Postul nu e post destul

Cum mi s-a trezit Kundalini

Camionagiu

Printre multele mele pasiuni onorante, alături de şoferie, grătare, băut în week-end şi kama sutra pe cocoţate, s-a numărat şi ocultismul. După ce am trecut ca prin brânză prin jnana, karma, bhakti şi hatha yoga, am ajuns, da, aţi ghicit, şi la kundalini yoga – cea mai de belea formă de yoga, în care dacă te bagi fără un maestru autentic lângă tine e sigur că vei ajunge un Napoleon în vestitele SFC-uri (Saloane Fără Clanţă) din Spitalul „Bagdasar Arseni”, fost „Ghe. Marinescu” sau cum îi spun doctoranzii în psihiatrie, „la 9, vere” (de la fostul Big Berceni, mai înainte, pe dreapta – ne vedem acolo).

Treaba cu Kundalini ăsta e aşa: cică e un fel de şarpe în osul sacral (adică o energie primordială, dar zicem cu şerpi ca să înţeleagă şi haterii lui Zoso) care se învârteşte pe acolo toată viaţa şi nu face nimic în general, dar la unii oameni o ia în sus pe coloană, printr-un canal special poreclit Şuşumna (de Ida şi Pingala nu vă mai zic, că rămâneţi naibii corijenţi iară) şi când o ia şarpele ăsta în sus e cu panaramă la greu, ori merge bine şi când ajunge la ochiul minţii între sprâncene te deştepţi tare de tot, de ştii şi toaca-n cer şi ce-a avut Ciomu în cap când a dat cu şuriu la manivela omului, însă la majoritatea o ia aiurea, că nu-s cică pregătiţi, purificaţi cum se cuvine şi atunci…SFC.

Nu ştiu ce făcusem eu într-o zi, la ce meditasem sau alte alea, dar mă ia o fierbinţeală pe la fund de nu mai ştiam de mine. Cu autosugestie n-a mers calmarea, cu uitatul la tv nici atât, cu scufundarea în ligheanul cu apă rece nexam.

– Gata, se trezeşte Kundalini şi nu-s pregătit!, am realizat grozăvia şi am început să fac 13-14 prin casă. Rugăciuni, pocăinţă (că între timp dădusem de creştinism, aflasem de marii isihaşti şi îl mai frecventam şi pe marele părinte Sofian Boghiu de la Antim şi nu-mi mai ardea de prostii), însă fierbinţelile tot nu cedau.

Ştiind clar că urmează lucruri grave de tot dacă o ia Kundalini în sus pe coloană, mă arunc în pantofi, plonjez în metrou şi hai repede spre Antim la Părintele, că se roagă el şi potoleşte Dumnezeu urgia aia de energie de care nu mai am nevoie. Nu!

Stăteam ca un nenorocit, cocârjat pe scaun, cu capul aproape între genunchi, pocăindu-mă de tâmpeniile pe care le tot cultivasem, mă întrebam cum să-i explic eu părintelui de Kundalini…era ridicol. Cu un efort supraomenesc, ca să rezist usturimii dosnice, mă rog să înţeleg ce să fac şi care-i cauza urgiei pornite asupra mea.

Şi deodată, ca atunci când pornea mama aparatul de proiecţie în copilăria mea, mi se luminează ecranul minţii şi văd un idiot care înfuleca porceşte. Eu eram, în urmă cu numai câteva ore, băgând în mine ca-ntr-un spital spaghete cu mult ketchup picant. Şi ceapă prăjită. Şi usturoi. Şi muştar peste cârnăciorii olteneşti.

Share:

128 comments

 1. RoseN 19 March, 2011 at 11:07

  =)) Mai incearca, mai incearca =)) esti de groaza!
  Ne-ai distrut toata inocenta cum ca esti om cu picioarele pe pamant, sau macar pe ambreiaj, si cand coloooo…
  Hai sariti toti sa-i salvati sufletul, desi cred ca-i mult prea tarziu 😀

 2. Lepka 19 March, 2011 at 11:18

  sigur era de la spaghete sau te uitasesi pre mult la emisiunea lui Oreste?

 3. Cougar 19 March, 2011 at 11:27

  şuşumna, zici.

 4. andryusha 19 March, 2011 at 11:34

  La cât de condimentat mănâncă indienii, nu se trezeşte el, şarpele Kundalini, din atâta lucru… =)) =))
  P.S.: Ţinând cont cât de populare sunte felurile de mâncare menţionate la români, acum e clar de ce marii isihaşti caută să se îndepărteze de lume, izolându-se prin pustietăţi… =))

 5. ungluk 19 March, 2011 at 11:35

  :))

  Al meu se trezeste si-o ia in sus, pe coloana, cam o data la 3 zile, asa… Iutele e iute, berea e bere.

