Concursuri

Pune o poantă în acest text!

Suntem siguri că abia aşteptaţi să mai aflaţi încă o chestie despre Cristian China Crina Coco Popescu. Nu o să vă dezamăgim, iată o declaraţie dată în exclusivitate cotidianului Adevărul:

„Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!“.

Fiindcă poanta lui Eftimie era foarte slabă, iar noi n-am fost în stare să găsim vreuna mai de Doamne-ajută, vă invităm pe voi să găsiţi o poantă care să încheie acest text (oricum comentariile voastre sunt mai haioase decât textele, n-o să vă fie greu).

Cea mai bună poantă va fi adăugată diseară la sfârşitul textului, iar pe autorul ei, normal, îl vom trimite în spam, fiindcă n-avem nevoie pe-aici de cititori care o fac pe deştepţii.

Share:

125 comments

 1. gaben.ro 3 March, 2011 at 14:15

  nimic nou. am auzit ca se practica si la soferii de tir. sau mai nou la jucatorii astia de poker…
  si ca sa banalizez si mai tare discutia, am auzit ca si la CFR vor sa implementeze sistemul. ca sa nu mai fumeze lumea-n toalete…

 2. emil 3 March, 2011 at 14:18

  asta ar putea fi probă olimpică de ştafetă. mamă cît de repede ai alerga să scapi de “pachet” ))

 3. Radu Udrescu 3 March, 2011 at 14:23

  Mda…Imi si imaginez ce fetze fac copiii de serpasi cand vad ce primesc atunci cand isi intreaba taticii proaspat intorsi de pe munte: Tati, tati, mie ce mi-ai adus de pe Chomolungma???

 4. m 3 March, 2011 at 14:24

  la coborare pentru cantarire (probabil pentru un nou record modial)? sau pentru ce le puneti in pungi? sa nu poluati zapada cu E-uri? si cine le preia, garda de mediu sau guru bivolaru?

 5. punKreas 3 March, 2011 at 14:27

  De-aici deducem ca o “nevoie” costa 20 de bani. Asteptam un protest organizat de Bucurenci si Remus Cernea, cocotati pe vf. Moldoveanul, facandu-si nevoile in eco-toilet :))

 6. Ferdinand 3 March, 2011 at 14:30

  Șarpele cu clopoței nu prinde șoareci…

 7. Luke 3 March, 2011 at 14:35

  Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!. La fel facem si cand intalnim un urs cu ochii bulbucati, ne punem repede cu aceleasi pungi in spatele lui. Trebuie invatati si ursi astia ca nu-i ok sa-si faca nevoile asa oriunde

 8. Mortyse 3 March, 2011 at 14:41

  “Am incercat in repetate randuri sa le dam pungi biodegradabile si ursilor din zonele pe unde am urcat, sa ii rugam si pe ei sa pastreze muntele curat, dar nu stim de ce, dupa ce cu greu reusim sa ne apropiem de un urs, cand ne simte, acesta o ia la goana cu o grimasa foarte ciudata…”

 9. Stephanie 3 March, 2011 at 14:43

  „Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre! Tin minte ca odata ma apucase o diaree groaznica de la o shaorma. Cand am ajuns jos a fost nevoie de ajutorul a trei contabili pentru a inventaria toate pachetele!!!”

 10. Gobblin 3 March, 2011 at 14:44

  1) Cica si Oetzi omul gheturilor avea doua piei de oaie pline cu nevoi la el.

  2) Si la McDonalds pe cosurile de gunoi scrie lasati aici toate grijile si nevoile. Acum inteleg de ce

  3) Sursa nr. 1 de venituri a serpasilor e vanzarea de pungi

 11. Lepka 3 March, 2011 at 14:44

  Ce ziar de ..nevoi..din tot interviul lor asta li s-a parut definitoriu si de pus in titlu. Plus, am citit interviul, si subiectul asta e o chestie provocata de reporter, ghilimele alea sunt puse de`aiurea ca nu e citat din Crina Popescu.

  Poti sa faci tu orice, ai nostri, ca brazii, tot de scormonit se ocupa.

  *nu poarticip la concurs, e doar o observatie.

 12. Claudiu 3 March, 2011 at 14:46

  Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!. S-a intamplat totusi sa ajungem cu pungile goale. Frig, foame…
  —————————————————————————-
  Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!. Apoi ne strangem toti seara si ghicim cine a intalnit ursul, am castigat de 4 ori 🙂

 13. admin 3 March, 2011 at 14:46

  mda… unde sunt oare domnii Dan1, cougar, Csm, andryusha, Ciprian…? sebra, aisha, NA, insignifianta, ina_adevarata, etc, etc?

 14. MNX 3 March, 2011 at 14:48

  Iata, in sfarsit, o punga educativa pentru The Oader…

 15. lulu 3 March, 2011 at 14:54

  @admin
  Au ramas sa-i citesca pe Plesu, Cartianu, tanase si altii. Adica au ramas ingropati in rahat 🙂

 16. lulu 3 March, 2011 at 14:57

  @Steph
  Nu stiu ce m-a deranjat mai mult: ca mancam in timp ce am citit comentariul tau, sau ca i-ai bagat pe contabili in rahat… :))

 17. Radu Udrescu 3 March, 2011 at 14:57

  @admin: Oamenii rai ar spune ca numara pungi… Dar eu nu sunt om rau 😛

 18. lulu 3 March, 2011 at 15:05

  Si on topic:

  Da,isi carau pungile la coborare, dar numai pentru ca acestea ar fi stricat echilibrul pe munte. Cum sa lasi ceva biodegradabil printre peturi, cutii de conserva, carcase de telefon, cd-uri etc? Ce ar fi spus generatiile urmatoare cand faceau sapaturile arheologice? Ca aveam lacune in educatie?

