Postul nu e post destul

Recomandări de seară: stay the course!

O poză excelentă făcută de Alex Gâlmeanu la Casa Albă. Ce îl frământă însă pe autorul pozei: l-o fi văzut sau nu preşedintele Americii pe fereastra din Biroul Oval? Păi te-a văzut, Alex, chiar ne-a rugat să-ţi transmitem un mesaj din partea lui: „Stay the course, stay the course, the future is yours!”.

Europa FM a încercat să aproximeze câţi bani ar câştiga Eminescu astăzi din drepturi de autor (fără să conducă ICR – n.DC). Concluzia: „După consultarea mai multor specialişti, concluzia a fost că Eminescu ar fi avut mai multe şanse să trăiască decent ca blogger, nu ca autor clasic”. N-ar fi fost rău – poate şi-ar fi permis şi el, ca Zoso, nişte curve mai scumpe, de-alea fără sifilis. Via Biju.

Apple a vândut 4,1 milioane de Mac-uri în ultimele trei luni ale anului trecut. Când o să reuşesc să-mi deschid laptopul ca să calculez câţi oameni mai deştepţi ca mine sunt pe lumea asta, o să încep numărătoarea de la 4,1 milioane. Date furnizate de Guvernul mondial.

Aveţi un copil până-n trei ani şi i-aţi făcut blog, unde puneţi poze drăguuuţe şi povestiţi ce trăznăi a mai făcut? Perfect, exact de voi vroiam să facem mişto – nu sunteţi mai deştepţi decât CRBL, nu? Mai există şi părinţi normali pe lume, dar, desigur, dacă aţi răspuns deja „da” la prima întrebare, voi nu sunteţi printre ei. Dacă nu sunteţi de acord cu noi, puteţi să ne înjuraţi într-un comentariu, promitem să vă aprobăm comentariul; singura rugăminte pe care o avem e să nu ne spuneţi ce căcuţă molicică a făcut ăla micu’ azi-noapte.

Share:

34 comments

  1. eftimie 20 January, 2011 at 20:43

    Aia cu Eminescu ar fi fost ok dacă cei care ar fi făcut interesantul reportaj nu ar fi fost nişte hippioţi inculţi şi trişti ce cred că Eminul trăia pe vremea lui din banii din cărţi nu din ăia care-i mai trimiteau babacii sau din sponsorizările mogulului Titu (un securist probabil, avea conturile lui Cuza). Trebuie să fii de cretin să presupui că Eminescu n-ar câştiga din drepturi de autor în condiţiile în care nici pe vremea aia nu trăia din asta ci din editoriale în stilul TRU-Vadim.

    Eminescu nu avea nevoie de bani pe vremea aia pentru că era deja Luceafăr, lumina Bucureştiul cu geniul lui.

  2. N.A. 20 January, 2011 at 20:44

    Mac rules!!! 😀

  3. N.A. 20 January, 2011 at 20:48

    Oricat ai presta in domeniul artei, ai nevoie de un ingredient esential ca sa faci bani: sa crapi nitel.

  4. dr.Lecter 20 January, 2011 at 20:56

    deci Eminescu era mogul cu energia, in Bucuresti. sau era oligarh. da’ totusi, la vremea aia, capitala nu era iluminata cu petrol lampant? inseamna ca tot Dinu Patriciu ardea gazu’ pe acolo

  5. eftimie 20 January, 2011 at 21:16

    @Lecter Eminescu era Buzăianu.

  6. dr.Lecter 20 January, 2011 at 21:21

    Eftimie
    si Berceanu cine era?
    si Luxten cand a luminat pe acolo? in perioada lu Barbu Lautaru?

  7. Dan1 20 January, 2011 at 21:25

    De ce nu l-ati bagat si pe Alex Gâlmeanu la topul numelor haioase? =))
    si beeee, Eminescu e totuna cu Eminem?

  8. sebra 20 January, 2011 at 22:07

    Eu ştiu pe cineva care i-a făcut blog pisicii lui :)) Să nu se mai uite ca mâţa în calendar 😉

  9. sidryane 20 January, 2011 at 22:23

    Deci copilu’ lu’ Groparu are numa’ un sfert de blog?:))
    Ceea ce inseamna ca Groparu e pe 3 sferturi normal la cap:)). Nu rau pentru un blogger=)))

  10. Insignifianta 20 January, 2011 at 22:27

    Referitor la: http://blog.alexgalmeanu.com/blog/2011/01/10/o-vizita-la-casa-alba/

    Gesturi d-astea, cu toate degetele disponibile, am facut si eu, in particular! :))
    Da’ niciodata fata in fata cu Casa Alba, ca n-am avut ocazia, pana acum! :))

    Gâlmeanu rules1=)), ce Eminescu, ca ala, saracu'(!!!) e mort de mult si nu-l mai asculta nimeni! Nici citeste, nici crede.

  11. Insignifianta 20 January, 2011 at 23:20

    V-ati pus vreodata intrebarea: Daca Eminescu s-ar fi nascut in vreun sat cu certitudine si nu in Ipoteşti? Ce s-ar fi intamplat, atunci?
    Acuma mi-a venit inspiratia de a intreba, de-aia o si fac.