 6. andryusha 19 March, 2011 at 11:38

  Am folosit cuvântul “p.o.p.u.l.a.r” şi am intrat la moderare… M3bis, eu zic să nu fim dintre cei ce strecoară ţânţarul şi înghit cămila (asta ca să mă menţin în specificul articolului… ) :))

 7. Cms 19 March, 2011 at 11:41

  Camionagiu, nu mai induce în eroare viitorii Napoleoni, că ajung ăia în altă parte şi nu se mai întâlnesc cu Ludovic al XIV-lea, Hitler, Maria Antoaneta şi alţi colegi de salon, ca să rescrie istoria. Spitalul e “Alexandru Obregia” (http://www.spital-obregia.ro/).
  P.S. =))

 8. M3bis 19 March, 2011 at 11:43

  @andryusha
  S-a rezolvat! Încearcă şi tu să te fereşti de cuvinte de genul ăsta, că nu o să scot filtrul de pe cuvântul “ştremeleag” nici dacă mă baţi!

 9. andryusha 19 March, 2011 at 11:45

  @M3bis: Cuvântul, înţeleg, da’ grupul respectiv de litere mai intră şi-n alcătuirea altora, mai inofensive… 😀

 10. Sa(n)tana 19 March, 2011 at 11:46

  Ohooooo, sa vezi cum e cand bagi in tine ketchup expirat de 2 ani :>

 11. M3bis 19 March, 2011 at 11:54

  @andryusha
  Şi mai ai şi blogul pe wordpress, nţ, nţ!

 12. andryusha 19 March, 2011 at 11:58

  @M3bis: Da, bre, ai dreptate. Am încercat şi la mine şi am păţit la fel. Totuşi, ceva nu e în regulă cu chestia asta, zic.

 13. M3bis 19 March, 2011 at 12:08

  @andryusha
  Asta e, nu ai ce-i face! Mai citeşte o dată aici. E singura soluţie, deocamdată!

 14. sebra 19 March, 2011 at 12:24

  Şi părintelui ce i-ai spus? 😀

  @Lepka:
  Ţi-am dat un like, dar aşa, mai cu fereală, că mă cam speriai de avatarul ăsta al tău :))

 15. sebra 19 March, 2011 at 12:34

  @andryusha:
  Aaa, nu te mai pregăti de drum, c-auzii că aproape au reuşit să răcească reactorul ăla şi fără noi. :))

 16. Ina_adevarata 19 March, 2011 at 12:34

  Camionagiu, ţi-o fi zis şi nevasta: “Ia măcar un Colebil, că iar ţi se trezeşte Kundalini şi trebuie să aerisesc din zece în zece minute”.

 17. clara 19 March, 2011 at 12:37

  nu vreau sa analizez problema in detaliu. totusi determinarea cu care o persoana se simte doar spirit si apeleaza cand nu se simte bine la preot si nu la medic e admirabila !

 18. andryusha 19 March, 2011 at 12:37

  @sebra: Acu’, dacă tot mi-am făcut bagajele, mă gândesc să mă îndrept spre Libia, să fac niţică ordine pe-acolo… =))

 19. andryusha 19 March, 2011 at 12:42

  @clara: Fiind vorba de un şarpe, io zic că cel mai bine era dacă se ducea cu el la veterinar… =))

 20. sebra 19 March, 2011 at 12:44

  @andryusha:
  Ia şi o bucăţică din scutul ăla antirachetă cu tine, că poate ai nevoie, dar nu uita să laşi parizerul acasă, nu cumva să creadă că e cu porc (parizerul!). Aaa…şi-o cârpă să ţi-o legi pe cap! :))

 21. andryusha 19 March, 2011 at 13:05

  @sebra: Nu cred că voi staţiona suficient de mult pe teritoriul libian încât să iau masa. Deja, regimul Ghaddafi a intrat în panică când a citit pe Daily Cotcodac că mi-am schimbat planurile pentru week-end-ul ăsta… =)) =))

 22. ddunia 19 March, 2011 at 13:09

  Salut, aici un vizitator nou, atras de titlu. 🙂 Chiar citesc o carte despre sahaja yoga si cele aferente, cakre, kundalini, autocontrol.
  Nu ma asteptam sa sfarsesc cu mustar si carnaciori oltenesti, dar macar avusei parte de o portie de ras.

 23. dr.Lecter 19 March, 2011 at 13:11

  Ia să vezi ce Kundalini execuţi, dacă serveşti nişte pastă de wasabi !!! Zici că ai un crotal nervos în …sacru, cum îi zici tu! Si nu are nici un chef s-o ia în sus, spre plex.
  Andryusha, te duci în Libia? Sunt ceva reduceri la pachetul all inclusive?