  PS Bucurenci, daca citesti aici, sa stii ca Julius ne obilga. Noi reciclam cand nu ne vede el 🙂

 19. serban 3 March, 2011 at 15:07

  Io zic că-i invers: lipseşte un text la această excelentă poantă.

 20. Stephanie 3 March, 2011 at 15:07

  @lulu: Coco e de vina, ea a inceput! Si…timp de vreo cinspe ani, de contabilitati m-am ocupat, asa ca stiu SIGUR ca e o meserie de rahat :))

 21. Iony 3 March, 2011 at 15:09

  „Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre! Cel mai terfiant moment a fost atunci când am descoperit ca pungile încep mişte, să fluiere. Noaptea ne simţeam ca in Blair Witch Project. Am încercat sa le inchidem pe toate într-un rucsac dar fără succes. Zilele se scurgeau iar starea noastra psihică era grav afectată, aşa că într-o seara am incendiat pădurea lăsand acolo pungile, legate de un copac şi am fugit departe de acel loc cât ne-au ţinut puterile.

 22. lulu 3 March, 2011 at 15:11

  @Steph :))
  Mai, eu n-am zis ca nu-i, dar macar sa se consoleze cu gandul ca s-au bagat singuri acolo :))

 23. Toto 3 March, 2011 at 15:11

  De asta au fost doar 8 oameni in autobuzul ala!

 24. Filozofu' 3 March, 2011 at 15:11

  „Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!“.

  Probabil le dau pe mana unor oameni de afaceri, care, bineînțeles, “vin în întîmpinarea nevoilor clientului”.

  http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&biw=1440&bih=690&q=venim+in+intampinarea+nevoilor+clientului&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=ab27643dd1440840

 25. Mortyse 3 March, 2011 at 15:15

  Luke, gand la gand…
  @ Radu Udrescu – te votez pt cea mai tare poanta, da’ sper sa nu te trimita Julius in spam… Era sa cad de pe scaun de ras, zau.

 26. Cms 3 March, 2011 at 15:17

  @ admin: “unde sunt oare domnii Dan1, cougar, Csm, andryusha, Ciprian…? sebra, aisha, NA, insignifianta, ina_adevarata, etc, etc?”
  Uff, bine că nu am fost şi eu, Cms, nominalizat! #:-S

 27. Radu Udrescu 3 March, 2011 at 15:21

  @Mortyse: Nici nu stiu daca sa-ti multumesc sau sa-ti zic ceva de “bine”… :))

 28. mordor 3 March, 2011 at 15:22

  „Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre copiilor saraci din Nepal.”

 29. Borish 3 March, 2011 at 15:24

  Oricum pungile tot tineau de cald o ora 2..

 30. RazMin 3 March, 2011 at 15:30

  “Totul a pornit de la o regretabila confuzie pe care noi o punem pe seama lipsei oxigenului de la altitudine. Organizatorii ne-au anuntat prin statie ca echipajul suedez care cucerise anul trecut varful pe care noi ne aflam, a uitat acolo un cort si doua scaune. ne-au avertizat sa avem grija si sa nu facem la fel. nu mica le-a fost mirarea cand in locul scaunelelor pliante de la ikea noi am predat 47 de pungi cu un continut indoielnic”.

 31. clara 3 March, 2011 at 15:31

  … dar nu ne deranjaza : in aerul rarefiat mirosul se simte mai greu, deci nu ne afecteaza cand le caram la noi.
  Pe de alta parte, la inaltime, cand te simti una cu zeii , trebuie sa fie un mic element uman,fiziologic, vulgar, pentru ca sa te ancoreze in realitatea mundana.
  Scuze, Crina, oamenii astia rai m-au pus scriu asa !

 32. Rada 3 March, 2011 at 15:34

  Acum imi dau seama ca n-as fi putut fi niciodata alpinist profesionist. Mi-ar fi prea frica. Sa ma explic. Atunci cand eram prin generala (gimnaziu, pentru astia mai tineri), am plecat intr-o excursie cu clasa. Dupa vro 20 de prajituri, un suc si o jumatate de ora de serpentine, mi s-a facut rau in autocar. Un coleg binevoitor si bun prieten de-al meu m-a ajutat cu o punga, numai ca imediat dupa folosire mi-am dat seama ca era punga boiereasca, adicatelea n-avea fund. Am ramas cu sechele. Ce-as face daca mi s-ar sparge punga pe drum?

 33. Sare'n Ochi 3 March, 2011 at 15:35

  Se da: “ne facem nevoile in pungi, pe care le predam la coborare”.
  Se cere: nitel umor de final.
  Rezolvare: Dupa cum zicea un mare matematician al Evului mediu, Mircea cel Batran: “Eu imi apar saracia, si nevoile si neamul”. Rezulta ca de cand ne stim, nevoile sunt prioritare neamului. Un alt matematician de succes, de data aceasta un contabil anonim zicea: “frate ca frate, dar branza-i pe bani”, completa cu: “branza buna in burduf de caine”. Deci, avem asa: nevoile prioritare neamului; nevoile se fac in pungi si se predau la iesire (element ajutator: iesirea de pe munte); nu suntem chinezi, aia isi duc neamul in valize; nu suntem francezi – aia stiu sa fuga mai bine decat sa se predea. Deci: inlocuim “burduf” cu “punga” si “continut” (nevoile) cu “bani”. Stergem “a preda” din enunt pentru ca noi stim sa facem, dar nu predam fara sa se vada beneficii. Rezulta: “frate ca frate, dar nevoile-s pe bani” si “nevoi bune in punga de caine”. Inlocuim in propozitia initiala si avem: “ne facem frate ca frate, dar nevoile-s pe bani, nevoi bune in pungi la coborare” (ca am sters a preda din motivele explicate”. “frate” se anuleaza cu “frate”, “nevoi” cu “nevoi”. Rezulta: “ne facem, dar pe bani in pungi la coborare”. Acum suna mai pe intelesul tuturor, chiar daca pe undeva mai lipseste vreo virgula, poate chiar doua. Iar eu merit un binemeritat popas in spam.

