Postul nu e post destul

România Cultural, citaţi, bă, sursa!

Eftimie

Mergeam cu maşina şi ascultam un concert mişto la radio, chiar mă gândeam să fur de undeva de pe net melodia să mi-o pun pe mobil. Aşa că am aşteptat să se termine şi speram să aud ce şi cum, să nu mă trezesc că ocup hardul cu toate prostiile. Şi doamna de la radio zice: „A fost concertul numărul 25 în do major”. Şi-atât.

Păi al cui e concertul doamnă, al lu’ mama, al lui Mădălin Voicu? Zi şi mie autoru’, citează sursa, că doar n-aţi făcut voi concertu’ la repetiţii cu orchestra radio. Când vrem să ascultăm la sală noi băieţii ce facem, punem Wagner şi Strauss la întâmplare până găsim melodia potrivită? Dacă se mai întâmplă asta, jur că vă pârăsc lu’ Zoso.

Nota DJ Cotco: Era Mozart, distrusule. Eu l-am auzit pe terasă la „Plutonierul obosit”, la un şah, nu ştiu prin ce căcat de cârciumi umbli tu.

Share:

13 comments

 1. Sare'n Ochi 16 January, 2011 at 10:34

  pana la urma era a lui Do Major sau Liviu Major? 😀

 2. dr.Lecter 16 January, 2011 at 10:40

  daca a zis ca era concertul nr.25 in do major, inseamna ca era de la contabilitate, facea inventar. astea in do major sunt desecretizate si se dau pe post

 3. eftimie 16 January, 2011 at 11:20

  Să trăieşti DJ Cotco, eşti cel mai bun! Duşmanii n-au valoarea ta!

 4. camionagiu 16 January, 2011 at 13:46

  Eftimie, la cultura ta muzicala (ca stai numa cu nasu-n carti de-o viata), daca-ti bag o PUSTOAICO TU AI SANGE DE VIPERA!, intrebi daca e la patru maini de Wolfgang

 5. dyers_eve 16 January, 2011 at 14:35

  S-ar putea ca doamna sa fi fost fan Salieri, d-aia n-o vrut sa spuna a cui ii piesa. Salieri asta era pentru Mozart cam ce e Dave Mustaine pentru Metallica, ca sa zic asa.

 6. aisha 16 January, 2011 at 15:13

  ah! daca m-as fi priceput si eu la muzica, as comenta si eu. dar, ce pacat(rimeaza cu un cuvant din nota DJ KotKo)! nu ma pricep!

 7. aisha 16 January, 2011 at 15:40

  Ivan the Terrible, Op. 116, War and Peace, Op. 91! via Prokofiev.
  a compus si ceva referitor la Kotko.
  ps am aflat toate astea cu ajutorul Google! n-a trebuit sa ascult RO Cultural!
  PS la 3:13 pm, trebuia sa zic ,, ah! daca m-as fi priceput si eu la muzica, as fi comentat si eu.,, ah! ce am mai gresit! ca de obicei!

 8. eftimie 16 January, 2011 at 17:10

  @camionagiu daca-ti povestesc ca ala care a scris melodia aia, pe vremea cand era o balada folk, era braşovean, ca nen’tu, si a murit, şii ştiu toată povestea lui şi a melodiei…

  Aşa că Camionagiu, la cultura ta muzicala nu zici că e mai bine să bem ceva înainte să ai impresii despre cultura mea muzicală? Discută şi tu la Marius Moga pe blog dacă vrei să te dai cunoscător.

 9. eftimie 16 January, 2011 at 17:12

  @dyers_eve Mario Salieri, cum naiba sa nu ştiu. Sunt sute de filme porno făcute de băietul ăsta. Drept e că n-am ascultat niciodată muzica din ele da’ bănuiesc că e mişto.

 10. Dan1 16 January, 2011 at 17:42

  Mie, ca initiat, imi e suficient, daaa? E clar Wolfgang Amadeus Mozart! =))

 11. camionagiu 16 January, 2011 at 18:37

  @ Eftimie

  scuze, batrane, am glumit, dar se vede ca n-am crosetat suficient de bine nuantele, nu mi-a iesit in scris chiar cum as fi vrut.

  In alta ordine de idei, imi aduc aminte cu umezire de ochi cum ascultam muzica buna in cartierul meu de suflet, Crangasi, cum de la geamuri se auzeau glasurile cristaline ale Fratilor Peste (sau Pesti, pentru acord?) din boxele infipte in statii de alea mari, Nea Nelu striga mascari cand juca tenis de picior, era o anumita cultura care astazi s-a pierdut, acu astia mici se uda la Inna care se miorlaie pe sitentizatoarili alea de le zice computiri si arata cracii, macar de-ar arata ca lumea. sal 🙂

 12. eftimie 16 January, 2011 at 18:54

  @camionagiu eu cred despre mărgineanu că nu are suflet când cântă melodia aia cu mona mea, dar, cum spuneam, eu n-am glumit, bem ceva? La staţia de metro din Crangaşi era ceva pe-acolo, daca nu mergem în Grozăveşti că-i aroape.

 13. camionagiu 16 January, 2011 at 19:59

  Dap, ar fi fain, o cafea in centru mai degraba, ca alcool n-am voie de la garaj. Intr-o zi, Mesterul…
  dar asta e o alta poveste, zise Seherezada sfioasa, tacand. 😛

Leave a reply