 24. tahemet 19 March, 2011 at 13:16

  Deh, şofer de cursă lungă! de la yoga la isihaişti, şi să vezi ce de mai cară prin spate!

  Păi bine bre camionagiule, încă n-ai aflat că excesele de niciun fel nu ie bune şi tre ţinut pe mijlocul drumului? la fel cum ţii când e ceaţă pe drum.

 25. andryusha 19 March, 2011 at 13:21

  @dr.Lecter:
  Reducerile obişnuite, de sezon: plăteşti doar transportul dus, gloanţele şi schijele sunt gratis, câte poţi duce.
  =)) =))

 26. dr.Lecter 19 March, 2011 at 13:24

  Andryusha
  Plimbari, seara, pe sub palmieri, si cocktailuri colorate, au?
  Caci pe saiturile de turism nu mai precizeaza, cre ca e vorba de concurenta neloiala

 27. andryusha 19 March, 2011 at 13:30

  @dr.Lecter: Cică, după ce ieşi din corp, poţi să te plimbi pe unde vrei, nu mai sunt restricţii. Despre cockatiluri nu ştiu, da’ e posibil să se aplice o regulă asemănătoare. Aici Camionagiu ar trebuie să ştie mai multe detalii, că el e cu experimentele astea extra-corporale… =))

 28. camionagiu 19 March, 2011 at 13:36

  @ ddunia
  Vezi cum mă faci acu s-o dau ca Clara? Păi dacă la timpu ăsta tu o mai cauţi pe „Mama Sfântă” Sri Mataji Nirmala Devi, o gospodină vrăjitoare care hipnotiza onanişti prin 92, că le „deshide” chakrele (care află de la nenea caimonagiu că e deschise, bre, la toată lumea, doar că la unii mai puţin iar la alţii mai mult, iar să-ţi trezească altul Kundalini n-ai să vezi, că te-ar beli pe loc), atunci mai bine vino la mine la nişte cursuri de cruz control. Pace ţie şi înţelepciune, fiică! Lasă prostiile.

  @ Clara
  pe cine faci tu “persoană”, ă? Află că pe când te chinuiai tu să pricepi matematicile înalte şi ce-a zis şoferu ăla de Leibnitz (un fost coleg de-al lui Eftimie, ceva mai restanţier), eu făceam categoria C. Puţin respect, da? Că pun mâna pe coarba aia.

  PS
  si mai daţi şi voi câte-un like la articolul ăla, ce, dacă e sâmbătă chiar tre. să pută fotelu supt voi?

 29. ddunia 19 March, 2011 at 13:48

  🙂 Nu caut nici o Mama Sfanta, sunt prea sceptica pentru a crede in asa ceva. Citesc cartea ca un exercitiu, pentru a o respinge sau accepta trebuie mai inainte s-o cimentez k material didactic, apoi o sa am si eu propriul rationament.
  Si da, ma intereseaza orice tine de autocontrol, este incredibil de important pentru mine.

 30. andryusha 19 March, 2011 at 13:49

  @camionagiu: Na, că mi-am făcut cont pe FB numai ca să-ţi dau ţie like. 😀

 31. Adriana Popescu 19 March, 2011 at 13:51

  @andryusha: Bun! Acum cere-mi prietenia. Pe FB, evident 😛

 32. sebra 19 March, 2011 at 13:54

  @Camionagiule,
  Sezi lin cu levierul ala ca-ti dadui inainte de a ne bate tu obrazul 😉
  P.s. Si cred ca altcineva nu putea sa sada in fotoliu, nu noi 😀

 33. andryusha 19 March, 2011 at 13:55

  @Adriana Popescu: Cred că dacă aş învăţa (într-o bună zi) la ce anume şi cum se foloseşte FB, stră-stră-stră-nepoţii mei se vor mândri cu mine, indiferent de staţia orbitală pe care o să-şi ducă zilele…

 34. Sandi 19 March, 2011 at 13:59

  Citind “articolul” de mai sus, dint-o data , instantaneu si pe moment m-a apucat si pe mine dorul si setea nebuna de ocultism, de Upanishade,de yoga …. si de orice altceva, asa ca m-am apucat indarjit de studiu, si iata ce am gasit:”Kundalini este energia supremă. Întregul corp al căutătorului începe să tremure din cauza apariției lui Kundalini. Impuritățile nedorite în corp dispar. Corpul dintr-o dată arata foarte proporționat, iar ochii sunt strălucitori și atractivi, iar pupilele se măresc.”
  Asa ca spor la pupile marite, cand ti se trezeste Kundalini, si poate ne vedem la …..private asylum of Dr. Esprit Blanche at Passy. ;)).
  Poate gasim ceva scrijelit de altii pe pereti.=))

 35. clara 19 March, 2011 at 14:02

  @ddunia: iti spun din proprie, trista si recenta experienta : nu insista, altfel lururile vor degenera!