 34. Merghindeal 3 March, 2011 at 15:38

  Este vorba de Guano Alpin, produsul care aduce noroc la loto cand calci in-transul. Bai, americanilor astora nu le scapa nimic! Te miri ca au atatia milionari, pe cand noi abia ne putem lauda cu doi trei moguli de cacao?

 35. N.A. 3 March, 2011 at 15:39

  Nu, nu, nu, nu pot, declaratia asta in sine e o poanta! =))

  In alta ordine de idei, si acuma, ce, ne chemati pe noi sa va facem treaba? Datoria voastra este sa veniti cu poantele, a noastra e sa le judecam! 😛

  Si lasa prostiile, poantele Indragitului nu pot fi niciodata slabe! Deci reda-ne-o!

 36. Borish 3 March, 2011 at 15:40

  @Sare’n Ochi – mi-ai adus aminte de orele de matematica! Bine ca in 20 de minute ies de la servici!

 37. ulise 3 March, 2011 at 15:43

  Asta e modalitatea de a verifica daca cineva chiar a ajuns in varf. Daca la coborare nu ai … x pungi de rahatei de om inseamna ca ai trisat. De asta ii verifica atat de bine cand ajung la baza muntelui, sa nu aiba cu ei vreun…. cacacios 😀

 38. N.A. 3 March, 2011 at 15:47

  La coborare este verificat cu meticulozitate continutul fiecarei pungi in parte, pentru a fi siguri ca alpinistul nu a dat iama in speciile protejate si ca nu gasim resturi de flori de colt, leoparzi, lame, oi albastre (ma rog, de-ale lor), etc.

 39. andryusha 3 March, 2011 at 15:51

  Pe munte ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre. De aceea iubesc muntele, că mă ajută să scap de nevoi; sincer, nu ştiu cum se descurcă oamenii din zonele de deal sau de câmpie, nici nu vreau să mă gândesc!

 40. dr.Lecter 3 March, 2011 at 16:01

  Pe munte, ne facem nevoile in pungi pe care le predam la coborare.
  Cand mi-a venit si mie (Coco P.) randul, vamesul a zambit, politicos, si mi-a spus: No, miss, tumneavoastra nu e nevoie sa predati la noi, puteti duce direct la Romania, pentru ca acolo ducem gunoi, toate tarile.

 41. bogho 3 March, 2011 at 16:07

  Se alege praful de intelectualii Romaniei

 42. andryusha 3 March, 2011 at 16:09

  Pe munte ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre. De aceea, după câteva asemenea experienţe traumatizante pentru orice domnişoară binecrescută, am hotărât să escaladez numai vulcani pe care, cu puţină imaginaţie, ni-i putem imagina ca pe nişte vase de WC ceva mai mari.
  Reuşita escaladei fiind astfel o răsplată în sine, dacă înţelegeţi la ce mă refer…

 43. Ciprian 3 March, 2011 at 16:09

  Uite asa se nasc noi munti de rahat si se gaseste cate un roman sa-i escaladeze. Stirile astea de rahat se prind bine pe prima pagina. Acum is curios daca la coborare semneaza undeva ca au predat punga de rahat si daca sponsorii, partenerii sai sunt mandri ca banii lor au ajutat-o pe Coco sa nu se constipe in varful lumii.
  A mai stabilit un record, cea mai tanara alpinista care si-a facut nevoile pe munte.

 44. Sare'n Ochi 3 March, 2011 at 16:20

  @Borish, fara Gheba! Te duci acasa si dai rapid niste beri pe gat – desi ti-as recomanda niste Jack. Nota de plata o achit eu daca ti-am creat traumatisme.

 45. Sare'n Ochi 3 March, 2011 at 16:21

  @andryusha – si cand or erupe vulcanii aceia, nici macar aia noroiosi n-au sa se poata pune cu ei…

 46. unmihai 3 March, 2011 at 16:22

  da’ daca nu nimeresc si dau pe alaturi oare iau rahatul de jos si-l baga in punga?