  12. aisha 20 January, 2011 at 23:27

    ultima recomandare.
    unii copii chiar merita sa aiba blog. dar unii bloggeri chiar nu merita.
    ce? sa aiba copii sau sa aiba blog? eeee, dar asta chiar nu stiu!
    deci, admin ai fost rau cu niste copii inocenti! poftim! rautate la schimb!ca banuiesc ca dvs dle admin sunteti blogger si, probabil, un parinte normal – din moment ce-i blamati pe ceilalti!
    ps mie imi plac si copiii si cateii si pisicile – asta ca justificare! stiu ca suna infantil, dar asta e!

  13. iulian rinder 20 January, 2011 at 23:27

    Efule. Pamfil Seicaru a inventat in perioada interbelica sistemul ,,santajul si etajul”. A fost mare sef la ,,Curentul” pe vremea cand acesta nu era condus de Vantu sau de amantu lu ex-nevasta-sa mileniul, virgula, secolul trecut. Asa ca nu mai zi nasoale de ala de ne-a invatat cum sa nu fim agramati. Eminescu. Consateanu lu je.

  14. iulian rinder 20 January, 2011 at 23:44

    Stimiati majoritari culti
    pentru ca domn Admin- Scriitoru si votantu amic Eftimie au tras o concluzie blogareasca cum ca intelectualii din seculu nouspe e de porc, am si io rugaminte pana in doua fata de nemuritorii amintiti:
    1) Mai are cineva ,,Carticica Rosie” a lu Mao Tze Dun, sau Dung, dupe traducere? Io ceva mai amuzant nu am cetit pana acum, cu exceptia lu Vladimir Ilici Lenin, ce spunea – opere complete, volumul nouspe -ca ,,munca celor tineri trebuie sa fie voluntar- obligatorie”. Totusi, Mao il bate la cur pe Ilici. Base, fa notite.
    2) Pentru ca omniprezentu si ubicuul UDMR esste, din nou, si mereu, la guvernare, vroiam si o alta cartulie. ,,Baietii de pe strada Pal” ii zice. Exista o traducere de prin anii cinzeci – saizeci. De ce zic? Pentru ca dupa Pinocchio, a fost a doua carte pe care am cetit-o. Acu un milion de ani lumina. Deci HELP. Pentru cine are si poseda doresc schimb de adrese. La nevoie fac si cont pe facebuc.

  15. Pilu 21 January, 2011 at 00:04

    Io n-o-nteleg pe-aia cu Epalurile… zici ca 4.1 milioane sunt deja mai destepti decat tine ca au un mac? Si c-atunci cand o sa-ncepi numaratoare o sa zici “patru meleoane una suta de mii si unu'” cand o sa’l gasesti pe primu’ ne-posesor de epal care-i mai destept decat tine? Sau vrei sa zici ca-ncepi sa numeri sarindu-i pe aia patru meleoane?

  16. Insignifianta 21 January, 2011 at 00:59

    Io nu inteleg de ce isi dau like-uri astia ai lu’ admin’ lu’ Eftimie, care, la randul sau, ii da lu’ Julius, care mai paseaza lu dom’ doctor Sendroiu, care e baiat si da like-uri lu’ slv, bashka N.A, dar, cea mai bashka, Sebra!

    Camionagiu!! Sa stii ca te-am placut! 😛
    iulian Rinder, vad ca nici tie nu-ti dau elitistii ashtia like-uri! Ne contam?
    Dan1 face diferenta, asa ca nu comentez la el, inca. =))

    P.S. In rest, eu nu-nteleg nimic. 😀

  17. ienihabarnam 21 January, 2011 at 01:45

    aia cu copiii si blogurile e de la hormoni, care se pare ca o iau razna, cu tot cu posesoarele lor. io am clacat cand a nu stiu cata prietena a vrut sa-mi trimita ecografia pe mail, si am fost avertizata ca “lasa ca o sa vezi si tu cum e cand o sa fii insarcinata!” d-aia am acuma pact cu carmen sa ne dam palme reciproc daca innebunim de la copii 😀
    altfel, in materie de bloguri care fac exceptie de la regula era unul, mila’s daydreams, cu niste poze absolut bestiale, da’ le-o scos mamica-autoare, ca se apucasera sa le foloseasca unii fara stirea ei la vandut pampersi 🙁

  18. Insignifianta 21 January, 2011 at 01:53

    @ienihabarnam: Aoleuuu, si tu esti fata? 🙂

  19. Serban 21 January, 2011 at 03:03

    @eftimie:
    Pe vremea aia Eminescu nu era deja Luceafăr şi în Bucuresti era relativ întuneric.
    Abia mai tîrziu s-a aprins lumina orbitore a geniului, după ce a murit. Unii se freacă azi la ochi pă chestia asta.
    Hai s-o lăsăm pe 15 ianuarie anul viitor…

  20. Serban 21 January, 2011 at 03:20

    @iulian rinder:
    Caută şi citeşte Steaguri pe turnuri de Macarenco şi ai să vezi ca Lenin e un mic copil care se ţine de glumiţe.
    De exemplu, e acolo o descriere a situaţiei în care pacea, personaj simbolic, debusolată, este adusă pe calea cea bună de comsomolişti dându-i-se o mitralieră în mână şi băgată în lupta cea dreaptă.