 36. clara 19 March, 2011 at 14:07

  @camionagiu: acelasi avertisment ptr tine, din propria mea experienta- ai grija ce vei dezlantui! si acum nu ca as avea ceva impotriva matematicilor superioare , dar nu sunt un fan. am studiat cu totul altceva (ca toate persoanele alea in halat alb pe care le eviti cu obstinatie)!

 37. Cms 19 March, 2011 at 14:09

  @andryusha: … sau de zona liberă de zombii radioactivi rezultaţi în urma distrugerii civilizaţiei…

 38. ddunia 19 March, 2011 at 14:11

  @clara

  In paralel, citesc Istoria religiilor lui Eliade. Asa s-a intamplat, m-a interesat simbolistica apei, dar terminand capitolul respectiv mi-am dorit sa citesc mai mult.
  Deci fara grija, nimic nu ma poate atrage sa imbratisez vreo credinta. Tot ce imi doresc azi este sa fiu responsabila in nervii mei, de asta si numai de asta am deschis cartea cu Nirmala Devi.

 39. sebra 19 March, 2011 at 14:15

  @Adriana Popescu:
  Păi tu eşti cam secretoasă pe acolo, cum vrei să te găsească el, un începător în aşa ceva, când nici eu nu am reuşit?? =))

 40. andryusha 19 March, 2011 at 14:17

  @sebra:
  Sebra, cred că am găsit-o, dar nu sunt foarte sigur… =))
  Apropo: e normal pe FB să nu poţi să-ţi citeşti propriul Wall, sau mi se întâmplă numai mie? :))
  @Cms: Eu sunt mai optimist. Cred că ne vom lua zborul de pe aici, înainte ca lucrurile să devina cu adevărat nasoale… =)) =))

 41. RoseN 19 March, 2011 at 14:23

  Nici un jihad, nimic n-ati facut cat am lipsit? Sau in weekend tineti post de dezbateri razboinice?

 42. sebra 19 March, 2011 at 14:23

  @andryusha:
  Gata, l-ai stricat! Pe ce ai apăsat pe acolo?? =))

 43. andryusha 19 March, 2011 at 14:24

  @sebra: Habar n-am. Se poate repara? Dacă nu, îmi fac alt cont, nu-i nicio problemă… =))

 44. andryusha 19 March, 2011 at 14:26

  @RoseN: Camionagiu a deschis cutia Pandorei yoghine şi văd că cineva s-a supărat şi l-a raportat, că nu se mai poate da like la articol… =)) =))

 45. Ciprian 19 March, 2011 at 14:31

  Kundalini asta e din secta Furazolidon sau din clanul Saprosan?

 46. sebra 19 March, 2011 at 14:35

  @andryusha:
  Deja eşti specialist, nu? :))

 47. andryusha 19 March, 2011 at 14:39

  @sebra: Eu fac parte din categoria oamenilor cu o perspicacitate peste medie. Cu alte cuvinte, prind greu şi uit repede… =)) =))

 48. Sandi 19 March, 2011 at 14:40

  @Ciprian: E metis intre ele, si mai are si ceva imodium prin el

 49. sebra 19 March, 2011 at 14:42

  @andryusha:
  Şi te-ai gândit tu, că e mai bine să nu vadă nimeni informaţiile despre tine şi wall-ul tău =))

 50. clara 19 March, 2011 at 14:44

  @RoseN: mie nu mi s-a parut un jihad, ci pur si simplu m-am simtit ca si cum m-ar fi aruncat cineva la lei! doar umorul indelung exersat pe DC m-a ajutat sa o scot la capat !

 51. RoseN 19 March, 2011 at 14:45

  @clara: Lasa fata, ca asa-i incearca divinitatea pe cei alesi, indiferent de religia lor 😀

 52. Hopsieucaifarabani 19 March, 2011 at 14:48

  Kundalini? Credeam ca nu e voie cu injuraturi pe siteul asta:))

 53. clara 19 March, 2011 at 14:55

  @RoseN: da, mai ales pe ei care au si vocatia martiriului, ce sa-i faci!