 47. Cms 3 March, 2011 at 16:23

  Ştia bietul Camionagiu ce ştia. În ce capcană mai cădem şi noi…

  Interviu Adevărul cu Coco Popescu

  Vă prezentăm în continuare o parte a interviului care a fost scoasă din forma finală:
  „Adevărul”: Foarte interesant! Şi ai predat multe pungi?
  „Crina Coco Popescu”: În realitate le-am păstrat pe toate. Atunci când am ajuns la bază, am spus că din cauza emoţiilor am fost constipată tot timpul. Din fericire am fost crezută.
  A: Şi ce ai făcut cu aceste pungi?
  CCP: Le-am adus în ţară. Aproximativ cinci kilograme, ambalate în 20 de pungi.
  A: Ai reuşit să treci de vamă, de toate controalele?
  CCP: Da, destul de uşor. În orice caz, toţi cei din control păreau impresionaţi de performanţele mele. Chiar şi câinii anti-drog plângeau cu lacrimi mari după ce-mi mirosiseră bagajele. A fost un moment îngrozitor de sincer.
  A: Crina, ce-ai făcut până la urmă cu pungile?
  CCP: Ei bine, recunosc că îmi face plăcere să rememorez acele momente. Am dat pungile unui foarte bun prieten, care m-a susţinut mereu, Dragoş Bucurenci. Şi el plângea cu lacrimi mari atunci când i-am înmânat sacoşa. A spus că, şi citez din memorie, „am avut curajul să aduc în pungă lucruri pe care cei mai mulţi dintre cei care pleacă din ţară le păstrează îndeobşte pentru ei” (http://bucurenci.ro/2011/02/ce-vede-emigrantul-cand-priveste-inapoi/ ).
  A: Ai idee ce putea face Bucurenci cu aceste pungi?
  CCP: Mi-a destăinuit că intenţionează să pună conţinutul la rădăcina unor puieţi plantaţi în munţii noştri, şi asta chiar în funcţie de altitudinea de unde provin aceste pungi. Cum ar veni, cele de la zone mai joase pentru foioase, apoi conifere, apoi jnepeni…
  A: Fascinant! Şi a reuşit?
  CCP: Da, cu mare succes. Totuşi, într-o seară, m-a căutat la telefon. Mi-a spus că au rămas 5 pungi, umplute la o asemenea altitudine, încât nu puteau fi puse la rădăcina nici unei plante care creşte în munţii noştri. Nu ştia ce să facă.
  A: Cel mai simplu era să le arunce undeva…
  CCP: Cine, Bucurenci? Nu-l cunoaşteţi! Toate deşeurile trebuie sortate şi aruncate în locuri special amenajate!
  A: Şi atunci ce a făcut cu cele 5 pungi?
  CCP: Am avut o idee grozavă. I-am spus: „Dragoş, tu ai un blog, ai cititori. De ce nu le dai lor aceste pungi. Ele sunt o parte din mine, o parte din efortul pe care l-am depus ca să ajung sus, în vârf. Oare ce poate fi mai plin de inspiraţie?
  A: Şi ce a făcut Bucurenci?
  CCP: Dragoş a fost un dulce. A organizat pe loc un concurs cu premii. Ceva cu ţara şi nostalgia emigrantului, sau cam aşa ceva. A avut un succes teribil. Zeci şi zeci de comentarii emoţionante, despre rădăcini, tradiţii, sinceritate, lacrimi şi câte şi mai câte. Iar câştigătorul a primit toate cele 5 pungi.
  A: Şi cine a câştigat?
  CCP: O domnişoară extrem de talentată, Miruna şi mai nu ştiu cum. Foarte frumoase gânduri. A primit şi pungile, personal de la Dragoş. Nu vă mai spun că şi ea plângea cu lacrimi mari, de fapt şi Dragoş plângea, ce mai, era o atmosferă… Am simţit că nu tot ce am făcut a fost în zadar.
  A: Foarte frumos. Să trecem acum la alte aspecte. De Uca Marinescu ai auzit? Ea a fost prima femeie din România care a traversat Antarctica (continuarea interviului o puteţi urmări pe site-ul revistei Adevărul)

 48. Sare'n Ochi 3 March, 2011 at 16:29

  @Cms, esti de vis! printre lacrimi de =)) te citesc.

 49. aisha 3 March, 2011 at 16:34

  la fel se procedeaza si in cazul avioanelor, nu? diferenta e ca se colecteaza in containere, nu in pungi, si in grup, nu individual.
  dar cum se procedeaza in cazul vapoarelor? sau platformelor petroliere?
  PS premiul s-a dus deja la Radu U.! ma bucur pt. el!aaaa, care era premiul?
  o excursie tur-retur in s.p.a.m? aaaa, calatorie placuta! Radule, ia-ti si niste pungi cu tine!
  PPS Cms sau Csm, exagerezi!

 50. Dan1 3 March, 2011 at 16:34

  Eu acu’ ma-ntorsei din provincie, da’ nu-mi vine nicio poanta pentru acest text… O mai rumeg! =))
  Poate… „Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!“.
  Totusi, cateodata nu ne putem abtine si aruncam cu ele in alti alpinisti care sunt mai jos decat noi!
  Slab, nu? 🙁

 51. Filozofu' 3 March, 2011 at 16:36

  @Cms: TL;DR

 52. zicsieu 3 March, 2011 at 16:37

  —si nevoile mici in ambalaje Tetra-Pak sa se mandreasca Bucurenci cu noi, ecologistii!

 53. Ciprian 3 March, 2011 at 16:40

  Pe durata expeditiilor, cei ramasi la poalele muntilor scandau: Hai Coco, hai ca poti!

 54. dana 3 March, 2011 at 16:41

  ‘Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!“. Mai nasol a fost cand s-au terminat pungile la mijlocul muntelui la coborare, si atunci am facut o intelegere cu serpasii: ei se faceau ca nu se uita , si noi o zbugheam dupa stanci, pretinzand ca ne ascundem de ei. Mai rau a fost in ultima noapte. Pe cand ne “ascundeam”, s-au ascuns si ei de noi, cu toate bagajele, dar fara pungile cu rahat,si nu i-am mai gasit niciodata. :-??Nu am mai avut ce manca o zi, pina am ajuns la baza. Si a trebuit sa ne caram singuri rahatul ala vechi… :))

 55. ErRon 3 March, 2011 at 16:45

  „Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre! Poza de grup o facem cu rucsacurile in spate si pungile in mana”.

 56. sebra 3 March, 2011 at 16:45

  Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre! Prilej cu care Tatulici va organiza un teledon, prezentat de Zana Surprizelor sub numele de “Exista viata fara rahat pe munte!” iar campania Let’s Do It Romania, oriunde te-ai afla va puncta inca o victorie in online (like-uri fara numar), in offline ramanand doar pungile cu nevoi adunate in spatele autocarului plin ochi cu 8 unici.

