 0*0
    Vorba aia, în săbii să ne tăiem, sau în ouă să ne ciocnim?

    Pentru necredincioși: Am observat o scădere neliniștitoare a câinilor vagabonzi în București… Sunteți siguri că mielul din farfurie nu lătra când era viu?
    0*0

  82. Arsulici 24 April, 2011 at 14:39

    @sebra: Sebra, ai greșit urarea… Se zice: să aveți Colebil sau Triferment la masa pascală 😀
    0*0

  83. Cms 24 April, 2011 at 15:43

    @Arsulici: Vezi că pentru necredincioşi şi pisicile s-ar putea să fie comestibile… 😀

  84. Arsulici 24 April, 2011 at 16:04

    @Cms: Pisicile sunt vândute pe post de iepure, mulți s-au înșelat într-o anumită perioadă acu câțiva ani. Dacă sunt vândute jupuite și fără cap, nu le deosebești dacă nu ai fost atent în liceu la anatomie 😀

  85. Cms 24 April, 2011 at 16:16

    @Lepka:
    Hai, fie, poţi să împarţi pivniţa cu mine. Chelarii Cms şi Lepka! Mamă, ce chiolhan o să fie la Insi prin beci!
    P.S. Dacă mă ataci la sentiment cu Sarah Brightman, poftim riposta:
    http://www.youtube.com/watch?v=xwRzxhRHE-Y&feature=related
    @Arsulici
    Da, îmi amintesc vremurile alea. Cumpăram de frică numai carne de pui :))

  86. Insignifianta 24 April, 2011 at 17:24

    @Cms: Care să veniţi cu câinii, pisicile cărnurile voastre la pachet, că tata al meu n-are decât dragavei şi nescai pătrunjel crescut prin bătătură, momentan! 😀
    Care mai are, el, şi-un chopper, da’ zice că-l ţine de Crăciun! 😛

  87. Arsulici 24 April, 2011 at 21:23

    @Insignifianta: Dacă n-are leuștean, degeaba! 0*0

  88. Insignifianta 24 April, 2011 at 21:42

    @Arsulici: Are! Marcă banu’!
    0*0

  89. Cms 24 April, 2011 at 21:57

    @Insignifianta: Da’ pivniţă sper că ai, că mi-am pus obrazul şi pentru Lepka!

  90. Insignifianta 25 April, 2011 at 10:01

    @Cms: Are tata. Nu-ti zisei ca tine chopperu’ in ea? 😛

  91. Alexandra Bohan 25 April, 2011 at 17:45

    :)) Frumos, frumos! 🙂

Leave a reply