 54. dr.Lecter 19 March, 2011 at 15:05

  Iar sunt trista! Camionagiu parea ca nu are de-a face cu lumea mogulilor, era… sindicalist, proletar, era dintr-ai lu’ Hoffa. Dar am impresia ca a fost cumparat! Nu credeam ca exista moneda de schimb pentru el! Pai, a facut ce-a facut, si ce n-au reusit ailalti in doi ani, a reusit el in 2 postari: ne-a fortat sa ne depasim limitele ;ma rog, eu incerc degeaba, nu ma iau de citit Vedele, ca n-am nici o sansa sa prind lotul.

 55. Dan1 19 March, 2011 at 15:16

  Si, de fapt, o luase cârnăcioru’ oltenesc în sus pe coloană, că el se credea kundalin de-ăla! :))
  @Sandi: “ochii… strălucitori și atractivi”? Pai asta se poate face – ca-n bancul ăla cu măgaru’ – cu “o vodcă mică”! =))

 56. Dan1 19 March, 2011 at 15:18

  @clara: deci inca un medic pe DC, da? Ca atunci m-am scos, precis imi aratati vreunul, pana la urma, cum se face o apendicectomie! =))

 57. Sandi 19 March, 2011 at 15:37

  @Dan1: Ca daca o fi mare… or deveni bulbucati ;))

 58. Ciprian 19 March, 2011 at 15:40

  @dan1 Kundalini de care povesteste Dr. Camionagiu te poate invata cum se face o clisma.

 59. Sandi 19 March, 2011 at 15:42

  Kundalini asta e din tagma magicienilor?

 60. Cms 19 March, 2011 at 15:44

  @Dan1: “precis imi aratati vreunul, pana la urma, cum se face o apendicectomie!”
  Ce mă mai tentează! Chiar am vrut să pun link, mai ales că e un filmuleţ pentru chirurgi, dar cred că lumea tocmai a mâncat de prânz şi nu e bine să ne jucăm cu şuşumna…
  @ Sandi: sună italieneşte, nu-i aşa :))

 61. Sandi 19 March, 2011 at 15:50

  @Cms: Rimeaza cu Iosefini, Serafini, Costelini etc si m-am gandit ca da daca cumva or fi din aceeasi breasla.

 62. Camelia 19 March, 2011 at 16:01

  dupa textul asta simt nevoia de un drink …..

 63. Dan1 19 March, 2011 at 16:04

  @camionagiu & @all
  Scuze, un off-topic, da cred ca merita: Franţa va ataca prima Libia, daaa? Cred ca Muammar Gaddafi e ud! =))

 64. Sandi 19 March, 2011 at 16:07

  @Camelia: Indicam laxative :))

 65. RoseN 19 March, 2011 at 16:11

  @Dan1: Ce mai, ca eu am invatat din articolele maestrului R. Pirca ca Franta e tot in frunte la razboaie… sau o fi la altceva :-/ oricum era cu Franta, si era cu razboi, asta tre sa fie!

 66. Sandi 19 March, 2011 at 16:19

  @RoseN: Franta vrea razbunare acolo:” în anul 2003 guvernul libian și-a recunoscut până la urmă responsabilitatea pentru atentatul amintit “de la Lockerbie” și a aceluia contra zborului UTA 772 a avionului francez pe teritoriul Africii, și a ajuns la acorduri prin care s-a angajat să compenseze familiile victimelor din cele două avioane.”. Anglia la fel…. Pentru orice faci in viata vine o zi cand trebuie sa dai socoteala…

 67. sebra 19 March, 2011 at 16:19

  @Dan1:
  Deja sunt deasupra Libiei, au întârziat vreo juma de ora faţă de ora anunţată, da’ ce mai contează….=))

 68. karmapolice 19 March, 2011 at 16:21

  frate esti un geniu te iubesc

 69. Adriana Popescu 19 March, 2011 at 16:25

  @sebra: Cred ca cel mai simplu e sa intri la Julius si de-acolo te descurci 🙂

 70. andryusha 19 March, 2011 at 16:26

  Bun moment mi-am ales să renunţ la televizor.

 71. dr.Lecter 19 March, 2011 at 16:26

  Dan 1
  Cred ca libienii au deja cate un Kundalini, mai gros ca sfecla , la fund!

 72. Serban 19 March, 2011 at 16:34

  Scrie un post Camionagiu şi se iscă un dezastru în Japonia.
  Îl scrie pe al doilea şi începe războiul în nordul Africii.
  Julius, te rugăm, nu i-l publica şi pe al treilea!

 73. camionagiu 19 March, 2011 at 16:35

  In primul rand sunt dezolatizat sa aflu ca si aici, intr-un public cica premium, gasesc atatia romani tipici. Deci TIPIC ROMANESC, da?
  Oameni care nu au cont pe facebook, ca sa-si poata sustine valorile nationale. Asa ati facut si cu Odobleja. Si cu Paulescu. Acum Camionagiu.