 57. ErRon 3 March, 2011 at 16:51

  @Cmc
  Nu esti normal!!!:D
  M-am ras ca la textul Mirunei!

 58. andryusha 3 March, 2011 at 16:51

  Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre! Păi, voi cum vă închipuiţi că se stabilesc recordurile astea gen “cea mai tânără femeie care…” pe baza buletinului?! Ehei, escaladatul ăsta nu e aşa de uşor cum crede lumea…

 59. Insignifianta 3 March, 2011 at 16:56

  @admin 13: Aici sunt. De-abia am coborat.Ho, sa predau pungile!
  P.S. Puteai sa le faci si pe doamne, doamne…
  @lulu 15: Prieteni, prieteni, da’ chiar sa ne tragem de…vorba ceea? =))

 60. Goja 3 March, 2011 at 17:01

  CCP: „Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!“.
  Adevarul: Jura-te pe rosu!!!

 61. andryusha 3 March, 2011 at 17:10

  Înainte de decernarea premiului, adminii ar trebui să recunoască faptul că în textul original s-a strecurat o mică greşeală de tipar. Astfel, în loc de “predăm la coborâre”, se va citi “prădăm la coborâre”. Mulţumesc.

 62. Insignifianta 3 March, 2011 at 17:16

  @admin 13: Nu se pune virgula inainte de etc! Unu’ la mana.
  @admin_fara numar: Pana acum merita Sare’n Ochi 33. Desi a scapat niste virgule pe traseu. Doi la mana.
  @Cms: Ai merita si tu, dar esti prea consistent, de data asta. Si nici nu te-ai intitulat Csm! Trei la mana.
  @Dan1, dar 50: Slab, bre, slab! Mai rumega! Patru la mana.

  Si cinci: sa mananc si io ceva, ca n-am inspiratie! Si nici nu-mi vine, daca nu mananc, beau ceva…
  =))

  Cea mai prima la mana: Bravo, Coco! Pe bune! 🙂

 63. Radu Udrescu 3 March, 2011 at 17:20

  TEST!!!

  (am vrut doar sa vad daca deja sunt in spam au ba… 😀 )

  PS: Daca aveti ceva sa-i transmiteți lui T0ader sau vreun pachet de trimis, va ajut 😉

 64. 4mall 3 March, 2011 at 17:26

  Eu inca sunt curios ce poanta slaba a facut Eftimie!!

 65. Insignifianta 3 March, 2011 at 17:31

  @Radu Udrescu: Nu te baza numai pe pungile cu like-uri…
  Daca ti-a trebuit sa castigi la alte concursuri, mai insignifiante, ca sa zic asa, ce sa-ti fac?! =))

 66. Dan1 3 March, 2011 at 17:32

  @Insignifianta
  De ce bre, ca doar suntem români?… =))

 67. Insignifianta 3 March, 2011 at 17:36

  @Dan1: Pai, tocmai de-aia, bre, ca e mare con…cur…enta! =)) Ca, daca scriam cum se zice, ma baga direct in spam si nu-mi permit sa trisez! =))

 68. Cougar 3 March, 2011 at 17:44

  @admin: bună ziua, mă scuzaţi c-am întârziat.

  .. şi totuşi, nu pot să fac poanta aia atât de accesibilă şi de proastă cu aurolacii.

 69. Sare'n Ochi 3 March, 2011 at 17:57

  =)) eu sunt curios ce poanta facut xxxxx, dar nu intr-atat incat sa ma duc sa-l intreb personal…

 70. Sare'n Ochi 3 March, 2011 at 17:58

  na! ce pozitie am prins anterior =))

 71. cata 3 March, 2011 at 18:54

  Eu întreb dacă pentru toate nevoile trebuiesc folosite pungi , și de care ? Că de-alea mititele , cu nevastă-mea nu folosesc, iar ca să folosim saci de plastic să ne vârâm cu totul în ei , ne sufocăm dracului.

 72. Ina_adevarata 3 March, 2011 at 19:16

  “Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre. Ni se permite să lăsăm in situ doar hîrtia igienică folosită, întrucît este biodegradabilă.”
  @Cms, te iubesc sincer şi profund.

 73. Insignifianta 3 March, 2011 at 19:21

  Deci, primesc sau nu, comentarii, via e-mail? Ca e prima, dar nu cea de pe ultima, oara, cand ma infoi la servicii! Ca mi-e punga plina! 😀

 74. Cms 3 March, 2011 at 19:37

  Sare’n Ochi (48) “printre lacrimi te citesc”: E de la sare, probabil. Mulţumesc!
  Filozofu’ (51): I’ll;Tr;Mk;Thm;Shtr
  ErRon (57): Aşa e! Mulţumesc!
  Insi (62), ce te tot legi de consistenţa mea, ce vrei să spui cu asta? Ai? :-w

 75. Insignifianta 3 March, 2011 at 20:07

  @Cms: Adica esti mult, mah, ca de obicei! Da’ esti bun! =))

 76. Vlad 3 March, 2011 at 20:41

  …numai ca pungile sunt gaurite.

 77. N.A. 3 March, 2011 at 20:52

  preluare @vlad – ca sa gasim drumul la intoarcere..