  21. eftimie 21 January, 2011 at 09:25

    @rinder pa voi la facultate la Iasi v-a obligat si la rationament de lemn pe langa limba sau gandesti ca Vadim din proprie initiativa?

  22. dana 21 January, 2011 at 11:39

    @insignifianta : ma bucur ca nu sunt singura care banuia o “elitizare” a acestui blog colectiv. Isi dau like-uri intre ei, doar ei sunt haiosi, fata . ( fata spus asa apasat cum zic alea de la Mondenii) =))
    @ienihabarnam: de acord cu tine, sunt parinti cretini, din pacate , care isi inchipuie ca sunt primii care au facut un copil, primii care se entuziasmeaza la cate chestii face un tzanc, care vor sa afle toaaaata lumea ce copil genial au, chiar daca micutzul nu are decat cateva luni. Ps : v-am dat like la amandoua .

  23. Dan1 21 January, 2011 at 13:47

    @dana
    Bre vezi ca incurcasi niste litere: etilizare e termenul corect! =)) Si nu-si dau like-uri ci beri! :))

  24. N.A. 21 January, 2011 at 14:09

    insignifianta & dana – Na ca v-am dat si io cate-un like sa va vaz daca mai carcotiti! :))

  25. N.A. 21 January, 2011 at 14:18

    Bai, eu acu’ am vazut si ultima recomandare, cu care nu sunt de acord! Nici nu ma simt deoarece nu monopolizez discutiile doar cu progeniturile mele, la mine e invers, eu incerc sa mai discut si alte lucruri si nu prea am sanse, interlocutorii mei (posesori sau nu de oracaitori proprii) reintorcandu-se obsesiv la subiectele: ce traznai mi-au mai facut copiii.. cum ma mai descurc… etc!
    Pe forumurile de gen e adevarat, stau gasculite enervante, nu suport nici sa citesc dar’mite sa scriu..

    Dar adevarul irefutabil e ca dupa ce te inmultesti nitel (mai ales in primii ani) realizezi cat de derizorii sunt toate alelalte.. 😀
    Lucru greu de explicat (si nu vad motivul, de altfel!) celor care n-au/ nu vor/ nu pot, etc.

  26. dana 21 January, 2011 at 14:19

    @dan1: esti funny !! am vrut sa iti zic si tie ” fato”, dar mi-e sa nu ma intelegi gresit. :))
    @ N.A. : nu era carcoteala, ci o constatare . Daca era carcoteala, nu as fi dat like-uri la nimeni pina acum.

  27. dana 21 January, 2011 at 14:28

    @N.A. : cititorii acestui blog sunt exclusi din start. Faptul ca citesti asa ceva suprima orice cretinism din ala.

  28. N.A. 21 January, 2011 at 14:48

    @dana – Asa, fata! o precizare de care era nevoie! :))

  29. mifty 21 January, 2011 at 23:29

    de la coadă la cap:
    @N.A.: gâsculiţe??? zi gâscoaie, că altfel pare că le alinţi, şi nu se face!!! 😛
    @Insignifianta: bună întrebare!!! =))
    @ienihabarnam: promite-ne că vă filmaţi dându-vă reciproc palme!!!! :)))))
    @iulian singer… ăăă rinder: vezi pe forumurile de nostalgici, şi pe FB, unde e un grup despre cărţile copilăriei…

    şi da, sunt normal: nici Matei, nici Maria nu au propriul lor blog unde să vă împărtăşească copiuţele “sută-n sută iei” la examenul de “metoda avansate de umplere eficientă a pamperşilor”!!! 😀

  30. mifty 21 January, 2011 at 23:30

    sări admine, am ajuns la moderare.
    şi nush de ce…

  31. Insignifianta 22 January, 2011 at 03:31

    Sări, admine, ca m-apuc să dau cîte-un like la toată lumea, chiar şi la ăia de n-are, săracii, nici unul, şi şi la ăia de e plini de, şi şi la ăia care mi-au dat, că sînt fată de comitet! 🙂
    Şi care, parcă văd că se blochează serveru’! 🙂
    Că nu se mai poate atîta discriminare şi ia: fetele cu fetele, băieţii cu băieţii! Fiecare la scara lui! =))

  32. Insignifianta 22 January, 2011 at 03:36

    Si P.S., sa moara serveru’! Mi-am dat like si mie insami si mi l-a recunoscut! =)) Cred ca e valabil doar daca nu comentezi o zi, doua, dupa aia nu mai stie serveru’ cine esti si…pac, pac, l-ai facut! =))

  33. M3bis 22 January, 2011 at 07:19

    @Insignifianta
    Dă-te tu mare şi să vezi cum te trec pe minus la like-uri! >:)

  34. Insignifianta 22 January, 2011 at 14:08

    @M3bis
    Da-te tu admin si sa vezi, din cat de mica si insignifianta sunt, cat de mare ma fac! =))

Leave a reply