  @ Clara – halat alb? Pe care eu le evit cu abnegatie? Esti FRIZER???

  Si, va rog, ontopic: la noapte ne intalnim la o concentrare in spirala magarului pentru intarirea fortelor armate ale Frantei, care vor lupta pentru libertate. Si dividente. Si petrol. Si femeile lui Kadafi.

 74. Dan1 19 March, 2011 at 16:35

  @Sandi: “vine o zi cand trebuie sa dai socoteala”; pai da, noroc ca in valul doi sunt americanii si-n al treilea statele arabe, ca doar cu francezii, nu mai venea ziua aia niciodata! =))

 75. Dan1 19 March, 2011 at 16:37

  @camionagiu: Nu vor lupta! Se vor preda! :))
  si beee. Spirala… la “magaru tavalit”?

 76. M3bis 19 March, 2011 at 16:38

  @Adriana Popescu
  I-am sugerat eu să deveniţi prietene! Vedeţi voi cum vă împăcaţi!

 77. Serban 19 March, 2011 at 16:39

  @camionagiu:
  Femeile lu’ Gadafi erau bune prin anii 80. Acum sunt nişte biete băbuţe care nu mai sperie pe nimeni. De-aia a şi început zavera acolo.

 78. Sandi 19 March, 2011 at 16:42

  @Dan1: Crezi? Eu zic ca nici la valul doi nu se ajunge .

 79. M3bis 19 March, 2011 at 16:42

  @andryusha
  Ia de aici DOLCE cu ceva posturi. Vezi că ţi-am reglat pe iRealitatea.

 80. andryusha 19 March, 2011 at 16:45

  @M3bis: Eşti un domn. 🙂
  Are şi Etno TV!!!!
  =)) =))

 81. RoseN 19 March, 2011 at 16:52

  Tocmai tine domnu Saco un discurs, cica ii elibereaza pe liberieni din sclavie, vedeti mai ce om bun… zici ca-i coleg cu Brus Vilis 😀

 82. sebra 19 March, 2011 at 16:52

  @Adriana Popescu:
  Nu te găsesc şi pace 🙁

 83. andryusha 19 March, 2011 at 16:53

  @sebra: Hai, bre Sebra, c-am găsit-o eu, deşi sunt un “începător”… =)) =)) =))
  P.S.: Dacă n-o găseşti, treci pe la mine, prin cont… =))

 84. Adriana Popescu 19 March, 2011 at 16:54

  @sebra: Daca M3bis nu a reusit sa te ajute cu o sugestie de imprietenire, zic sa te adresezi expertului nostru andryusha, care abia si-a facut cont pe FB si a si dat de mine!

 85. Dan1 19 March, 2011 at 16:55

  @RoseN: Ii elibereaza si dup-aia pac! le trimite si 15.000 de algerieni si marocani in loc! “Ce? Tot arabi, nu?” =))

 86. andryusha 19 March, 2011 at 16:56

  La Realitatea se analizează Suhoiul rusesc, avioanele Mirage, experţii sunt la lucru… =)) =))

 87. sebra 19 March, 2011 at 17:03

  @Adriana Popescu:
  Tind să cred că ai ceva personal cu mine! Eşti invizibilă pt mine!!! Te-am căutat şi cu magnetul şi tot nimic :))

 88. clara 19 March, 2011 at 17:04

  @camionagiu: pai da, te-am confundat cu domnul acela cu parul mare, postat langa computer. scuze, era andryusha. am precizat totusi ca am mai si studiat ceva. superficialitatea mea te-a indus probabil in eroare. si probabil faptul ca am atata timp liber,nu?

 89. clara 19 March, 2011 at 17:06

  @Dan1: pai uite-te pe internet! poti gasi acolo si cum sa faci o bomba atomica. nu e mai spectaculos?

 90. andryusha 19 March, 2011 at 17:08

  @clara: Nu era chiar aşa mare, avea vreo 8-10 centimetri, cam pe-acolo… :))

 91. Dan1 19 March, 2011 at 17:09

  @clara: Pai i-ai confundat fiinca camionagiu l-a dus pe andryusha la Fukushima! Cand i-ai vazut in camion, n-ai stiut care cum. =))
  Ia zi, esti chirurg?
  A, acu vazui comentariul tau! :))

 92. Rushenne 19 March, 2011 at 17:11

  @sebra: Intra la mine si da-i un search Adriana Popescu si o gasesti.

 93. clara 19 March, 2011 at 17:13

  @Dan1: exact! caile intortocheate ale vietii!