 78. xtina 3 March, 2011 at 21:10

  asta este motivul pentru care nu toti reusesc sa ajunga in varful muntelui si abandoneaza pe parcurs: nu mai pot ridica de jos rucsacul cu pungi. serios acum, oamenii astia, in bagaje, pe langa mancare, schimburi, medicamente si ce-or mai avea ei acolo, isi indeasa si pungile acelea? care sunt, de la o zi la alta, mai numeroase? si recunosc sincer, niciodata nu i-am inteles pe alpinisti. si cu atat mai putin pe crina coco: cateva luni inainte de expeditie a cerut bani oamenilor. adica: pasiunea mea e cataratul pe piscuri, dar n-am suficienti bani, ajutati-ma si pe mine cu cateva zeci de mii de euroi. A strans banii, apoi s-a dus la Pol, unde a intalnit oameni din toate tarile, ceea ce e minunat. Iar e minunat ca a vazut peisaje superbe. Toate astea iti umplu sufletul de bucurie, daca noaptea ajungi intr-o camera, te speli, citesti si te culci. Dar, nu, Crina Coco nu are nici unde si nici cum se spala nu o zi, mai multe, si, mai mult decat atat, isi cara nevoile si la dus dar si la intors. Parca-ti vine sa te intrebi oare ce-i mai rau, sa fii patachina de mall sau alpinista? macar patachinele nu fac campanii publice de strans bani ca sa-si ia posete.

 79. euxiniu 3 March, 2011 at 21:16

  Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre…
  Adevărul de mâine: Grigore Cartianu a fost văzut coborând într-o pungă de pe Aconcagua.

 80. Insignifianta 3 March, 2011 at 21:22

  @euxiniu: Cine e Grigore Cartianu?

 81. GiacomO 3 March, 2011 at 21:22

  Știe cineva de ce au nevoie de pungi că pe munte și așa e frig și îngheață totul, până și alpinistul, deci pentru ce atâte poluare? Și mai am o întrebare cumva sunt predate cu semnătură și se taie chitanță, nu de alta dar să se evite evaziunea (guvernul avea o campanie cu „cere bonul”)?
  Hai să ne vedem în spam. =))

 82. euxiniu 3 March, 2011 at 21:28

  @Insignifianta El zice că e editorialist la Adevărul. Şi nu mai ştiu ce. Restu’ cred că locul lui e în punga Crinei Popescu. Aia dublă, pentru chestii mai moi decât de obicei.Cum au zis şi Ilf Şi Petrov, doişpe scaune. Asta e Cartianu. Doişpe scaune.

 83. Dan1 3 March, 2011 at 21:30

  @Insignifianta
  Este, de fapt, Cărtărescu, dar asa se semneaza el… =))
  Totusi, rabdarea noastra are limite! Ati zis, in clar, “Cea mai bună poantă va fi adăugată diseară la sfârşitul textului, iar pe autorul ei, normal, îl vom” bla bla bla! Cat sa mai asteptam… ca-mi vine acu’ o vorba auzita la camionagiu mai demult…
  (“netrebnicilor!” daaa? :)))

 84. Insignifianta 3 March, 2011 at 21:33

  @euxiniu: Scaunele lu’ Ionesco, zici? Il confundam cu cantareata cheala. Mersi de lamurire. Eram intr-o grava eroare. Spuma zilelor ei, de confuzie, ca niciodata n-am stiut care, cine e, ori a fost, ori n-a mai fost!
  @Dan1: Se zice “Cărtărăscu”, daa? Nimic nu stii.
  =))

 85. euxiniu 3 March, 2011 at 21:37

  Tot scaune şi alea. Da Ilf şi Petrov le au mai mişto. Mai moi.

 86. aisha 3 March, 2011 at 21:39

  @Dan1,
  pai poporul a votat – cu 40 de like-uri, invingator la puncte
  – Raduuuu Uuuuudrescuuu!
  in coltul invinsului, cu numai 30 de like-uri – Ccccsmmmm, pardon, Ccccmssss!
  PS urmeaza decernarea oficiala a premiilor si discursurile celor doi combatanti! M3bis va asigura transmisiunea pt. castigator!

 87. Insignifianta 3 March, 2011 at 21:44

  @Dan1: Auzi, pe de alta parte, si mie imi vine! Pai, chiar, asa, pana cand?=))
  @euxiniu: Plasme, are? Ca, daca n-are, tot degeaba… =))
  @aisha: Io nu l-am votat pe Udrescu! Deci, eu nu voi, ca acest…acest…vampir…care suge sangele poporului…acest…acest…castigator ubicuu…acest…acest…Radu, sa mai castige iar, inc-o data. iar si iar! =))

 88. euxiniu 3 March, 2011 at 21:50

  plasme, numa’n sânge. Şi aia e una singură. Plasma!

 89. Dan1 3 March, 2011 at 21:52

  @Insignifianta
  De fapt, se zice “Domnu’ primar Căldărescu, care aţi zis dumneavoastră!” =))
  Si beeee. care suge sângele poporului si il face sângereţi (in wok, desigur :)))

 90. sebra 3 March, 2011 at 21:52

  @aisha,
  De ce vrei sa-l trimiti pe Radu in spam?? Cine ne mai face pui la wok??

 91. Dan1 3 March, 2011 at 22:00

  Acu’ vazui!
  @Xtina
  Hai sa-ti explic: eu, cand eram in armata, ma spalam pana la brau cu zapada iarna (si cu roua vara, daaa?)
  Deci, daca vrei sa cotizezi – cotizezi, daca nu – nu.
  Si beee: cred ca in rucsac au si niste sticle cu vodca (eu, cel putin, mi-as lua ca sa fiu sigur :)))

 92. unmihai 3 March, 2011 at 22:08

  @Dan1
  pana la brau pornind de jos sau de sus?