 94. clara 19 March, 2011 at 17:21

  @Dan1: da, fascinatia bisturiului! cateodata insa e mai greu si mai interesant sa pui un diagnostic si sa tratezi pe cineva fara sa il tai in prealabil. sau in acest scop! nu-i nimic, uita-te pe internet, ca si eu cand am o problema tot acolo ma uit=))

 95. sebra 19 March, 2011 at 17:29

  Probabil va trebui să ascult ceva metale întâi ca să mă pot împrieteni cu @Adriana Popescu: :))

 96. RoseN 19 March, 2011 at 18:10

  Ati plecat toti la razboi?

 97. Dan1 19 March, 2011 at 18:11

  @sebra: Poate sa te si bestializezi la concertul Lake Of Tears! =))

 98. Ina_adevarata 19 March, 2011 at 18:15

  @andryusha, atîta-ţi trebuie, să nu-mi dai add pe FB. Fereşte-te de mînia mea, atîta-ţi spun.

 99. Adriana Popescu 19 March, 2011 at 18:19

  @Ina_adevarata: Stai sa se dumireasca pe ce lume traieste! Mai nou se intreaba de unde stie FB ca el chiar a studiat in scoala =))

 100. Dan1 19 March, 2011 at 18:21

  Oricum, vad ca andryusha si sebra facura treaba buna la Fukushima cu cuburile alea de gheaţă! =))

 101. andryusha 19 March, 2011 at 18:22

  Acest Mark Zuckerberg a avut o tinereţe zbuciumată. Pot simţi asta, acum.

 102. RoseN 19 March, 2011 at 18:35

  @andryusha: Pai daca nu i-a trezit nimeni kundaliniul?

 103. andryusha 19 March, 2011 at 19:10

  Deci: am încercat cu Opera, Mozilla, Chrome, Safari şi, în disperare de cauză, chiar şi cu Internet Explorer (?!), (un program pe care nu-l folosesc niciodată, chiar nu ştiu ce face prea bine, în fine). Cu nici unul din programele menţionate, FB nu merge. Dacă dau refresh sau navighez oleacă să văd ce mai fac prietenii mei (de pe FB), când mă întorc la mine, îmi dispare tot ce-am scris pe acolo. Dacă şi mâine face la fel, îmi şterg contul şi mă mulţumesc pe viitor cu blogul, twitter-ul şi cele 4 (sau 5?) adrese de email. Asta e. 🙁

 104. M3bis 19 March, 2011 at 19:14

  @andryusha
  Nu-ţi dispare, bre, nimic! Totul e la locul lui! Încearcă să mai dai click-uri şi prin altă parte, nu numai pe poza ta!

 105. RoseN 19 March, 2011 at 19:16

  @andryusha: No dar numai nu te supara :))) o fi razbel si pe la ei, ceva…

 106. Dramoleta 19 March, 2011 at 19:16

  De luna plină ce zice Kundalini ăla? :))

 107. Dramoleta 19 March, 2011 at 19:20

  @andryusha: FB nu funcţionează niciodată ca lumea. Ne enervează mereu. D’aia ne place :))

 108. andryusha 19 March, 2011 at 19:26

  Dacă ăsta-i soft care valorează miliarde de dolari, să nu ne mirăm prea mult de ce se-ntâmplă pe lumea asta. Zic.

 109. RoseN 19 March, 2011 at 19:29

  @andryusha: Pai numai uita-te nitel la mutra domnului Mark, tie ce-ti inspira?:))

 110. Dan1 19 March, 2011 at 19:30

  Si acu-mi detei seama: ai bre camionagiule, da’ yoghinii ceia nu sunt mai asceti, asa? Pai tu bagi “spaghete cu mult ketchup picant. Şi ceapă prăjită. Şi usturoi. Şi muştar peste cârnăciorii olteneşti”, cand trebuia sa bagi niste rabdari prajite crude ca un yoghin adevarat? =))

 111. camionagiu 19 March, 2011 at 19:37

  @ Dan1 – asa-i, dar aia e faza de incepatori. Asceza fac doar prostii, pifanii, ma-ntelegi.
  ELIBERATII (cum ma consideram eu) sunt deasupra formelor, ating esanta, traiesc liiiibeeeer. Pot sa manance orice, nu se ataseaza de fructul faptei, nu-si doresc glorie, bani, case, masini si femei. Asa zicea teoria. Ca mi-a pus capac o fata creola si misto, de uitasem toate alea si voiam doar iubiiiiiireeeeee (adica sex pe rupte) mai conteaza?

 112. andryusha 19 March, 2011 at 19:39

  @RoseN: Vezi comentariul nr. 101. Gen. =))

 113. RoseN 19 March, 2011 at 19:43

  @andryusha: Zen zen zen te rog :))

 114. andryusha 19 March, 2011 at 19:46

  @RoseN: Zen, zen, da’ până când?!

 115. Dan1 19 March, 2011 at 19:46

  @camionagiu: Inteleg acu’! Eu bagam si-un ardei iute la toate alea, cred! =))

 116. camionagiu 19 March, 2011 at 19:51

  Spuneti si voi daca e posibil asa ceva… Incercam sa facem aici putina cultura la mase, discutam lucruri inalte si totusi prin mine, PRIN MINE, DA? vine ispita, preacurvasaria facebook-ului.

  @ Serban – cred ca ai dreptate. Mai baga Tiranozaurus Rex cateva texte de-ale mele si o sa auziti trambita.

 117. RoseN 19 March, 2011 at 20:06

  @camionagiu: Acuma nu te supara pe noi preaeliberatule, si nu ne inchide chakrele, ca oamenii sunt naivi si nu stiu ce fac

 118. Newsted 19 March, 2011 at 23:13

  -Amin?
  -Amin!
  Asa cum suna un frumos dialog ascultat si vazut azi la ProTV :))

 119. N.A. 19 March, 2011 at 23:32

  Deci sa ma lamuresc si eu.. Care-i faza cu bautul pipiului?

 120. mifty 20 March, 2011 at 01:04

  @RoseN: ești sigură că liberienii tăi nu sunt libieni??? 😀

 121. Insignifianta 20 March, 2011 at 01:46

  @camionagiu: @73: Lupt pentru libertate! Si pentru dividende! Petrolu’ nu ma intereseaza, ca am amici care merg cu/pe apa! Nici femeile!:D Unde ziceai ca initializezi spirala aia? =))

  Si pentru @72, @Serban: Publica-i-l, Giulius, si pe al treilea!(@Camiongiu: SCRIE-L! 😉 ) Sa se termine, dracului, o data, daravera! 😀

  P.S. Am un kundalini, mic, de vanzare! Pret negociabil.

 122. m 20 March, 2011 at 09:54

  caterinca de autobaza din mumbai.

 123. zicsieu 21 March, 2011 at 11:46

  eu la kundalini nu ma pricep,dar “kama sutra pe cocoţate”!?..poti sa dezvolti putin?:)))

 124. Ramses3 21 March, 2011 at 12:57

  nu cred ca mai da nimeni scroll pan’aici…asa ca o sa va zic bancu ala cu
  – Stiati, ca profesorul de la doi, care sta sub dumneavoastra, este homosexual?
  – Da? Auzi tu! Ce nu poti sa afli despre oameni, de atatia ani facem sex si nu stiam ca e profesor

 125. Anonimu' Mihai 21 March, 2011 at 13:17

  @Ramses3: am dat eu 😀

 126. RoseN 21 March, 2011 at 13:33

  @Ramses3:
  Gheorghe adormea de fiecare data cand se ducea la biserica,asa ca nevasta-sa se duce la popa si intreaba ce sa-i faca sa ramana treaz.Ii da asta un ac,si-i spune sa-l intepe cand adoarme,sa se trezeasca.
  Nevasta-sa pleaca,a doua zi,Duminica,vin la Biserica,si-ncepe popa..
  -Cine si-a sacrificat fiul pentru oameni…?
  Pentru ca Gheorghe adormise,nevasta-sa il inteapa.
  -Doamne Dumnezeule!popa il felicita pentru raspuns,si dupa ce continua cu predica, intreaba iar:
  -Cine era fiul lui Dumnezeu?Gheorghe,il inteapa iar nevasta-sa,la care el:
  -Iisuse!e felicitat iar de popa,care e deranjat ca cineva ii raspunde,si cauta o intrebare mai grea.Dupa ce se gandeste,ii intreaba pe oameni:
  -Ce i-a spus Eva lui Adam inainte sa ii ofere al 99-lea copil?toti oamenii din Biserica tac incurcati,si nevasta lu’ Gheorghe,cand vede ca asta iar doarme,il inteapa.La care asta,furios:
  -Daca mai bagi chestia aia in mine inca odata,ti-o rup si ti-o arunc!
  -Corect!spune popa

 127. Anonimu' Mihai 21 March, 2011 at 20:48

  @RoseN: =))

 128. kerosen 3 October, 2011 at 18:53

  “De ma vei injura pe Mine, ti se va ierta, de-l vei injura pe Domnul Dumnezeul tau, ti se va ierta… Dar sa nu cumva sa injuri Duhul Sfant, caci aceasta nu ti se va ierta.”
  Un tamplar din Nazareth

Leave a reply