 93. aisha 3 March, 2011 at 22:11

  @sebra,
  aveam de ales intre el si Cms. ce gateste Radu nu pot sa mananc, dar ce scrie Cms pot sa citesc. daca dl Cms ar fi trimis in spam, imagineaza-ti ce citate lungi ne-ar servi M3bis din el, cand militantii pt. drepturile omului- Dan1, Sebra, N.A. etc. ar solicita vesti despre el. in plus, Radu chiar merita!…sa petreaca niste secunde in spam!

 94. sebra 3 March, 2011 at 22:14

  @aisha,
  Auzi? Da’ nu mai bine se duce admin in spam si ramanem noi de capul nostru? =))

 95. Dan1 3 March, 2011 at 22:16

  @unmihai
  Ai facut, bre, armata? Atunci, ce intrebari tendentioase e astea, daaa? =))
  @sebra
  Ai vrea tu! =))

 96. Insignifianta 3 March, 2011 at 22:25

  @Dan1: Care, Căldărescu?! Că nu-l recunosc din almanahe. Ai vrut să zici Opintescu, nu?
  @sebra: Vă fac eu, pui d-ăla.Ştiu şi la pungă.
  @aisha: No, alege acum! Mânci ori ceteşt? =))

 97. aisha 3 March, 2011 at 22:40

  @sebra,
  nuuuuu!
  @Insignifianta,
  si mananc si citesc. traiesc ca sa citesc si mananc ca sa traiesc.

 98. Dan1 3 March, 2011 at 22:58

  Haaidi bre odatî, uăi, cu poanta şeia, uăi! =))

 99. Insignifianta 3 March, 2011 at 23:03

  @aisha: Treaba ta.

 100. aisha 3 March, 2011 at 23:07

  daca oana zav. se desparte de pepe, custodia motanului Marty cine o primeste? asta ma preocupa acum. aaaa, si premiul, cui revine?

 101. Insignifianta 3 March, 2011 at 23:11

  @aisha: Moaammaa, ce pozitie ai prins! =))

 102. Cms 3 March, 2011 at 23:28

  @ aisha (93): cred că nici măcar M3bis nu ar rezista la aşa citate lungi ;))

 103. No Cocalar's Land 3 March, 2011 at 23:42

  Da, da, imi amintesc afisul: “Alpinistii sunt rugati sa foloseasca pungile de unica folosinta. In lipsa lor se accepta si pantalonii de culoare maro!” 😀

 104. Insignifianta 3 March, 2011 at 23:54

  @Cms-ultima poziţie: Să ştiţi, doamnă sau domn, orice-aţi fi dvs., că pe mine mă interesează să triumfe adevărul! Am citit eu altele şi mai lungi, aşa că M3bis să facă bine să reziste!
  “Ştia bietul Camionagiu ce ştia “:”Tati, tati, mie ce mi-ai adus de pe Chomolungma???”, “prilej cu care Tatulici va organiza un teledon, prezentat de Zana Surprizelor sub numele de “Exista viata fara rahat pe munte!””, dar, “totusi, rabdarea noastra are limite! Ati zis, in clar, “Cea mai bună poantă va fi adăugată diseară la sfârşitul textului, iar pe autorul ei, normal, îl vom” bla bla bla! Cat sa mai asteptam…”

  Am fost ambiguă sau n-am mai fost?
  P.S. Am copiat din mai multe surse, deci se cheamă că am facut cercetare, nu c-am plagiat, daaaa?
  Că dacă plagiam, copiam dintr-o singură sursă, daaaa?
  =))

  Hai cu raspunsurile alea, naibii! =))

 105. sebi s 4 March, 2011 at 00:00

  Pe munte, ne facem nevoile în pungi, pe care le predăm la coborâre!“
  Pentru că am fost o perioadă constipată, intrasem în panică, nu ştiam ce o să fac la coborâre. M-am rugat de unul, m-am rugat de altul, i-am ameninţat: „ lasă, bă, că te constipi şi tu o dată şi ai să vezi atunci cum e !” În sfârşit un coleg mai milos, dar şi mai productiv, mi-a cedat ceva din materialul lui pe care l-am aşezat frumos în punga mea şi aşa am putut să ies şi eu cu faţa curată din rahatul ăsta. La predare, nu-i vorbă, s-au uitat urât la mine: „ Doar atât ?! „ m-a întrebat preceptorul-şef scatologic, cel care a scos anusul din noi cu pretenţiile lui. „Doar atât ? I-a uite la ăştia, ei cum au putut ?” În fine, am scăpat ca prin urechile acului deşi dacă treceau la proba cu mirosirea cred că mă făceam de tot rahatul ! Acu’ analizez cu toată seriozitatea modalitatea cum aş putea ca la următoarea drumeţie să văd dacă reuşesc să urc cu ceva material de predat, împachetat de acasă. Cred că o să-l ţin în frigider, dosit acolo, lângă pungile cu vinete congelate.
  P.S. A fost soacra în vizită pe la noi şi a luat odată cu vinetele congelate şi materialul meu de predat la coborâre. Şi mâine trebuie să o luăm din loc…

 106. Insignifianta 4 March, 2011 at 00:06

  Pentru conformitate: 47, 3, 56, 83. Daca n-ajunge si va trebuie 6 din 49, mai considerati din ce mi-a placut: 0 si 104. =))

 107. aisha 4 March, 2011 at 00:09

  @Insignifianta,
  permite-mi, te rog, sa te corectez – am vazut altele si mai lungi!
  cred c-ai vrut sa zici.
  @Gms,
  M3bis rezista!

 108. aisha 4 March, 2011 at 00:12

  offf! viata mea! scuze @Cms! nu stiu de ce ti-am zis @Gms!

 109. Insignifianta 4 March, 2011 at 00:19

  @admin: Ma scuzati, dar musai sa-i raspundeti si lui aisha 107, ca altfel, contesta jocurile! De fapt, nu le mai contesta, ca a recunoscut ulterior aroganta! (v. 108) =))
  @aisha: Hai, mah, ca uitasem de tine, da’ noroc ca mi-ai amintit si ti-am permis. =))
  P.S. Si aisha 97, punctul b, in care raspunde unui nr, semnificativ. Rectific cu 0 si revin, adica neg. Rog inlocuire cu nr 97 pe tricou. Da’ doar punctul b. =))
  Si, decat 104, mai valoros mi se pare 106. =))

 110. Cms 4 March, 2011 at 00:23

  @ aisha (107) “am vazut altele si mai lungi”: Ce rea eşti (cu Insi)!
  @ aisha (108): of, la cât am fost poreclit astăzi, cred că am să-mi pun numele întreg, că oricum l-am întâlnit destul de rar pe aici.
  @ Insi 109: adevărul e că devine obositor să tot dai trimiterile alea la numerele de ordine @-)

 111. Insignifianta 4 March, 2011 at 00:36

  @Cms: Pai, ce, eu le-am dat? Adminii astia le-au dat, ca nu mai faceau fata la numele in dezordine, multiple, de-a dreptul sufocante. Eu fac, doar, referire. 😀

 112. Cms 4 March, 2011 at 00:43

  Insi, n-am fost eu clar. Reformulez: adevărul e că, aşa cum bine ai sesizat cu ironie la poziţia 109, devine obositor să tot dai trimiterile alea la numerele de ordine @-)

 113. Insignifianta 4 March, 2011 at 00:56

  @Cms: Spune, dom’le, clar, vrei sa joci sau vrei sa fii rezerva? :-/

 114. Cms 4 March, 2011 at 01:16

  Insi, eu sunt un jucător mai rezervat de fel. Dar când mă apucă joacele…
  M-am prins cum e cu premiul: adminul va acţiona pe furiş în cursul nopţii, aşa că fericitul câştigător se va trezi mâine dimineaţă în pat cu T0@der :))

 115. aisha 4 March, 2011 at 01:24

  @Cms,
  1.eu nu sunt rea cu prietenele mele!
  si
  2. ai un nume rar! wow! incepe cu litera C – deci,
  Corin, Cosmin, Carlos, Calin, Cirano, Coriandru, Caramel, Cicero, Celin, Camil, Comenius, Casian, Carol …scuze, scuze, dar nu cred c-am ghicit.

 116. Cms 4 March, 2011 at 01:34

  aisha, ai uitat de Cărămidă Erotică :> … mă rog, în cazul meu Cărămidă Modest Struţ

 117. aisha 4 March, 2011 at 01:37

  @Cms,
  n-am uitat. dar acela e o fantoma. o modesta fantoma. RIP.
  scuze. scuze. scuze.

 118. Insignifianta 4 March, 2011 at 01:44

  @aisha&@Cms: Prieteni, culcaţi-vă linistiţi, la locurile voastre! În noaptea asta stau la pândă! =))

 119. Insignifianta 4 March, 2011 at 05:04

  Dap, ca de obicei, cel mai brav va fi delăsat uitării, ca să zic aşa. Istoria se repetă…

 120. Ela 4 March, 2011 at 10:36

  Oare Monica cand a parasit “donatul apartament” si-o fi luat si bideul la axila?Sau isi va face treburile importante in pungi Gucci pe care i le va preda lui Iri??

 121. aisha 4 March, 2011 at 11:04

  inca nu s-a acordat premiul…si voturile, adica like-urile, din diaspora influenteaza situatia…offf!

 122. Cms 4 March, 2011 at 13:12

  @ Ina_adevarata: Mulţumesc, ăsta e un like adevărat! 😉
  @ aisha: Nu te mai necăji, cred că premiul I nu se acordă anul acesta. Totuşi, Dan1 încă nu a scris nimic, şi e deja ora 13.00… iar mie chiar mi-a plăcut comentariul lui, dar nu i-am spus nimic, ca să nu cobesc 🙂 .
  @ all: 122 de comentarii pentru un r@h@t :))

 123. xtina 5 March, 2011 at 10:04

  @ dan1: perfect de acord cu tine, dar nu aveai de ales, asta era armata, trebuia s-o faci. Dar daca e sa te-ntrebe cineva, mai, dan1, de maine, ai de ales intre a te spala cu roua si a face o baie fierbinte, inclin sa cred ca ai alege cea de-a doua varianta. Apoi, mie-mi face pielea de gaina gandul unei domnisoare fine, nespalate, care se-ntinde seara ca sa se odihneasca, nu inainte de a face in punga si a-si raschira degetele de la picioare pline de bataturi. cat despre bani, da, daca vrei, ii dai, nu-ti baga mana-n traista. mi se pare totusi un gest extrem de egoist de a cere bani exclusiv pentru o placere personala si un stil de viata nepotrivit.

 124. Dan1 5 March, 2011 at 10:43

  @xtina
  Ei, nuuu, e pentru noi toti! Eu ma spal mult mai linistit cu zapada cand stiu ca steagul tarisoarei mele se falfaie pe Everest sau Aconcagua! =))

 125. Rezultatul concursului „Pune o poantă în acest text” » Daily Cotcodac 6 March, 2011 at 18:29

  […] asta v-am rugat să ne împrumutaţi cu o poantă pentru un textuleţ, până ne vine şi nouă una şi v-o dăm înapoi. Trebuia să comentaţi scurt o declaraţie a […]

Leave a reply